Μάγδα άλλαξε μ στόχους πλιζζζζζζζζζζζ
1ος στόχος, σχεδόν καθημερινό τρέξιμο μέχρι 24/4 (για ένα μήνα δηλαδή)
2ος στόχος, μέχρι 1700-1800 θερμίδες/ημέρα (για ένα μήνα)
Printable View
Μάγδα άλλαξε μ στόχους πλιζζζζζζζζζζζ
1ος στόχος, σχεδόν καθημερινό τρέξιμο μέχρι 24/4 (για ένα μήνα δηλαδή)
2ος στόχος, μέχρι 1700-1800 θερμίδες/ημέρα (για ένα μήνα)
κοριτσια ευχαριστω γι το ενδιαφερον!!!:):):)
ο τυπος αποδεικτηκε πολυ καθαρμα απλα....αυτο που πονεσε ηταν οτι ηταν η πρωτη μου σχεση και ολοκληρωμενη. μου φερθηκε σχετικα καλα πολλα γλυκολογα και υποσχεσεις...
ηταν πολυ περπατημενος και ενω ολα μου εδειχναν οτι επρεπε να σταματησω εγω τιποτα... βασικα αυτος εκανε χρηση μαριχουανας οπου μου το ξεφουρνησε πριν χωρισουμε, εκανε παρτουζες ( αυτο μου το ειπε και εγω ηξερα τι σημαινει και δεν εδωσα καν σημασια, το κακο να εισαι αβγαλτη.. ) και με εκμεταλευοταν!!! του πηγαινα καθε μερα φαγητο και του ειχα παρει και τσιγαρα...αυτος για μενα τιποτα και στο τελοσ με εδιωξε διοτι ελεγε οτι τον πνιγο με τις αμφιβολιες μου που ηταν πολυ λογικες....
περασα και περναω πολυ ασχημες μερες...
η διατροφη ειναι σκατα και εγω σκατα. το θεμα ειναι οτι αντι να μου κοπει η ορεξη εγω τρωω....τρωω και κλαιω!!!!
aiglh μου δεν έτυχε να ξαναμιλήσουμε αλλά πίστεψε με έγινε για καλό σου αυτός ο χωρισμός. Δεν ήταν αυτός άνθρωπος να πορεύτείς μαζι, ειδικά για ένα ευαίσθητο κορίτσι όπως εσύ. Άστον να πάει στον αγύριστο. Μην το κυνηγήσεις καθόλου μεγαλύτερο κακό θα σου κάνει. Και εγώ απογοήτευτηκα από τη πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση αλλά μετά από ένα διάστημα από τον χωρισμό κατάλαβα ότι αυτός δεν ήταν ο άνθρωπος για μένα γιατί δε θα μπορούσα ούτε να στηριχτώ στις δυσκολίες ούτε να νιώσω ασφάλεια μελλοντικά. Θα δεις κ εσύ ότι καλύτερα που χωρίσατε, απλά δώσε στον χρόνο λίγο χρόνο να γιατρέψει τις πληγές και μετά δε θα αποτελεί τίποτα άλλο παρά μια ανάμνηση που θα ξεθωριάσει με τον καιρό. Ξέσπασε, αλλά μην απομονωθείς κάνε πράγματα που σε διασκεδάζουν και όλα καλά θα πάνε :)Quote:
Originally posted by aiglh!
ο τυπος αποδεικτηκε πολυ καθαρμα απλα....αυτο που πονεσε ηταν οτι ηταν η πρωτη μου σχεση και ολοκληρωμενη. μου φερθηκε σχετικα καλα πολλα γλυκολογα και υποσχεσεις...
ηταν πολυ περπατημενος και ενω ολα μου εδειχναν οτι επρεπε να σταματησω εγω τιποτα... βασικα αυτος εκανε χρηση μαριχουανας οπου μου το ξεφουρνησε πριν χωρισουμε, εκανε παρτουζες ( αυτο μου το ειπε και εγω ηξερα τι σημαινει και δεν εδωσα καν σημασια, το κακο να εισαι αβγαλτη.. ) και με εκμεταλευοταν!!! του πηγαινα καθε μερα φαγητο και του ειχα παρει και τσιγαρα...αυτος για μενα τιποτα και στο τελοσ με εδιωξε διοτι ελεγε οτι τον πνιγο με τις αμφιβολιες μου που ηταν πολυ λογικες....
η διατροφη ειναι σκατα και εγω σκατα. το θεμα ειναι οτι αντι να μου κοπει η ορεξη εγω τρωω....τρωω και κλαιω!!!!
αχ βρε Αιγλη ειμαι τοσο χαλια αυτη τη στιγμη κι γω που δεν εχω τι να σ πω. Μη με παρεξηγησεις αμα στα γραψω αυριο. Ο τυπος δε μ ειχε κατσει καλα εξαρχης αλλα που να ηξερα...αλλιως θα σε γειωνα. Τελικα σε γειωσε αυτος αποτομα. Μαλλον εσυ γειωθηκες. Αυτος στα ελεγε απο οτι λες. Οποτε κακια μη του κρατας και συνεχισε την πορεια σου στη ζωη σου.συγχωρεσε τον και θα προχωρησεις πιο ευκολα.
Ωχ καλή μου! Πόσο λυπάμαι !!! Ελπίζω γρήγορα να νιώσεις καλύτερα. Το ότι δεν αξίζει το ενδιαφέρον πιστεύω το ξέρεις πολύ καλύτερα από εμάς. Κάνε αυτό το πάθημα εμπειρία και συνέχισε την πορεία σου με την πείρα που απέκτησες. Όλοι έχουμε φάει τα μούτρα μας και όλοι το έχουμε ξεπεράσει. Μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι θα πάψεις να πονάς. Κάνε υπομονή μωρό μου! Α ρε και να τον είχα μπροστά μου.. τον μ@λάκα!!!!Quote:
Quote:
Originally posted by Eli
Καταρχήν να σου πω ότι δεν είσαι η μόνη που νιώθεις θυμό και απογοήτευση. Και εγώ το νιώθω άπειρες φορές για αυτό και έκανα ένα πολύμηνο διάλειμμα από το φόρουμ και ίσως μελλοντικά να ξανακάνω, όταν νιώσω ότι το έχω ανάγκη.
Ο λόγος που δεν ξεσπάω και δεν τραβάω τα μαλλιά μου κάθε φορά που διαβάζω απίστευτα άκυρα ποστ είναι γιατί ξέρω ότι αν έχω σύμβουλο την οργή μου πρώτον θα βλάψω τον εαυτό μου και δεύτερον δεν θα βοηθήσω τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου. Ειλικρινά δεν σε κατηγορώ που ξέσπασες, το βρίσκω ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό δεδομένου ότι όντως τον τελευταίο καιρό το φόρουμ έχει πάρει μία μορφή φόρουμ δίαιτας, η ΑΤΚΙΝΣ και οι πρωτεϊνικές διατροφές πρωτοστατούν και όλοι ασχολούνται με βάρος, πόντους, γραμμάρια, θερμίδες κτλ σε μία τρελή κούρσα προκειμένου το καλοκαίρι να είναι όλοι πιο αδύνατοι...
Με όλα αυτά που ειπώθηκαν σήμερα νιώθω πάρα πολύ πικραμένη και απογοητευμένη. Έκανα το λάθος να πιστέψω ότι είμαι σε μια ελεύθερη κοινότητα όπου τα μέλη έχουν μόνο καλές προθέσεις. Το να μαθαίνεις ότι επί καιρό συζητήσεις που είχες κάνει εδώ μέσα πυροδοτούσαν θυμό σε άλλους που με το ζόρι τον συγκρατούσαν σε καμιά περίπτωση δεν είναι ευχάριστα νέα! Η ενέργεια που εισέπραξα σήμερα από το φόρουμ είναι τρομερά αρνητική και μου κάνει μεγάλο κακό.
Είχα σκεφτεί να φύγω αλλά το μετάνοιωσα, δεν πάω πουθενά! Η καταγραφή της πορείας μου σε κάποια τόπικ εδώ μέσα με βοηθάνε όπως και το φιλικό κλίμα που διακρίνει τα συγκεκριμένα τόπικ. Εξαιτίας των ατόμων που με έκαναν να αισθανθώ τόσο άσχημα σήμερα δεν είμαι διατεθειμένη να χάσω και όλα όσα με κάνουν να αισθάνομαι ωραία που είμαι εδώ μέσα.
Μάγδα
τι σας έπιασε??? Ξεκολλήστε! Δεν μπορώ άλλο απόψε, να φάω και για εσάς δε χωράει. Τάσο γύρνα πίσω και Μάγδα άσε τις χαζομάρες. Εγω αρχιζω τριαδες να τελειωσω με τα υπερφαγικα δεν μπορω να ξαναπερασω οτι σημερα. Οποια θελει ας ελθει. Αιγλη μου οταν θελησεις νομιζω θα σε βοηθησει. Για μενα πια ειναι η μονη λυση. Αφου και εφαγα τα μουτρα μ με τις θερμιδες ευτυχως νωρις. Πεταξα θερμιδομετρητη και η ζυγαρια θα κρυφτει. Καλη δυναμη σε οτι επιλεξετε να κανετε. Φιλακια!
πωπω βρε αιγλη μαλακία ... τις ξέρω αυτές τις φάσεις του χωρισμού , είναι πολύ σκατένιες μέρες :( Τουλάχιστον καλά και έδειξε ο τύπος τι είναι από νωρίς (αν και δεν ξέρω πόσο είσασταν μαζί) γιατί αργότερα θα πονούσε πολύ παραπάνω . Μάλλον τον χώρισες εσύ απ ότι καταλαβαίνω . ΜΗΝ πέσεις στο τριπάκι της επανασυνδεσης ! Δεν αξίζει τον κόπο . Γενικότερα βασικά οταν φτάνεις να χωρίσεις με κάποιον τις περισσότερες φορές δεν αξίζει τον κόπο η επανασύνδεση (για κάποιο λόγο χώρισες στην τελική) αλλά ειδικά σε αυτή την περίπτωση ΜΗΝ ! Κάνε υπομονή , προσπάθησε να είσαι με κόσμο όσο γίνεται , να ξεχνιέσαι . Κι εγώ είχα κακή εμπειρία απ την πρώτη μου σχέση και πίστεψέ με μετά από αυτό έρχονται ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ πραματα. Απλά θέλει υπομονή , λογική σκέψη και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου (όσο μπορείς όλα αυτά έτσι ... ) . Εδώ είμαστε και μεις για οτι χρειαστεις :)
ρε παιδια τι εγινε εγω δε καταλαβα.
οχι σε σχεση με την αιγλη αυτο το καταλαβα.
το αλλο που λεει η μαγδα.
εγινε καυγας;
παντως κοριτσια ενα θα σας πω
σημερα εχει πανσεληνο!!!
lineal έγινε ο κακός χαμός σήμερα...Quote:
Originally posted by lineal
ρε παιδια τι εγινε εγω δε καταλαβα.
οχι σε σχεση με την αιγλη αυτο το καταλαβα.
το αλλο που λεει η μαγδα.
εγινε καυγας;
παντως κοριτσια ενα θα σας πω
σημερα εχει πανσεληνο!!!
μπορείς για αρχή να δεις εδώ :
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=6545
και εδώ :
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2936&page=17
περίπου από τη μέση της σελίδας και έπειτα.
κοριτσια ευχαριστω και να ειστε καλα!! και εγω το παλευω αυτο που με πονεσε ειναι οτι εδωσα πολλα, δεν πηρα τιποτα και στο τελος με παρατησε με την εννοια οτι εγω τον επρηζα.. το παλευω να το ξεπερασω. θα τα καταφερω αλιμονο...
Καλημερα Αιγλη μ πως εισαι κοριτσι μου? Οποτε εχεις αναγκη πες μας περισσοτερα να τα βγαλεις απο μεσα σου. Φιλακια τα λεμε:sniff:
Το καλό είναι ότι έγινε σχετικά γρήγορα. Θα ήταν οπωσδήποτε καλύτερα να μη γίνει ποτέ αλλά τώρα που έγινε δεν αλλάζει τίποτα.Quote:
κοριτσια ευχαριστω και να ειστε καλα!! και εγω το παλευω αυτο που με πονεσε ειναι οτι εδωσα πολλα, δεν πηρα τιποτα και στο τελος με παρατησε με την εννοια οτι εγω τον επρηζα.. το παλευω να το ξεπερασω. θα τα καταφερω αλιμονο...
Ξέρω ότι σε πονάει πολύ το ότι έδωσες πολλά όμως σκέψου ότι όταν το έκανες ήταν κάτι που το ήθελες. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή φάνταζε σωστό!
Θα έρθουν άλλες σχέσεις αξιόλογες που θα σου δώσουν όλα όσα ήλπιζες να πάρεις από αυτή. Αυτό που έζησες θα ξεθωριάσει γρήγορα γιατί δεν είχε ουσία.
Ξέρω πως σου φαίνεται πως θα σε πονάει για πάντα αλλά είμαι σίγουρη ότι θα περάσει! Απόκτησες πείρα και τώρα πια θα ξέρεις καλύτερα ότι μπορείς να βασίζεσαι στο ένστικτο σου. Σε εκείνη τη φωνούλα μέσα σου που σου λέει ότι κάποια πράγματα δεν κολλάνε. Οι μικρές μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που λένε την αλήθεια. Από εδώ και πέρα θα κρίνεις πολύ πιο γρήγορα και σωστά σε επόμενες σχέσεις. :)
παιδιαδενεχω καταλαβει τι εχει συμβεικ εκει που λετε δεν μου ανοιγει....
αιγλη μου κοριτσακι μας,ειμαστε ολεςεδω κοντασου.......:):):):)
Έλενα τα διόρθωσα τα link απλά για να μην μείνεις με την περιέργεια.Quote:
Originally posted by helena73
παιδιαδενεχω καταλαβει τι εχει συμβεικ εκει που λετε δεν μου ανοιγει....
αιγλη μου κοριτσακι μας,ειμαστε ολεςεδω κοντασου.......:):):):)
Τώρα είμαστε όλοι καλά αλλά με αυτά που έγιναν ο Τάσος αποφάσισε να μη ξαναμπεί και αυτή είναι η πιο δυσάρεστη εξέλιξη της όλης παρεξήγησης!!!