Καλησπέρα σε όσους ήρθαν τώρα...
Τόνια, σου έστειλα πμ...
Νιώθω μία ταραχή που δεν μπορώ να εξηγήσω...δεν μπορώ να ηρεμήσω και δεν ξέρω γιατί...
Θέλω να μιλήσω κάπου...
Printable View
Καλησπέρα σε όσους ήρθαν τώρα...
Τόνια, σου έστειλα πμ...
Νιώθω μία ταραχή που δεν μπορώ να εξηγήσω...δεν μπορώ να ηρεμήσω και δεν ξέρω γιατί...
Θέλω να μιλήσω κάπου...
Καλώς σας βρηκα :) κάπου αλλού έστειλα πριν ε? Που θα πάει θα το μάθω
χριστοφορε????κυκνακι μου γλυκο τι εγινε??καινουργια στο φορουμ τζοκερ?τονια καλησπερα!πολλες ερωτησεις εκανα!
Δεν ξέρω τι μ' έπιασε κορίτσια, νιώθω μιαν αναστάτωση...σκέφτομαι ότι ίσως να είναι επειδή η μαμά μου έχει βραδινή έξοδο απόψε και πολλές φορές αγχώνομαι όταν λείπει το βράδυ...θα της κάνω παρατήρηση αν γυρίσει μετά τα μεσάνυχτα όπως μου έκανε κι αυτή όταν ήμουν μικρή, χα χα!
γεια σου πινκ :-) χάλοου χριστόφορος :-)
Ολομοναχουλα θα έλεγα και δυστυχώς κανείς που να μπορεί να με ακούσει και πιο σημαντικό να με καταλάβει.. Αλλά έχω αισιοδοξία ακόμη κ έτσι προσπαθώ :) το πάρα πολλοί εδώ το ίδιο είναι από τη μια λυπηρό από την άλλη ευτυχώς που υπάρχει κ το ίντερνετ χάρηκα πολύ που μου απαντήσατε
εμείς εδώ συζητάμε από γενικά θέματα ως ειδικά, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει. μη νομίζεις, και το ίντερνετ που μας φέρνει σε επαφή έκανε ό,τι μπορεί για να μας κλείσει στα σπίτια μας. εγώ πρόλαβα και σουρτούκιασα πολύ, τάχω τα χρονάκια μου μπόλικα, πέρασα όμως και πολλές περιόδους μοναξιάς σε εποχές χωρίς ίντερνετ και κλείστηκα και έκλαψα και με τις ώρες κοιμόμουνα για να πηδήξω το χρόνο. χαζομάρες δηλαδή. μακάρι να μπορούσα να τον ξανάπαιρνα πίσω αυτόν τον "θεραπευτικό" μου χρόνο. αλλά "στερνή μου γνώση να σε ειχα πρώτα".
:) έχω μια ζωή που δεν εχω ζήσει.. τι να πρωτοπω..Για την ψυχολογική μου κατάσταση που πέρασε από χίλια δυο σκαμπανεβάσματα συνεδρίες θεραπειες με φαρμακα.. έναν χωρισμό και μια καινούρια σχέση που ναι μεν προσπαθεί να με συνεφερει και μου λέει πως είμαι καλά αλλά η ψυχή μου ξέρει.. Για τη σχέση με τη μητέρα μου που τώρα αρχίζει να ξαναφτιαχνει και λέω πόσα έχω χασει.. Γενικά επικρατεί μέσα μου ένα χάος φοβάμαι την αληθεια
Εχω ανάγκη από παρέα να πω δυο κουβέντες να ξεσκασω να χαρώ κ να το νιώσω.. απο κοινωνικοτατο άτομο έγινα μια μοναχική ψυχή φοβάμαι να εμπιστευτώ αφού τα χαστούκια που έφαγα δεν ήταν και ολίγα κ η αποθεραπεία μου δε νομίζω να με βοηθάει αλλά οι δικοί μου ούτε να ξανακουσουν για γιατρούς έστω να μιλάω.. ευτυχώς πρόλαβα κ σουρτουκεψα πως κ εσύ σα να ήξερα πως θα γίνω.. Αυτά εν ολιγοις τα πολύ πάνω πανω [emoji4]
33 είμαι.. εν μέρη ναι είναι καλό στήριγμα αλλα νιώθω πως δε με νιώθει πραγματικά αφού καταλαβαίνω πως δεν είμαι καλά κ σε κουβέντα που είχαμε είπα δεν είμαι χαρούμενη κ αυτός είπε δλδ μόνο εγώ είμαι ευυχισμενος; του εξηγώ κ ξέρει πόσο δύσκολο ειναι να βγεις από μια φαρμακευτική αγωγή έχει παρακολουθήσει ομαδικές ψυχοθεραπειες κ με "ξυπνάει" όσο αφορά τη συμπεριφορά μου.. φοβάμαι μήπως ζω σε όνειρο ξυπνήσω κ πάλι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που νομιζω
Διαβασα καποια παλια ποστ σου!ερρι??θελει προσπαθεια γλυκια μου και να μην αφηνεις να σε παρει απο κατω!εγινε δεν μπορουμε να το αλλάξουμε!μπορουμε ομως να μην το αφησουμε να μας επηρεασει την ζωη μας!εδω μου κολλαει το:επιτρεπεται να πεσεις αλλα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ!!!!
Εχω φοβίες δόξα το Θεό μα δεν ξέρω πως να τις αντιστρεψω ώστε να μπορέσω να νιώσω καλά όμορφα χαρούμενη ευτυχισμένη.. Θέλω συνεχώς να κλαίω να κοιμάμαι να μη μιλάω κ το χειρότερο που δε θέλω να το πω νομιζω καταλαβαίνεις.. απλά παρατεινω τη δυστυχία μου με ενέσεις τάχαμου δήθεν ξενασοιας
Τι διαγνωση εχεις?από τι καταλαβα κοβεις κ τα φαρμακα,μηπως βιαζεσαι?αφου δεν εισαι καλα!εμενα τα φαρμακα με βοηθησαν να ηρεμησω γτ ειχα κρισεις πανικου κ τωρα κανω κ ψυχοθεραπεια κ ειμαι αρκετα καλα!φοβιες ακομα εχω αλλα τουλάχιστον δεν τα σκεφτομαι συνεχεια!ευτυχισμενη ουτε εγω ειμαι αλλα θα χαρω οταν θα βγω με μια φιλη!οταν παω στην προσπαθω να μην σκεφτομαι,να κανω πλακα κ να γελαω οσο μπορω!στην ουσια στιγμες ευτυχιας εχω αλλά με γεμιζουν!δεν ειμαι συνεχεια στην μελαγχολια!
Κατάθλιψη μελαγχολία διαταραχές συμπεριφοράς τα βασικά έχω κόψει τα φάρμακα εδώ και έναμιση χρόνο αλλά όσο πάω πέφτω.. κι εγώ έχω στιγμές ευτυχιας αλλά το μυαλό μου κολλάει στα άσχημα σε αναμνήσεις που με κυνηγούν κ Στον ύπνο μου αν κ κοιμάμαι λίγο βασικά δεν εχω καμια κοντινη παρέα άλλαξα και Πόλη Πρόσφατα κ δύσκολα νιώθω μόνη αυτό
Μονη σου τα εκοψες?κοπελα μου μονο εσυ μπορείς να βοηθησεις τον εαυτο σου,πρεπει να βρεις εναν τροπο να κανεις ειρηνη με το παρελθον σου,πρεπει να συγχωρεσεις ειτε τον εαυτο σου ειτε άλλους ανθρωπους!στην ουσια εχεις μια κανονικη ζωη αλλα εσυ δεν την ζεις λογω του παρελθοντος!αξιζει κοπελα μου?δεν νομιζεις οτι πρεπει να ηρεμησεις?αυτο το χρωστας στον εαυτο σου!!
Η ζωη σου δινει μια νεα ευκαιρια και ειναι το αυριο!!!μου αρεσουν πολυ αυτα τα ποστ!!οταν δεν ειμαι καλα τα διαβαζω να παρω λιγο δυναμη!!