Originally Posted by
θεανω
Χρονια πολλα σε ολους! Ευχομαι οτι καλυτερο στον καθενα και βασικα να εξαφανιστουν τα συμπτωματα που μας ταλαιπωρουν και να μπορεσουμε να ειμαστε οπως παλια ευτυχισμενοι και απαλαγμενοι απο τα απαισια ψυχοσωματικα που μας βασανιζουν...
Madiwasp θα ρωτησω τον μπαμπα μου, αλλα κοριτσακι μου εσυ εχεις κανει μαγνητικη...Απο εκει θα φαινοταν αν εχεις το οτιδηποτε...Τουλαχιστον για σκ επειδη γνωριζω, σιγουρα φαινεται απο τη συγκεκριμενη εξεταση...Οποτε μην τρελαινεσαι, δεν εχεις τιποτα...
Gallowdance, ελπιζω να εισαι καλα και να σου πανε ολα οπως τα θες...Αντιμετωπιζεις μια δυσκολη κατασταση φανταζομαι, αλλα πιστευω πως ατομα σαν εσενα εχουν παρα πολυ δυναμη μεσα τους...
Βιβιανακι εγω μη με ματιαξω ειμαι πολυ καλυτερα...Βγηκα και σημερα και τα ηπια και μπορω να πω πως ημουν οπως παλια...
Το μονο που με στεναχωρησε παρα πολυ ηταν οτι καπνισα (το ειχα κοψει εναμιση μηνα)...Απογοητευτηκα παρα πολυ απο τον εαυτο μου και με σιχαθηκα...:(
Ειπα θα κανω λιγα ακομα αυτες τις ημερες και μετα τερμα...Ελπιζω να το κρατησω, γιατι δεν θελω με τιποτα να ξανααρχισω το καπνισμα συστηματικα...