Η ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησει!μην πας καθε εβδομαδα αλλα ποτε μπορεις!!πανε ομως!!το χρειαζεσαι!δεν μπορεις να το διαχειριστεις μονος σου ολο αυτο!το βλεπεις κ ολας!!
Printable View
για το ρεμερον ..βασικα ειναι το μονο που δεν κανει αγχος αλλα ηρεμει το αγχος..ομως εχει μια τρομερη παρενεργεια...γινεσαι μπογος σε 10 μερες!!χααχχα! παχαινει απιστευτα..βαλε θεμα εδω στο φορουμ, γνωμες για το ρεμερον να δει τι θα πουν οσοι το ξερουν..
Παχαινει χωρις να τρως?
πιιινκ! μπες δες στο μνμ σου το λινκ που σου εστειλα με ενα ρουχαλακι αποστευτο!! αχ εχω αρρωστησει σημεραΑΑΑ, θελω να τα παρω ολα!!!
Αυτο θα κανω..ε στα κανονικα μ δν ειμαι ετσι τωρα σε λεω δν λειτουργει καλα το μυαλο σαν να χαζεψα νοιωθω λογω γαδ μαλλον..αυτο για τν διαταραχη τν παρανοικη θυμαμαι μ το ειχε πει η πρωτη ψυχιατρος π ειχα παει..με λεει τν εχεις επειδη εχω πολυ καχυκοψια για ολα
καλησπερα η γυναικα μου εχει απο τ 2017 με ελαφρια καταθληψη και τ 2018 με δυπολικη διαταραχη. παμε σε ψυχειατρο εχει περαση παρα πολλα φαρμακα και απο το 2/2020 ξεκινησε και την πιανουν σαν εμμονες ψυχαναγκασμους ζηταει γλυκα συνεχια εχει παρει 40 κιλλα ο γιατρος ολο μας λεει πρεπει μονη της να το αντιμετοπιση. δεν ξερουμε τι να κανουμε υπαρχη καποιος να μας πει κατι αν το εχει ζυση η να μας συστηση ενα καλο ψυχιατρο αλλο