Originally Posted by
_Vassilis
…Σαν Quote υπολόγισε ότι έχω σταχυολογήσει διάφορα πράγματα που έχεις πει στις τελευταίες 2-3 σελίδες πάνω στα οποία θέλω να πω κάτι.. Μου είναι λίγο δύσκολο να τα παραθέσω σε quote το κάθε ένα ξεχωριστά, γιατί μπαίνω από τάμπλετ, όχι από pc και μου τη σπάει λίγο και με δυσκολεύει το touchscreen για να κάνω πράγματα.. (select text/copy/paste κλπ). Για πάμε..
Για αρχή πες μου αν σε πειράζει που συνεχίζω να σου απαντάω στο θρεντ όλη την ώρα.. Αλήθεια τώρα, θέλω να ξέρω.. Άμα είναι και σε κουράζω πες το μου ελεύθερα..
Είσαι απογοητευμένη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.. Οκ, το ακούω αυτό και το βλέπω κιόλας.. Και επίσης δεν πολυθές να ακούς αυτή τη στιγμή να σου λένε ότι στο μέλλον (και με τις δικές σου προσπάθειες βέβαια..) θα αλλάξουν τα πράγματα. Και αυτό σεβαστό. Βέβαια εγώ εξακολουθώ να έχω την άποψη που σου είπα ήδη, αλλά δε θα συνεχίσω να σε «κοπανάω» με αυτήν αφού προτιμάς να μην ακούς κάτι τέτοιο. Την κρατάω για τον εαυτό μου. Συμβουλές όμως για το πως να αποδεχθείς την ισόβια καταδίκη σου σε μοναξιά δε θα σου δώσω. Γιατί θέλω να το ξεαποδεχθείς αυτό. Θέλω λίγο να μετακινηθείς από την απόλυτη βεβαιότητα που έχεις πάνω σε αυτό προς το «Ποιος ξέρει? Μπορεί τελικά όχι..Θα δούμε..» Αυτό τουλάχιστον μπορείς να το προσπαθήσεις σιγά σιγά να το κάνεις? Όσο μπορείς.. Αν το θες κιόλας.. Όπως νιώθεις κάνε.. Αν πάλι νιώθεις πως έχεις την ανάγκη να βγάλεις όλη σου την απογοήτευση που νιώθεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, τότε by all means κάν’το αυτό, συνέχισε να μας μιλάς για το πως νιώθεις. «Άδειασέ» το να φύγει από μέσα σου, «ξεφόρτωσέ» το από πάνω σου.. Δεν ενοχλείς κανέναν και σου λέω πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε διαβάζουν. Εγώ θα σε διαβάζω πάντως, για μένα μιλάω βασικά.
Αυτό το «τώρα δεν υπάρχει χρόνος πλέον.. Τέλος.» είναι πολύ απόλυτο.. Τροποποίησέ το. Προσπάθησε λίγο να το κάνεις αυτό. Δε σου λέω πως φταις εσύ που νιώθεις έτσι, και αφού το νιώθεις καλά κάνεις και το λες, αλλά συνέχισε τη φράση μέσα στα εισαγωγικά. Πες πως είναι μια επικεφαλίδα, μια περιγραφή του πως νιώθεις τώρα. Αλλά δε θα μείνεις εκεί. Αντιμετώπισέ το σαν ένα σύμπτωμα και το current mood σου (πες πως είναι ένας πονοκέφαλος..) αλλά κράτα την ελπίδα ότι αύριο (ακόμα και χωρίς να έχεις βρει άλλους..) το mood μπορεί να είναι διαφορετικό. Κάνε υπομονή να περάσει η μπόρα (κακό mood) και κάνε πραγματάκια που σε κρατάνε απασχολημένη και σε βοηθούνε να ξεχαστείς (πχ μπαίνε εδώ στο φόρουμ, διάβαζε ή γράφε πράγματα..).
(Για να μη βγει ένα τεράστιο ποστ, ας στείλω για αρχή αυτό εδώ, αλλά σου λέω ότι δεν έχω ακόμα ολοκληρώσει την απάντηση, πάω απλά να συνεχίσω σε νέο μήνυμα.. )