irenevaladia ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και σήμερα ενημερώθηκα για την επιτυχία σου.
Printable View
irenevaladia ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και σήμερα ενημερώθηκα για την επιτυχία σου.
Μπράβο! Είσαι άπίθανη , ξανά μπράβο και πάλι μπράβο γλυκειά μου!Quote:
Originally posted by sofia68
Καλησπερα παιδια και καλη μας εβδομαδα.
Αλλα 2 κιλα πηγαν στον αγυριστο αυτη την εβδομαδα!!!
Σημερα συμπληρωσα και 2 μηνες διατροφης.
Απωλεια γενικη 27 κιλα.
Ολα πανε καλα προς το παρον και συνεχιζω!
(να σημειωσω και κατι πολυ σημαντικο για μενα...απο 7/10 ουτε γουλια αλκοολ)
Δεν γυριζω πισω!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη για την τοσο θετικη εξελιξη στη ζωη μου και η διαδυκτιακη συναντηση με ολους εσας μου εχει δωσει απιστευτη δυναμη.
Να ειστε ολοι παντα καλα και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους! :)
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι !:)
μπραβο για την προσπαθεια ολων! συγχαρητηρια σε ολους!
συγχωρηστε με αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω το αποτελεσμα της...
Σοφια συγχαρητηρια!!! εισαι απιστευτη! ουαου! πραγματικα εισαι παραδειγμα! μπραβο σου!Quote:
Originally posted by sofia68
Καλησπερα παιδια και καλη μας εβδομαδα.
Αλλα 2 κιλα πηγαν στον αγυριστο αυτη την εβδομαδα!!!
Σημερα συμπληρωσα και 2 μηνες διατροφης.
Απωλεια γενικη 27 κιλα.
Ολα πανε καλα προς το παρον και συνεχιζω!
(να σημειωσω και κατι πολυ σημαντικο για μενα...απο 7/10 ουτε γουλια αλκοολ)
Δεν γυριζω πισω!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη για την τοσο θετικη εξελιξη στη ζωη μου και η διαδυκτιακη συναντηση με ολους εσας μου εχει δωσει απιστευτη δυναμη.
Να ειστε ολοι παντα καλα και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους! :)
καλη συνεχεια σε ολους, καλη δυναμη και δυνατη θεληση!
Να ειστε καλα κοριτσαρες μου, σας ευχαριστω ολες!!
Και ναι συνεχιζουμε γερα!!!
Σας νοιωθω ολες τοσο διπλα μου που δε φοβαμαι τπτ :) :) :)
Φιλακια :)
μπραβο Σοφια! αυτα ειναι, δυναμη!
Ava εχει δικιο η ιρενε! πχ χθες που ειχα να φαω τις φακες ειχε διπλα κ μια κουτα με πιτσα που ειχε ξεμεινει αππο τα ανηψια... σε αλλες περιπτωσεις θα ετρωγα 3 κομματια ενω θα προσπαθουσα να μη φαω καθολου + τις φακες. χθες ειπα "οχι θα φας και πιτσα και φακες" εκοψα ενα κομματι πιτσα...κ ενω το ετρωγα ορθια συνηδειτοποιησα οτι μου εφτανε το μισο που ειχα φαει, αφησα το αλλο κατω και εκατσα στο τραπεζι να φαω τις φακες μου... Δεν ξαναγυρισα ποτε πισω στο κουτι οπως παλια...
να σας πω κι γω ευχαριστα νεα παροτι εχω μια βδομαδα σχεδον για ζυγισμα... αναγκαστικα να μικρυνω και το μπρασελε του ρολοιου μου κ ενα παντελονι, οπως κ σημερα καταφερα κ μπηκα σενα παλιο πολυ στενο καθημερινο μπουφανακι που υπεραγαπουσα...βεβαια δε ξερω με πιο χοντρη μπλουζα αν θα μου μπαινει αλλα με λεπτη που συνηθως φοραω μπηκε κ παραμπηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! I am back...αντε να δουμε!!!
συγχαρητηρια σε οσους και οσες επιμενουν στην σωστη διατροφη!!συνεχιζουμε δυναμικαααααααα....αυτη την εβδομαδα εφυγαν 900 γρ ,σχεδον ενα κιλακι δλδ και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και ευγνωμων για τον μεταβολισμο μου.62.6.αντε να δουμε το 60!φιλακια πολλα.
συγχαρητηρια, και για το μεταβολισμο σου που εσυ τον εφτιαξες!
ειμαι ενθουσιασμενη, δεν κρατηθηκα και ζυγιστηκα παροτι δεν εχω επισκεφτει την τουαλετα 2 μερες (πρωτη φορα στη ζωη μου!!!).
το μεθυσι του σαββατου εκανε τον οργανισμο μου ανω κατω! παρολαυτα την Κυριακη αρχισα στο διαιτολογο και ολο ατασθαλιες κανω κ τρωω κατιτις παραπανω..
κι ομως σημερα με το καλημερα ημουν απο 92.5 --91.6!!!!!! και αυτο με βαση την ενδειξη του διαιτολογου που την υπολογισα απο τη διαφορα με τις δικες μμου ζυγαριες... μηπως εκανα καποιο λαθος???! τριβω τα ματια μου :D
ααα με ειχε ζυγισει σαββατο βραδυ, πριν το βραδυνο φυσικα...μηπως γιαυτο? ενω τωρα ζυγιστηκα πρωι...ποσο πανω μπορει ναναι κανεις το βραδυ?
Ναι ναι ναι!!!
1,5 κιλό κάτω από τη περασμένη Τρίτη!!!
Ρώτησα φίλο μου διατροφολόγο και μου είπε οτι και βέβαια ισχύει, οτι με κακούς συνδυασμούς τροφών
γίνονται διάφορες κατακρατήσεις υγρών, κ.λ.π που επηρεάζουν αρνητικά το βάρος μας!
Ετσι με σωστό συνδυασμό, π.χ. όχι ψωμί τυρι, η κρέας με ρυζι ή πατάτες, μπορούν να γίνουν θαύματα.
ʼρα προχωράμε ακάθεκτοι
εμενα παλι ο διατροφολογος μου λεει οτι επιβιωσαν οι λαοι με ψωμι κ τυρι σε πολεμους κ οτι μπορω να το απολαμβανω! παρολαυτα επειδη μου φερνει πεινα το ψωμι το αποφευγω...γενικα τα τροφιμα σκετα τα απολαμβανεις περισσοτερο πααρα οταν χαθουν μεσα ενα διατροφικο μπαχαλο...φυσικα το στομαχι λειτουργει καλυτερα οταν τρως ενα ειδος τροφιμου καθε φορα...
Tρώω ψωμί, ειπα οτι δε τρώω ? και μάλιστα σε πολύ ικανοποιητική ποσότητα.
Απλά η με μέλι ταχίνι, ή με ελιές κ.λ.π. όχι με τυρί που είναι και πιο δύσπεπτο.
Το θέμα είναι οι κατακρατήσεις που δεν κάνω!
Εμένα δε μου φέρνει πείνα γιατί τρώω μαύρο ψωμί και είναι σούπερ
δεν το βρισκω καθολου δυσπεπτο με τυρι το ψωμι...ισα ισα το ετρωγα για βρραδυνο παλιοτερα ενα τοστακι...τωρα κ γω μαυρο ψωμι, πολυσπορο, πιο χορταστικο κ υγιεινο με τυρακι κ φαγητο κανονικα ή κ με ταχινι για πρωινο...αλλα ποτε λευκο...μετα λυσσαω
Σήμερα 58.2
Mag μου σε ευχαριστώ!
μπραβο βρε κουκλα! καιρος να μπεις στη συντηρηση ετσι? ;) αλλαξε και το τικερακι να το καμαρωνουμε!
ʼντε να το αλλάξω για να μου φέρει και γούρι.Quote:
Originally posted by badgirl
μπραβο βρε κουκλα! καιρος να μπεις στη συντηρηση ετσι? ;) αλλαξε και το τικερακι να το καμαρωνουμε!
Ελπίζω να κάτσει εκεί!
Ακούς 59?
Ξουτ!
Μη σε ξαναδώ στα λημέρια μου?
μακαρι καποτε να το ελεγα αυτο εστω και για το νουμερο 69 :D ο,τι προλαβω να χασω μεχρι ναποφασισουμε για μωρο...μετα δωστου παλι ο γολγοθας...χαχαχαχχ εσενα σε κοβω πολυ δυνατη κ σε εγγυμοσυνη μια χαρα θα εισαι!
αντε να ρθει το σαββατο βραδυ για ζυγισμαααααααα ηδη εχασα 1.3 με βαση τη ζυγαρια του διαιτολογου...σε λιγες μερες! ανυπομονω να δω αν θα χασω με τον ιδιο ρυθμο μεχρι να κλεισει η βδομαδα...
Δε σε φοβάμαι!Quote:
μακαρι καποτε να το ελεγα αυτο εστω και για το νουμερο 69 :D ο,τι προλαβω να χασω μεχρι ναποφασισουμε για μωρο...μετα δωστου παλι ο γολγοθας...χαχαχαχχ εσενα σε κοβω πολυ δυνατη κ σε εγγυμοσυνη μια χαρα θα εισαι!
Είσαι τσακάλι!
παλι δεν κρατηθηκα κ ζυγιστηκα!!!! απο 92.5 κατω 1.5 κιλοοοοοο πωπω ηρθα στα κιλα που ημουν μολις τελειωσα τη λαχανοσουπα αλλα αυτη τη φορα τρωγοντας!!! :D περιττο να πω οτι της λαχανοσουπας τα πηρ αμε τη μια ολα εκτος απο 1 που ηταν λιπος προφανως,,, :S
Μπράβο φιλενάδα!Quote:
παλι δεν κρατηθηκα κ ζυγιστηκα!!!! απο 92.5 κατω 1.5 κιλοοοοοο πωπω ηρθα στα κιλα που ημουν μολις τελειωσα τη λαχανοσουπα αλλα αυτη τη φορα τρωγοντας!!! :D περιττο να πω οτι της λαχανοσουπας τα πηρ αμε τη μια ολα εκτος απο 1 που ηταν λιπος προφανως,,, :S
Τι νέα είναι αυτά?
Super!!!!
ʼντε και εγώ 57,7 και έχω και κατακράτηση λόγω της αναμενόμενης κοκκινοσκουφίτσας.
ʼντε κοπελιά έλα αύριο να τελειώνουμε επιτέλους ? χιχι
irene βρε μια χαρα εισαι! μη πεσεις αλλο, δεν ειπαμε να μεινεις 58? μη μου πορωθεις κ μετα δε μπορεις να σταματησεις να χανεις ετσι? :(
Ava αρχιζω αυτο που ειπαμε...εβδομαδιαιο ζυγισμα καθε Παρασκευη πρωι. Γραφω το εναρκτηριο:
Παρασκευη 11/12 90.6 Kg μετα το πρωινο
Κκαλη μας επιτυχια! γραψε κι εσυ οποτε μπορεσεις ναρχισουμε!
Έχεις δίκιο και μάλιστα μου κάνει εντύπωση.
Πού είναι η κατακράτηση οεο?
Δε θέλω να χάσω άλλα το τονίζω.
Και μάλιστα φοβάμαι την κατυφόρα.
Δε θέλω όμως να αρχίσω να τρώω γλυκά και να επανέλθει η ριμάδα η κυτταρίτιδα?!
Τι να κάνω?
να τρεφεσαι οπως κ πριν σε πιο μεγαλη ποσοτητα...οταν κανουμε διαιτα μειωνουμε τις ποσοτητες , σωστα? τωρα στη διατροοφη μη τις μειωνεις. Εκτος κι αν ηταν ρητορικο το ερωτημα σου :D
Όχι δεν ήταν και τόσο ρητορικό?
Αλήθεια προβληματίζομαι γιατί ας πούμε προτιμώ να φάω λίγο ψωμάκι που μου λείπει τρελά παρά να φάω περισσότερο φαγητό.
Δε ξέρω?
φυσικα κ να φας βρε συ ψωμι. ακου εκει! και τωρα αλλα και οταν ημουν 70 κιλα κ ψωμι μου εβαζε κ απολα ( ο διαιτολογος). απλα εγω τωρα λογω του οτι εχω ξεφυγει τελειως σε κιλα γιαυτο τ ατρωω ολα ολικης αλεσης κ δε συμμαζευεται...με δικη μου πρωτοβουλια...
παω γιατι ο αντρας μου εχει τρεχαματα οικογενειακα. τελικα θα ειναι πολυ παλιομερα σημερα ενω ξεκινησε πολυ καλα,κ δε μαρεσει καθολου αυτη η εξελιξη!
κοριτσια καλημερα, σημερα πηρα μεγαλη απογοητευση απο τη ζυγαρια, τη προηγουμενη βδομαδα ημουνα 58,5 και τωρα μετα απο τοση προσοχη και προσπαθεια γυμναστικη πηγα 59.8 σχεδον δηλαδη 60!!!! με εχει παρει πολυ απο κατω το μονο που μου μενει ειναι να κοψω εντελως το ψωμι κατι αλλο δε μπορω να σκεφτω , ερχονται και γιορτες τι θα γινει?
1ον μήπως περιμένεις περίοδο?
2ον αν μπορείς κόψε- περιόρισε το αλάτι!
oxi και δε βαζω καθολου αλατι!!!!! οτι εχουν οι τροφες απο μονες τους !!
ασε εχω τις μαυρες μου
Ωχ μωρέ Ναταλάκι μου ? μη στεναχωριέσαι!
Με διαιτολόγο προσπαθείς?
Αν ναι ρώτησέ την τι συμβαίνει.
Αν όχι μήπως να πας?
Δεν εξηγείται με τόση προσοχή που έχεις?
δε ξερω ... ισως αυτα να ειναι τα κιλα μου και πρεπει να το δεχτω, αλλωστε ειμαι σε αυτο το βαρος πανω απο 10 χρονια!!!!! θα συνεχισω παντως ισως να θελει πιο πολυ χρονο σε εμενα να δουμε την αλλη βδομαδα τι θα δειξει η ζυγαρια , ισως παλι να αυξανεται το βαρος λογω γυμναστικης .....
πρωτα απολα βρε συ μην απογοητευεσαι...δοκιμασε πιο συχνα γευματα για αυξηση του μεταβολισμου...
πχ αν τρως (λεμε τωρα) 1200 θερμιδες τη μερα (που ειναι κ το κατωτερο νομιζω) μοιρασε τες σε μικρα συχνα γευματακια.
Οποτε τρως ξυπναει το σωμα κ καιει...αν μενεις για μεγαλο διαστημα νηστικη πεφτει σε ληθαργο, οποτε οσο κ να χτυπιεσαι στο γυμναστηριο δεν καις...μονο σφιγγεις.
Δοκιμασε αυτο κ ββλεπουμε. Φυσικα ο διαιτολογος ειναι παντα η σωστη λυση...
Παντως για αρχη νομιζω πρεπει να βρεις με εγγυρο τροπο ποσες θερμιδες πρεππει να παιρνεις, διοτι αν υποσιτιζεσαι δε θα χασεις...
η γυμναστικη δεν αυξανει το βαρος στις γυναικες οταν ειναι σωστη. πχ με ελαχιστα βαρη κ πολλες επαναληψεις ξυπνας τον μυ, δεν τον αυξανεις τοσο (σε ογκο) ωστε να παρεις βαρος.
Βαρος παιρνουμε απο τη γυμναστικη οταν αυξανουμε τους μυες μας, οι οποιοι αντικαθιστουν σταδιακα το λιπος και ειναι βαρυτεροι απο αυτο. τα πα μπορδουκλωμενα μηπως?
αρα παιζει ρολο τι τρως κ ποσο συχνα, αν τρως αρκετα, αν πινεις αρκετα (νερο), αν γυμναζεσαι αλλα κ τι γυμναστικη κανεις κ ποιος φροντιζει να βλεπει αν σε βοηθαει στο μεταβολισμο σου, το υψος σου, η ζωη σου, ολα γενικα... :D α κ κατι τελευταιο, οταν δεν κανεις γυμναστικη τοτε αδυνατιζεις χαρη στην γυμναστικη που ειχες κανει. Οποτε μη σου περασει απο το μυαλο οτι χανεις χωρις γυμναστικη...ειναι ατοπο
μη τρελλαθουμε σε καμια περιπτωση δεν υποσιτιζομαι...
μολις γυρισα απο σ,μαρκετ ο συζυγος αγορασε τυρια και σαλαμια ξηρους καρπους και αλμυρα και εγω μαρουλι μπροκολο,ντοματινια και κοτοπουλο !!
θα δουμε θα δουμε ισως τα χασω μαζεμενα, ισως να πληρωνω τα προχθεσινα ουισκακια, θα δουμε .... δεν εχω παει και τουαλετα...... δεν απελπιζομαι οχι ακομα θα δωσω λιγο χρονο
τοτε ο λογος ειναι τα ουισκακια :)
ειπα ευχαριστω για το ενδιαφερον ?οχι ? ειμαι γουρουνα !!! ευχαριστω!!!
σιγα καλε, γιαυτο δεν ειμαστε εδω? νασαι καλα κοπελα μου.
http://www.ticker.7910.org/wg__69__0...dXIgdGV4dA.gif
αχ!αργα...πολυυυυυυυ αργα...
Τελειωσε και η πρωτη εβδομαδα συντηρησης και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι διατηρηθηκα στα κιλα μου.....49,9...Ελπιζω μονο να μην πεσω παρακατω.
Μπράβο! Τέλεια! Έχασες πολλά κιλά βλέπω, συγχαρητήρια!Quote:
Originally posted by Lemon
Τελειωσε και η πρωτη εβδομαδα συντηρησης και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι διατηρηθηκα στα κιλα μου.....49,9...Ελπιζω μονο να μην πεσω παρακατω.
Σε πόσο καιρό τα έχασες?
τελικα τα καταφερα.... δυο βδομαδες προσεγμενης διατροφής, σαλάτες, φρούτα, λαχανικά, ψητά ψάρια, σπιτικό μαύρο ψωμί, περιορισμός στο αλκόολ και τα θαύμα έγινε : ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ , ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , θα τρελαθω και σκεφθέιτε ότι έτρωγε και τα τυράκια του και τα ψωμάκια του !!!!
Καλη σας μερα και καλη εβδομαδα! :)
Αλλα 2 κιλακια στον αγυριστο!! ΟΛΕΕΕ!
109 και συνεχιζω γερα λεμεεεεεε!!!
Φιλακια σε ολους! :-* :-* :-*