-
-
Ακούω συνέχεια το κάτωθι κομμάτι και είμαι ευτυχισμένη:
http://www.youtube.com/watch?v=hoE_uJ3Hlq0
Σήμερα έκανα πραγματάκια για μένα και μόνο για μένα!
Έχουμε και λέμε: Δεν αρκούμαι στη μιζέρια μου! Θα αποδράσω με κάθε δυνατό τρόπο.
Λοιπόν: 1ον, γράφτηκα σε τμήμα πιλάτες, όπου θα πηγαίνω Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και
2ον και καλύτερο... γράφτηκα σε πισίνα και σπα μεγάλου ξενοδοχείου, όπου θα πηγαίνω Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο ή και όποτε επιθυμώ, θα έχω πισίνα, υδρομασάζ σε hot tab, σάουνα, χαμάμ, φρούτα, χυμούς και τσάι.
Κάθε μέρα θα είμαι απασχολημένη με μένα και με τη χαλάρωση και την ευεξία μου!
Με έβαλαν και συμπλήρωσα ένα έντυπο, όπου αισθάνθηκα περήφανη για μένα όταν δήλωσα ότι δεν θέλω την πισίνα για αδυνάτισμα (όχι, ποτέ)!, αλλά για ευεξία και μόνο! Θα μου δίνουν μπουρνούζι, παντόφλες μιας χρήσης, δύο πετσέτες και προιόντα περιποίησης. Θα παίρνω το βιβλίο μου και θα φεύγω, θα φεύγω μακρυά... Να και η βαρκούλα μου! Όχι άσχημα νομίζω...
Κοριτσάρες μου πετάω!
-
Ξέχασα να πω ότι σήμερα είχα την πρώτη εμπειρία και ήταν όνειρο!
Νερά παντού, απίστευτη θέα, ζεστά νερά, υπέροχη η σάουνα, τέλειο το ντουζάκι! Έφυγα άλλος άνθρωπος!
Στο υδρομασάζ βρήκα και την ιδανική θέση, όπου το νερό χτυπούσε την κοιλιά μου και τα πόδια μου, ανάλογα το πως κινούμουν, ήμουν ξαπλωμένη χαλαρά και κρατιόμουν με τα χέρια από το χείλος της πισίνας, έβλεπα ονειρικό τοπίο έξω...
Τι θέλω να πω με τα παραπάνω: Ακόμη και αν είσαι στην πιο δυσμενή θέση, ακόμη και αν νιώθεις θαμμένη ζωντανή, πάντα υπάρχει η απόδραση. Αρκεί να αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά και αρκεί να βρεθεί μπροστά σου ο άνθρωπος που θα σου δείξει το δρόμο. Να πω ότι χρειάστηκε να έρθει εδώ η ξαδέλφη μου και να με γράψει?
-
http://www.youtube.com/watch?v=qQ9I0kYbZr0
Φταίω εγώ που ο δίσκος συνεχίζεται?
Φταίω που σκέφτομαι ότι έσβησε άδοξα ο καλοκαιρινός έρωτας? Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρε.. Ήμουν αναλώσιμη, ως φαίνεται.. Όχι, μη λυπάστε, δεν στεναχωριέμαι γι' αυτόν, μόνο για την πορεία της ζωής μου.. Που κάνω πάντα, μα πάντα τις λάθος επιλογές. Που διαλέγω τους λάθος ανθρώπους. Τον συγκεκριμένο ειδικά δεν τον έπαιρνε, αλλά παρόλα αυτά φέρθηκε όπως φέρθηκε.
Δεν πειράζει, έχω την πισίνα μου τώρα πια... Ας πάει εκεί που πάνε οι ξεχασμένες αγάπες, στον Παράδεισο...
-
Γιατί δεν κοιμάμαι να ησυχάσω?
Όσο περνάει η ώρα, τόσο πιο χάλια νιώθω μέσα μου..
Τόσο πιο αποτυχημένη..
Όχι, δεν είμαι κυκλοθυμική, μόνο ανθρώπινη, που πονάω και προσπαθώ να καλύψω τα κενά μου με διάφορα πράγματα. Γιατί μου λείπουν πολλά. Γιατί έχω ανάγκες, που προσπαθώ να ξεχάσω με κάθε τρόπο.
Σε λίγες ώρες θα συνοδεύσω ένα ζευγάρι αγαπημένο, τόσο σε μένα όσο και μεταξύ τους, στη θάλασσα και δε μπορώ να μη σκέφτομαι ότι θα είμαστε ο καταραμένος αριθμός τρεις, αντί για τέσσερις. Αν ο κύριος ήταν πιο κύριος, θα τρώγαμε μαζί μύδια και λοιπά θαλασσινά και θα περνούσαμε τέλεια. Αλλά, θα πλαισιώσω ένα ζευγάρι για μία ακόμη φορά.
Μακάρι την επόμενη φορά που θα κληθώ να διαλέξω σύντροφο να επιλέξω πιο σοφά και κυρίως πιο τυχερά. Γιατί σοφά διάλεξα. Είχα όλα τα εχέγγυα, αλλά έπεσα και πάλι έξω. Ας είμαι τουλάχιστον πιο τυχερή!
Αχ, Γλαύκη, Ναταλία, να γιατί αποφεύγω να ακούω ποιοτικά άσματα και προτιμώ τις τσικουλάτες!! Πώς αντέχετε κορίτσια μου?
-
Xαίρετε!!!!
Κάποιος φαντάζομαι θα χαίρεται...ε;;
Βαρύ το κλίμα των γιασεμομυρισουσών...κι ασήκωτο, τολμώ να πω!!
Κι ενώ έμπαινα με μια λαχτάρα να ακουμπήσω πάνω σας τα μύρια όσα μου, κρατιέμαι η γυναίκα, ούσα και εν έτει τεσσαρακοστω δευτέρω(δεν το λέω το 43 μέχρι τον Ιανουάριο που θα το αφήσω, όχι όπως άλλα χρόνια που με το που μύριζε το καλοκαίρι εγώ έλεγα το επόμενο έτος μου!) όπερ μεθερμηνευόμενον=πρέπει να είμαι πιο ισορροπημένη από σας που πελαγοδρομείτε....ΑΒΑ !
Δε θα καταφύγω σε υπεραπλουστεύσεις του τύπου "πάμε γι' άλλα" κ.λ.π., δεδομένου ότι αυτά θα τα έχεις σκεφτεί και μόνη σου σε περιπτώσεις που προσπαθείς να αυτοπαρηγορηθείς! Θα σου πω, καλό μου, πως οι όποιες λαθεμένες επιλογές σου έχουν ένα μόνο αποδέκτη: εσένα! ¨οχι ότι δεν είναι πολύ, σημαντικό, αξιόλογο και μοναδικό το Αβουλίνι μας αλλά...είναι μόνο το Αβουλίνι μας που εισπράττει το τσουνάμι του σεισμού (ε, κούνησε και αυτή λίγο κάποια πλάκα, εκεί στα έγκατα!) Αλλά το ζεις ΜΟΝΟ εσύ και δεν παρασύρεται κανείς άλλος μαζί του...
Μονη σου κι ωραία!Χωρίς να λυπάσαι και για όσους το ζουν χωρίς να φταίνε...
Θα μου πεις: και αυτό φτάνει;Ουδόλως!!!
Φτάνει μόνο ό,τι είναι αρκετο για σένα...και το μέτρο της αφθονίας το κατέχεις μόνο εσύ! ʽΕγώ απλώς δείχνω μια πλευρά που ίσως δεν έχεις σκεφτεί...Και να σου πω και μι α άλλη πλευρά που δεν έχεις σκεφτεί,καθώς με θυμάμαι ζευγαρωμένη από τότε που γεννηθηκα(!!!!), ίσως κάποιος από το ζευγάρι που θα βγεις σήμερα ή χτες να σκέφτεται"ΜΜΜΜ! Πάλι ζευγαρωμέν/ος, η θα βγω..."
Ναταλάκι μας, δεν εχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες του διαστήματος που έλειπα για να μάθω τα νέα σου και κυρίως τα δύσκολα με τους δικούς σου...ελπίζω όλα να είναι ελέγξιμα!!!
Πωλινάκι, βλέπω κατεβαίνεις (το κόλλημα λίγων ημερών δε σημαίνει τίποτε....)
Ζεύγος της παρέας, καλό χειμώνα και καλή σχολική χρονιά στα μικρούλια σας!!!
Αλλη μέρα που θα βρω χρόνο και καλύτερη διάθεση θα σας μεταφέρω τα δικά μου!
Φιλια!
-
Καλησπέρα Τίντε μου!!! Τί κάνεις? Κατεβαίνω με το ζόρι.... Λες και προσπαθώ να κατέβω μια σκάλα, και μια βαριά αλισίδα δεν με αφήνει!!!!! Τέλος πάντος, θα περάσει και αυτό, δεν είναι στο χέρι του, θα κόψω σε κάπια φάση την αλισίδα!
Και εσύ όμως δεν πας πίσω!!! 69 βλέπω ε!!!! Αχ αγαπημένος αριθμός για πολλούς και διάφορους λόγους!!!!!!!!!!!!!
Αβα μου, να ήξερες πόσο σε ζηλεύω!!!! Και για το πιλάτες, και για το ξενοδοχείο αλλά και για το ότι είσαι ελεύθερη και ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ από όλα αυτά έχω μόνο το ότι είμαι ωραία, τίποτα άλλο!!!!
Γλαύκη μου, Ναταλάκι μου, τί μου κάνετε? όλα καλά?
Σας φιλώ όλους γλυκά γλυκά!!!!!
ΥΓ: Ξέχασα να σας πω ότι έχω την πρώτη μου επίσημη παραγγελία για τούρτα γενεθλίων!!!!!!! Spider man το θέμα! Οχι πως με ενθουσιάζει ιδιαίτερα ο εν λόγο κύριος, αλλά εγώ θα τον φτιάξω αφού αυτό θέλει ο πελάτης!!!!! Παρασκευή λοιπόν θα σας ανεβάσω την φώτο να θαυμάσετε το έργο τέχνης μου (γιατί δεν νομίζω οι τούρτες μου να μπορούν να χαρακτηριστούν οτιδήποτε άλλο εκτός από έργα τέχνης!!!)
-
Καλη καλη καλη μερα γιασεμενιες μου!!!Αγαπητη Ταιντκπι ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε...Οι περισσοτερες φλερταρουμε το 40,40 κ κατι ψιλα,40 κ το μισο για 50.....Δυσκολη ηλικια εδω στου δρομου τα μισα,κ αν ανακαλυπτεις κ ολας οτι εσυ γι'αλλου ξεκινησες...Ερχονται κ μαζευονται τα χιλια μυρια.Κ αν εχεις μικροπαντρευτει κ ολας να μην εχεις να μεγαλωνεις κ να διαβαζεις κουτσουβελακια κ να τα πηγαινεις απο δω κ απο εκει?Ασε που αν ειναι κ μεγαλα στη λενε κιολας!
Πωλινακι κρατα πανω σου!!!Φαση ειναι κ θα περασει...Εσυ προσπαθουσες τοσο καιρο,τωρα που εμεινε η ουρα θα κολωσεις?Μην το σκεπτεσαι καβολου!Τρωγε σωστα,κανε τις τουρτες σου που τοσο αγαπας κ σε κανουν χαρουμενη,να παιζεις με το αστερακι σου το γιοκα σου,να παιρνεις κ να δινεις οσα πιο πολλα μπορεις στη σχεση σου με τον αντρα σου κ ολα θα γινουν.Προσπαθησε να αντλεις ευτυχια κ απο τα πιο μικρα κ ασημαντα πραγματακια!!!
Αβουλινι μου χαρα μου!!!Χαθηκαμε!Αρχησα κ μιλαω καλυτερα αν κ παλι κατι απο νταλικιερι θυμιζω ειπε καποια...Που περναει πολυ καλα εκει που ειναι....αφου εκτος απο την αγαπη της εχει κ τη Λουλου της που ειχε να την δει απο τον Οκτωβριο κ για να μας ριξει σταχτη στα ματια καλεσε κ εμενα.....Ας οψονται τα μπιφτεκια κ τα φιλετα που πρεπει να φτιαξω μιας κ φευγει η κορη σημερα κ θα'βλεπε αν θα πηγαινα η οχι......Αβα μου ζηλευω αφανταστα!Ολα αυτα?αχ να μπορουσες να με παρεις κ εμενα με τη βαρκα σου....Οσο για το πιλατες να δεις ποσο καλο θα σου κανει.πως θα σφιξεις.Το λατρευω!Επιπονο λιγο μεν.δεν καταφερνα τις ασκησεις του τριτου επιπεδου κ κοποιες με τα ρολλερς ποτε!Ειδες χαρα μου οτι δεν πρεπει να απελπιζομαστε?Κ απο το χειροτερο μερος μπορεις να αντλεις χαρα.Αχ, αυτη η ξαδελφη!Ολα τα καταφερνει,ολα τα βρισκει,ολα τα βολευει κ διαβαζει κ συστηματικα!Αυτη ειναι διαμαντι!Προσεχε την!Οσο για το καλοκαιρινο το φλερτ,οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!Αστο.....Πολλες φορες τρεχουμε κ αναλωνομαστε σε πραγματα που δεν αξιζουν απλα γιατι φοβομαστε τη μοναξια.Πρεπει να αγαπαμε τη μοναξια μας.Να την περναμε με σοφια κ πραγματα που μας ικανοποιουν περιμενοντας τα καλυτερα που θα ερθουν.Το ζευγαρι που θα συνοδευσεις ειπες οτι ειναι αγαπημενο.Φανταζεσαι ομως να ησουν κ εσυ εκει ζευγαρι μεκαποιον που θα ηταν διπλα σου για τους τυπους κ εσυ θα ησουν μονη στην ουσια?Τοτε θαησουν δυο φορες μονη κ πιο δυστυχισμενη.Αυτα!Τα υπολοιπα μετα γιατι εχω δουλειες,Το σπιτι εχει μεινει απο εχθες το βραδυ σαν βομβαρδισμενο που τρεχαμε σαν τρελλοι να παμε σε δυο γαμους.Της κολλητης της κορης μου κ ενος γιου συντοπιτη του συζυγου.Κ δεν θελω να ξανακουσω για γαμο!Το περασμενο Σαββατο ειχαμε αλλους 2 ο ενας του γιου της αδελφης μου κ ο αλλος της κορης του κουμπαρου μας.Αλλα τι λεω?8 Οκτωβριου εχουμε κ το γιο της κουνιαδας μου!Σε περιοδο κρισης ολα αυτα......Πολλα φιλια....
-
Παρατηρώ το γκρίζο της απέναντι πολυκατοικίας και ταυτίζομαι..
Έχω μια βαριά καρδούλα αλλά θα μου περάσει. Ακούω αγαπημένες μουσικές και βλέπω παλιές φωτογραφίες. Ικανοποιώ δηλαδή δύο αισθήσεις μου, ακοή και όραση, και αναμένω από το φετινό χειμώνα να μου χαρίσει και το δώρο της αφής..Ξανά μετά από τόσο καιρό..
Ένα τραγούδι από τον αγαπημένο μου Σωκράτη, αφιερωμένο σε εσάς, δεσποσύνες..
"Ο,ΤΙ ΨʼΧΝΩ"
http://youtu.be/n-tW4KVoERM
-
Γιασεμούλες μου, γεια σας!
Η ζωή συνεχίζεται και μπορεί να γίνει και ωραία, στο χέρι μας είναι να μην παραδοθούμε!
Τελικά πλαισίωσα τα ζευγάρια του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν ήταν ούτε αμήχανο, ούτε τίποτα. Περάσαμε πολύ όμορφα, με πολύ γέλιο και χαρά και ταβερνάκια και μπανάκια. Ναι, ναι, δεν χάνω την ευκαιρία να επιδεικνύω την κορμάρα μου, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ.
Χθες η κορμάρα έσκασε μύτη στα όργανα του γυμναστηρίου και με περισσό θράσος γυμνάστηκα και ανανεώθηκα.
Σήμερα κολύμπησα, έκανα και χαμάμ και σάουνα κι απ' όλα. Ναι, ναι, ξανά μανά η κορμάρα μου σε κοινή θέα. Τι να κάνουμε, αυτή διαθέτουμε (προς το παρόν), με αυτή πορευόμαστε.
Το σημερινό μου μήνυμα είναι το εξής: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Μη διστάζετε, μη σκέφτεστε τις κορμάρες σας. Μέχρι και πέρυσι αυτά σκεφτόμουν και λοξοκοιτούσα γύρω μου, μήπως και βρω καμία στις δικές μου διαστάσεις, ώστε να νιώσω πιο άνετα. Τελικά παράτησα το γυμναστήριο και ησύχασα. Φέτος, ναι μεν ζυγίζω λιγότερο, αλλά νομίζω πως άλλαξε και ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Δεν θα κλειστώ μέσα μόνο και μόνο επειδή δεν έχω το φυσιολογικό βάρος. Είναι προς τιμή μας το να κάνουμε κάτι για μας και να μη βουλιάζουμε στη μιζέρια μας.
Όσο για τον summer lover, επανεμφανίστηκε και μάλιστα θέλει να έρθει να με δει. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα, ελαφρώς ψυχρά θα έλεγα. Ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Το θέμα για μένα κρίθηκε ήδη, αλλά πρώτον, πάντα δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία και δεύτερον και κυριότερον, ποιος λέει όχι σε απρόσμενη διασκέδαση? ;)
-
Ερημια κ απολυτη σιγη στον γιασεμοκοσμο.Εν αναμονη της προεδρου που επιστρεφει σημερα απο τη μινι αποδραση σε ομορο νομο κατω απο το αυλακι να μαζευομαστε σιγα σιγα.Με διαθεση ελαφρως φθινοπωρινη μετα την αρκετη βροχη που εριξε κ τη μυρωδια της νοτισμενης γης στον αερα νιωθω εντονη την αναγκη για καλη παρεα ποτακι ουσιαστικη συζητηση κ οτι ηθελε προκυψει....Διαλλειμα.Παω να διαβασω το αρθρο που εγραψε ο αδελφος μου για την κριση κ μου το ειπε τωρα στο τηλ,στο σαιτ του Κουλογλου ΤVXS.Θα τα ξαναπουμε σε λιγο.
-
Ειχα μια ωραια ρομαντικη διαθεση που ομως τωρα παει με την υπενθυμιση του τι χαλι εχουν τα οικονομικα μας..Παντως αισθανομαι πολυ υπερηφανη που ο Νικος ειναι αδελφος μου.Οχι μονο γιατι εχει θειο χαρισμα στη γραφη,το αποδεικνυουν κ οι πωλησεις των βιβλιων του,αλλα για τη σφαιρικοτητα της σκεψης του,για το χιουμορ το,για τις γνωσεις του στην ιστορια(η αδυναμια του) κ τοσα αλλα.Σας προτεινω να διαβασετε το αρθρο.Ειναι πολυ ενδιαφερον.
http://tvxs.gr/news/απόψεις/τι-πρέπε...�κου-αρα
-
Γιαννης κερναει,Γιαννης πινει γιναμε εδω!Μονη μου γραφω,μονη μου τα διαβαζω!Καλα η αγαπημενη μου ηταν διακοπουλες κ πιστευω να περασε καλα αφου αλλαξε εστω για λιγο περιβαλλον.Ειδε κ αγαπημενους,ειδικα τη Λουλου της που γι'αυτη κατεβηκε πιο πολυ.Πιστευω οτι θα μας τα πει αποψε η ιδια.Εγω ομως ειμαι προβληματισμενη κ δεν ξερω πως πρεπει να της φερθω αφου ξερω οτι με κερατωσε κ οχι μια αλλα δις!!Δεν το διατυπωσα καλα.Με κερατωσε πολλακις!Να οι καφεδες,να οι βολτες,να τα τραπεζωματα κ ποσα αλλα θα μαθω ακομη!Μου τα λεει κιολας!Αλλα κ με ΔΥΟ ατομα!Με δυο,βεβαιως,βεβαιως.....Πως να το παιξω τωρα?Ειναι κ περιεργη κ φοβαμαι!Δεν θελω να τη χασω κ ας μου τα φοραει που κ που....
Εχασα κ το Αβουλινι μου,τη χαρα μου!Τη φαγανε κ αυτη τα σπα κ οι πισινες κ τα πιλατες κ τα γυμναστηρια,μην πω κ για τις περιεργες ταινιες τυπου Μπομπ Σφουγγαρακι.....Την εβγαλε στο κλαρι η ξαδελφη,αντε να τη μαζεψεις τωρα που γινεται κ κορμαρα!Που ησουνα εχθες που δε μπηκες καθολου στο φορουμ το βραδυ κ ουτε τηλ ουτε μην?
Τιντε μου βρες χρονο να μας πεις κ τα δικα σου ακομη κ αν ειμαστε στις μαυρες μας εχουμε παντα μια ζεστη αγκαλια κ ξερουμε ν'ακουμε κ να συμπασχουμε.
Μοναχουλα μου για ελα κ εσυ να γινουμε πολλες!Πιστευω να εφυγε απο την καρδουλα σου το γκριζο κ να ειναι χαρουμενη κ ανθισμενη με ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου οπως η καρδουλα της φωτογραφιας!Σου ευχομαι ν'αξιωθεις γρηγορα το δωρο της αφης.Κ οχι μονο.Κ της γευσης κ της οσφρησης.........Να κλεινεις τα ματια ευτυχισμενη κ ολες οι αλλες αισθησεις σου να στηνουνε χορο..........
Σταματαω γιατι παραστρατει ο νους σε αγαπημενα κ απαγορευμενα μονοπατια κ κανω προσκληση για συνελευση μολις επιστρεψει η προεδρος κ στις υπολοιπες.Εχουμε κ εναν αντρα που αναμενω να τον δω...Μην αρχισω κ φωναζω,καλε που'ντος,καλε που'ντος....
-
Παρούσα!
Να εύχεσαι Γλαύκη μου να μη γίνω κορμάρα, γιατί δε με βλέπω καλά.. Είμαι που είμαι άτομο των αισθήσεων, τώρα άρχισε να ξεφεύγει το πράγμα... Πήγα γυμναστήριο σήμερα. Με είδα καλά καλά στους καθρέφτες και για πρώτη φορά δεν ένιωσα απογοήτευση με το θέαμα. Εντάξει, δε λέω, το περιττό είναι εκεί, αλλά δεν είναι και για να τρομάζει κανείς.
Γύρισα σπίτι, λούστηκα και έκανα μάσκα μαλλιών, πλύθηκα με σαπούνι λεβάντας, που μοσχομυρίζει. Πάρτυ των αισθήσεων σου λέω! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κοτσάρισα και ένα μαύρο, βελούδινο στριγκ, καινούριο βεβαίως, βεβαίως.. Έχω να βάλω τέτοιο πράγμα κάτι χρόνια και η χαρά μου είναι μεγάλη. Σκάλισα ντουλάπες, συρτάρια, ξέθαψα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τα παλιά σατέν νυχτικάκια. Κοτσάρισα και ένα τέτοιο, γαλάζιο. Αυτό είναι μόνον η αρχή. Αν γίνω και κορμάρα, πολύ φοβάμαι ότι θα αλλάξω επάγγελμα! Θα βγάζω χρήματα και θα το ευχαριστιέμαι κιόλας!
Α! Παντρεμένος είναι είπαμε ο αδελφός σου? Η Σαμάνθα, Σαμάνθα, αλλά και οι αρχές, αρχές. Και διανοούμενος και κούκλος! Με αυτή τη σειρά. Το καλύτερό μου!
-