ʼντε καλέ!
http://1.media.tumblr.com/ajNuz8hGBl...IUjHo1_400.gif
Printable View
Γράψε μας τα νέα σου,ΤΩΡΑ!
Σε προειδοποιώ!
Ωραία!Η απειλή έπιασε τόπο!Βλέπω άρχισες ν'απαντάς!Χάϊντε!
Μόλις τέλειωσα τα διαβάσματα,για πες μου πού βρίσκονται τώρα τα πράγματα για σένα Ναντινάκι μου;Oμολογώ η φοράδα ότι και τύψεις ένιωσα για τον απεμπολισμό του κινητού από τη ζωή μου τις βδομάδες αρχικά και μετά μήνες,γλυκάθηκα η ασύμβατη με την τεχνολογία.Θέλω να μάθω τα πάντα για όλες σας,τα βασικά τα αντιλήφθηκα.
Τα δικά μου,άγχος,κούραση,δεν πήραμε αρκετές ανάσες το καλοκαίρι,προβλήματα στη δουλειά,φτάσαμε κάποια στιγμή σε ρήξη,μετά πάλι πιο ήπια,η μητέρα χειροτερεύει σταθερά(αλλού ντ'αλλού δηλαδή,άλλο σύμπαν),έχουμε ένα καινούργιο αδέσποτο γατί στο σπίτι,μαζί μ'αυτό είμαστε στα τρία ζώα,τα παιδιά καλά,ο αγόραρός μου επίσης,φέτος ο μεγάλος θα δώσει πανελλήνιες,κάτι κρούσματα γρίπης των χοίρων σποραδικά και στην περιοχή μας,μην το ψάχνετε εμένα δε με πιάνει,ομοειδές είμαι,πήρα ξανά τα 7 από τα 10 κιλά που είχα χάσει,και τα ρούχα ξαναστενεύουν αλλά δεν αγοράζουμε καινούργια,βάψαμε όμως το μαλλί και βάλαμε εξτένσιονς για να λέμε πως κάτι κάναμε,είπαμε βρε αφού βάφω το μαλλί δε βάφω και το σπίτι,είχανε περισσέψει κάτι χρώματα,μας έφυγε ο κώλος,θέλω να πάω για μαθήματα computer,θέλω να μάθω να παίζω μπάσσο,θα ήθελα να ασχοληθώ και με τη φωτογραφία αν είχα χρόνο.
Φτάνει τόση η έκθεση;:))
Πονάς ακόμη Ναταλία;Hanellitsa kanellitsa,έγινε μαρή τελικά επανασύνδεση για όχι;To σημαντικό είναι που σε βλέπω ενεργή και που κυνηγάς το όνειρό σου.Βarbouni μας,γελάω απίστευτα με τα shopaholic σου σχόλια,Αλαλούμ τριαλαλούμ επιστρέψαμε οι προδότρες,χάιντε μας,πέστε μου και οι δυο σας άλλα νέα,τη dreamOn πολύ τη γουστάρω,τα λέει πολύ σταράτα και ψαγμένα τα θεματάκια της.
Χαιρετώ και τις νέες εισόδους στο τσίρκο Μεντράνο,χαχαχα,έτσι,τρέλα θέλουμε,η λογική δεν αρμόζει στην ομάδα του Ουράνιου Τόξου.
*Κι εγώ λέω να τα ξαναρχίσω τα reductil,είχα δει αποτελέσματα,χωρίς υπερβολικές παρενέργειες,ή επικίνδυνες,βαδίζουμε ψύχραιμα,απενοχοποιημένα,λ αμπερά,με τσαμπουκά!
Κορίτσια καλημέρα σε όλες και από μένα!
:)Αχ!Σαμπινάκι μου!Τώρα,που γύρισες,όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα!
Η dreamOn μου'δινε κάπως την ψευδαίσθηση πως γράφεις εσύ...Δεν είναι τυχαίο που την πας!
Όλες μια χαρά είμαστε!Όλα είναι περαστικά!Αύριο έχουμε ζύγισμα,υπόψιν!Μην ξεχνιόμαστε!
Ήμουν σε δύσκολη θέση να σου ξανατηλεφωνήσω...Ένιωθα πως χρειάζεσαι την απόσταση σου...
Τώρα που ήρθες,θα τα πούμε κάποιες ώρες τηλεφωνικά να στανιάρουμε και το πιάνουμε από κει...
Καλή δύναμη σε ό,τι καλείσαι ν'αντιμετωπίσεις,κοκκινομά λλικο κορίτσι πλέον με εξτένσιονς!
Χανελέλι μου,λες η βαφή που σου ετοιμάζουν να την τράβηξε πίσω σ'εμάς;Χτυπάμε κόκκινο!Πάμε!
Να τα μας! Αλλος για τη βάρκα μας! χα χα χα!!!
Καλως σας βρηκα sabe :-)
Πάμεεεε!!!
Kαλως ήρθες παλι Σαμπινα μου. Δε ξέρεις ποσο χαρηκα που είδα παλι το ονομά σου. Πετάει η ομαδα παιδια, πετάει!!!!!
Κουλουμάκι μου,κουλουμένιο μου γλυκό!Να ρε τι μου έλειπε τόσο καιρό και είχα τα blues μου ολίγον τι,ΕΣΕΙΣ!Σήμερα που σας ξαναβρίσκω νιώθω άλλη γυναίκα ο άνθρωπας!Όλα καλά μωρό μου στη ζωή σου;Τι κάνει ο πατερούλης σου,πώς είσαι αυτή την εποχή;
Wow!!!!!!!!!!!!!!!Sabe!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλε τι χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!Ανεπαναληπτη!!!!!!Κ αι μιλαγαμε χθες με το Ναταλακι,και λεγαμε οτι παει...μας αφησες...Αλλα να σαι,χαιρομαι απιστευτα παρα πολυ!!!!!!!Μακαρι να σε βλεπουμε πιο συχνα,αν και να ξερεις οτι θα απαιτησω κατ ιδιαν συναντηση,διοτι οτι και να σου πω δεν χωραει εδω μεσα!!Και φυσικα θελω να σε δω!!!Θα γινω κοκκινομαλλα αυριο,τι λες θα ειμαστε Red Power???Αντε μαζευτηκαμε ολες!!
Θα σας γραψω και το βραδυ,παω στο μαθημα τωρα,φιλακια babes!!!
With love...!!!
τι ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτη σαμπινα μου? επιτελους ο δολοφονος γυρισε στον τοπο του εγκληματος. αντε ας ξανασκοτωσουμε λιγα κιλακια να μη μας στενευουν τα ρουχα.
αντε να γινουμε και μια ομαδα ανταξια του τιτλου. κι εγω τα παιρνω τα χαπια. κρυφοζυγιστηκα σημερα αλλα δεν λεω τιποτε. αυριο ειναι η επισημη μερα της ομαδας και θα την τιμησω. δεν γραφω διατροφη μαρικακι γιατι δεν τρωω τιποτε απο ολα αυτα που ελεγα. ομως προσπαθω. οπως καταλαβαινετε καθε μερα ειναι μια νεα αρχη που αδοξα τελειωνει. απειρες αποπειρες οσο για αποτελεσματα...επιφυλασσομ� �ι για αυριο
με χασατε κοριτσια και με ψαχνετε? τωρα ειναι η δευτερη περιοδος ζορισματος στο γραφειο καθοτι σε οσους πελατες εχουμε πουλησει κομποστουλες και για οσα διαφορετικα ειδη τους εχουμε πουλησει μου στελνουν κατι 15-20-30 σελιδες εντυπα να τα συμπληρωσω. αλλά επειδη δεν ειναι καλοκαιρι, τηρω το ωραριο μου με αποτελεσμα να προσπαθω να τα προλαβω ολα πριν μου στειλουν την εικοστη τους υπενθυμιση. θα περασει κι αυτο. δεν με ζοριζει ιδιαιτερα. μονο που δεν προλαβαινω στις 8 ωρες να σκεφτω τιποτε αλλο. οποτε, υπομονη.
σημερα λεω να παω και κολυμβητηριο τα παιδια μια που μας μπηκε ο νεος μηνας (καλα βρε σαμπινα αυτο περιμενες κι εσυ να μας εμφανιστεις? να το ξεραμε δηλ να αλλαζαμε το ημερολογιο σου) . εγω θα μεινω σταθερη προς το παρον στον διαδρομο 20 λεπτα το πρωι, 20 το βραδυ και αν καταλαβω οτι ξεκλεβω χρονο, θα παω κι εγω κολυμβητηριο.
α, και να μην ξεχνιομαστε. σημερα καινουριο φυλλαδιο ο μασουτης ο γαλαξιας και ο ΑΒ.....αλλά σημειωστε οτι εχω να επισκεφτω σουπερ απο την δευτερα. κανω προσπαθειες. μη μου πειτε οτι δεν πιανουν. ειχε κατι τσιπουριτσες μουρλια το carefour τη δευτερα αλλά απο τοτε καμια επισκεψη. σημερα σκοπευω μονο να κανω λιστα με ψωνια και προσφορες. και αυριο....
αντε ομαδαρα-ανασυγκροτηση τωρα και βουρ για τις εκλογες. αληθεια αυτη την κυριακη ειναι?
Αυτή τρομάρα τους!
Βarbie,κι εγώ χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω,άσε κάτω τα φυλλάδια λέγω,χαχαχα.Πώς είναι η οικογένειά σου,τα παιδιά καλά;
Aύριο πρωί θα ζυγιστώ να σας πω από πού ξεκινάω,έχω και κατακράτηση λόγω αναμονής περιόδου,νιώθω αρκετά βαριά.(ωιμέ τι θα δείξει,θα νοθεύσω τα αποτελέσματα ωσάν άλλη λαδωμένη εφορευτική επιτροπή,χαχαχα).
Πήρα το πρώτο χάπι σήμερα,από αύριο αναμένεται ξηροστομία,πίνω που και που κάνα νεράκι,να μην έχω προβλήματα από εκείνη την πλευρά,θα με βοηθήσει και στην κατακράτηση κάνα φυτικό σκεύασμα,έχω ένα σπίτι,όταν γυρίσω θα το φροντίσω κι αυτό.
Είμαι τυχερή που δεν είχα ποτέ σημαντικές παρενέργειες,στο θέμα ύπνου,δεν θα είναι αλλαγή για μένα,ποτέ δεν είχα σταθερό πρόγραμμα ύπνου,πάντα κοιμάμαι λιγότερο του οχτάωρου.(σας λέω διάφορες χαζομάρες να περνάει η ώρα,γιατί το σημαντικότερο που θέλω να σας πω είναι πως...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ!)
Εμείς να δεις πόσο χαιρόμαστε!Σε διαβάζω,σε ρουφώ,όλη μέρα χοροπηδώ!Quote:
Originally posted by sabe
...σας λέω διάφορες χαζομάρες να περνάει η ώρα,γιατί το σημαντικότερο που θέλω να σας πω είναι πως...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ!)
Κρέμομαι από την κάθε σου λέξη,συμφωνώ κι είμαι περήφανη,που σε γνωρίζω!
Που γύρισες και σ'ένα πρωινό το φόρουμ αναβαθμίστηκε κλάσεις!
Χωρίς εμπάθεια,μόνο σοφία,καλοσύνη,φως κι αλήθεια!
Δεν είμαστε καλά,δεν έχουμε μυαλό,είμαστε άρρωστοι με τη Σάμπε μέσα εδώ!
Χανελέλι μου,μια που έπιασε το κόλπο,λες σήμερα να μιλήσουμε για τους Δημήτρηδες μας,μπας κι εκείνοι γυρίσουν αύριο;Quote:
Originally posted by Hanelle
Wow!!!!!!!!!!!!!!!Sabe!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλε τι χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!Ανεπαναληπτη!!!!!!Κ αι μιλαγαμε χθες με το Ναταλακι,και λεγαμε οτι παει...μας αφησες...Αλλα να σαι,χαιρομαι απιστευτα παρα πολυ!!!!!!!!!
Αλλά τους θέλουμε πίσω;Μπα....δε νομίζω!Καλά να είναι εκεί που είναι!ʼσε,πιάνουμε καμιά άλλη κουβέντα καλύτερα!
Κι έλεγα,τι σημαντικό σήμερα μου διαφεύγει...τι μου λείπει...τι;Quote:
Originally posted by BARB3
α, και να μην ξεχνιομαστε. σημερα καινουριο φυλλαδιο ο μασουτης ο γαλαξιας και ο ΑΒ.....ειχε κατι τσιπουριτσες μουρλια το carefour τη δευτερα αλλά απο τοτε καμια επισκεψη.
Πάντως εγώ μόνο άμα φέρει μπαρμπουνομπάρμπουνα το carrefour θα το τιμήσω!
Οι τσιπούρες μου είναι αδιάφορες!Ούτε έχω φάει ούτε ξέρω τη φάτσα τους!Ενώ σε μπαρμπουνάκι....;)
Kαι'γω βρε Ναντίν την ιδια χαρά νιώθω. Απο τότε που ειδα τη Σαμπινα μας εδω, νιωθω αλλιωτικα....δε ξερω πως να το περιγραψω. Πολυ συχνα απο το πρωι σκέφτομαι " γυρισε η Σαμπινα μας" σαν να επιστρέφει από ταξίδι ένα μελος της οικογένειας. Δε ξερω αν με καταλαβαινεις.
Έτσι μας νιωθω....μια μεγαλη οικογενεια, μια μεγαλη αγκαλιά.
Αν σε καταλαβαίνω; Ρώτα την Πέννυ να σου πει πόσες φορές μου επισήμανε τη χαρά μου σήμερα!
Μετά τη δική σου επιστροφή και τώρα της Σαμπίνας,βρεθήκαμε και πάλι όλη η καλή αρχική ομάδα,με το bonus βέβαια
και των νέων αγαπημένων μελών!Τάχα τι μας λείπει τώρα;Ενωμένοι,δυνατοί,ανεβ� �σμένοι,μόνο καλύτερες μέρες μας περιμένουν!
Πέρα τώρα απ'αυτά...Ο μπαμπακούλης μας πώς είναι,καρδιά μου;Εσύ; Ξεκουράστηκες καθόλου ή τρέχεις από το πρωί;
Τι να σου λεω βρε Ναταλια. Ο μπαμπας μου εκανε προχθες μια εξεταση-εγχειρηση αλλα δε πηγε πολυ καλα....κατα πασα πιθανοτητα θα τη ξανακανουμε σε εικοσι μερες. Ανεξαρτητα ομως απο αυτο το προβλημα (αγγεια) το κυριοτερο που εχουμε μπροστα μας ειναι Ca προστατου, ευτυχως χωρις διηθήσεις. Ήδη ξεκινησε ορμονοθεραπεια (ανδρογονικος αποκλεισμος) και θα ψαξω στην Αθηνα για ενα ειδος ακτινοβολιων που ενδεικνυται για τον προστατη. Έχει ο Θεος...ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα σε συνδυασμο και με τα χρόνια του, που συνηθως δεν αφηνουν τα καρκινικα κυτταρα να ειναι επιθετικα. Δε βαριεσαι Ναταλια , συνηθισμενη τα βουνα στα χιονα. Απο σοβαρές αρρωστειες όσες θες....ενα ca προστατου θα φοβηθουμε. Εχω αντιμετωπισει πολύ χειροτερα...Τεσπα. Όσο για ξεκουραση.........ουυυυυυυυυυ� � δε μπορεις να φανταστεις ποσο εχω ξεκουραστει απο τοτε που μπηκα στο σπιτι.
:) Αχ!Πριγκιπένια μου!Καταλαβαίνω...πάρα πολύ καλά καταλαβαίνω...
Θαυμάζω τη δύναμη και την αισιοδοξία σου!Είναι τυχερός που σε έχει άγγελο φύλακα του ο μπαμπάκας σου!
Είμαι σίγουρη πως η όλη σου αύρα,η θετική ενέργεια και προσευχή θα κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα της!
Καλή δύναμη,γαλαζοαίματη μου,σε όσα καλείσαι καθημερινά να τακτοποιείς και να φροντίζεις...Μάκια του!
Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!!!Ηρθα κι εγω,σιγα μη και ειχα προσωπικο βοηθο(αν ειχα ξερετε...θα τον ειχα για αλλες δουλειες-Θεε μου τι λεω η στερημενη...) αλλα ποτε ποτε δεν θα σας εκανα πασα αλλου!!Αφου σας λατρευω!!Πριγκιπισσα μου ευχομαι τα καλυτερα,και να ειστε γεροι και δυνατοι ολοι σας!!Εσυ και η γλυκια μας Μπαρμπ ειστε..τι να πω..Θαυμαζω τη δυναμη σας,πραγματικα..Και το Αλαλουμ και η Ξενια που ειναι?Σαμπινα,δεν μπορεις να πεις...πραγματικα μας ξημερωσε μια υπεροχη μερα σημερα με την επιστροφη σου!!Αληθεια το ξερετε οτι αν πατησετε στο Google Reductil εμφανιζεται το ΔΙΚΟ ΜΑΣ τοπικ!!!Ονειρενια που σε λεει και το Ναταλακι,και Πεννυ και Βασια,θα σας γνωρισω καλυτερα σιγα σιγα,δεν σας ξεχναω αν δεν σας γραφω!Αν και μονο η αγκαλια της Ναταλιας μας χωραει ολους και παντα μας γραφει ξεχωριστα,και μας σκλαβωνει!!
Οχι,να μην την πιασουμε Ναταλακι αυτη την κουβεντα..τους αγαπαμε πολυ,παρα πολυ...αλλα...αν ηταν να ειμαστε μαζι,πιστεψε με θα ειμασταν και αυτη τη στιγμη ποναω παρα πολυ που το λεω αλλα ειναι αληθεια..Και νιωθω παρα πολυ μονη μου,και θα ηθελα τοσο πολυ να μοιραζομαι μαζι του τη χαρα μου για τον χορο,και αναρωτιεμαι αν θα αγαπηθω ξανα,αν θα σταματησω ποτε να συγκρινω,αν 1.000.000 ποτε...αλλα λεω στον εαυτο μου...Wake up!!!Get over it!!Ειμαι πολυ νεα,και για να σας πω την αληθεια χρονος σαν και αυτον δεν θα ξαναερθει,και εννοω οτι χαρη στους καταπληκτικους μου γονεις (που τοσο με στηριζουν στα παντα,παντα) εχω την ευκαιρια να αφοσιωθω στο χορο απερισπαστη και να δωσω ολες μου τις δυναμεις εκει,απερισπαστη και χωρις εννοιες.Και εννοω πως δεν δουλευω(οχι γιατι δεν θελω,αλλα υπαρχουν και λογοι που πραγματικα δεν μπορω τωρα)...
Αχ,τα ειπα!!Χα,τωρα κατι σκεφτηκα...Κοκκινος Οκτωβρης!!!(Σαμπε για σενα παει,που εμφανιστηκες 1 Οκτωβρη,φλογερη κοκκινομαλλα!!!)
Φιλακια πολλα πολλα!!!Θα τα πουμε αυριο!!
Καλε τι ομορφιες ειναι αυτες σημερα??? Γινεται χαμος η μου φαινεται??? Καλως ορισες σαμπε κι απο μενα!!! Μας εφερες πολυ ζωντανια εδω μεσα!!! Τωρα ειμαι σιγουρη πως φετο το Χειμωνα θα εχουμε πολλες και καλες αλλαγες, αυτη η σημερινη αισιοδοξια σας, μου μετεδωσε και μενα πολυ θαρρος και ελπιδα. Θα τα καταφερουμε κοριτσια μου!!!
Ναντινακι μου δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου αλλα κατι αλλαζει ε??? Αχ κοριτσακι μου, εσενα να υποτιμησω? Ισα ισα αλλα μου εχεις αποδειξει εσυ...
Χανελακι μου μπραβο σου κοπελα μου!!! εισαι αξια θαυμασμου, κανεις τοσα πολλα και πανεμορφα πραγματα. Ειμαι απολυτα σιγουρη οτι οι στοχοι σου ειναι διπλα σου πια!!!
Μπαρμπ μου εχεις εξαψει την περιεργεια σχετικα με το αυριανο ζυγισμα...εχω την εντυπωση οτι θα μας εκπληξεις αυριο..
Λοιπον... αυριο η μερα της κρισης και ελπιζω ολες να καταθεσουμε κατι καλο... και οπως λεει και η Πενυ, η διακριτικη πιεση να κανει καλη δουλεια!!!
Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα αγαπημένες μου!!!! Η Ναντίν μου, αν και ειναι συνδεδεμένη, μου παραχωρεί το προνομοιο να σας πως εγω πρώτη την Πριγκιπική Καλημέρα. Παρασκευή σήμερα και με μεγάλη μου λυπη σας λεω ότι ειμαι 81 κιλά. Δε πειραζει.......την αλλη Παρασκευη θα ειμαι παλι 79.κατι.... (εξάλλου περιμενω να αδιαθετήσω μεχρι την Κυριακή) Αυτά απο μένα.........σας φιλω γλυκα και τα λεμε αργότερα
Καλημέρα,ανεβασμένες μου ψυχολογικά και λόγω της ημέρας και ζυγαρικά!
Η δική μου με καλημέρισε με 146,2 χαμόγελα.Πάλι υπερέβη εαυτόν,αλλά χαμόγελα μου χάρισε...
πώς να την κακοκαρδίσω και να της πω"πολλά είναι-κόψε κάτι!"Τα κέφια μου είναι τόσο ανεβασμένα,
που δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όσα μου συμβαίνουν όντως μου συμβαίνουν!Μαρικάκι μου,όντως κάτι αλλάζει τελευταία...
Κάτι ανέλπιδα όμορφο.Τα δάχτυλα μου λαχταρούν να τρέξουν στο πληκτρολόγιο να σας το μυνήσουν,
μα είναι ακόμα νωρίς και τα συγκρατώ.Χάνελέλι μου,σοφό μου καλιιτεχνικό πλάσμα,πόση χαρά μου δίνεις
με τη δύναμη που επιδεικνύεις!Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στο μέλλον σου κι ο ορίζοντας φωτεινός
όσο τα ξανθά σου μαλλιά,που σήμερα θα πυροκοκκινίσουν τη φλόγα της ψυχής σου σ'όλη της την έκρηξη!
Αλαλουμένια μου,δε μπορώ άλλο να σε στερούμαι,όχι μετά από ένα τόσο μοναχικό καλοκαίρι,όχι τώρα που σε βρήκα πάλι...
Έλα όπως είσαι,μην αλλάζεις τίποτα!Έλα και σε περιμένει κι εσένα έκπληξη μεγάλη!Επέστρεψε η Σαμπίνα μας
και τα αναστάτωσε όλα!Φτερούγισε στις καρδιές μας ελπίδα και δύναμη τώρα που όλοι οι σωματοφύλακες
ενώνουν τα σπαθιά τους...Τίποτα,τίποτα δε μας σταματά!Σας ευχαριστώ που υπάρχετε,αγαπημένες μου!
Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη μετά από πολύ καιρό...Ελπίζω,Ονειρένια μου,να μην είναι παροδικό...Τι λέει η προσωπική μου αστρολόγος;
Βασουλίνι μου,μπαρμπουνέλι μου,Ξενιαλούμπι μου,Μαίρη λουλού μου,Λινταλένια μου και λατρεμένη σύζυγε,κυρία Ρόμπινσον,
ένα σβουριχτό φιλάκι και σ'εσάς κι ας μου στέρησε σήμερα η έμπνευση ειδική αναφορά,η αγκαλιά ωστόσο
είναι μεγάλη όντως (146,2 κιλά είναι αυτά)και σας σφίγγει όλες!
Στο δια ταύτα τώρα!Σήμερα το μάθημα της ημέρας είναι η αριθμητική!
Για να δω τους ελέγχους σας!Να βλέπω ωραία νουμεράκια!Έλα...Ξυπνήστεεε ...
Έχω καφέ ετοιμάσει και κρουασανάκια ζεστά άρτι αφιχθέντα εκ Παρισίων!Bonjour!!!!!!!!!
Καλημέρα,γαλαζοαίματη μου!
Μέχρι να γράψω το κατεβατό μου,με πρόλαβες στη στροφή!
Αυτό το μετά λύπης δίπλα στο 81 με στεναχώρησε λιγάκι,αλλά διορθώνεται...
Όχι μόνο επειδή ξέρουμε πως ως νούμερο είναι πλασματικό και σύντομα αναστρέψιμο,
αλλά επειδή κατέχουμε πλέον εκείνες τις ασκησούλες,που εμποδίζουν τη μέρα μας να ξεκινήσει
με σφιγμένα τα χείλη και τα φρύδια συνοφρυωμένα...Όχι,δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση!
Δε μπορεί να μου συννεφιάζεις τον υπέρλαμπρο σημερινό μου ήλιο...Όχι,ειδικά εσύ!Σε παρακαλώ,
ανασύνταξε την αναφορά σου,δώσε μου το πρωινό μου χαμόγελο να συνεχίσω τη μέρα μου!Έλα,να σε χαρώ!
Καλή μου Ναντίν δε στενοχωρήθηκα με το αποτελεσμα. Αναμενόμενο ήταν. Όλη την προηγουμενη εβδομάδα δε προσεξα ιδιαιτερα, δε περπατησα κλπ. Πιστευω οτι ειμαι γυρω στο 80,5, το υπολοιπο ειναι πλασματικο γιατί ειμαι πολυ πρησμενη. Όχι καρδια μου , δε ειμαι καθολου συνεφιασμενη και ο ηλιος εξακολουθει και ειναι υπερλαμπρος. Επισης να σου πω οτι η φωτο με το καφε , τα κρουασαν και στο βαθος ο πυργος μ'αρεσε παρα πολυ. Με ταξιδεψε καπου εκει....Σαν να πινω το καφε μου στο Σικουάνα ενα πραγμα. Πραγματικά με ταξιδεψε....και το είχα τοσο αναγκη αυτο το ταξιδι ετουτο το καιρο. Σ'ευχαριστω
Έλα να κάνουμε μαζί μια βόλτα στα νερά του...Θέλεις καραβάκι ή με τα πόδια,Εσμεράλδα μου;
--->Notre Dame de Paris : Belle
http://accel6.mettre-put-idata.over-...u-Double-1.jpg
Αχ τι μου κάνεις Ναταλία...αχ!!! Ταξιδευω και μαγευομαι
λοιπον κοριτσια, την βλεπω. ποια? την περσινη ανοιξη που ειχαμε εκεινη την καθημερινη φορουμοπαρεα με 3 σελιδες ποστ απο τη μια μερα στην αλλη. αντε καλη ξαναρχη με παλια και νεα μελη. ε, εσεις οι καινουριες μη μασατε. κι εγω καινουρια ειχα μπει τον ιανουαριο και κολλησα τοσο που αμεσως εγινα επισημο μελος της ομαδας
με περασανε 2 στην καλημερα απο οτι βλεπω και μαλιστα και οι δυο ζυγιστηκαν. τοση επισημοτητα, μηνες ειχε να τη δει η τιμωμενη μερα της εβδομαδος. κι εγω ζυγιστηκα και σημερα. χωρις να καταφερω να αδειασω το εντερο και εν οψη της αναμενομενης "κοκκινης εβδομαδας" αναφερω οτι σημερα ειμαι 86,2. την προηγουμενη παρασκευη ημουν 86,4. εχθες 85,8. λοιπον το αποφασισα: σαν επισημο μελος κρατω τη ζυγιση της παρασκευης. εστω οτι εχασα μολις 200 γραμμαρια αυτη την εβδομαδα αλλά ελπιζω η επομενη να με αποζημιωσει για την αποφαση μου.
τι να κανουμε...μειον διακοσια ειναι καλυτερα απο το συν διακοσια. δεν συμφωνειτε?
τελικα πηγα τα παιδια κολυμβητηριο εχθες και μετα καταπιαστηκα με μαγειρεμα οποτε ουτε λιστα με ψωνια δεν ετοιμασα. σημερα εχουμε παλι κολυμβητηριο.
λοιπον κυρια προεδρος εχθες ηταν σημαντικη ημερα θελεις δεν θελεις. εκτος απο τα τοσα νεα φυλλαδια, ηταν και πρωτη του μηνα και ξεκινησα και τα παιδια κολυμβητηριο και μπηκε και η σαμπινα μας που την ειχαμε σχεδον ξεγραψει και λεγαμε οτι εριξε μαυρη πετρα πισω της. και δνε φτανει που μπηκε, εγραψε σε ολα σχεδον τα τοπικ που εχουν κινηση αυτο το καιρο και προσπαθησε να σε ανταγωνιστει στο ποια θα γραψει τα περισσοτερα ποστ σε μια μερα. ετσι, δυναμικα και με τσαμπουκα που λενε. φανταζομαι οτι ολη την ημερα της δεν εκανε τιποτε αλλο απο το να διαβαζει αι να απαντα. κερδιζουμε τον χαμενο χρονο δηλαδη, ε?
χανελιτσα, ετσι και εσυ γερα με τσαμπουκα και με τη στηριξη των γονιων που σιγουρα ανταμοιβονται για αυτο που κανουν
πριγκιπισσα, δεν πειραζει που δεν εχασες. εσυ συνεχισε την προσπαθεια και σκεψου οτι τουλαχιστον δεν βαζεις. περαστικα και για τιον πατερα σου. πολλα τρεξηματα μυριζομαι. απετυχε και το μπαλονακι απο οτι καταλαβα. υπομονη και θα περασουν ολα.
μαρικακι, το 85 ηθελα να δω και σημερα αλλά δεν το ειδα. δεν πειραζει. νεξτ φραιντει. φανταζομαι οτι θα μας κανεις την τιμη να ζυγιστεις κι εσυ, ετσι δεν ειναι?
για να δουμε ποσες ακομη θα ανταποκριθουν στο καλεσμα του ζυγισματος.
τελος θα ηθελα να κλεισω λεγοντας οτι αυτο που ειπε η ναταλια για τη χαρα που νιωθουμε οταν γυριζει ενα μελος της οικογενειας, το ενιωσα κι εγω εχθες.
προωιπικα μου εκανε φοβερη εντυπωση ποσο καλοδιαθετη ημουν και συνεχιζω να ειμαι μολις εντοπισα την σαμπινα μας. σε ευχαριστουμε σαμπινα μας λοιπον που μας ξαναθυμηθηκες. ιδιαιτερη τιμη και χαρα μας. αντε ασωτη κορη. θα σφαζαμε αρνια να αρχισουμε τα γλεντια αλλά εχε χαρη που ειμαστε σε φορουμ παχυσαρκων και μαλιστα εν καιρω διαιτης. σε καλοσοριζω λοιπον για αλλη μια φορα με το καθιερωμενο πρωινο πρασινο τσαγακι
καλε παρτε με κι εμενα στον σικουανα. και κοιτα να δεις που εγραψα σικουανα και θυμηθηκα εκεινο το παιδικο χαζοτραγουδο που λεει κατι για ιγκουανα. και μια που θυμηθηκα τραγουδια και ταξιδια, μια χαβαη χωρις τσουναμι παρακαλω για εμενα με ενα λαπτοπ για τις επομενες χιλιες μερες ποιος θα μου χαρισει?
Kαλημέρα κι από μένα κορίτσαροι όμορφοι!Ρε άι και με συγκινήσατε πρωί πρωί και θα μου φύγει το ρίμελ(επίτηδες το κάνετε ε,ξέρετε πόσο μου πάνε τα smokey eyes,παραδεχτείτε το!).
Αν θέλετε το πιστεύετε,κι εγώ από χτες την ίδια αίσθηση έχω,νέας αισιοδοξίας,αφού πήγα και ψώνισα και κάνα δυο κομμάτια ρούχα,που όσο δεν είμαι στα high μου,ουδέποτε πλησιάζω σε μαγαζί.Και γύρισα σπίτι και έλεγα στο αγόρι μου πόσο χαρούμενη είμαι!
Να ξέρετε,θα κανονίσουμε χειμωνιάτικη εκδρομή φέτος,θέλω να γνωριστώ και με τα άλλα κορίτσια.Επίσης,όποια έρθει Αθήνα(για ποια χτυπάει η καμπάνα)προσφέρουμε φιλοξενία,οποιοδήποτε τριήμερο ή διήμερο γουστάρει,σινεμά,οινόμελα στο Θησείο,αρτ εξιμπίσιονς(να το παίξω και λίγο κουλτούρα)και ξάπλες στον καναπέ για μεταμεσονύχτιες συζητήσεις!Έχουμε χώρο να σας φιλοξενήσουμε,να το έχετε στα υπόψιν σας.
Tο ίδιο ισχύει για όλες σας,το ακούς Κουλουμίνι;Διάβασα και τις περιπέτειές σου,ένα έχω να πω,σε θαυμάζω για την στάση σου και τη γλύκα σου!Περαστικά να είναι όλα!
Ηanelle,πάμε για κάνα καφεδάκι την Κυριακή,να τα πούμε από κοντά;Kόκκινος Οκτώβρης,μου ταιριάζει!Τώρα οι redheads,πάνε για άλλα πράγματα,με νέο αέρα.
Τι λες,όταν πατάει κάποιος Reductil,του βγαίνουμε εμείς;Πάει το δόλιο το καταπότι,το σημαδέψαμε κι αυτό!Γελάω απίστευτα με τον τίτλο του thread,αυτό το "Εισέρχεστε με δική σας ευθύνη"μας ταιριάζει απόλυτα.(δεν το λέω ειρωνικά,πολύ καλά το προσέθεσε ο administrator,απλά χιουμοριστικά είναι ωραίο να το σκεφτόμαστε έτσι).
Μαρικάκι μου,χαίρομαι παρομοίως κοριτσάκι που είσαι εδώ,και σε υπερευχαριστώ για τα όμορφά σου λόγια.Αντάμα όλα γίνονται ευκολότερα και διασκεδαστικότερα.
Ζυγίστηκα λοιπόν,είμαι στα 74,2.(κόψε κάτι,κόψε κάτι,κόψε κάτι κόψε,σαν πολλά παιδί μου μας τα λες απόψε αναφώνησα,αλλά η ζυγαριά ήταν αυστηρή μαζί μου,με κοίταξε επιτιμητικά,οπότε κι εγώ το βούλωσα)
Δεύτερη μέρα του Reductil σήμερα,ο ύπνος ήταν καλός,κανένα ενοχλητικό σύμπτωμα,μια χαρά.
Πήρα τη συσκευασία με τα περισσότερα χάπια,ακριβότερη αλλά καλύπτει δύο μήνες,έχει μέσα τέσσερις καρτέλες των 14,σύνολο 56 μέρες καλύπτει,πολύ καλύτερο έτσι,γιατί αυτή που έπαιρνα πριν κάλυπτε μόνο ένα μήνα.
Αυτό που κάποιες κατηγορούν,το ότι δε μιλάμε στεγνά μόνο για το φάρμακο,εγώ το βρίσκω καταπληκτικό.Δε θα ήθελα και δε θα με τράβαγε να συμμετέχω σ'ένα thread που θα συζητούσαμε μόνο για παρενέργειες και κιλά,νομίζω πως είναι απλά εξαιρετικό που μπορούμε μέσω ενός thread να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας,τις διαθέσεις μας,τη χαρά ή την λύπη μας.Στις μέρες μας,είναι σπάνιο να το βρίσκεις αυτό και κάνει την παρεούλα μας πραγματικά πολύτιμη...
Το Ξενάκι μου πού είναι,χτες μπήκα στο chat να το βρω,δεν τα κατάφερα.XENARAAA,φιλάκια κοπελάρα μου!
ΤρελοBarbie,έριξα φοβερό γέλιο με όσα γράφεις,να είσαι καλά κορίτσαρε και να περάσεις μια υπέροχη μέρα!Καλά μας αποτελέσματα!Κιλά κάτω,διάθεση πάνω!
Αρνί; Κελ λαδίλα! Νομίζω πως η άσωτη άλλωστε είναι φυτοφάγος...Quote:
... σε ευχαριστουμε σαμπινα μας λοιπον που μας ξαναθυμηθηκες. ιδιαιτερη τιμη και χαρα μας. αντε ασωτη κορη. θα σφαζαμε αρνια να αρχισουμε τα γλεντια αλλά εχε χαρη που ειμαστε σε φορουμ παχυσαρκων και μαλιστα εν καιρω διαιτης. σε καλοσοριζω λοιπον για αλλη μια φορα με το καθιερωμενο πρωινο πρασινο τσαγακι
Στην υγειά της άσωτης και καλώς μας ήρθε! ʼντε,να πάνε κάτω τα φαρμάκια!
http://www.espressonews.gr/files/Art...a1_494x320.jpg
τα αρνια για εμας ηταν. αυτη ας ετρωγε οτι ηθελε. θα φωναζαμε την ξενια να της κανει καμια τυροπιττα. αληθεια σε εμας γιατι δεν δινει τη συνταγη?
Μπορώ να πάρω την τυρόπιτα και να παραχωρήσω την αρνίλα;
Όσο για την Ξένια...άβυσσος η ψυχή της σεξουάλας!
Η καλή σκέψη λέει πως προτιμά να μας φροντίζει και να μας την ετοιμάζει εκείνη.(μπα...)
Επειδή όμως τα σύννεφα είναι πλέον πολύ αραιοκατοικημένα και δε νομίζω να ξαπλώνει
στο δικό τους ανάκλινδρο,μάλλον επειδή είναι πλεονέχτρα και τα θέλει όλα δικά της!
Αυτούς τους συσχετισμούς μόνο εσύ μπορείς να τους κάνεις,φυλλαδιοκόριτσο,Quote:
καλε παρτε με κι εμενα στον σικουανα. και κοιτα να δεις που εγραψα σικουανα και θυμηθηκα εκεινο το παιδικο χαζοτραγουδο που λεει κατι για ιγκουανα. και μια που θυμηθηκα τραγουδια και ταξιδια, μια χαβαη χωρις τσουναμι παρακαλω για εμενα με ενα λαπτοπ για τις επομενες χιλιες μερες ποιος θα μου χαρισει?
που έχεις τόσο γλυκαθεί σε προφορές που προσδοκείς να σου χαρίσουν λάπτοπ και ταξίδι στη Χαβάη και μάλιστα για 1000 μέρες!
Την Πέμπτη ή Δευτέρα που θα τυπωθεί η άνωθεν προσφορά,σε παρακαλώ πολύ,ενημέρωσε με να περάσω κι εγώ μια βόλτα από το λολάδικο...
.....γεια χαρανταν απο την ''σεξουαλα'' της παρεας!!!!!!!!!
(κοιτα που μου κολλησε το παρατσουκλι και δεν ξερω πως !!!!!!!!!!!)
σας διαβαζω ολες αυτες τις μερες αλλα δεν γραφω....ειμαι το κακο παραδειγμα γιατι δεν προσεχω την διατροφη μου....
κανω ατασθαλιες και δεν ξερω γιατι....δεν ηθελα λοιπον να σας ''παρασυρω'''!
σημερα ομως μου κανε κλικ η προσφωνηση της sabe που με αποκαλεσε xenaraaaaa!!!!πολυ γουσταρισα!!!!!!!!!χαχαχαχαχα
sabe καλως ηρθες!!!!!!!!!!!ημουν σιγουρη οτι θα επεστρεφες γιατι ο ''δολοφονος'' γυρνα παντα στον τοπο του εγκληματος!!!!!ελπιζω να τα πουμε συντομα...!!!!!!!!
οσο για ολες τις υπολοιπες τις κοριτσοπαρεας σας ευχομαι καλη συνεχεια στην προσπαθεια και συγχαρητηρια για τις απωλειες σας!!!!!!!!!!
φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!εκει που καιγεστε πολυ!!!!!(χαχαχαχαχα)
ματς μουτςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα! η δική μου ζυγαρια εδειξε δυστυχως μονο -500gr!
Nadine μου τι στοιχεια θελεις να σου δωσω? Στη διαθεση σου!
Φιλια σ' ολους!