αχ! καταραμενες ορμονες! γιατι δεν προσπαθεις να γουρουνιαζεις μεν αλλα οσο πιο ανωδυνα γινεται?
πχ γιαουρτι με γλυκο κουταλιου 'η κακαο ή καμια πιτσα light απο τα χερακια σου... ενταξει ας μην χασεις αλλα να μην παρεις κιολα..
Printable View
αχ! καταραμενες ορμονες! γιατι δεν προσπαθεις να γουρουνιαζεις μεν αλλα οσο πιο ανωδυνα γινεται?
πχ γιαουρτι με γλυκο κουταλιου 'η κακαο ή καμια πιτσα light απο τα χερακια σου... ενταξει ας μην χασεις αλλα να μην παρεις κιολα..
παρουσα! +1
καλα τι κουκλαρες ει ναι αυτες στις φωτο? αφηστε τις κρισεις κ πιαστε την αυτοκριτικη, αξιζει? δεν αξιζει. τι μπορουμε να κανουμε να μη μας πιανουν κρισεις ή απο κρισαρες να γινουν κρισουλες? καποτε θα γινουν κ χρυσουλες :)
καλησπερα! μα που πηγαν ολες απο δω? οοολες διακοπες? ζηλευω!!!
Βρε κορίτσια έχω μια απορία: Στις πραπάνω φωτογραφίες πόσα κιλά υπολογίζετε ότι είναι αυτές οι κοπέλες;
90 ίσως...
Λες;; Πω-πω είμαι τελείως άσχετη στο να υπολογίζω με το μάτι, εγώ έλεγα γυρω στα 80!!:starhit:Quote:
Originally posted by asi
90 ίσως...
κοίτα και εγώ με το μάτι υπολογίζω και με βάση εμένα που είμαι 85- και είμαι πιο αδύνατη..:smilegrin:
παιζει ρολο και το υψος παντα. αν ειναι γυρω στο 1,75 υπολογιζω 85 κιλα...
κι εγω αναγνωρισα τον εαυτο μου....
τι εγινε βρε παιδια στους 80+?
μονο εγω απεμεινα? ελπιζω τουλαχιστον αν εχετε αλλαξει δεκαδα να ειναι προς τα κατω...
φιλια!
είμαι και εγώ εδώωωωωωωωω!!!καλημέρα και χρόνια πολλά!!!
καλωστην! αν και απ'οτι βλεπω εσυ εισαι 80-.
θελω κι εγωωωωω!
ναι. κάτι γραμμάρια!!!!εγώ θέλω 6 μπροστά.ΜΠΟΡΩ?Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλωστην! αν και απ'οτι βλεπω εσυ εισαι 80-.
θελω κι εγωωωωω!
λιγη υπομονη και επιμονη και ολα θα γινουν...
απο μας εξαρταται
2 λέξεις που τις σιχαίνομαι..πφφφφφφφφφφφφφQuote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
λιγη υπομονη και επιμονη και ολα θα γινουν...
απο μας εξαρταται
δεν εχεις αδικο αλλα τι να γινει δεν γινεται αλλιως... αλλωστε η αρχη ειναι δυσκολη. μετα αρχιζεις και βλεπεις διαφορα και μεγαλωνει το κινητρο