Εσύ Τζίνα μου έεις πουλλά απλικέισο και δεν ξιφεύγις ούτε στα γλυκά ούτε και στα ποστ! :lol:
Printable View
Εσύ Τζίνα μου έεις πουλλά απλικέισο και δεν ξιφεύγις ούτε στα γλυκά ούτε και στα ποστ! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Με ανησύχησε βέβαια το γεγονός ότι και χθες και σήμερα μπόρεσα να φάω μόνο μισή πάστα, που ήταν και μικρή σε μέγεθος, γιατί λιγώθηκα. Ποιός, εγώ! Που μπορούσα να φάω 2 κομάτια γαλακτομπούρεκο χωρίς να λιγωθώ και να θέλω και τρίτο κομάτι! Και δεν υπάρχει και γιατρός να του πω τον πόνο μου και να με καταλάβει! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
φαντασου να παρεις τον δικο μας και να του πεις οτι δεν μπορεις ολη την παστα και ανησυχεις, να σου πει τι να κανεις??? θα του πεσουν τα μαλλια!!!
:lol::lol::lol::lol: Πριν με αρχίσει στις σφαλιάρες ή μετά; :lol: :lol:
ναι αστο καλυτερα θα εχουμε επεισοδια....:cool::cool:
Τσα! Να'μαι πάλι!
Λοιπόν, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να κάθομαι στο διπλανό τραπεζάκι και να παρακολουθώ στενά το ραντεβού της Τζίνας! Θα είμαι άραγε διακριτική; Ή θα στραβώνω μούτρα, θα γέρνω προς το μέρος του ζευγαριού, να ακούσω καλύτερα, θα κάνω χειρονομίες, κλπ; Φαντάζομαι τον άνθρωπο να λέει στη Τζίνα, έλα, ας αλλάξουμε τραπέζι, κάθεται μια μυστήρια δίπλα.. :lol: Θα εξελιχθεί άραγε ομαλά το ραντεβού ή θα σηκώσω την ομπέλα, που όλως τυχαίως θα κουβαλάω και όποιον πάρει ο χάρος; Γιατί τυχαίνει να είμαι προστατευτική με άτομα που εκτιμώ και αγαπώ... Ας το λάβει υπόψη του αυτό ο επίδοξος καβαλιέρος μας.. Αν ακούσω καμιά απρέπεια, θα έχει να κάνει με μένα και με την ομπρέλα μου! Μπορώ να γίνω πολύ τρομακτική φιγούρα, αν θέλω...:dork:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πάω μαμαδοβόλτα κι επανέρχομαι. Φιλάκια.
Τρελό παρεακι καλησπερα,
Ελειψα χθες....με πήρε ο υπνος...
ζήτω συγνώμη από την Τζίνα που δεν ήμουν παρουσα κανενα από τα δύο βράδια των γενεθλιων της και εύχομαι ολοψυχα να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πάνω από όλα υγειης!
Μακ έχεις διαλέξει ένα υπέροχο θέμα...
είναι δύσκολη συναισθηματικα μερα σήμερα (να ναι καλά η μανούλα μου που μου θυμίζει ημερομηνίες που θέλω να ξεχάσω) και όπως καταλαβαίνεται δεν είμαι η καλύτερη παρεα.
Σας παρακολουθω όμως
http://dl10.glitter-graphics.net/pub...nokm3qzuj6.gif
αμα αλλάξει η διαθεσή μου (μιας και θα ανέβω κηφισια για να δω μια φίλη και συνεργάτη το απογευματάκι) θα τα ξαναπούμε... αλλιως είς αυριο!
To ξέρουμε καλά αυτό Frau Merkel! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
...Αν ακούσω καμιά απρέπεια, θα έχει να κάνει με μένα και με την ομπρέλα μου! Μπορώ να γίνω πολύ τρομακτική φιγούρα, αν θέλω...:dork:
μαμα μου σκιαχτηκα η γυναικα!!!!
καλέ εσύ διαβάζεις βουλωμένο γράμμα! Ναι, και λευκή και με βύσσινο! Έρωτας!Quote:
Originally posted by NADINE
Αχάμ!Τη μια με κερατώνεις με τις κολλητές σου και την άλλη με τον Max?Ax!ʼτιμη γυναίκα!Λευκή με βύσσινο ήταν;Quote:
Originally posted by monahoiot
Και εγώ χτες τσάκισα μια σοκολατίτσα max perry
κοριτσακια μου συγνωμη για την απουσια ημουν και ειμαι χαλια ομως.
τζινακι μου πολυχρονη να τα εκατοστησεις.happy MACweek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Λιλάκι μου!
Ακόμη γλυκιά μου παιδεύεσαι; Πως είσαι μπορείς να κοιμηθείς ή ακόμη ζόμπι;
Όσο το σκέφτομαι, τόσο γελάω!
Ορίστε πώς θα είμαστε στο ραντεβού: http://www.youtube.com/watch?v=xOFSoRflynQ
Η ʼβα και η ομπρέλα της.. :lol::lol:
Λιλακο, welcome back! Να γίνεις καλά και μην ανησυχείς, εδώ είμαστε να τα λέμε στο διηνεκές!
Που είσαι βρε Λιλάκι και μου έλειψες! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και γρήγορα περαστικά σου. Αμάν πια, τόσες μέρες σε ταλαιπωρεί το κρύωμα, δε βαρέθηκε; Ας φύγει να πάει και σε κανέναν άλλον!!
Αγγελική μου μη μου ζητάς συγνώμη γιατί μου ευχήθηκες πολλές φορές και με πολύ όμορφα ποστ. Δε θέλω να σε νοιώθω στενοχωρημένη και εύχομαι να πάρεις σύντομα τα πάνω σου. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
ο βηχας δεν φευγει με τιποτα.ουτε αντιβιωση ουτε αντιβηχικο δεν εχουν κανει τιποτα.τωρα θα παρω 2 ibuprofen που μου εστειλε ο αδερφος μου μηπως και περασει ο πονοκεφαλος τουλαχιστον.και ναι ακομα το ζομπι κανω.
Κρίμα μωρέ Λίλα, έχεις φάει χοντρό πακέτο! Μήπως πρέπει να σε ακροαστεί ο γιατρός;
γεια σας κουκλες!
πολλα νεα εχετε βλεπω αλλα δε προλαβενω να τα διαβασω ολα εγω ειμαι σπιτι μου τελικα μου εκανε μινι bypass αν και μου ειχε πει μανικι και μερικη παρακαμψη τελικα μονο παρακαμψη πρεπει να εκανε
τουλαχιστον ετσι λεει το χαρτι αλλα δε τον ειδα μετα να τον ρωτισω τωρα πια την τεταρτη
πηγα δεν εχω ακροαστικα.το προβλημα περιοριζεται στο λαιμο.μου ειπε οτι μπορεις να τραβηξει μεχρι και 15 μερες.
καλλιοπη σιδερενια!!!!!!!
Ωωωω! Καλώς την Καλλιόπη μας! Σιδερένια!
ευχαριστω κοριτσια!
Καλώς ήρθες Καλλιόπη! Πολύ χαίρομαι που όλα πήγανε κατ'ευχήν και είσαι κι εσύ καλά. Καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες. Πλάκα έχεις, αφού κάτι σου έκανε ο γιατρός αλλά δεν είσαι σίγουρη για το τι!! :lol: :lol: Δεν πειράζει κοπέλα μου, ότι και να σου έκανε θα χάσεις πολλά κιλά και θα είσαι μια χαρά! Καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή και ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις!
ασε τζινακι εχω πελαγωσει!
πριν την επεμβαση ειπε θα καουμε μανικι και μερικη παρακαμψη και μετα λενε εκανες μινι bypass μαλλον ετσι γραφει στο χαρτι μου τωρα τι να σας πω δε ξερω παντως κατι εκανα
τωρα τι ?
δεν ξερω εχει κανει καμια αλλη mini bypass???
ο grizzly εχει κανει mini by-pass.καλλιοπη το μανικι με μικρη παρακαμψη ειναι μινι μπαι-πας.
Λίλα ο Grizzly είπε ότι έκανε παράκαμψη αλλά δεν του πείραξαν το στομάχι. Νομίζω ότι περιορίζεται η χωριτικότητα του στομάχου λόγω της παράκαμψης και όχι επειδή το αφαιρούνε. Δεν ξέρω, έχουν εξελίξει τις τεχνικές και είναι λίγο μπερδεμένα. Η Ιωάννα, το Aggeloudaki, έχει κάνει μικρή παράκαμψη;
Καλλιόπη ρώτησε το γιατρό ακριβώς τι έκανε, αν εκτός δηλαδή της παράκαμψης σου μίκρυνε και το στομάχι, γιατί αναλόγως την επέμβαση αλλάζουν και τα δεδομένα του τι πρέπει να κάνεις, το μόνο που είναι ίδιο είναι η απώλεια των κιλών.
http://www.youtube.com/watch?v=gOF3EmP2RXU
αφιερωμενο στη μακ και την κατερινα μας.
Μόλις άκουσα ωραία νέα στο Star. Αύριο μία εταιρεία παγωτού θα μοιράζει δωρεάν παγωτό σε διάφορα σημεία της Αθήνας και ένα σημείο από αυτά είναι μόνο 5 λεπτά από το σπίτι μου. Και είναι 12 με 16.00, οπότε θα βγω να περπατήσω, θα κάνω τη βόλτα μου, θα πάρω το παγωτό μου και θα επιστρέψω κυρία!!
κακουργα τζινα.εγω εφαγα μιση μπαλα σημερα.
Λόγω εορτής το σκέφτηκα αυτές τις μέρες να έπαιρνα έναν πύραυλο παγωτό ή ένα κυπελάκι αλλά τελικά δεν το έκανα. Τώρα φταίω εγώ; Να το μοιράζουνε δίπλα μου και να μην πάρω; Κι επειδή δεν μου αρέσει να τρώω στο δρόμο περπατώντας θα προλάβω να γυρίσω σπίτι και να το βάλω στην κατάψυξη πριν λιώσει. Ναι, το παραδέχομαι, είμαι κακούργα! :lol:
ειχα παει με τη μανα μου σουπερ μαρκετ νωρις το απογευμα και μου λεει δεν τρωμε ενα παγωτακι μιας και το μεσημερι δεν εφαγες.ειπα να μην υπερβαλλω και να μην μου στερω τοσο τα γλυκα οποτε της ειπα ναι.παμε στο παγωτατζιδικο και πηρα μια μπαλα twix που ειπα στον υπαλληλο να μην ειναι και μεγαλη.εφαγα σχεδον τη μιση την αλλη την εδωσα στη μανα μου.
βρε cyberΤζινα μου μηπως ξερεις πως μπορω να αλλαξω το ονομα μου στο προφιλ μου εδω?
Καλά έκανες Λίλα, δεν πειράζει αραιά και που να τρως και κάποιο γλυκό που σου αρέσει αφού τρως και λίγη ποσότητα. Κι εγώ όταν τρώω γλυκό φροντίζω το φαγητό μου εκείνη την ημέρα να έχει λιγότερες θερμίδες. Κάποιες φορές στις υπογλυκαιμίες που με πιάνουν θα μπορούσα να φάω λίγο γλυκό αντί για ζάχαρη αλλά επειδή εκείνη την ώρα έχω ταραχή και νοιώθω άσχημα δεν το απολαμβάνω το γλυκό, συν του ότι με τη ζάχαρη συνέρχομαι γρήγορα ενώ π.χ. με τη σοκολάτα αργώ να συνέλθω. Πάντως, επειδή μαζευτήκανε πολλά γλυκά με το γενέθλιο, το παγωτό θα το αφήσω στην κατάψυξη καβάντζα! :lol:
Λίλα δε γίνεται να αλλάξεις το όνομά σου από τον πίνακα ελέγχου. Πρέπει να το κάνει ο moderator Νίκος αφού του στείλεις u2u και του το ζητήσεις. Πήγαινε πάνω αριστερά και πάτα το εικονίδιο του eating disorders για να σε βγάλει στον κεντρικό πίνακα. Πήγαινε μετά κάτω κάτω που γράφει τα ονόματα των μελών και θα δεις με bold γράμματα το NikosD. Πάτησέ το και εκεί που θα σε βγάλει (στην καρτέλα με τις πληροφορίες του Νίκου δηλαδή) θα δεις που λέει να του στείλεις u2u. Στείλτου μήνυμα και ζήτησέ του να σου αλλάξει το όνομα και να στο κάνει όπως εσύ θέλεις.
καλησπερα κοριτσια!
Καλλιοπη μου καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες τωρα!
Λιλακο μας ελειψες...Περαστικα!
Τζινακο μη μιλας για γλυκα γιατι εφαγα τοσα που δεν θελω να τα ξαναδω!Κ κοιτα μη χασεις το τηλ του παιδιου!
Κατερινακη ειναι λογικοι οι φοβοι σου,αλλα το αποτελεσμα θα ειναι......μεγαλειο,οποτε?
Για την γλυκια μου Μακ κ την υπεροχη εβδομαδοιδεα της
--->ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ Βασιλης Παπακωνσταντινου
Καλησπέρα Γλαύκη. Το τηλέφωνο του παιδιού το έχω καταχωρήσει στο κινητό μου ως "Γιώργος Τυχαία Γνωριμία" για να μην τον μπερδέψω με άλλους Γιώργηδες! :lol: