Καλημερα polinaki 10 μερες ειναι τα αλεσμενα και μετα μου λεει μαλακες τροφες .
Printable View
Καλημερα polinaki 10 μερες ειναι τα αλεσμενα και μετα μου λεει μαλακες τροφες .
Αρα το ίδιο με μένα. Εγώ επιδή με καμία δύναμη δεν μπορούσα να φάω κρέας και ψάρι αλεσμένο, έφτιαχνα ζωμό και με τον ζωμό έφτιαχνα πουρέ και έτρωγα το πουρέ!
το ψάρι αλεσμένο είναι μια χαρά,και το κοτόπουλο επίσης (εγώ έβραζα στήθος κοτόπουλο,αλλά μου είπαν πως το φιλέτο από μπούτι είναι πιο νόστιμο) το κρέας πολτοποιημένο είναι μπλιάχ....
Πολινάκι μου όμως με τον πουρέ δεν έπαιρνες όλες τις πρωτείνες που περιέχονται στο κρετάκι τους!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αρα το ίδιο με μένα. Εγώ επιδή με καμία δύναμη δεν μπορούσα να φάω κρέας και ψάρι αλεσμένο, έφτιαχνα ζωμό και με τον ζωμό έφτιαχνα πουρέ και έτρωγα το πουρέ!
Το ξέρω αλλά δεν είχα άλλη επιλογή!!!! Αλλωστε 10 μέρες ήταν μόνο. Τώρα τρώω τα πάντα!!! Αχ να γυρνούσε ο χρόνος πίσω!!!!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Πολινάκι μου όμως με τον πουρέ δεν έπαιρνες όλες τις πρωτείνες που περιέχονται στο κρετάκι τους!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αλλωστε τότε έπερνα και συμλήρωμα πρωτείνης
αχαχαχαχχαχαχαχα γιατί βρε να γυρνούσε ο χρόνος πίσω???Εγώ τα αλεσμένα δεν θα ήθελα να τα ξαναζήσω με τίποτα!!!!ʼσε που είχα βαρεθεί να τρώω συνέχεια 3 συγκεκριμένα πράγματα!Καλύτερα τώρα που σχετικά όλο τα ίδια και τα ίδια τρώω αλλά τουλάχιστον όποτε θέλω δοκιμάζω και κάτι άλλο!Σήμερα ας πούμε θα φάω πατσίτσιο μιαμ μιαμ!
Δεν θέλω τις μέρες των αλεσμένων, αλλά θέλω τις μέρες που τα έλιωνα με το πηρούνι μου, και φούσκωνα με 2 κουταλάκια του γλυκού!!!!!!
Παστίτσιο έχω φάει και εγώ! Ισως είναι ΄το μόνο φαγητό που μπορώ να φάω τα μακαρόνια!
Α δεν σας είπα, αποφάσισα πως μάλλον με τον νέο μήνα θα γραφτώ γυμναστήριο. Μίλησα με την καρδιολόγο, η οποία μίλησε με τον χειρούργο, και μου έδωσαν το οκ για το γυμναστήριο, αλλά όχι για αερόβια άσκηση. Μόνο μηχανήματα και από αερόβια μου επιτρέπουν μόνο το body balance που είναι χαλαρές ασκήσεις ισοροπίας και ενδυνάμωσης του σώματος. Παλιά που το έκανα με είχε βοηθήσει πολύ, πόσο μάλλον τώρα που είμαι και τόσα κιλά πιο κάτω!
Μπράβο Πωλίνα!!!! άντε καλή αρχή να δω πότε θα το πάρω και εγώ απόφαση ( μάλλον πότε θα κανονίσω το πρόγραμμά μου) για να το κάνω και εγώ. Η Γιώτα πάντως με το κολυμβητήριο έχει πάρει την κατηφόρα για τα καλά. Δεν την προλαβαίνουμε φτουφτου!!!!
Κορίτσια το κολυμβητήριο είναι πολύ ωραίο!και σαν ασκηση και σαν βοήθεια!νιώθεις λίγο πτώμα μετά αλλά όταν ανεβαίνεις στην ζυγαριά τα ξεχνάς όλα :D
katie απορία,πόσο κιμά έβαλες και πόσο κριθαράκι?
Εγω δυστυχώς δεν ξέρω να κολυμπάω, επομένως το κολυμβητήριο το απέρρηψα!!!
Πολινάκι!!μπορούν αφενός να σου μάθουν εκεί να κολυμπάς και αφετέρου στο κολυμβητήριο που πάω εγώ για να μην βουλιάζουμε στο αερόμπικ μας δίνουν κάτι ζώνες σαν "σωσίβια" (όσο καλά και να κολυμπάει κάποια το φοράει απαραίτητα,ιδιαίτερα τώρα στην αρχή ) το οποίο εγώ φοράω και όταν κολυμπάω γιατί δεν έχω μάθει να έχει σωστή στάση το σώμα μου στο κολύμπι!
Αγγελουδάκι μου δεν ξέρω, με φοβίζει λίγο η φάση. Ασε που σιγά μην δεκτεί ο άντρας μου να πάω κολυμβητήριο!!! Και να με βλέπουν οι άλλοι με το μαγιώ! Και να με κλέψει κανείς? χαχαχα
Χτες που του είπα για γυμναστήριο, η πρώτη του κουβέντα ήταν "δεν θα πας εδώ στο μεγάλο, έχει πολλούς άντρες". Και του λέω όχι, θα πάω στο άλλο το μικρό που πήγαινα και παλιά. Οκ μου λέει αλλά θα πάμε να αγοράσουμε μαζί τα ρούχα που θα φοράς! Δεν θέλω να σε κλέψει κανείς λέει! χαχαχα εχει πολύ πλάκα άμμα κάνει της ζήλιες του και τον κοροϊδεύω!!!
πωλίνα και το γυμναστήριο ίδια δουλειά κάνει, η αδελφή μου όπως προείπα προχθες είχε χάσει ένα σωρό κιλά μόνο με αυτό και λίγο μέτρο στο φαι. ξεκολάει η ζυγαριά βρε αδελφε και πάει σφαίρα το θέμα. άσε που σφιγγει το δέρμα και δείχνεις ακόμη πιο αδύνατος, απλά σούπερ , πήγαινε και θα δεις.
Θα πάω Κατερινάκι μου, μιας και πήρα το οκ!!! Πιο πολύ θέλω να πάω μπας και καταφέρω να μαζέψω αυτά τα καρβέλια που έχω στην περιφέρεια! χεχεχε Ασε που τώρα που χειμωνιάζει, δεν βολεύει το πάρκο γιατί βρέχει κιόλας.
καλησπέρα σας!
π- 1 φρυγανιά με μέλι και 1 με μαρμελάδα
δ- ένα μικρό κομμάτι κολοκυθόπιτα
μ- 3/4 σουτζουκακίου και λίγη φέτα
α- λίγο χυμό
β- λίγα lays δημητριακών
Mεγάλο πράγμα η άσκηση, ακόμα και που βαριέμαι τις περισσότερες φορές, σκεφτόμενη τα οφέλη, τη σύσφιξη και τη βοήθεια στην απώλεια κιλών, παίρνω δύναμη και πάω κολυμβητήριο. :smirk: