ετσι μπραβο και φαε και κανα γιαουρτακι....
Printable View
ετσι μπραβο και φαε και κανα γιαουρτακι....
α αυτο δεν παιζει... βλεπω γιαουρτια και βγαζω σπυρια!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
σοβαρα??κοντεψα να πεθανω στην ατκινς χωρις γιαουρτι...χαχαχαχα
μπα... εμενα μονο το ψαρι μην μου κοψεις,και δε με νοιαζει τιποτα αλλο!!! :P
ωωωωωωωχ ουτε που να το βλεπω...χαχαχα
ελα απο δω να σου κανω το τραπεζι μια μερα... ωραια θα περασουμεεε...! :D
ενταξει με τον ορο να φαω τονο..ολα τ αλλα δικα σου...χαχαχαχα
ε αμα σ'αρεσει ο τονος ειμαστε κομπλε !!! ;)
τονος ψαρι σημειωσατε 1-0 ....:-))
Προσοχη στις μπαρες.Καποιες δεν κανουν για την 1τη φαση.Quote:
Originally posted by mamadyo
κανω ατκινς εδω και μια εβδομαδα...ως τωρα απλα ετρωγα λιγες θερμιδες (1400)...αλλα κολλησα. ως τωρα το εχω παρει καλα, θα δειξει.......παρε αυτα τα ζελε για λιγουρες..πινε πολυ νερο....παρε και τις μπαρες που εγραψα πιο πανν. ʽΕμενα με βοηθησαν
χριστινα πως εισαι σημερα??
αντι για τη χριστινα απανταω εγω.....200 γρ πανω και τουαλετα 0
εχω τσαντιστει...πραγματικα....
καλημερα..το μενου σου πως ειναι??
οσον αφορα την τουαλετα,ειχα και εγω μεγαααααααλο προβλημα οταν ξεκινησα ατκινς...ουτε με υποθετο δεν πηγαινα..δοκιμασα φυλλα αλεξανδρειας το οποιο ηταν αμεσο αλλα δεν κανει και συνεχεια...οποτε η αλλη επιλογη η οποια ειναι φυτικη και δεν την συνηθιζει το εντερο ειναι τα σκοντακια dulco fibre απο το φαρμακειο..σκονη με γευση μανταρινη,την διαλυεις στο νερο και να φανταστεις δεν προλαβα να το τελειωσω το ποτηρι...ετρεχα...
μα ρ γμτ ποτε μα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα...ουτε περισι που την ειχα ξανακανει....και ειναι πολυ ενοχλητικο...επιπλεον δεν σε αφηνει να δεις και τι γινεται με την πορεια σου και αν χανεις....
σαλατικα τρωω μπολικα, χθες εφαγα φρικασε τις αλλες μερες μαρουλια λαχανα κλπ...
παρε αυτο και θα με θυμηθεις...ειναι φυτικο δεν εχει παρενεργειες και το σημαντικο δεν το συνηθιζεις...δυο φορες το πηρα και μετα πηρε μπρος το εντερο και πηγαινα μονη μου..και μιλαμε για χοντρο προβλημα,ουτε τα υποθετα δεν με επιαναν...