η ζωη μου μιαζει με ταινια τρομου
που μου κανει ηλεκτροσοκ οπως ενα ηλεκτροφορο χελι
κ ετσι εγινα φιλοσοφος του δρομου
αφου ολες οι αμφισεξουαλικες με ψαχνουν σαν να εχω μελι
αυτο σου κανει?
Printable View
η ζωη μου μιαζει με ταινια τρομου
που μου κανει ηλεκτροσοκ οπως ενα ηλεκτροφορο χελι
κ ετσι εγινα φιλοσοφος του δρομου
αφου ολες οι αμφισεξουαλικες με ψαχνουν σαν να εχω μελι
αυτο σου κανει?
σκεφτομαι τι ωραιο πραγμα ειναι τα αρσενικα, και ποσο τα αγαπω, οχι ολα ομως, για την ακριβεια, πολυ λιγα! Τι ωραια αισθημα!! Ευχαριστω Θεε μου!
σκεφτομαι ποσο αγαπω τον κολλητο μου φιλο.. ποσο τυχερη ειμαι που ο Θεος εστειλε εναν τετοιον φιλο διπλα μου.. Ευχαριστω..
σκεφτομαι τραλαλα τρα αλαλα!!
Άστα να πάνε...μ' αυτό το πράγμα είναι στιγμές που δεν ξέρω πως να περάσω την ώρα μου γιατί ενώ έχω πράγματα να κάνω, δεν έχω την διάθεση...κι είναι περίεργο αυτό γιατί κανονικά μιλάω για πράγματα που μ' αρέσουν...μου έχουν πει ότι το να χάνεις το ενδιαφέρον σου για πράγματα που σ' ευχαριστούν είναι κι αυτό σύμπτωμα της κατάθλιψης...έχεις κι εσύ;
δεν κανω και πολλα πραγματα ασχολουμε με το σπιτι και κανω διαφορα πραγματα να περναει η ωρα π.χ διαβαζω κανενα βιβλιο, να ακουω μουσικη τωρα που πλεον μετακομισα πηγαινω στη κουμπαρα μου για παρεα και παραλληλα προσπαθω να βρω και καμια δουλεια. προσπαθω δλδ να κανω καποια πραγματα.
Ειναι παρα πολλοι ανθρωποι που για να σε σεβαστουν ή να σε αγαπησουν,πρεπει να σε φοβουνται κατα καποιο τροπο.
Ακομα και στις περιπτωσεις ομως που μπορεις να το καταφερεις αυτο,δε πιστευω οτι αξιζει τον κοπο,εκτος και αν αφορα ατομα που θες να τα σταματησεις να σε ενοχλουν.
Μερικοί είναι τυχεροί και δεν ασπρίζουν ποτέ τα μαλλιά τους, ούτε στα βαθιά γεράματα!
Να όπως αυτός!
http://camerastyloonline.files.wordp...leivaditis.jpg
Σκεφτομαι οτι τα ατομα με ψυχωσεις , με σχιζοφρενεια εχουν πολυ πιο ορθη και λογικη σκεψη απο καποιους (και εγω μεσα) "υγιης"..Μεγαλη κουβεντα το "υγιης" και "λογικος" τελικα..
για να εισαι καλα πρεπει να εισαι αναισθητος.
Παντα το αγορι μου!
χμ χμ.. πηρα μια αποφαση.. να .. αρχισω το καπνισμα!! σημερα!! αλλοι λενε το κοβω απο δευτερα, εγω το αρχιζωω απο σημερα!! χαχαχα! στα πλαισια του στατρηγικου σχεδιου ανατροπη στα κατεστημενα!! γιουχουυυυυυυυυυ απο αυριο στριβουμε, ξερω που ξερω, να παει χαμενη η γνωση κριμαααα
H εργασια ποτε δεν ειναι ντροπη , εκτος αν εισαι πολιτικος...........
Ποιός πάει στην ψυχολόγο σήμερα; Δεν έχω διάθεση...ελπίζω ως το απόγευμα να νιώσω καλύτερα...
Keep είναι εδώ; Με λαμβάνει;; θέλω βοήθεια σε ενα τεχνικό θέμα με τα windows ξέρει κανείς να βοηθήσει να του πω τον πόνο μου;
καλημερα κυρια... terminator
πες το σε μενα κ ο Κυριος μαζι σου χαχχαχαχααχαχχααχα...
Α , ναι και για να μην ξεχνιομαστε . Το μεγαλυτερο προβλημα των windows ειναι οτι ειναι windows. Δεν φταινε αυτα που γεννηθηκαν ετσι.
Λινουξ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε .
Ελα δεν κάνω πλάκα ρε Αλεξ..λοιπον εγώ παραθέτω τον πόνο μου και όποιος καλός άνθρωπος ξέρει ας βοήθησει.
Λοιπον σήμερα η ανίψια μου πήρε ενα λάπτοπ lenovo win 8 όλα καλά μονο που τα γουιντοους ηταν στα αγγλικά, της είπα δια τηλεφώνου να παει πινάκα ελέγχου να επιλέξει ελληνικά , πράγμα που έκανε..πατώντας save δεν έγιναν ελληνικά οποτε και της λέω να κανει μια επανεκκίνηση.. Τα win 8 ζητάνε κωδικό για να μπεις και η ανίψια μου είχε βάλει κωδικό το όνομα της στα αγγλικά και το πληκτρολόγιο δεν έχει αγγλικά, ουτε το πληκτρολόγιο οθόνης επειδή προφανώς δεν έγινε η ρύθμιση.. Και ρωτώ!πως θα μπούμε στα windows???
ετριξε λιγο ο εγκεφαλος μου
πηγενε στο γ για να σπασει το κωδικο νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αφου δε ξερω απο αυτα οτι υπαρχει χακεραδικο προγραμα που τον σπαει αλλα εχω μεσανυχτα απο προγραμματισμο.
Μπορει να μπει με ασφαλη λειτουργια?
Ναι αυτό μου ειπαν μόλις τώρα και αλλού.. Με ποιο πλήκτρο μπαίνουμε σε safe mode? :-)
Στα 8 δεν λειτουργει συνηθως το κουμπι , μπαινεις απο την αρχικη οθονη.
η ασφαλη λειτουργια απλα ανοιγει τον υπολογιστη σε περιπτωσεις που μπαταρει το συστημα ισως αν κανεις ολοκη επαναφωρα να γινει κατι δε μου εχει τυχει ποτε αν πατησεις f8 κ μετα αποκατασταση των γουιντους αλλα θα τα σβησει ολα οσα εκανε στον υπολογιστη.
σε παραδιδω στον αντιπροσωπο πρεπει να τη κανω για ψωνια.
κατσε να σου δειξω βιντεο ,αλλα στο βιντεο δειχνει με το shift φ8 , alla azto den leitozrgei se ola ta win 8 .
http://www.youtube.com/watch?v=ct87iwUoFuY
Μια δόκιμη θα μας πείσει..ευχαριστώ παιδιά!
Το f8 ποτε το πατάμε;φαντάζομαι πριν μπει στα win ε; και κάτι άλλο ..τι επιλέγω; τσεκαρω και αγγλικά και ελληνικά;
Καταρχην μπηκε με ασφαλη λειτουργια? Aν ναι ας βαλει και τα δυο πληκτρολογια.