Kαλημέρα Πωλινάκι, δεν πειραζει χουχουλιασε στο σπιτι με τον μπεμπίτσο :spin:
Printable View
Kαλημέρα Πωλινάκι, δεν πειραζει χουχουλιασε στο σπιτι με τον μπεμπίτσο :spin:
Καλησπέρα!!!!! Τελικά πήγαμε με την αδελφή μου στην υπεραγορά, ψωνίσαμε, γυρίσαμε σπίτι και μαγειρέψαμε (ή μάλλον καλύτερα μαγείρεψα) γλυκόξυνο κοτόπουλο και ρίζι. Θα είχε καλεσμένους και δεν ήξερε τί να μαγειρέψει!!!!! :o:o:o:o:o
Μου βγήκε υπέροχο αν και πρώτη φορά το έκανα!!!! Εφαγα 3 ολόκληρα κυβάκια κοτόπουλου!!!!! Τώρα νιώθω σκασμένη αλλά δεν πειράζει, θα περάσει. Οι άλλοι ρωτούσαν γιατί έφαγα τόσο λίγο και τους είπε ο γαμπρός μου πως κάνω δίαιτα :P:P:P
Εν το μεταξύ χτες το βράδυ, ρώτησα τον άντρα μου αν θα πάει δουλιά σήμερα, και μου είπε ναι, και του είχα πει πως είχα σκοπό να πάω στα βουνά. Και μου είχε πει να μην πάω, και του λέω θα δω. Και σήμερα με έπερνε όλη μέρα στο σταθερό και δεν απαντούσα, αφού δεν είμουνα σπίτι και με έπερνε στο κινητό και ρωτούσε που είμαι!!! χαχαχαχαχαχαχα Τον τρώει μην πάω πουθενά και δεν το ξέρει.
Πάντος όπως και να έχει πέρασα πολύ όμορφα ΄την μέρα μου, ο μικρός το διασκέδασε που με βοήθησε να μαγειρέψουμε μαζί, και γενικός είχαμε μια πολύ ύρεμη μέρα!!!!
Τώρα πάω για τον απογευματινό μου υπνάκο! Φιλάκια!
Πωλίνακι μου όλα καλά;
ΚΑλημέρα Γιάννα μου. Καλά εσύ και το τικεράκι σου έχετε βαλθεί να με τρελλάνετε!!!!!!!
Καλά είμαι, θα τα πούμε από το skype!!!
καλημερες!! πως είναι ο καιρός??? θα πας εκδρομουλα?
Καλημέρα αντζελ μου. Οχι δεν θα πάω, έξω ο καιρός είναι χάλια. Πάρα πολύ αέρας και ώρες ώρες βρέχει. Δεν πειράζει, θα την βγαλω σπίτι με τον μικρό μου
Καλημέρα πωλινακι, δεν πειραζει εχεις την καλυτερη παρεα ομως;)
ΚΑλημέρα καραμελίτσα μου!!!!!! Αχ ναι, αλλά δεν με αφήνει ούτε τα κρεβάτια να φτιαξω!!!! χαχαχαχαχαχα
εχει τρελλαθεί σήμερα, όλη μέρα με αγκαλιάζει και με γαργαλάει και γελάει συνεχώς το καλό μου!!!!!
Αυτο ειναι ευτυχια , να εχεις ενα μπομπιρακο ετσι τρελο:tumble:
Καλά άλλο να στο λέω και άλλο να τον βλέπεις!!!!!!
Εφερε πριν λίγο το σταθερό του σπιτιού και μπήκε στο μενού και μου λέει "μάμα τί γράφει δαμε?" "Γιώργος αγάπη μου, του λέω" "γιώγο παπάκη? μου λέει" "ναι ο παπάκης, του λέω". Πατάει και κάνει κλήση, βάζει ανοικτή ακρόαση και περιμένει. Απαντάει ο άντρας μου, και του λέει ο μικρός "που είσαι?" "δουλιά είμαι μωρό μου, λέει ο άντρας μου" "έρτεις σπίτι έκαμα φαί, λέει ο μικρός" "Τι φαί? ρωτάει" "ζαμπουες και τοματα," λέει ο μικρός και του το έκλεισε!!!!!!!
Και όλα αυτά επειδή βάλαμε ποδαράκια στον φούρνο με φρέσκια ντοματούλα να ψηθούν, και ο μικρός δεν γίνετε να μαγειρεύω και να μην βοηθήσει!!!!!
Αντε καλη σας όρεξη!!!! Εμείς πάμε βόλτα στον Υμηττο να μας δει ο ήλιος!! Θα πάρουμε και φαγητό και μας βλέπω να επιστρέφουμε καλό απογευμα!!!!!
Καλά να περάσεις Γιάννα μου!!!!!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!ΤΙ ΕΧΑΣΑ????????????????????
mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa καλως ηρθεςςςς πεστα ολα!πως εισαι?????πως ηταν η ολη διαδικασια??
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ...ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ......ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll: ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ.....ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ???????????????:wink1: