-
Nα τον κυκλοφορήσω!Ήμαρτον!Σκυλάκ ι είναι;Και τι υποννοείς για τις μετοχές μου;
Δεν είναι αρκετά υψηλές κι επιδέχονται ετερόφωτης αύξησης;Δε μας τα λες καλά,χαρά της ʼβας!
Δεν επιτρέπει στους μη φίλους να βλέπουν τις φωτό του.Μία που παίζει μπιλιάρδο μόνο μπορώ να δω
επειδή την έχει στο προφίλ του.Ώστε Πάτρα ε;Μπορεί να τον πετύχω εκεί καμιά φορά...Ποιός ξέρει...
-
Εκτός αν είναι κανένας πρώτος ξάδερφος του αυτός γιατί έχει λέει αδερφό...
Ή μήπως έχεις κι άλλους καρπούς άλλου έρωτα "Γλαύκη";Μολόγα τα όλα τώρα!
-
Αλλον ειδες κ ειναι κ αυτος πολυ ομορφος αλλα οχι σαν το δικο μου!!!Προσπαησε στην Πεννυ.
-
Τον βρήκα!Δώσε μου ένα λεπτό να πάρω ανάσα και θα συνεχίσω
-
Σας ορκιζομαι κυρια προεδρε ΟΧΙ.....Κ το τεκνο δεν ειναι ξαδελφος...απο μενα...απο το συζυγο δεν ξερω.....
-
Πέρα από την πλάκα...είναι συγκλονιστικό ολόκληρο αυτό το πλάσμα
να έχει βγει μέσα από το σώμα σου και να το έχεις κατά το ήμισυ δημιουργήσει εσύ!
Να είναι πάντα γερός,ελεύθερος και καλότυχος,να σημαδεύει με τόσο πάθος κάθε του στόχο!
Και γιατί όχι,να δουλέψει για τη google,να ζήσει στο Long Beach και να μάθει όλες αυτές τις γλώσσες
και πολλά περισσότερα κι ενδιαφέροντα!Παρεμπιπτόντ� �ς πες του να διορθώσει τα Γαλλικά σε Français,μην εκτεθούμε...
-
Εντομεταξυ η Παναγιωταρα απλωσε 1 κ εβαλε αλλο 1 πλυντηριο.
-
Πες της όσο κοιτάζω εγώ για αυτοκίνητα ν'αρχίσει να βλέπει κι εκείνη για πλυντήρια...
Τα πλυντήρια,που αφορούν οικειακή χρήση προορίζονται για μία πλύση την ημέρα!
ʼντε και δεύτερη μετά από ώρες,που θα έχει κρυώσει.Για να μη μιλήσω για ασέβεια
στους γείτονες και τις ώρες κοινής ησυχίας!ʼσε που απορώ πού τα απλώνεις κιόλας!
-
Ευχαριστω καρδουλα μου!Εχει φοβερο χιουμορ.Δεν θυμαμαι τι γραφει,αλλα νομιζω κατι για πανεπιστημιο....Ειδες τι φοβερο αλμα εχει?Παιζει βολευ σε ομαδα της Α2.Ηταν να τον παρει ο ΠΑΟ αλλα αλλαξε ο προπονητης εγιναν περικοπες κ ακυρωθηκε.Βρηκες κ τηη κορη μου?Π=1,76 Ν=1,95
-
Το δικο μου το εχω εκπαιδευσει κ δουλευει μονο Κυριακη που ολα τα αλλα εχουν ρεπο!Αλλα το παει το γραμμα 4-5 φορες!Εχουμε μονοκατοικια δεν ενοχλουμε τους γειτονες.Αντιθετα ομως ο νεοπλουτος διπλα μας ενοχλει με τις φωνες τους στην πισινα.
-
Μόλις τη βρήκα!Τι να λέμε τώρα;Να είναι ευλογημένη κι η δική της ζωή...
Κι εσείς να είστε όλοι γεροί να τα χαίρεστε να μεγαλώνουν υγιή κι ευτυχισμένα!
Δε μπορώ παρά να μη σκέφτομαι πόσο όμορφη και λαμπερή είναι η μητέρα τους!
Τόσο που αρχίζω να σκέφτομαι να ενδώσω στον έρωτα σου.Έστω για μία ξεπέτα!
-
Τωρα γιατι δε μου την ανοιγει?μαλλον μου λεει να παω για υπνο.Μια προσπαθεια ακομη!Οσο για αυτοκινητο δεν ειπαμε θα παρεις αυτο που σου αρεσει το μεσα του?Αυριο θα παρω τηλ τον Ανδρεα.
-
Μάλλον δε μας είναι γραφτό να ενδώσω...Τυχαίο;Δε νομίζω!
Μέχρι αύριο θα έχω αλλάξει γνώμη κι άντε πάλι από την αρχή να προσπαθείς...
Αν τηλεφωνήσεις τελικά στον Ανδρέα,δώσ'του τα φιλιά μου...Μ'αυτά και μ'αυτά ξέχασα να τον πάρω...
Πάω κι εγώ στην αυλή του φθινόπωρου...Καληνύχτα Γλαύκη!Καλό ξημέρωμα,γιασεμόκοσμε!
-
Κοιταξε,για ενα βραδυ μη με χαραμισεις...εγω αμα ενδωσω συναισθηματικα,του δινω κ καταλαβαινει....Μ'εσενα ειδικα θελω η σχεση μας να γινει ισοβια......κ αν ερθεις κ πιο κοντα Πατρα μερια ας πουμε....
Γλυκια μου σ'ευχαριστω.Ειμαι πολυ περηφανη για τα παιδια μου κ οχι γιατι κατα κοινη ομολογια ειναι πολυ ομορφα αλλα γιατι οποιος τα γνωριζει λεει τι εξαιρετικα παιδια ειναι.Ασχετα αν στη μαμα ψηνουν το ψαρι στα χειλη,της φωναζουν.....Καληνυχταγλυκι� � μου γιασεμεμενια...Ευχαριστω για την γλυκια γευση που μου αφησες αποψε.....
-
Καλημέρα σας!!!!! Ακουσα ότι λέγατε για όμορφα καλά παιδιά, και είπα να εμφανιστώ και εγώ!!! χαχαχαχαχαχα
Γλαυκή μου, δεν ξέρω για τα παιδιά σου πως είναι, αλλά να τα χαίρεσε και να τα βλέπεις πάντα ευτυχισμένα.
Ο δικός μου γιος είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό! Ενα μοντελάκι με χρυσοκάστανα μαλιά, καστανομελιά μάτια, και χρυσαφένιο δερματάκι, ροζ χειράκια, με τα νάζια του, τα σκέρτσα του, τα καμώματά του!!!! Αλλο να στο λέω και άλλο να τον βλέπεις, και δεν το λέω επειδή είναι γιος μου, αλλά επειδή είναι η αλήθια!!!!
Αχ το μανάρι μου, θέλει να τον πάω στο Jumbo σήμερα! και πιος μπορεί να του χαλάσει χατίρη όταν χαμογελάει και μαζί με τα δοντάκια του λάμπουν και τα ματάκια του?
Σας φιλώ γλυκά!!!!