Ναιιιιι!!!!
Παρακαλώ, αν γίνεται.
Printable View
Ναιιιιι!!!!
Παρακαλώ, αν γίνεται.
Και για να μη ξεκατινιαζόμαστε, με ενδιαφέρει πόσοι τελικά έχουν το ανάστημα να καταδικάσουν μια επαίσχυντη πράξη, έστω και αν δεν τους αφορά άμεσα. Γιατί όταν μας αφορά, όλα είναι πιο εύκολα, έτσι?
Το κειμενο δεν μπορει να ξαναμπει,
εχει διαγραφτει απο το την διαχειριση.....
Ισως ομως ενα λινκ να μην εχει προβλημα.
Το βλεπει οποιος θελει με δικη του ευθυνη και ο συνδεσμος ειναι εξωτερικος.....
σωστα?
Από μένα έχεις κρίνο το ελεύθερο. Και ίσως τότε να δούμε άσπρη μέρα. Η καταδικάζουμε ή καθόμαστε στ\' αυγά μας και όποιος γουστάρει τα κλούβια συνεχίζει. Οποιος όχι επαναπροσδιορίζει τη πορεία του.
οριστε λοιπον,
http://img177.imageshack.us/img177/9894/natureremedy.jpg
ο συνδεσμος ειναι εξω απο το φορουμ,
και οποιος κλικαρει βλεπει κατι που ειναι ανεβασμενο σε αλλο σερβερ και οχι σε αυτο του φορουμ.
Επιπλεον εφοσον κανετε κλικ ειναι σαφες οτι θελετε να δειτε το σχετικο κειμενο, αλλιως μπορειτε να αγνοησετε το συνδεσμο.
Ετσι πιστευω οτι ειμαστε στα ορια των οριων χρησης της κοινοτητας.
επισης διευκρινιστηκα,
αυτο ειναι ενα print screen του quοte που ειχα κανει εγω,
το οποιο και αυτο εχει βεβαια αφαιρεθει.
Τα μεγαλα γραμματα που διαβαζετε τα εχω κανει εγω.
Ελπίζω να καταδικάσουν τα μέλη τη χυδαιότητα. Αποφασιστικά και απερίφραστα.
Δεν χωράνε δικαιολογίες. Ουτε δεν είδα ούτε δεν άκουσα.
Αλλιώς η χυδαιότητα θα επαναλαμβάνεται με άλλες μορφές αναπόφευκτα.
Εν τω μεταξύ αναρτώ το πιο σημαντικό ποστ της σημερινής ημέρας ίσως και όλης της εβδομάδας. είναι από το άλλο θέμα, την αβάσταχτη ενσυνείδηση.....
Ελπίζω να είναι κατανοητό. Αν όχι εδώ είμαστε να εξηγήσω γιατί είναι τόσο πολύ σημαντικό το εν λόγο ποστ.
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by nature
Σκέψου λίγο αν ο στόχος δεν ήταν ένα ψυχικά υγιές άτομο όπως ο κρίνο με φίλους, σχέση και εργασία και ήταν στη θέση του κάποιο άλλο άτομο με ασταθή ισορροπία. Πιστεύω πως θα είχες μεγάλη ευθύνη. Μπορεί να οδηγηθεί ένα άτομο σε break down. Ασε που πιστεύω ότι όλη τη ψυχική υγεία του κόσμου να έχει κανείς δεν χρωστάει τίποτα να εκνευρίζεται μέσα από αυτό εδώ το \"κατ\' ευφημισμό\" πλέον, φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης.
Αυτο το σκεπτικο ειναι που με εχει προβληματισει εδω και μηνες....
και με προβληματισε ιδιαιτερα το καλοκαιρι.
Ελειπα για διακοπες, και στην επιστροφη βρηκα ενα αλλο φορουμ.
Ειδα κοσμο να επιτιθεται ομαδικα και συντονισμενα σε ενα ατομο,
και λεω, καλα τι γινεται εδω?
Σημερα εκτιμω οτι ακριβως μια τετοια συντονισμενη σταση ειναι που οδηγησε τον πανο σαν προβατο στη σφαγη.
Γιατι θα ηταν δυσκολο να ειχα μια ιδια πορεια?
Οπως προσευχονται ο ολα ειναι δανεικα, η θεοφανια, η γιωτα, η αλομπαρ, ο κηπ, και τελευταίως ο φρεσκοτατος κνουλπιος?
Μα το κλειδι ολης αυτης της υποθεσης ειναι να κλειδωσει ετσι μια συντονισμενη επιθεση ετσι ωστε να χασεις την ψυχραιμια σου και να αρχισεις να μην ξερεις τι γραφεις.
Μετα θα αρχισουν να σου λενε, οτι βλεπεις φαντασματα, οτι ολοι σε κυνηγανε η αλλα σεναρια που κατα καιρους διαβαζω, οτι πρεπει να πας σε ειδικο, οτι κατι εχεις αλλα δεν μπορεις να το δεις και δεν το κανουμε μονο για το καλο της κοινοτητας αλλα και για σενα.....
.................................................. ........................................
............................................
Ομως δεν με ενοχλει ιδιαιτερα οταν αυτες γινονται στο προσωπο μου.
Εχω τις δικες μου απασφαλιστικες βαλβιδες και μπορω να τις αντιμετωπιζω. .................................................. .
Εαν ομως στην θεση μου βρεθει, ενας οποιοσδηποτε εχει μια αγχωδη διαταραχη, μια φοβια η οτι αλλο, ειναι αδυνατο να αντεξει.
Οι επιλογες του ειναι συγκεκριμενες: Να μην δειξει επιθετικη αντιδραση σε καποιον που εχει συγκεκριμενη δραση οπως αυτη που εξελιχθηκε σε αυτο το θρεντ.
Θα πεσουν τα ορνια πανω του και δεν θα του αφησουν ουτε κοκκαλακι.....
Και εγω τι θα μπορουσα να κανω σε ολα αυτα?
Απο οτι αποδειχτηκε τιποτα η πολυ ελαχιστα.....
Το ζητουμενο για μενα παραμενει:
Υπηρξε ενα μελος το οποιο δεχτηκε επιθεσεις και εγω δεν μπορεσα να τον βοηθησω. Ολα τα υπολοιπα ειναι ψιλιες ελιες.
Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,
Νικο,
το οτι ο πανος εφτασε στο σημειο που εφτασε,
ειναι και δικη σου ευθυνη.
Και ας μην κανουμε την παπια και τους ανηξερους.
Οταν εγω προσπαθουσα να σταματησει το ομαδικο πεσιμο,
η ομαδουλα νομιμοποιηθηκε απολυτα να κανει το εργο της.
Χωρις αιδω και με συστημα.
Ο πανος θα μπορουσε να ειχε λειτουργησει αλλιως,
αν ειχε κατανοησει οτι βεβαια εδω δεν ειναι σωστο που σου την πεφτουν, αλλα και εσυ εδω εχεις λαθος......
Αντιθετα φανηκε ο πανος σαν ο μονος υπευθυνος και οι υπολοιποι βγηκαν λαδι.
Ειναι ετσι ομως? οντως ο πανος ηταν ο κακος και οι υπολοιποι οι καλοι σαμαριτες?
Εκανες 2-3 νουθεσιες στον πανο, αλλα ΚΑΜΙΑ στα πεσιματα που δεχωνταν.
Αν ενας εδω μεσα δεχθηκε χλευη στην ιστορια αυτου του φορουμ, αυτος ειναι ο πανος.
Και για μενα δεν υπαρχει δικαιη η αδικη χλευη, οταν αυτη προαγεται ομαδικα, αλλα στοχευμενη χλευη με συγκεκριμενο προσδοκουμενο αποτελεσμα.
Στο ειχα πει αλλωστε, οτι αν διαγραφει ο πανος,
αυτο θα ηταν προβλημα για την ιδια διαδικασια του φορουμ.
Μην κοιτας που η ενταση του πανου, τον εφερε σε τετοιο σημειο ετσι ωστε να μας ειναι βολικη η διαγραφη του.
Αυτο ειναι η ανασα και το αλλοθι για να κανεις την βρωμοδουλεια.
Γιατι ο πανος, μπορει να διαγραφτηκε, αλλα συνεχιζει να ζει.
Συνεχιζει να υπαρχει μαζι με τα προβληματα του.
Τωρα βεβαια αφου δεν τον εχουμε μεσα στα ποδια μας, χεστηκαμαν και παμ παρακατ.....
Ε οχι δεν ειναι ετσι!
Η ψυχη ειναι ψυχη και αυτη δεν μπορει να την διαγραψει κανενας....
Αυτα σαν συνολικο προβληματισμο και απολογισμο των τελευταιων μηνων αλλα και σκεψεις για τους μηνες που ερχονται.
Εντασεις θα ξαναεπανελθουν για αυτο ειμαι σιγουρος.
Αρα ματια και αυτια ανοικτα και προσοχη πολλη.
νατουρ οπως και να εχει,
κανενα δεν μπορεις να τον αναγκασεις να καταδικασει σωνει και καλα.
Μην υπερβαλλεις,
αν θελει καποιος να το κανει εχει καλως,
αν δεν εχει παλι εχει καλως.
Ας μην αναλωθουμε σε μια ιστορια γιατι εσυ δεν το κανεις κλπ κλπ.....
Φευγω και δεν θα ηθελα να ξαναδω νεες εντασεις και νεους γυρους.
Οποιος θελει να σχολιασει ας το κανει ελευθερα.
Οποιος δεν θελει παλι ελευθερος ειναι να κανει οτι θελει.
εννοείται κρίνο.Quote:
νατουρ οπως και να εχει,
Μην υπερβαλλεις,
απλά δεν θέλω να ακούσω δεν είδα δεν άκουσα. Φυσικά καθένας είναι ελεύθερος να κάνει κατά συνείδηση και όπως του βγαίνει.
Καλό βράδυ
Α! και κάτι τελευταίο. Δεν με ενδιαφέρει να καταδικάσουμε τη συγγραφέα του διαμαντιού. Με ενδιαφέρει όποιος θέλει να καταδικάσει τη πράξη.
ουτε συννενοημενα να σασταν,τι ομαδικοτητα ειναι αυτη,μπραβο ;) να βγαλω και εγω τοτε ενα θρεντ
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3970&page=21
(καπου στο μεσο μπορειται να δειτε μια εκφραση περι μαλακισμενου και εχω και αλλα)
νατουρ δεν περιμενω να καταδικασεις τον συγγραφεα του μηνυματος, αλλα περιμενω να καταδικασεις την πραξη...
και δεν θελω να ακουσω δεν ειδα και δεν ακουσα :)
μουγκα στη στρουγκα,εδω νατουρ βλεπω ουτε απαξιωση νοιωθεις ουτε σε ενοχλησε καθολου.γιατι;επειδη ο συγγραφεας ειναι το φιλαρακι σου που τοσο μεγαλες συμπαθειες εχετε;γιατι σε αυτη τη δηλωση δεν σε ειδα με τοσο σθενος να δηλωνεις την αντιθεση σου;
η μηπως ξεχναμε τις επιθεσεις στο στρουμφακι,εκει νατουρ που ησουν;για βοσκη μηπως και δεν το θυμαμαι;σοβαρευτειτε λιγακι,δεν σας διαβαζουν εδω ατομα που μπηκαν σημερα,αλλα ατομα που μπαινουν καιρο και ξερουν ολη την πορεια σας.
Το κείμενο είναι πέρα από κάθε λογική και φαντασία και είναι καταδικαστέα πράξη απερίφραστα.Quote:
οριστε λοιπον,
http://img177.imageshack.us/img177/9894/natureremedy.jpg
ο συνδεσμος ειναι εξω απο το φορουμ,
και οποιος κλικαρει βλεπει κατι που ειναι ανεβασμενο σε αλλο σερβερ και οχι σε αυτο του φορουμ.
Επιπλεον εφοσον κανετε κλικ ειναι σαφες οτι θελετε να δειτε το σχετικο κειμενο, αλλιως μπορειτε να αγνοησετε το συνδεσμο.
Ετσι πιστευω οτι ειμαστε στα ορια των οριων χρησης της κοινοτητας.
Ζημιώνει τον χώρο και αποτελεί κατάφωρη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και μειώνει εκείνον που το συνέταξε και όχι εκείνον στον οποίον απευθύνεται.
Λυπάμαι που γίνομαι γνώστης μιας τέτοιας ανοίκειας επίθεσης και ίσως αν είχα γνώση του κειμένου τότε που γράφτηκε, να μην είχα επιλέξει να επιστρέψω στην ενεργή δραστηριότητα, έστω κι αν είχα την ίδια θεώρηση που έχω ακόμη και τώρα για όσα κακά έχει προκαλέσει ο πάνος στο φόρουμ...
Κρίμα...
Για άλλη μια φορά...
Υ.Γ. Κρίνο δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να επαναφερθεί στο προσκήνιο ένα κείμενο που διαγράφηκε από την διαχείριση. Το να επαναληφθούν εντάσεις του παρελθόντος δεν ξέρω ποιον μπορεί να ωφελεί, έτσι κι αλλιώς εγώ δεν θα είμαι εδώ για να τα δω....
Φαντάζομαι πως η nature θα χαρεί σφόδρα, αλλά δεν θα παραβώ τις αρχές μου και την αισθητική μου να παραμείνω σ\' ένα χώρο όπου όλοι προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να δημιουργούν εντάσεις για να εκτονώνουν την όποια επιθετικότητα τους....
Και τα όσα αναφέρω παραπάνω, περιλαμβάνουν όλους όσους ανεξαιρέτως συνέβαλαν σ\' ένα τέτοιο κλίμα, μηδενός εξαιρουμένου...
.
το ξαναποσταρει επειδη δεν θελει νεες εντασεις και νεους γυρους ...ειναι οφθαλμοφανες αυτο :) (μαλλον απευθυνεται σε χαζους το ποστ ανευ κριτικης ικανοτητας,λυπαμαι κυριε κρινο,χασατε ;) )Quote:
νατουρ οπως και να εχει,
Μην υπερβαλλεις,
ΔEN ΘEΛEI ENTAΣEIΣ OYTE AΠEIΛEI ME KΛHTHPEΣ.
ΠΩΣ ΛEΓETAI AYTO?