κοντος χοντρός ασχημος
Printable View
κοντος χοντρός ασχημος
Γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνετε πως δεν ζητώ κάτι παράλογο?Και πως δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ με κάτι κατώτερο?
Επειδή εσείς είστε ωραίοι σε εμφάνιση ή άσχημοι?Και επειδή θεωρείτε τον εαυτό σας ανώτερο ή ότι είστε μηδενικά?
Δεν ζήτησα ούτε να ανέβω στο φεγγάρι,ούτε στο Έβερεστ!
Δεν μίλησα για τοπ μόντελς γαμώ το κεφάλι μου!Για όμορφες μίλησα,για άνω του μετρίου!
Αλλά που να το καταλάβετε μερικοί!
Και θέλετε να ξέρετε και κάτι?Θα προτιμούσα να καλογερέψω ή κάνω σεξ με σκύλο,παρά σχέση με άσχημη ή μέτρια γυναίκα!
αντι να βριζεις, θα επρεπε να εκτιμας που καποιοι καθονται και ασχολουνται μαζι σου σοβαρα και σου παραθετουν αποψεις και επιχειρηματα.
που ξερεις εσυ, ποια θεωρει ομορφη ο σελτζουκος?
μπορει αυτες που θελεις και τις θεωρεις ομορφες, γι αυτον να ειναι μετριες, οποτε και καταλληλες για σενα...
και γιατι πρεπει ντε και καλα ΟΛΟΙ να σε καταλαβαινουν και ΟΛΟΙ να συμφωνουν μαζι σου ρε γουαι>?
ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη του, οπως κι εσυ εχεις δικαιωμα να θελεις οτι γουσταρεις.
με το ζορι ΟΛΟΙ να συμφωνησουν?εσυ κανε αυτο που καταλαβαινεις.
σε τι σε εμποδιζουν οι διαφορετικες γνωμες να κανεις αυτο που γουσταρεις????
υπαρχει καμια ομορφη που τρεχει απο πισω σου και την σταματανε τα μελη του φορουμ?
Δεν είπα εγώ να συμφωνήσουν απαραίτητα,αλλά όχι και να με αποτρέπουν από αυτό που θέλω,και να μου προτείνουν μόνο όσες δεν μου αρέσουν!Θα είναι σαν καταναγκαστική εργασία να πάω με μια που δεν θα είναι ωραία σε εμφάνιση!!!!Θα είναι σαν να πνίγομαι,αλλά μερικοί δεν θέλετε να το καταλάβετε!!!!Και μάλλον δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι δεν θα μου αρέσει καθόλου,αλλά είστε σίγουροι ότι θα με κάνει ευτυχισμένο,ενώ άλλοι θα είναι με ωραίες!!!!!!!!!
Θα σου άρεσε εσένα να σου πουν να πας με κάποιον που δεν είναι ωραίος?
Είμαι σίγουρος πως στις φώτο που σου έδειξα,δεν σου φάνηκα καλός....