Επ!κάτι διάβασα για έναν κούκλο!κάτι διάβασα ότι είναι Πάτρα??και εγώ που είμαι????αχ όλους τους κούκλους μου τους κρύβεται άτιμες γυναίκες!
Να έχετε όλοι μία όμορφη εβδομάδα :)
Printable View
Επ!κάτι διάβασα για έναν κούκλο!κάτι διάβασα ότι είναι Πάτρα??και εγώ που είμαι????αχ όλους τους κούκλους μου τους κρύβεται άτιμες γυναίκες!
Να έχετε όλοι μία όμορφη εβδομάδα :)
Καλημερα κοριτσια!Καλε που να περισεψει κουκλος εδω μεσα?Υπαρχει η αρχηγος(κουλτουρα κουλτουρα αλλα....μεχρι το γιο μου εβαλε στο ματι!)ασε τη Σαμανθα πια!Που να λιαζει το κορμι της η χαρα μου κ με ξεχασε?Πωλινα να τα χαιρομαστε τα παιδια μας κ να ειναι παντα γερα κ υγιη.Αγαπημενη μου ποναω τοσο σημερα!Φαντασου κ να ειχες ενδωσει κιολας....Ασε που μου αρεσουν τα δυσκολα....Γι'αυτο
....θα'ρθω να σε βρω,σε περιπετεια θα μπω,το ασπρο σου κορμακι να χαρω......
Χαιρετω τις ομορφες, ασπρουλες και ηλιοκαμενες! :wink1:
Σημερα πρωτη μερα στο γραφειο μετα απο δυο υπεροχες εβδομαδες μπροστα στη θαλασσα ή μαλλον μεσα στη θαλασσα! Περασαμε πολυ ομορφα! Χαρηκαμε, χαλαρωσαμε, παιξαμε, κολυμπησαμε, διασκεδασαμε, απολαυσαμε και... επιστρεψαμε! Απολαυσαμε τη θαλασσα και τα παιχνιδια της! Ετυχε μερα να βουτηξουμε 3 φορες (πρωινο μπανιο γυρω στις 9 παρα με ησυχη θαλασσα και λιγο κοσμο, αλλη μια γυρω στις 11 και αλλη μια το απογευμα!).
Η μικρη εμαθε να χρησιμοποιει μασκα με αναπνευστηρα και κοιταζε ολη την ωρα τον βυθο και τα ψαρακια!
Η μεγαλη κολυμπαει σαν δελφινακι και πιο πολυ ωρα ειναι μεσα στο νερο παρα εξω! Πολλες βουτιες βρε παιδι μου! Εβγαινε μονο για να αναπνευσει!!!
Με τον Δημητρη μου ειχαμε τη χαρα να κολυμπησουμε σε μια παραλια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, με υπεροχα πρασινα καθαρα νερα (βαθια ομως) και να νιωσουμε την ελευθερια της θαλασσας!!!
Δοξα στον Θεο πηγαμε και φετος διακοπες!
Πηγαμε και θερινο σινεμα!!! Ειδαμε το Κουνφου Παντα 2!!! Ειχα πολλαααα χρονια να παω θερινο! Ωραια ηταν! Το διασκεδασαμε και οι 4!!!
Αντε σταματαω για να μη σκανδαλιζω καποιες που δε θα πανε πουθενα και με βριζουν τωρα!
Προσπαθησα για 2 εβδομαδες να μη καθησω καθολου μπροστα στο λαπτοπ και τα καταφερα! Μονο καποιες φορες που μπηκα στα μειλ μου και φβ με το κινητο! Οποτε εχασα επεισοδια εδω!
Ευχομαι σε ολες ηρεμια ψυχης, γαληνη και ισορροπια! Οτι εχει αναγκη η καθεμια να το ζησει!
Και μη ξεχνατε το Σαββατο εχει πανσεληνο!!! Απολαυστε το Αυγουστιατικο φεγγαρι!!!!
Την αγαπη μου!!
Βρε απονη μας εγκατελειψες τελειως.....Μεχρι κ το νεκταρινι σου περασε κ εσυ ουτε γραμμα ουτε γραφη....
Eiμαι στη βεραντα με μονη συντροφια το φεγγαρι,που παλευει να γινει ολοστρογγυλο για τη μεγαλη μερα του,λαθρακουστης της συναυλιας των πυξ λαξ στο γηπεδο.Μοναξια μου ολα,μοναξια μου τιποτα...
Καλησπέρα Γλαύκη μου.
Εγώ είμαι στον υπολογιστή και ψάχνω απεγνωσμένα πιθανά αίτια για τις ζαλάδες μου.... Δυστυχώς δεν βρίσκω άλλους σληβάτους με τα ίδια προβλήματα και με πιάνει πανικός......
Πωλινα μου τωρα ειδα το μην.Ειχα ανοιχτο το λαπτοπ αλλα διαβαζα τον κυκλο με την κιμωλια του Μπρεχτμγιατι ειναι 1 απο τα 2 εργα που προταθηκαν για ν'ανεβασουνε φετος.Κατ'αρχην ηρεμησε,γιατι θα γινεις χειροτερα.Το πιθανοτερο ειναι οτι επειδη τρωτε πολυ μικρες ποσοτητεςκ οχι παντα σωστα να σου λειπει σιδηρος η καποια βιταμινη.Σε συνδιασμο με την αφορητη ζεστη....Εδω ζαλιζομαστε εμεις....Κανε τισ εξετασεις σου κ οτι σου πει ο γιατρος.Ολα καλα θα πανε!
Ο Αδαμος Ανδρεου ειναι ακομη αντιδημαρχος Αγλατζιας?Το φεστιβαλ που κανετε τελειωσε?Λεω γι'αυτο που γινεται σ'ενα πολυ ωραιο ανοιχτο θεατρο κ εχει κ μια αιθουσα μεσα σ'ενα βραχο.
ΚΑλό διάβασμα κούκλα μου.
Πώς το ξέρεις ότι μένω Αγλαντζία? Εξ' όσως γνωρίζω ναι ο Αδάμος είναι ακόμη αντιδήμαρχος μας. Σχετικά με το φεστιβάλ, πρέπει να τελείωσε γιατί από τότε που γυρίσαμε από τις διακοπές μας δεν ακούω τίποτα. Το Σκαλί (έτσι λέγετε το θέατρο που λες) είναι 7 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου. Το σπίτι μου βρίσκετε σχεδόν στα σύνορα παλιάς Αγλαντζίας, και η κάτω είσοδος για το Σκαλί βρήσκετε στην παλιά Αγλαντζιά, ενώ η πάνω κεντρική είσοδος βρίσκετε στο Πλατύ Αγλαντζιάς.
Εχω την εντύπωση πως κάτι κάνουν και μέσα στον Σεπτέμβριο αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να παρακολουθίσω τέτιου είδους παρουσιάσεις.
Σχετικά με τις ζαλάδες μου, δεν νομίζω να είναι ο σίδηρος γιατί κατά τα χρόνια μου προ σληβ, ήταν κάτω από 10 (ποτέ δεν κατάφεραν να τον μετρήσουν) ενώ στην μετά σλη εξέταση που έκανα στους 3 μήνες ήταν 87. Ανέβηκε δηλαδή μέσα στα όρια. Οτι και να είναι, θα βρεθεί!
Εγω παλι δεν χανω συναυλια η παρασταση,μονο που τωρα πια δεν πηγαινω σε αυτες που γινονται σε γηπεδα.Κ τα παιδια μαζι γιατι δεν ειχα που να τα αφησω οταν ηταν μικρα.Θυμηθηκα τωρα το γλυκο καρυδακι που κανετε.Μου ειχε δωσει ενα βαζο η γυναικα του Αδαμου οταν ειχα ερθει.Φοβερο!Μπορει να εχεις χαμηλη φεριτινη κ γ'αυτο.Ποτε κανεις εξετασεις?
Καλημέρα!!! Το γλυκό καρυδάκι είναι ο βασιλιάς των γλυκών για μας!!!! Σε λογοδόσματα/αρραβωνιάσματα, όταν έρχονται οι συγγενείς του γαμπρού ΄στο σπίτι της νύφης, το πρώτο κέρασμα είναι πάντα 1 ποτήρι νερό και 1 γλυκό καρυδάκι. Αλιώς δεν δένει η αγάπη τους!!!!!
Αυριο Παρασκευή θα πάω να τις κάνω. Φυσικά τα αποτελέσματα θα παν κατευθείαν στον υπολογιστή, οπου θα μπορεί να τα δει ο γιατρός. Δεν τα στέλνουν πια γραπτώς γιατί χάνονται με τοσους ασθενείς...
Ουτε εγώ έχω να αφήσω κάπου τον μικρό, αλλά δεν μπορώ να τρέχω σε τέτια μέρη μαζί του, δεν είναι μωρό που θα καθίσει σε ένα σημείο. Είναι λίγο υπερκινητικό το αγόρι μου (λόγω προωρότητας όπως λεν οι γιατροί). Μόνο παιδικές ταινίες κάθετε να δει, αλλά και αυτές κάνει βόλτα μεστο δωμάτιο, ανεβοκατευένει το κρεβάτι, κτλ κτλ κτλ.!!! Ο ποπός του έχει καρφίτσες και δεν μπορεί να κάτσει σε ένα τόπο! χαχαχαχα
Κοριτσαρες και αγοραρες μου Γεια σας!
Εκανα σημερα ενα 2ο ραντεβου με τον οδοντιατρο και ειμαι στο 2ο σταδιο της απονευρωσης! Αφου λεγεται ΑΠΟνευρωση γιατι εγω δεν μπορω να ησυχασω και να μην εχω τα νευρα μου που ψιλοποναω? Και λεω ψιλο.. Γιατι οταν δοκιμασα να κλεισω λιγο τα δοντια μου μεταξυ τους ενοιωσα λες και με μαχαιρωναν μεσα στα ουλα! Ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου και αστερακια με καουμποιδες προσγειωθηκαν στο κεφαλι μου!!!
Διδαγμα: Δεν δαγκωνουμε ΠΟΤΕ τσιχλες σκληρες (σαν καραμελες βασικα) οι οποιες ειναι μονο για γλυψιμο! Οχι εγω ηθελα να την δαγκωσω και μου εσπασε ενα κομματι απο τον αριστερο μου τραπεζιτη!! Μπραβο Ναταλια και εις ανωτερα!! Παναγια μου! Δεν θα την παλεψω μεχρι τις 22 που εχω ξανα ραντεβου!!:o:o:o:o:borg::flaming:
Αρχηγου ΑΠΟΝΤΟΣ πασα αρχη ..........Εμεινα μονη μου να φυλαω Θερμοπυλες........
Γειά σου,φεγγαρολουσμένε γιασεμόκοσμε,όπου και όπως κι αν σε βρίσκει η διάσημη αποψινή πανσέληνος.
Για μένα ανέτειλε στο κάστρο του Πλαταμώνα,παρέα με αγαπημένους φίλους σε συναυλία Μικρούτσικου-Θηβαίου.
Μια μαγευτική βραδιά(ούτε θυμάμαι από πότε είχα ν'απολαύσω τόσο συναυλία)σ'ένα σκηνικό που τυλίγει τρυφερά το σώμα,
ωστόσο ωθεί το νου σε ταξίδια στο χρόνο,σε πρόσωπα που άφησαν το σημάδι τους,έχοντας για ιχνηλάτη στίχο,φωνή και μουσική...
Μια εικόνα,που φυλάκισε η μηχανή μου(η θέα στ'αριστερά μας) και το τραγούδι που σήκωσε αυλαία με στίχο να με εκφράζει όσο ποτέ...
--->Για κάποιον μεσ'τον κόσμο είναι αργά...Ποιός τη ζωή μου,ποιός την κυνηγά;
http://img836.imageshack.us/img836/1355/p1170698.jpg
Ο Μικρούτσικος μας παρουσιάζει όλος καμάρι την ʼννα Λινάρδου.Την είχα ακούσει στον Σπύρο να ερμηνεύει Χατζιδάκι.
Τότε δεν καταλάβαινα γιατί την παίνευαν τόσο.Απόψε μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Χαρισματική φωνή κι ευγενική παρουσία!
--->ΑΝΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΥ : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ
http://img705.imageshack.us/img705/7158/p1170729c.jpg
Και μια αφιέρωση για τη Λιλένια μου,με την ευχή να τη βρίσκει χαμογελαστή η ζωή! Καθώς,Θηβαίος χωρίς εσένα δε γίνεται!
--->ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ : ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
http://img811.imageshack.us/img811/2572/p1170715.jpg