ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Printable View
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
ΠΤΥΧΩΜΕΝΟΙΙ???????????????????????????? ?????????????????????????????????????ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ??????????????????????????????????:sni ffle:
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;)
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss:
:spin::spin::spin::spin::spin:
ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bou ncing:
ουααααααααααααααουυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε συ Μαράκι μου τί ύψος έχεις?? Είσαι τέλια!!! Ασε που αυτά τα πόδια είναι τέλεια!
ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ..............ΕΥΧΑ ΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!1,72 ΕΙΜΑΙ........ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΑ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΤΙΚΑ ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧ :saint::saint::saint::saint:
Υποκλίνομαι.....
:blush::blush::blush::blush::blush:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :love::love::love::love::love::love:
Καλημέρα σας, σας διαβάζω όλους χαρούμενους κι ανανεωμένους και χαίρομαι. Ελπίζω αυτή η όμορφη διάθεση να διατηρηθεί και να συντηρηθεί από όλους επεκτείνοντας την γενικότερα στην ζωή σας.
Η δική μου περίπτωση αφορά την συνεχή απώλεια και πρόσληψη κιλών. Το φαινόμενο γιο γιο δλδ. Δεν μπορώ να πω ότι η ιδέα μιας επέμβασης με ενθουσιάζει ακόμα. Το μόνο που άλλαξε για την ώρα και είναι πολύ σημαντικό είναι η αποδοχή αυτού που παρουσιάζει η ψυχολογία και ο οργανισμός μου ώς ασθένεια, αδυναμία, διαταραχή. Αν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας, σίγουρα θα πήγαινα στον γιατρό και θα ακολουθούσα τις υποδείξεις του, αυτό άραγε δεν θέλει τον γιατρό; έχω πάει κατα καιρούς σε διατροφολόγους, σε διαιτολόγους, έχω κάνει εξομολογήσεις σε φίλους παλαιότερα και σε ψυχολόγο (στην εφηβεία), έχω την στήριξη από τους κοντινούς μου, αλλά όταν φτάνω κοντά στον στόχο διαλύομαι και σωματικά και συναισθηματικά με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν και πάλι τα κιλά. Δεν έχω άλλες αντοχές, ούτε χρόνο για την ισορροπία που πιστεύω και υποστηρίζω. Ακόμα μπορεί και να μην πιστεύω πια στον εαυτό μου. Έτσι αφού διάβασα και παρακολούθησα αρκετά, πιστεύω ότι είμαι κοντά στην απόφαση της πτύχωσης. Σίγουρα αγνοώ πολλές πληροφορίες για την επέμβαση κτλ, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι η συνέχεια.
Έχει κάποια που μετά την πτύχωση ακολούθησε εγκυμοσύνη; επανήλθε στα κιλά;
Η πρόσληψη σε ποσότητα και ποικιλία τροφών είναι μεταβλητή;
κι αφού είναι πτύχωση, που το καταλαβαίνω ως κάτι αναστρέψιμο, το δέσιμο απορροφάται από τον οργανισμό μετά από κάποια χρόνια; έχει κανέναν που ανάτρεψε την πτύχωση;
ελπίζω να βρειτε χρόνο να με ενημερώσετε. Σας ευχαριστώ πολύ.
καλημέρααααα!!!!!! δυστυχώς σε τιποτα δεν μπορω να σου απαντησω εγω.....όσων αφορά εγκυμοσύνη θα σε ενημερώσωόταν μείνω και εγώ έγκυος.....:wink1:
με την πτύχωση δεν αλλάζει κάτι στην ποικιλία τροφών που μπορείς να λαμβάνεις....η ποσότητα με τον καιρό μεγαλώνει....μέσα σε διάστημα ενός έτους από την επέμβαση η ποσότητα γίνεται συνολικά μια μερίδα εστιατορίου χωρίς .....ψωμια, ορεκτικα κτλ..... το δέσιμο δεν απορροφάται αλλά δεν ξέρω γιατί να χρειαστεί να το αναιρέσεις...!!!!!!
ότι και αν αποφασίσεις πάντως να ξέρεις ότι είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε και σου ευχόμαστε πολύ καλή επιτυχίαααααααααααααααααα αααααααααααααααα:thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::smilegrin::smilegrin::smilegrin ::smilegrin::smilegrin:
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες :)
http://www.ticker.7910.org/wg__76__0...TA5MTA1enw.gif
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α
ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:: crazy::crazy:
αδειο τοπικ.......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(