:thumbup:Quote:
Originally posted by lessing
Μη κανετε τις μαναδες.Ειστε ερωμενες!Να πλυνουν μονοι τους τα πουκαμισα τους!γμ@την Ελληνιδα μαννα που τους κανει μπουληδες!
Printable View
:thumbup:Quote:
Μη κανετε τις μαναδες.Ειστε ερωμενες!Να πλυνουν μονοι τους τα πουκαμισα τους!γμ@την Ελληνιδα μαννα που τους κανει μπουληδες!
Και σε περιπτωση που η μανα τον εχει χ*σμενο,δεν του μαγειρευει καν ενω εχει προβλημα υγιειας και πρεπει να τρωει σωστα και οχι ομελετες κ αβγα τηγανιτα καθε μερα; Και θελει κ εκεινος καποια να την αντικαταστησει μεσα του τη φιγουρα της μανας για να νιωσει τη στοργη..Τι κανεις τοτε;
Και αλλα πολλα,παραδειγμα ειναι αυτο..
το αιωνιο ερωτημα...
οι γκομενες ευνουχισαν τους αντρες ή οι μαναδες τους?
βασικα θελει να θεωρειται νοημων ον κ ενηλικας οποτε, ας παρει αυτος τις ευθυνες του... οχι εσυ!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Και σε περιπτωση που η μανα τον εχει χ*σμενο,δεν του μαγειρευει καν ενω εχει προβλημα υγιειας και πρεπει να τρωει σωστα και οχι ομελετες κ αβγα τηγανιτα καθε μερα; Και θελει κ εκεινος καποια να την αντικαταστησει μεσα του τη φιγουρα της μανας για να νιωσει τη στοργη..Τι κανεις τοτε;
στοργη παντα υπαρχει σε μια σχεση , αλαλ αλλο σχεσεις στοργης κ αλλο σχεσεις οργης-με την μανα του ...
Δε διαφωνω αλλα να μοιραζονται λιγο οι ρολοι μην κανει μονιμα τα παντα μονο ο ενας.Και στο φιναλε γιατι να ΤΟΥ μαγειρευει η μαννα του 5 χρονων ειναι η 7;Quote:
Originally posted by onelifeonechance
ρε ελενη, και παλι, η μανα του εισαι κ σου φερνει τα απλυτα του?
να φροντισει να ρθει με τα ρουχα του πλυμμενα:mad:
τεσπα, μη σας δημιουργησουμε κ προβληαμ στις σχεσεις σας κοριτσια.
αν εσεις ειστε οκ μ αυτο, τοτε οκ :)
οι γκομενες που ειναι εν δυναμει μαναδεςQuote:
Originally posted by click
το αιωνιο ερωτημα...
μπορει να ειναι οι μαναδες που καποτε ηταν εν ενεργεια γκομενεςQuote:
Originally posted by spaceride
οι γκομενες που ειναι εν δυναμει μαναδεςQuote:
Originally posted by click
το αιωνιο ερωτημα...
Ή ο συνδιασμος και των 2
σωστο κι αυτο!
Το επιδιωκουν γιατι τους βολευει.Και μενα αν ενας αντρας μου φροντιζε τα παντα κ προλαβαινε τις επιθυμιες μου θα μου αρεσε αλλα θα τον εβλεπα πιο πολυ σαν εν δυναμει πατρικη φιγουρα.Δεν ξερω τι εχει αναγκη ο καθενας αλλα η πολυ φροντιδα ιδιως τυπου ταισμα παραπεμπει σε γονεικα.Στην αρχη θα μου αρεσε κ θα μου εδινε ''σιγουρια''αλλα μετα ειτε θα παθαινα μια καθολου υγιη εξαρτησαρα η θα ερωτευομουνα ενα εντελως διαφορετικο τυπο λιγο ''απιαστο''.Δεν ξερω αν αυτη ειναι η ψυχολογια της καθε γυναικας.
Εκτος αν ηταν μικροτερος μου κ με φροντιζε.Αυτο μαλιστα.Ακαταμαχητος συνδιασμος 2 σε 1.Παντως αυτο που ξερω ειναι πως με τιποτα δεν θα μπορουσα να ειμαι με τον γιαπικουλα με το κοστουμι ,που ειναι εργασιομανης.Εξαιρεση:Μπορ ει να ειναι εργασιομανης μονο μαζι μου.
Lessing θεα,πεθανα στα γελια με την εξαιρεση σου!!!!Quote:
Εκτος αν ηταν μικροτερος μου κ με φροντιζε.Αυτο μαλιστα.Ακαταμαχητος συνδιασμος 2 σε 1.Παντως αυτο που ξερω ειναι πως με τιποτα δεν θα μπορουσα να ειμαι με τον γιαπικουλα με το κοστουμι ,που ειναι εργασιομανης.Εξαιρεση:Μπορ ει να ειναι εργασιομανης μονο μαζι μου.
Αλλα μικροτερος?????are u sure??δεν εχω χειροτερο!!!!!
Κατα τα αλλα,οκ δεν ειμαι καταλληλη να εκφερω αποψη διοτι απεχω απο τις σχεσεις,αλλα σιγουρα δεν ερωτευομαι αντρες οι οποιοι θελουν να ειμαι και μαμα τους.
Και καπου εδω να ανφερω οτι ακομα μια φορα επιβεβαιωνω τον κ.Μερφι.... Εχω περαση σε μικροτερους και μαμακιαδες,ΕΛΕΟΣ.
Εγω εχ ειμαι ανωριμηηηηηηηηη γκου!Παντα ειχα σχεσεις με συνομιληκους και 1 φορα με μικροτερο.Οι μεγαλυτεροι ''σοβαροι''αντρες δεν με πολυτραβανε.Αλλα!Προσοχη!Α� � ειναι μεγαλυτερος αντισυμβατικος με περιπετειωδη ζωη μεσα στην ενεργεια ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ;)Αλλα οχι κανενας κουρασμενος πολεμιστης που θα γυρναει απο τη δουλεια κ θα περιμενει να τον ταισω!Γκρρρρρρρ!
Και ενα ανεκδοτο του Γουντυ Αλλεν: Η γυναικα μου ειναι πολυ πολυ ανωριμη.Καθε φορα που βαζω νερο στην μπανιερα ερχεται και μου βυθιζει τα καραβακια μου.