-
Εδω ειμαστε για ο,τι βοηθεια θα χρειαστεις :bouncing:
@-wow- : μπα, δε νομιζω. Απλα θα κοιταζω να χανω -λιγο- πριν απο γνωστες καταστασεις με φαγητο. Πχ σε 20 μερες ερχεται ο αδερφος μου που ειναι σεφ ζαχαροπλαστικης, και θα φερει δειγματα απο τις σοκολατες που φτιαχνει. Οποτε, -σιγουρα- 1-1,5 κιλο απο εκει. Οποτε να χασω ενα κιλο πριν παω, ωστε και 3 να παρω, στη ουσια να'χω μονο 1,5 να ριξω για να μη ξεφυγω απο τη συντηρηση.
Αν βαζει νοημα αυτο.
-
Μάρω χίλια μπράβο ... Μου θυμίζεις πολύ τη δικλη μου προσπάθεια. βέβαια, εγώ ξαναπήρα κάποια κιλά γιατί όσο έκανα δίαιτα δεν τρεφόμουνα σωστα . Αυτά επιχειρώ να χάσω τώρα ... και για το γυμναστήριο έχεις 1000 δίκια. Ισχύει. !
-
η αληθεια ειναι οτι δε διακρινομαι απο αυτοπεποιθηση,ουτε κι εγω ξερω ποσα χρονια εχω να κανω ενα απλο μπανακι στη θαλασσα οποτε μαλλον κομπλεξικη θα με ελεγα :bigsmile: κ το σκουλαρικι ειναι κατι που κανενας γνωστος μου δεν ξερει οτι το εχω,το εκανα για την παρτυ μου απλως τωρα αναγκαστικα το μοστραρω;)
-
Μηπως ειναι αυτη η astarte πως την λενε τελος παντων??Εαν εισαι εσυ κοπελια...με ολο το θαρρος και ολη τη καλη διαθεση απεναντο σου κοιτα να κανεις κατι για το προβλημα σου...οχι των κιλων αλλα του μυαλου σου.Εχεις μεγαλο προβλημα και καλο θα ηταν για σενα πρωτα απο ολα να πας σε κανεναν γιατρο!Αντε απο δω βραδιατικα με τον καθε ψυχασθενη
-
οχι δεν ειμαι η astarte,με λενε μαρια και γραφτηκα σημερα στο forum...δεν καταλαβα τι εκανα britnyfox που σε ενοχλησε...απλως απο παχυσαρκη εγινα κανονικη κ ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου με ατομα που ειχαν το ιδιο προβλημα με μενα για να παρουν δυναμη οπως και εγω να παρω απο αυτους για να μην ξανακυλισω στα παλια...
-
Δε νομιζω οτι ειναι η ασταρτε η λιλιθ....Ουτε στο πιο κακο μας ονειρο τοσο θρασος...Να εκανε τοσο στροφη στη γραφη της?
-
ειμαι πεπεισμενη οτι εισαι αυτη η astarte
Κοπελια πραγματικα σε λυπαμαι...εισαι για γελια..!!!
Και εκτος απο αυτο εισαι και χεστης!!!Συγγνωμη παιδες για τη φραση
Αλλα ετσι ειναι,πισω απο την ανωνυμια πολλα μπορεις να κανεις και να λες
Απλα δε καταλαβαινω γιατι το κανεις!Ντροπη σου απλα και εισαι και μεγαλη γυναικα
-
Οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ δε μιλησα ποτε ασχημα σε καποιον ομως με τη συγκεκριμενη ΄κοπελα΄' εχω αγανακτησει πλεον.
Το βρισκω αισχρο να καθεται και να δουλευει τοσο κοσμο.Για μενα χρηζει ιατρικης παρακολουθησης
-
ναι εγω δε φταιω να τα ακουω φιλε μου ομως...
-
Δεν ειμαι φιλος σου!Καληνυχτα σε ολους!
-
ωραια υποδοχη,να στε καλα...καλο σου βραδυ.
-
Η συγκεκριμένη κοπέλα έβρισε μία φίλη μου και αυτό δεν το επιτρέπω!
Αυτό είναι απαράδεκτο.
Ονίτσα ή οχίτσα ή αστάρτε ή όπως αλλιώς σε λένε, παράτα τα! Η κοπέλα μας έχει προστασία!
-
ava αν η astarte εβρισε μια φιλη σου,βρισε την astarte και μην ξεσπατε πανω μου..κι αν υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω για να αποδειξω οτι πρωτη φορα μπαινω εδω ευχαριστως να το κανω ειλικρινα σας μιλαω...εμπαινα σαν επισκεπτης αλλα σημερα γραφτηκα πρωτη φορα γιατι αλλιως δε μπορουσα να ανεβασω την προοδο μου...
-
Έχει καλώς. Μακάρι να λες αλήθεια, πάντως εδώ έπεσε συναγερμός, να το ξέρεις.
Δεν ξεσπάμε πάνω σε κανέναν, δεν έχουμε κάτι τόσο σημαντικό, ώστε να ξεσπάσουμε σε όποιον βρεθεί στο διάβα μας. Απλά είμαστε μία κοινότητα ενωμένη και αλληλοπροστατευόμαστε.
Δεν θέλω καμία απόδειξη. Μία μελλοντική καλή συμπεριφορά θα μας πείσει όλους..
Αν πράγματι δεν είσαι η astarte καταλαβαίνεις νομίζω ότι εκφράσεις τύπου "γριά σαύρα" είναι όχι μόνον απαράδεκτες, αλλά διώκονται εδώ "δια ροπάλου".
-
οποιο νεο μελος υπαρχει στο forum δηλαδη το ρωτατε αν ειναι η astarte?γιατι ειδικα σε εμενα εγινε η επιθεση?τελος παντων καλυτερα να κραταμε καθαρο το thread γιατι καποιος που μπαινει για να παρει δυναμη απο την προοδο των αλλων δε χρειαζεται να βλεπει καυγαδες χωρις νοημα...οποτε αν χρειαστειτε κατι αλλο καλυτερα με pm.