Η δυσφορία με κάτι, μαρτυρά δυσκολία με αυτό.
Printable View
Η δυσφορία με κάτι, μαρτυρά δυσκολία με αυτό.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
\'... δεν έχει τόση σημασία το να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα διαβάσει το μήνυμα που βρίσκεται μέσα στο μπουκάλι, όσο το να συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι που σφραγίζουν τις σκέψεις τους και τις ταξιδεύουν...\'
\'... ελπίδα χωρίς πίστη μοιάζει με καρέκλα δίχως πόδια...\'
Alobar
;)
Η ζωή μιας γυναίκας αποτελείται από διακοπές σε αυτό που κάνει.
Rebeca West
Η αντανάκλαση της δόξας δεν αποτελεί δόξα γι\'αυτόν που τη δέχεται.
Dorothy Rowe
ωραίο..Quote:
Originally posted by Alobar
\'... δεν έχει τόση σημασία το να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα διαβάσει το μήνυμα που βρίσκεται μέσα στο μπουκάλι, όσο το να συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι που σφραγίζουν τις σκέψεις τους και τις ταξιδεύουν...\'
Alobar
;)
Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση.
Ζήσε κάθε μέρα σαν να\' ναι η τελευταία σου και κάποια μέρα θα δικαιωθείς.
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.
Ανώνυμος.
Ο κυνισμός συνίσταται στο να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα έπρεπε να είναι.
Κυνικός είναι αυτός που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων, αλλά την αξία κανενός.
Δεν μου αρέσει να μου δίνουν συμβουλές. Μπορώ να κάνω και μόνος μου λάθη.
Oscar Wilde
abduction means the end for me a million years of misery
Τα δύσκολα στη ζωή είναι πολλές φορές και αυτά που έχουν ανεκτίμητη αξία.
Είναι σημαντική η αναγνώριστη της λεπτής γραμμής που ξεχωρίζει το δύσκολο και ωφέλιμο από το δύσκολο και ανώφελο.
Μου αρέσει να κάνω τη ζωή μου δύσκολη αλλά και τρελά ανέμελη.
Είναι σημαντική η ισορροπία και ο συνδυασμός των άκρων αντιθέτων μέσα μας.
(... Ανώνυμη, λατρεύω Όσκαρ Γουάϊλντ!... :) ...)
\'... ο κυνισμός είναι σα τη γυναίκα. Θα τους φλερτάρει όλους αλλά θα χαριστεί σε λίγους...\'
\'... ο είρων μοιάζει με τον συγγραφέα. Μπορεί να γράψει ένα καλό διήγημα αλλά δύσκολα ένα καλό ποίημα. Ο κυνικός μοιάζει με τον ποιητή. Αν γράψει ένα καλό ποίημα είναι σίγουρο ότι θα γράψει κι ένα καλό διήγημα...\'
\'... μόνο στον πλούσιο εσωτερικό κόσμο σημειώνονται απώλειες. Στον κενό δε μετρήσαμε θύματα ποτέ...\'
Alobar
;)
Γαμάτο. Εσύ το σκαρφίστηκες?Quote:
\'... μόνο στον πλούσιο εσωτερικό κόσμο σημειώνονται απώλειες. Στον κενό δε μετρήσαμε θύματα ποτέ...\'
Alobar
;)
... σε μερσώ Αλέξανδρε. Ναι, είναι όλα... χειροποίητα απ\' το... ακροτύρι του μυαλού μου...
;)
Α ρε παιδι πως τα καταφέρνεις και με κάνεις να γελάω..Οχι οτι θέλω και πολυ..Quote:
... απ\' το... ακροτύρι του μυαλού μου...
;)
το γελιο ειναι σαν το νευρο. μπορει να πονεσει!
η σκοτεινολαγνια μπορει να γοητευσει για λιγο αλλα η πραγματικη αξια βρισκεται στην προσφορα, την συγχωρεση και την δοτικοτητα σε οποιον ανθρωπο την επιθυμησει.
μονο ο αληθινα σοφος θα απαιτησει να μεταλλαξει τον πονο σε αγαπη.