Καλημερα,
88,8 (-500 γρ απο χτες)
Καλη συνεχεια!!
Brazil υπομονη!!
Printable View
Καλημερα,
88,8 (-500 γρ απο χτες)
Καλη συνεχεια!!
Brazil υπομονη!!
51,5. Αντε και φτανουμε!
Καλημερα σας,
88,7 εδειξε η ζυγαρια για σημερα!! (-100 γρ απο χτες) :roll:
επιτέλους έχασα τα κιλα των γιορτών εύκολα! 76.6 και συνεχίζουμε δυναμικα μετα απο αυτο το ευχάριστο διάλειμααα!!!!
Καλησπερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!!
87,8 (-900 γρ απο χτες). Αντε να φευγουν σιγα σιγα :bouncy:
Καλησπερα,
87,3 (-500 γρ)!!!! :yes::tumble:
Καλη συνεχεια!!!
Καλημερα σε ολους και ολες και χρονια πολλα, καλη χρονια! Λοιπον μετα απο απουσια πολλων μηνων ειπα να ξαναρχισω να καταγραφω το βαρος και αυτη τη φορα τουτο το καλοκαιρι να με βρει διαφορετικα!! Η αληθεια ειναι οτι εβαλα κιλα αλλα πιστευω με λιγο συμμαζεμα ολα θα γινουν σωστα! Καλη αρχη λοιπον με 79.6 σημερα.
Καλημερα! Princess_85 δεν ξερω πως τα καταφερνεις και χανεις 500γρ την ημερα... αλλα ειναι τελειο οπως και να εχει.
Στα δικα μου... σημερα 81,6 :shocked2:
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους,
από δική μου εμπειρία, έχω να καταθέσω πως το καθημερινό ζύγισμα οδηγεί σε εξάρτηση. Πρέπει πάντα να ελέγχουμε το βάρος μας τακτικά αλλά όχι σε βαθμό αρρώστιας. Τις περισσότερες φορές η εμμονή οδηγεί σε χειρότερα αποτελέσματα.
Εμένα οι γιορτές με βρήκαν με +3 κιλά :sniffle:
Αρχίζω από σήμερα προσεγμένη διατροφή για να χαθούν σύντομα... :tumble:
Καλησπερα,
86,8 (- 500 γρ απο χτες)
Brazil πινω παρα πολυ νερο και απο οτι φαινεται βοηθαει!!!
αχ πως τα καταφερνεις με το νερο ?προσπαθω αλλα το χειμωνα μου ειναι δυσκολο. κανα tip??
Γενικα πινω νερο, αλλα τωρα εχω διπλα μου ενα μεγαλο μπουκαλι με νερο και χωρις να το καταλαβω το εχω τελειωσει!
Πολυ νερο, πρασινο τσαγακι, περισσοτερες πρωτεινες, λιγοτερους επεξεργασμενους υδατανθρακες ενω γενικα καλους υδατανθρακες οσο το δυνατον πιο νωρις μεσα στην μερα!! Εγω πλεον αποφευγω και τη ζαχαρη και τα γλυκαντικα, κανω και 20 30 λεπτα γυμναστικη cardio το πρωι. Ολα αυτα βοηθανε πολυ!!!
na mai k egw!!!twra xekinaw!!! :)
Καλημερα,
86,7 σημερα (- 100 γρ)
Καλη συνεχεια :bouncing::bouncing:
Quote:
Originally posted by xristinaaaaki
na mai k egw!!!twra xekinaw!!! :)
Καλη αρχη :):yes: