http://www.musicheaven.gr/html/modul...1175876305.gif
Printable View
Καλησπερα κοριτσια!
Δεν γράφω και πολλυ συχνα γιατι τρεχω και επισης μας φαγαν παλι οι ιωσεις και ευχομαι να ειναι μεχρι εδω...
THC9 καλως ηρθες και καλη δυναμη!!! μπραβο σου που δεν εχεις αγχος!
Βarb και του χρονου!!! παντα να φτιαχνεις νοστιμιες για τους δικους σου!!!
Alalumaki ωραια η ιστορια με τα κουνελακια, εγω στην θεση της κοπελας θα ειχα αφησει μονο τα αυτια...
Ακτιβη μου sabe κι εγω ελπιζω να τα καταφερω,ας φτασω εκει που εχεις φτασει και τι στον κοσμο...εισαι κορμαρα!!!
NADINAKI μου γλυκο πολλυ ομορφες οι καρτουλες σου ειδικα αυτη με θεμα την σοκολασηηηηηη!!!
Ξενακι μου ευχομαι του χρονου τετοια εποχη (πασχα) να εχουμε κανει αυτα που εχουμε πει πραγματικοτητα!
Και τελος για αλλη μια φορα klm σε ζηλευω...θελω κι εγω να παω στο χωριο μου στην Κρητη, ολα αυτα τα χρωματα και αρωματα που μας μετεφερες εδω με εχουν ξεσηκωσει! Σ ευχαριστω που για αλλη μια φορα με μετεφερες νοερα στην πατριδα μου!!!
Κοριτσαρες μου γλυκες και ομορφες σας ευχομαι του Θεανθρωπου η Ανασταση να γεμισει τις ψυχουλες σας με αγαπη και γαληνη!!! Καλα να περασετε και να μην σκεφτεστε θερμιδες...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ!!!
Φιλια πολλα!
σαν δεν ντρεπεστε, μεγαλη εβδομαδα μας κολαζετε....Quote:
Originally posted by NADINE
http://1.bp.blogspot.com/_M1byiqx2Wi.../chocolate.JPGQuote:
Originally posted by alalumaki
Αυτό που λένε πάντως ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του ΑΛΛΟΥ, δεν παίζει με τίποτα, εγώ θέλω και σοκολάτα και το ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και θέλω να είναι εξαιρετικά και τα δύο????
λιγο το τουτο του δεν μου αρεσε...., λιγο το ετσι του..., ενα καπως ρε παιδι μου....
(ειδατε ευκαιριες που σας βρισκω να τον κοιταζουμε? ....)
και επειδη εφτασε το πασχα και απο αυριο εχω αργια, σας αφιερωνω
http://www.youtube.com/watch?v=VsM14BkaD5c και
http://www.youtube.com/watch?v=BHVmNeKQfSA και τελος, για να μην φατε πολυ, να εχετε στο μυαλο σας το παρακατω
http://www.youtube.com/watch?v=HSyEB75Gmhs
καλα τσουγκρισματα, καλο φαι και απο δευτερα, ξερουμε εμεις...
διαιτα...
Χρονια πολλα αγαπουλες μου,Χριστος Ανεστη!!Ευχομαι να περνατε ομορφα!!Και περιμενω να βρουμε το ρυθμο μας σιγα σιγα,αντε χαθηκαμε,μου λειπετε!!Σας φιλω!!Χανελε και Ιντιαν!!!
Έτσι λένε οι σωτές οι φίλες,Μπάρμπυ μου,όταν η κολλητή τους βάζει μια φωτό από τις πολύ προσωπικές της στιγμές,Quote:
Originally posted by BARB
λιγο το τουτο του δεν μου αρεσε...., λιγο το ετσι του..., ενα καπως ρε παιδι μου....
απλά για ν'αποσαφηνίσει κάτι κι όχι να τους τρέχουν τα σάλια σαν μερικές μερικές κι έτσι να πνίγονται εκεί τελικά λυκοφιλίες...
Αληθώς ανέστη ο Κύριος,Χανελέλι μου!
Φιλάκια αναστάσιμα σε όλα τα ομορφοκόριτσα μου και το κατοικίδιο μας,βεβαίως,βεβαίως,τον Ίντιαν
Καλέ έχουμε και τη Γκύζα!Λέτε να έχουμε τίποτα ευχάριστα;Για να κάνουν το κονέ οι συμπεθέρες,Χανελέλι και Σαμπίνα!
Αλίμονο σε όποια δεν έφαγε ως Ελληνίδα σωστή,σήμερα μέρα,που'ναι κι ακόμα πιο αλίμονο της όποια το έκανε
και τολμά να το χαλάει με τύψεις,μέτρημα σημερινών θερμίδων,αυριανές αφαγίες και αγχωτικά ζυγίσματα....
Δε θέλουμε θλιμένους στη γιορτή μας...--->ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ,ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
(ʼχετο,αλλά κορυφαίο από την ίδια ταινία--->ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!)
Ήλιε μου,ελπίζω να είσαι καλύτερα στην υγεία σου,ενόψει και της Παρασκευής...
Πριγκιπέσσα μας,περιμένουμε γλαφυρές όλο αρώματα κι εικόνες περιγραφές μεθαύριο,που επιστρέφεις!
Αλαλουμένια μου,Σαμπίνα μου,Χανελέλι μου,Μαρικάκι μου,Μπάρμπυ μου,φιλάκια αναστάσιμα αγαπούλες μου και Ξένια...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!
'Αντε,πάρε κι εσύ μερικά φιλάκια αναστάσιμα,αλλά ελπίζω να έχεις εξομολογηθεί για τις αμαρτίες σου,ώστε να τα αξιωθείς!Διαφορετικά,ΝΤΡΟΠ Η ΣΟΥ!
μπουμπούκαααα πες αλεύρι... η νεφέλη μαγειρεύει!!! χεχεχεχεχε
χρόνια σας πολλά!
χχχχχχχχχχχχχχχχ
Τι μαγείρεψε αυτή η τρελοΝεφέλη μας πάλι;Xεχε,χρόνια πολλά Νεφελάκι μας,χρόνια πολλά αγαπημένη Ναταλί,;ξανθιά Hanelle,μανούλα σέξυ αλαλούμ,γλυκοΚουΛουΜου,marika ki μας,Ήλιε Ηλιάτορα,chrys,Ξενοτρελοκόρι� �σο μου για τσίμπημα,γουρουνίτσες κτλ,σε όλες σας υγεία,χαρά και αγάπη να έχετε,να έχουμε!
Περάσατε καλά;Eγώ είχα την ευκαιρία να κάνω Πάσχα σε ένα υπέροχο τοπίο,που ερχόταν σε αντίθεση φοβερή από ηλίθιες συμπεριφορές αντρών επαρχίας απέναντι στις συζύγους τους,γεγονός που με έθλιβε και με έκανε κάπως.Πώς γίνεται μέσα στην ομορφιά της ελληνικής υπαίθρου να ξεπηδάει τόση γελοία τεστοστερόνη και να τους βαράει στο κεφάλι,dunno και χέστηκα,αλλά ήθελα(ναι ρε κορίτσια,ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ)να δείρω δήθεν αρσενικά.
Αλλά με αποζημίωσαν κάτι βόλτες σε ξεχασμένα χωριά των 50 κάτι κατοίκων,ανθισμένες αγριοκερασιές και κουτσουπιές,νερά τρεχούμενα σε βρύα,σαύρες πάνω σε πέτρες με σχήματα γλυπτών,κτλ.Από αυτή την άποψη και μόνο,άξιζε.Να μάθω άλλη φορά,περνάς καλύτερα στη συντροφιά των ζώων!χεχε,τι σοφία έχει η φύση...
Sabe χρονια πολλα και σε σενα αλλα και σε ολα τα κοριτσια! Δε μπορω...θα το κανω κι εγω το σχολιο επι του ζητηματος των αρσενικων! Χαχα!
Οντως η ομορφια της φυσης ερχεται σε πληρη αντιθεση με τα..βλαχαδερα!(ετσι τους ονομαζω τους εν λογω..αντρες).Κριμα στις γυναικες τους..πραγματι σε θλιβει τοση αμορφωσια ..
ΑΛΛΑ! Η φυση μας απιοζημιωνει για κατι τετοιες ασχημιες..
Αντε ,Sabe μου...κουραγιο...πλησιαζει η μερα των depeche mode! Αντε..να δουμε και το ΠΑΙΔΙ απο κοντα! Χιχι...
μπορω να εχω το τεκνο χωρις τη σοκολατα
ειναι και διαιτιτικο.........
χεχεχε οραία μάτια έχει δεν το λες κακό :p
Τι καλό μου ετοιμάζεις;Δε θα χαλάσουν μέχρι την Κυριακή;Ή ξεκίνησες από τώρα για να τα προλάβεις; Γιάμιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Nefeli-
μπουμπούκαααα πες αλεύρι... η νεφέλη μαγειρεύει!!!
Quote:
Originally posted by τζενη
μπορω να εχω το τεκνο χωρις τη σοκολατα
ειναι και διαιτιτικο.........
Καλά,καλέ!Δεν ντρέπεστε;Χάθηκαν οι άντρες και λιγουρεύεστε τον καλό μου;Για μαζευτείτε λιγάκι!Quote:
Originally posted by dominique
χεχεχε οραία μάτια έχει δεν το λες κακό :p
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε,έστω να τα λέτε πίσω από την πλάτη μου...Πωπωπωωωωω