MerryMaker_Misery
σε σενα το ειπα
εεεεεεεε???
Printable View
MerryMaker_Misery
σε σενα το ειπα
εεεεεεεε???
παω για φαγητο και ερχομαι...
στειλε αν μπορεις ....
δυστυχως ειμαι μολις 1,60..οποτε τα 51 ειναι αρκετα καλα!αντε 52,δεν με χαλαει..
και εγω τοσο ειμαι στο περιπου. Καλο στοχο εχεις!Quote:
Originally posted by lusid dreams
δυστυχως ειμαι μολις 1,60..οποτε τα 51 ειναι αρκετα καλα!αντε 52,δεν με χαλαει..
εστειλα!Quote:
Originally posted by maroulaki
παω για φαγητο και ερχομαι...
στειλε αν μπορεις ....
fxaristv apanthsa
μπες μεσα στο σκηπ αν μπορεις
εμένα πάντως με ύψος 1.61 μετρημένο στο νοσοκομείο ,βάζοντας διάφορες παραμέτρους σε ένα ειδικό μετρητή/ζυγαριά μου είπαν πως το ιδανικό βάρος είναι 57.4 και ούτε καν τόσα δεν πρέπει να φτάσω, από όσο είπαν.Επίσης ήδη είμαι νορμάλ (σχετικά,μόνο στα μπούτια έχω πλέον παραπάνω βάρος ) δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως θα είμαι σχεδόν 20 κιλά πιο κάτω!!!!παλιότερα που είχα φτάσει 58 ήμουν αποκλειστικά κ μόνο κόκκαλα.Κορίτσια μην το παρακάνετε το too skinny δεν είναι και πολύ ωραίο!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
και εγω τοσο ειμαι στο περιπου. Καλο στοχο εχεις!Quote:
σε καλωωωωωωωωωωωωωωωωω αλλα τιποτααααααααααααααα
δε σε βλεπω στη λιστα! τα'χει παιξει το σκαιπ, μαλλον πρεπει να σε ξαναπροσθεσωQuote:
Originally posted by maroulaki
σε καλωωωωωωωωωωωωωωωωω αλλα τιποτααααααααααααααα
aggeloudaki καταλαβαινω αυτο που λες,αλλα οταν μια ζωη εισαι 50 κιλα και χορευεις και αθλησε,οταν ξαφνικα μεσα σε 3-4 μηνες πας στα 58 εε ειναι καπως...βασικα δεν μπορω να συνηθησω το σωμα μου με τπτ..οχι οτι το σιχαινομαι φυσικα αλλα με κορμακι πλεον δυσκολα κυκλοφορω!παρολα αυτα εχω παρει και γνωμη διατροφολογου ,οπου φανηκε πως το ιδανικο μου βαρος ειναι 51-52 κιλα οντας ελαφροκοκκαλη δυστυχως.....ασε που με τις τελευταιες ενδοκρινολογικες εξετασεις μου,φανηκε να εχω προδιαθεση σε ζαχαρο(κιομως ειμαι 22 χρονων) και αμα δεν προσεχω τι τρωω μπορει να εχω προβληματακια στο μελλον!!!δυστυχως απο οτι βλεπετε δεν χρειαζετε να εισαι ουτε παχυσαρκος ουτε χρονια εθισμενος στο φαι για να εχεις προβληματα..δεν ημουν ποτε υπερβαρη και μεχρι τα 18 ημουν υγιεστατη..αλλα επειτα απο 2 χρονια βουλιμιας και 1 χρονο υπερφαγιας πια,κατεληξα με συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων,αυξημενο ζαχαρο και 3 χρονια καταθλιψη!!και δεν αξιζει καθολου ρε παιδια!!τωρα το καταλαβαινω ,αλλα τοτε ....
σε καταλαβαινω απολυτα. Και μενα η χοληστερινη μου ειχε χτυπησει κοκκινο, τωρα προσφατα τη εφτιαξα.Quote:
aggeloudaki καταλαβαινω αυτο που λες,αλλα οταν μια ζωη εισαι 50 κιλα και χορευεις και αθλησε,οταν ξαφνικα μεσα σε 3-4 μηνες πας στα 58 εε ειναι καπως...βασικα δεν μπορω να συνηθησω το σωμα μου με τπτ..οχι οτι το σιχαινομαι φυσικα αλλα με κορμακι πλεον δυσκολα κυκλοφορω!παρολα αυτα εχω παρει και γνωμη διατροφολογου ,οπου φανηκε πως το ιδανικο μου βαρος ειναι 51-52 κιλα οντας ελαφροκοκκαλη δυστυχως.....ασε που με τις τελευταιες ενδοκρινολογικες εξετασεις μου,φανηκε να εχω προδιαθεση σε ζαχαρο(κιομως ειμαι 22 χρονων) και αμα δεν προσεχω τι τρωω μπορει να εχω προβληματακια στο μελλον!!!δυστυχως απο οτι βλεπετε δεν χρειαζετε να εισαι ουτε παχυσαρκος ουτε χρονια εθισμενος στο φαι για να εχεις προβληματα..δεν ημουν ποτε υπερβαρη και μεχρι τα 18 ημουν υγιεστατη..αλλα επειτα απο 2 χρονια βουλιμιας και 1 χρονο υπερφαγιας πια,κατεληξα με συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων,αυξημενο ζαχαρο και 3 χρονια καταθλιψη!!και δεν αξιζει καθολου ρε παιδια!!τωρα το καταλαβαινω ,αλλα τοτε ....
Αλλα οπως ειπες, και εγω στη εφηβια μου ημουν αδυνατη και τρεχαλω, καθισιο δεν ειχα, και ημουν παντα μεταξυ 45-55 αναλογα τον καιρο. Ειναι και το σωματοτυπο αναλογα. Στα 48, τωρα στα 30, ετσι και ετσι μου αρεσα, στα 50 μου αρεσα, στα 53 δεν μου αρεσα. (οι αριθμοι ειναι μικροι αλλα σε λιγα κιλα το 1-2 φαινεται και κανει διαφορα). Αν μπορουσα να εξαφανισω τα αναθεματισμενα τα ψωμακια, θα ημουν χαρουμενη.
Καλημερα,
86 για σημερα (-200 γρ απο χτες) :roll::roll:
καλησπερα και απο μενα!δυστυχως 57,6 σημερα παιδες...αλλα χτες γλενταγαμε με φιλους και εφαγα πολυ και ηπια παρα πολυυυυυυυ!θα ειναι και υγρα σιγουρα...τουλαχιστον περασα πολυ ομορφα, γιατι απο κιλα αστα!
καλημεραααα!!!! 69.8 σημερα (-300γρ) !!παει το 7 ελπιζω να μην το ξαναδω!!!!! :roll::roll:
57,3 σημερα(-300γρ)...αντε να περνουμε μπρος!!