χαχα, μετά απο μια περίοδο στην οποία είχα και άνοδο 1 κιλού σήμερα είμαι περήφανη να αναφέρω οτι ειμαι 81,7!!! αυτο το 8 εδω και ενάμιση μήνα με κούρασε, θέλω επταράκι ΤΩΡΑ
Printable View
χαχα, μετά απο μια περίοδο στην οποία είχα και άνοδο 1 κιλού σήμερα είμαι περήφανη να αναφέρω οτι ειμαι 81,7!!! αυτο το 8 εδω και ενάμιση μήνα με κούρασε, θέλω επταράκι ΤΩΡΑ
[Quote:
Originally posted by eirini25
εχασα αισιως τα 10 κιλα!!!!!!!!!!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!
Πως???
Eχω αρκετο καιρο να γραψω σχεδον 1 μηνα αλλα δεν υπαρχει και καμια σημαντικη διαφορα ... σε 1 μηνα εχασα μονο 600γραμμαρια αν και δεν μπορω να πω οτι δεν εφαγα ..ιδιως τις μερες κοντα στην 28η εφαγα τα παντα..και να τα αποτελεσματα..τουλαχιστον δεν πηρα..κατι ειναι κ αυτο..με τοσο φαι..
71.7 λοιπον....και θα ξαναρχισω απο κει που τ αφησα...κομμενες η βλακειες..(τα λεω για να τ ακουω..!! :P )
καλη σας συνεχεια...
59.4:wink1:
Bρε κοριτσι μου αφου δεν σε απεκλεισαν με το τελευταιο ονομα γιατι αλλαξες κ παλι?
καλά βρε Γλαύκη μου εσύ περιμένεις μια λογική απάντηση??
80 μπαμ σήμερα!!! έφυγε απο πάνω μου η ταμπέλα της παχύσαρκης και πλέον είμαι υπέρβαρη. για το 7 δυναμικααααααααααα
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Μπρρρρράβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! !:tumble::spin::tumble::spin::tumble::spin::tumble: :spin:Quote:
Originally posted by athena
80 μπαμ σήμερα!!! έφυγε απο πάνω μου η ταμπέλα της παχύσαρκης και πλέον είμαι υπέρβαρη. για το 7 δυναμικααααααααααα
79.4 ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
71.3 (-400γρ σε 8 μερες) ¨!!
ουφ, ουφ, 10 μερες αγγλια, 54 ζυγιστηκα σημερα. Καλα ειμαστε, περιμενα πολυ χειροτερα με 10 μερες συνεχομενο φαγοποτι. Και παλι καλα να λεω.
Αρχιζουμε να ξεσκονιζουμε τα εξτρα να'μαστε ετοιμοι για χριστουγεννα =D
54. Καλα παμε.
59.1:bouncy:
53,6
καλημερα σας ειμαι καινουρια στο φορουμ και μολις εχθες ξεκινησα διαιτα αλλα εχω κι εγω το κακο χουι να μην περιμενω μια εβδομαδα για να ζυγηστω στη διαιτολογο οποτε λοιπον 94,600 σημερα :starhit: