L
Printable View
L
για κάποιο λόγο δεν με πήγαινε στην τελευταία σελίδα, και έστειλα ένα ποστ και με πήγε.... μπλόκαρε το γιασεμί
ναταλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Nαι,τελευταία το κάνει αυτό σε πολλά τόπικς.
Όταν ξεκινά μια σελίδα με ένα ποστ δεν την ανοίγει.
Λύνονται τα μάγια μόλις κάποιος ποστάρει δεύτερο.
Πολύ χαίρομαι που είστε όλοι καλά!Οι άλλοι δηλαδή
γιατί εσένα στο κεφάλι σου ξέρω τι στριφιγυρίζει.
Ελπίζω στις διακοπές να ξελαμπικάρεις λιγάκι
και να μου γυρίσεις με ανάλαφρες οπτικές
για τον υπέροχα αξιολάτρευτο εαυτό σου!
Πάλι με πλησιάζεις,αλλά δε με αγγίζεις!
Αμάν αυτές οι αποστάσεις!Μας έφαγαν!
Σε φιλώ γλυκά και σ'αγαπώ!
Α!Ξέχασα να σου πω!Ξεκίνησα επιτέλους το βιβλίο σου!
Ίσως του χρόνου να το έχω τελειώσει!Καλά,μη φανταστείς
πως διάβασα πολλές σελίδες.Το πήρα μαζί μου στην προηγούμενη
χημειοθεραπεία της μαμάς,όσο μου επέτρεπαν οι συνεχείς
κλητικές προσφωνήσεις του ονόματος μου.Το μόνο που μου έμεινε
προς το παρόν είναι το βιογραφικό σημείωμα από τον ίδιον το συγγραφέα-
δημοσιογράφο(γνωστή ομολογουμένως φάτσα κι από την τηλεόραση)!
Δεν ήξερα πως μου πήρες το βιβλίο,που έγραψε ο Θεός ο ίδιος!
Αν το ήξερα,ίσως το ξεκινούσα 16 μήνες νωρίτερα,σε μια άλλη κλινική!
Μικραίνει το φεγγάρι
σα ζωντανό σφουγγάρι
μέσα του κλείνει
ό,τι έχει μείνει απ' την αγάπη μας...
--->ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΥ : ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
Στίχοι: Νίκος Γκάτσος
Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις
Τι ωραία λόγια τι ωραίος πίνακας
:) Κι η μουσική του Μάνου μας δεν πάει όμως πίσω ε;
Γιασεμενια μου τι κανεις?Εχεις φιλια απο τη χαρα μου που θα πηγαινε σε παιδοτοπο....Τωρα τι μωρα θα συναντησει εκει....δεν ξερω....Ξερεις διαβασα κ αυτα που εγραψες στη λυπημενη κ ειδα κ αυτο που ειχες γραψει το 09.Κ εγω που νομιζα οτι μονο εγω νιωθω ετσι....Δε μπορω να το εξηγησω αλλιως οτι γραφεις αυτα ακριβως που σκεφτομαι.Το ελεγα κ με τη Βαμβουνακη παλιοτερα...Τωρα μ'εσενα...Εχεις θειο χαρισμα γλυκια μου......
Ποιο βιβλιο σου εχει κανει δωρο η Αλαλουμενια κ ειναι τοσο καλο?
Κ που θα βρω το ντιβανι?
Θελω τοσα να πω....αλλα δε μπορω να γραφω...Γιατι να μην εισαι πιο κοντα....
Ούτε που θυμάμαι ποιό σου είχα πάρει, θυμάμαι ότι είχε όμως ωραίο εξώφυλλο με ένα αλογάκι... αν είναι καλό πες μας να το πάρουμε.... αλλά μη το τελειώσεις σε ένα χρόνο...
Ελπίζω τα καλύτερα με τη μαμά σου, έχω περάσει και εγώ τη φάση χημειοθεραπείες με τον πατέρα μου και δεν είναι ότι πιο ευχάριστο... σε τέτοιες στιγμές όμως καταλαβαίνουμε πόση δύναμη έχουμε μέσα μας...
Πότε θα σε δώ?? έχασες και άλλα κιλά, το ξέρω ότι δεν θέλεις να μιλάς γι' αυτό αλλά εγώ θέλω να μάθω... εντυπωσιάστηκα την τελευταία φορά που σε είδα... μια κούκλα !
Ματς, μουτς σε όλους.... θέλω διακοπές τώρα !!!!!!!!!!!!
αχ..μακάρι να είσαστε οι μόνες που το σκέφτεστε αυτό Ναντινάκι μου!εμένα η αδελφή μου το έχει δέσει κιόλας σίγουρο πως θα μείνω άτεκνη....(και ναι ,από ζήλεια το θεωρεί ως δεδομένο,αλίμονο αν οι "δικοί" μας άνθρωποι σκέφτονται έτσι)κατά τα άλλα σας στέλνω ένα ζεστό χαμόγελο από τα βάθη της ψυχής μου και εύχομαι να φωτίσει έστω για λίγο την βραδιά σας :)Quote:
Originally posted by NADINE
Ξυπνά η Δημητρούλα μέσα μου!Εγώ πότε θα γίνω μάνα;Αλλά μη σας ζαλίζω...Λείπει διακοπές
κι η μόνη που με νιώθει έντονα στο θέμα αυτό...Καλή της ώρα όπου την σέρνει ημίγυμνη η ξαδέρφη της!
Μετα τη συναυλια του Παντελη Θαλασσινου με μια γλυκα στη ψυχη......
Για τη γιασεμενια μου κ οχι μονο.....
http://www.youtube.com/watch?v=wMI-gyNwEEM
Στα μαγια κ στα ονειρα ψυχουλα μου......για να μη σου βαλω το αναθεμασε δε με λυπασαι......κ μην ξεχνας οτι εχεις 400 λεπτα ακομη κ ο μηνας εχει 20!!Τωρα που πηρα λιγο θαρρος οτι μπορει να ενδωσεις τελικα.....
Για να μη λενε οι φαρμακογλωσσες το κοριτσακι μου με πηρε την επομενη μερα τηλ σκασμενη στα γελια κ μου ειπε δε μου μιλας?Της ειπα γελωντας οχι.Μαμακα μου σου ζηταω συγνωμη μεσα απο την καρδια μου,ειπε, το συζητησαμε γιατι η γιαγια κανει τα ιδια παντα οταν ειμαστε ολοι μαζι.Τη σχεση μου με την κορη μου τη ζηλευουν πολλοι κ ας ειναι μακρια μου κ ας μη μιλαμε ολη μερα στο τηλ.Ειναι ουσιαστικη.Κατ'αρχην τη θαυμαζω απεριοριστα.Δεν ειναι μονο οτι ειναι κουκλα,με σωμα τελειο,(της ειχαν πολλες φορες προτεινει να ασχοληθει να ασχοληθει επαγγελματικα με τη μοδα)αλλα ειναι ενα παιδι με πτυχιο,μεταπτυχιακο 2 γλωσσες κομπιουτερ κλπ. που δουλευει απο τα 17 του τα καλοκαιρια,σε ολες του τις σπουδες,βγηκε πρωτη στη δουλεια της σε ολη την ελλαδα κ ενω ηταν με συμβαση την κρατησαν μονιμη κ τωρα ειναι το δεξι χερι του υποδιευθυντη.Ειναι ακαιρεος χαρακτηρας κ δεν δεχεται να κανεις κρισεις για κανεναν ακομη κ αν προκειται γι'αστειο.Τετοια παιδια μεγαλωνουν οι σαυρες κ οχι.........................................Κ� �λημερα.
Τις προάλλες μου βγήκε η ρετσινιά πως την πέφτω στο τεκνό μπιτσβολεϋμπολίστα γιό σου.
Χθες βράδυ,που αγόραζα το βιβλίο του αδερφού σου κι είδα πόσο κούκλος είναι πέρα από λόγιος,
σκεφτόμουν τι κρίμα που τον πρόλαβε άλλη και δε γεννήθηκε να λατρεύει εμένα.Τώρα διαβάζω
όλα αυτά για την κόρη σου κι εκεί που ούτε μου περνούσε από το μαυλό,αρχίζω να ψήνομαι
μήπως,αντί να ενδώσω στον έρωτα σου,σε κάνω πεθερά,που είναι κι ελεύθερο το κορίτσι.
Θεωρητικά έχω πάρει σχεδόν όλη την οικογένεια.Πρακτικά...είμαι μια κολασμένη γριά σαύρα!
Δεν ξέρω τι άλυτα ζητήματα έχει μέσα της η αδερφή σου και πόση ανασφάλεια,αγγελουδάκι μου,Quote:
Originally posted by aggeloydaki
...εμένα η αδελφή μου το έχει δέσει κιόλας σίγουρο πως θα μείνω άτεκνη....(και ναι ,από ζήλεια το θεωρεί ως δεδομένο,αλίμονο αν οι "δικοί" μας άνθρωποι σκέφτονται έτσι)...
εσύ ωστόσο όσο μπορείς μην πέφτεις στην παγίδα να τη συνεριστείς.Κάνε μόνο θετικές σκέψεις
για το αγγελούδι σου και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου δηλητηριάζει την ψυχή ειδικά για ένα τόσο
λεπτό και σημαντικό θέμα!Έχεις ευλογηθεί μια υπέροχη σχέση με έναν άνθρωπο που λατρεύεις κι είναι βράχος δίπλα σου,
κάθε μέρα το σώμα σου γίνεται όλο και πιο έτοιμο να δεχτεί το θαύμα της αγάπης σας και δώρο Θεού,που θ'αξιωθείτε,
οπότε βάλε τις παροπίδες και τις ωτασπίδες σου και συνέχισε να βαδίζεις προς το καλύτερο σου!
Λυπάμαι για την αδερφή σου που υποφέρει.Ελπίζω σύντομα να φωτιστεί η καρδιά της!
Και μετά τα πρώτα σχόλια,να πω και την καλησπέρα μου...
Χθες πήρα ρεπό από την εδώ ρουτίνα και σε συνδυασμό με κάτι δουλειές για τον ΟΠΑΔ,πέρασα μια ανέμελη μέρα στη Θεσσαλονίκη!
Στην αρχή έπαθα πολιτισμικό σοκ στην Αριστοτέλους,αλλά γρήγορα κατευθύνθηκα στα αγαπημένα μου μαγαζιά να πάρω τη δόση μου!
Ούτε κατάλαβα σε μία ώρα πότε πρόλαβα να ξοδέψω τόσα χρήματα,αλλά ας πούμε πως έκανα shopping therapy και χαλάλι μου!
Προχωρήσαμε σημαντικά και τη διακόσμηση στο ανακαινισμένο φροντιστήριο της συζύγου,ήπιαμε έναν βιαστικό καφέ με το στεφάνι μου
και το βράδυ με το κλείσιμο της αγοράς,επιτέλους σπιτάκι μου!Πόσο μου έλειψε!Πόσο το αγαπώ το παραμυθένιο μου!Αχ...
Ο καναπές μου,η αφροξυλάνθη,ο ερωτικός,τα μακρόσυρτα τηλεφωνήματα μέχρι αργά...Ακόμα και το σκασμένο γειτονόπουλο
που με το κλάμα του ξημέρωμα κοιμήθηκα και με το ίδιο,ελαφρώς πιο σπαρταριστό,πουρνό πουρνό ξύπνησα.Εκεί και τα σημάδια
του έρωτα από την τελευταία φορά με τον καλό μου...Πρώην μάλλον καλό μου εδώ και δυό μέρες,αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις...
ʼμα μπλέξεις με "παλιοϋδροχόο",που λέει κι η Γιάννα,ούτε ξέρεις τι σου ξημερώνει,εσένα του καημένου αθώου υδροχοοθύματος.
Ανέβηκα σήμερα και στη ζυγαριά,ούσα σίγουρη πως έχω παχύνει,αλλά μάλλον τα κοπλιμέντα,που δέχομαι,έχουν κάποια βάση
καθώς έδειξε 116.Όχι πως το βλέπω και συμφωνώ,αλλά όπως και να'χει,η γη με βρίσκει όλο και λιγότερο ελκυστική!Εντωμεταξύ σκέφτομαι
πως τα χαμηλότερα κιλά της τελευταίας 15ετίας(αν δε με απατά ΚΑΙ η μνήμη μου) ήταν 112 κι όπου να'ναι τα πλησιάζω-καλώς
εχόντων των πραγμάτων.Επίσης το διψήφιο δεν είναι πλέον τραγικά μακριά και δεν αποκλείεται κάποτε να βρεθούμε,
σα σε συνάντηση παλιών συμμαθητών,αλλά πάλι-μην ξεχνιόμαστε-όλα αυτά στα πλαίσια της λογικής και μόνο σκέψης.
Η συναισθηματική,η εκ των έσω ορμώμενη με βλέπει ίδια κι απαράλλαχτη!Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στη φύση!
Σ'ενημέρωσα,Αλαλουμένια,δε� � έχεις παράπονο!Λες να κάνουμε κανένα πάρτυ διψήφιου εγώ κι 7αριού εσύ,που ακόμα είμαι
με το προσκλητήριο στο χέρι;Αν είναι καλοκαίρι θα το κάνουμε στη θάλασσα.Αν είναι χειμώνας που το προτιμώ,θα 'ξηγηθούμε σαλέ!
Πάντως σοβαρά τώρα:Ούτε βλέπω καμιά φοβερή διαφορά ούτε με νοιάζει κιόλας.Αλλά έτσι και ξανακατέβω πλαγιά με τα σκι μου,
θα με ακούσετε να ουρλιάζω από ευτυχία όπου κι αν βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή!Αν το ζήσω πάλι αυτό,χαλάλι όλα όσα πέρασα!
Προς το παρόν,τραγουδάμε για τη θάλασσα...--->Chantal Chamberland - La Mer
Και τώρα τέρμα το διάλειμμα-τα κεφάλια μέσα.Κατεβαίνω να βάλω πλυντήριο και δε συμμαζεύεται.Θα τα πούμε αργότερα και πάλι...
Τα φιλιά μου σε όλες τις γιασεμένιες υπάρξεις,που ευωδιάζουν το σύμπαν με την υπέροχη μοναδικότητα τους!Μάκιααααααα
Aγαπημενη μου απο που ν'αρχισω κ τι να πρωτοπω!!Μια μερα πηγες Θεσσαλονικη κ την εκανες την κουτσουκελα σου!Πως μπορεσες κ με απατησες,εστω κ με ξεπετα,μετα τα φλογερα τηλεφωνηματα μου?Σαμανθα μου εσενα λεω αλλα αλλες εχουν το ονομα κ αλλες τη χαρη...Κ αντι να μαζευεις την προικα σου επιδωθηκες κ σε ξεσαλωμα αγορων!Αλλα αντε αυτο χαλαλι αφου σου εφτιαξε τη διαθεση!Κ κατσε τωρα το ξαναδιαβασα ερωτικα τηλ μεταμεσονυχτια?Τι λες παιδι μου?αφου τον χωρισες τον ανθρωπο!Την μονη ελπιδα που ειχα κ εγω να ερθεις προς τα κατω!!Αλλα που θα παει?Δε θα ερθω?Θα σου μπαστακωθω στα 120 τετραγωνικα του παραμυθενιου σου κ οτι κ να κανεις,κ τη σκουπα αναποδα με αλατι να βαλεις,δε θα ξεκολαω!!!Ασε που μπορει να κανουμε κ τριο τοτε!Αν μαζευτει ποτε η αλλη δηλ.Για το δικο της τηλ δε μιλαω.Θα τη βαλω να απολογηθει.Κατσε εκει κ βαλε το πληντηριο σου,κανε τις δουλειες σου,Εκει μπορω να ειμαι λιγο ησυχη,Αλλα μ'εσενα με τα τσατ κ τα μσν?Θεε μου που εμπλεξα!ΚΤωρα να παμε στην οικογενεια,Δηλ αν σου γνωρισω κ το συζυγο,που ειναι κ αυτος καλος,θα θελεις κ αυτον?Τι να πω βρε παιδι μου?Παντως στους υπολοιπους δε θα σε συστησω,καθοτι ειμαστε ομορφοσογο.Θα μας κανεις μαλλια κουβαρια!
Ψυχουλα μου εσυ την ομορφια την εχεις κ μεσα σου κ εξω σου.Δε χρειαζεσαι τη ζυγαρια κ το διψηφιο.Σου ευχομαι να τα καταφερεις για την υγεια σου,να μην πονας κ να μπορεις να ανταποκριθεις στις αυξημενες υποχρεωσεις που εχεις αυτο τον καιρο.Γιατι,ειπαμε,θα πανε ολα καλα κ θα γυρισεις στη ζωη σου κ στην πολη σου.Αν ερθεις δε κ Αθηνα για εκεινες τις σπουδες που ελεγες?Εκει να δεις γλεντια!Καρδουλα μου περασε η ωρα κ εγω εχω το θλιβερο καθηκον να παραστω σε μνημοσυνο κ να σε αποχωριστω.Απο εδω,γιατι στη σκεψη μου εισαι παντα!Φιλακια,φιλακια,φιλα� �ια σε ολο το γιασεμοκοσμο.......