Καλησπερα!! Σημερα 80,9, καπως καλυτερα, αλλα ακομα θυμωμενη με τον εαυτο μου που αφησα παλι τα κιλα να ανεβουν πανω απο 80...:no:
Printable View
Καλησπερα!! Σημερα 80,9, καπως καλυτερα, αλλα ακομα θυμωμενη με τον εαυτο μου που αφησα παλι τα κιλα να ανεβουν πανω απο 80...:no:
Εφαγα αρκετα στις γιορτες αλλα ευτυχως δεν πηρα τιποτα..εχασα κ κατι γραμμαριακια..70.4 εν μεσω περιοδου..ελπιζω σε 5-6 μερες να δω το 6 μπροστα επιτελους... :yes: :)
Και σημερα 80,9...
εγω απο τοτε που εβαλα φιλτρο στη βρυση και πηρα κανατα με φιλτρο (15 - 17 ευρω της βρυσης και αλλαζει ανα 3 μηνες, η κανατα εκανε 20 ευρω περιπου, αλλαζει το φιλτρο ανα μηνα, το φιλτρο κανει 7 ευρω) κανει το νερο ΠΟΛΥ νοστιμο. Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα πινω πολυ περισσοτερο νερο με το διπλο-φιλτραρισμα παρα εμφιαλωμενο. Ειναι και πιο φτηνο στη τελικη.Quote:
Originally posted by ton76
αχ πως τα καταφερνεις με το νερο ?προσπαθω αλλα το χειμωνα μου ειναι δυσκολο. κανα tip??
Σημερα, 51κιλα.
Quote:
Originally posted by ^princess_85^
Quote:
Originally posted by xristinaaaaki
na mai k egw!!!twra xekinaw!!! :)
Καλη αρχη :):yes:
Ευχαριστώ!!! :yes:
Quote:
Originally posted by xristinaaaaki
na mai k egw!!!twra xekinaw!!! :)
kalo ksekinima kalo mou...!! ;)
- 300 γρ απο χθες ... :bouncy: :bouncy: παιρνω μπροςςς!!! :bouncy:
μπραβοοο!! μια ανασα πριν απο το 6 εισαι :)Quote:
Originally posted by gini89
- 300 γρ απο χθες ... :bouncy: :bouncy: παιρνω μπροςςς!!! :bouncy:
Καλημερα
86,2 για σημερα, - 500 απο προχτες, χτες δεν προλαβα να ζυγιστω!!!!
Σιγα σιγα φτανω στον πρωτο μου στοχο :)
67,9....:D
Μπάβο Αστερόπη, ξεκόλλησες για τα καλά.... άντε 2.9 για το στόχο σου !!!!
τωρα που επεστρεψα και εγω απο διακοπες και θα μπω σε ενα προγραμμα ,ειπα να αρχισω να γραφω και εγω!δεν ειναι ακθολου πολλα τα κιλα που πρεπει να χασω αλλα ειναι πολυ δυσκολο για μενα εστω και ενα κιλο δυστυχως!ξεκιναω σημερα με 56,9 και εβελπιστω να φτασω ξανα στα 51 που ειναι και τα κανονικα μου..αργα και σταθερα!καλη συνεχεια σε ολες-ους!!
Σταθερα 51κιλα. καλα ειμαστε. Αλλο ενα κιλο για το στρογγυλεμα =)
lusid μου πόσο ύψος έχεις και τα 51 κιλά είναι τα κανονικά σου?μου φαίνεται πολύ μικρός σαν αριθμός....Quote:
Originally posted by lusid dreams
ξεκιναω σημερα με 56,9 και εβελπιστω να φτασω ξανα στα 51 που ειναι και τα κανονικα μου..αργα και σταθερα!
γειαααα!!!! θα ηθελα να σε ρωτησω κατι!!!!
μου στελνεις σε u2u σταθερο σου
η το ονομα σκαηπ καλυτερα για να σε παρωωωωω?????
ευχαριστω πολυ!!!!