Αβάκιον, αν δεν σας μιλάμε, θα παρακαλέσω να μας επιπλήξετε αυστηρά , προτιμητέον να έρθετε και μια βολτούλα στην Αθήνα να μας επιπλήξετε αυτοπροσώπως! :wink1:
Printable View
Αβάκιον, αν δεν σας μιλάμε, θα παρακαλέσω να μας επιπλήξετε αυστηρά , προτιμητέον να έρθετε και μια βολτούλα στην Αθήνα να μας επιπλήξετε αυτοπροσώπως! :wink1:
[quote]Originally posted by rozeta
Το καλό που τους θέλω!Quote:
Originally posted by Ava
ava λες;να μας κανουν τετοιο χουνερι!μπα μωρε, ειναι καλα κοριτσουδια!
Τι, δηλαδή, θα μας στείλουν όλες για ανόρθωση; Πώς την είδαν τη δουλειά; :smilegrin:
Αν δεν μας μιλάτε, θα έρθω στην Αθήνα, αλλά δε θα σας επιπλήξω λεκτικά... Όχι... Θα σας δώσω βυζοσκάμπιλο! :smilegrin:Quote:
Originally posted by monahoiot
Αγγελική πολύ χαίρομαι που έχεις χάσει βάρος και έχεις ανεβασμένη ψυχολογία γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις το νέο διατροφικό σου πρόγραμμα και να έχεις καλά αποτελέσματα.
Λιλάκι εύχομαι το νέο κοκτέηλ φαρμάκων να σε βοηθήσει και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι. Αν δε σε βοηθήσει πιες μερικά κανονικά κοκτέηλ με αλκοόλ και είναι σίγουρο ότι θα ξεραθείς στον ύπνο! :lol: :lol:
Ναταλία και ΜακΓιώτ είστε κρυφά ταλέντα!! Εύχομαι την επόμενη φορά που θα νοιώσετε την ανάγκη να γράψετε κάτι να είναι γιατί σας ενέπνευσε ο όμορφος έρωτας που θα ζείτε.
H κατερινα με ποιο nickname ειναι;; Γιατι εχω μπερδευτει!! Lol
Όσα κομμάτια κι μπορέσεις να ενώσεις
Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις
Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα
http://youtu.be/B2QvO7J_1fY
αχ βαχ
*katieQuote:
Originally posted by -wow-
H κατερινα με ποιο nickname ειναι;; Γιατι εχω μπερδευτει!! Lol
[quote]Originally posted by Ava
δεν ξερω μπορει να παρουν τα μεμε τους αερα! :tumble: αλλα τοτε βουρ για αθηνα για επιπληξη, το πε και η γιωτα απο μονη της.Quote:
Originally posted by rozeta
Το καλό που τους θέλω!Quote:
Originally posted by Ava
ava λες;να μας κανουν τετοιο χουνερι!μπα μωρε, ειναι καλα κοριτσουδια!
Τι, δηλαδή, θα μας στείλουν όλες για ανόρθωση; Πώς την είδαν τη δουλειά; :smilegrin:
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Αν δεν μας μιλάτε, θα έρθω στην Αθήνα, αλλά δε θα σας επιπλήξω λεκτικά... Όχι... Θα σας δώσω βυζοσκάμπιλο! :smilegrin:Quote:
Originally posted by monahoiot
ʼσχετο, αλλά.. Τι λένε όλες οι μαγείρισσες του κόσμου; Το βασικότερο συστατικό στο φαγητό είναι η αγάπη. Μόλις δοκίμασα τη φακή που ετοίμασα για αύριο. Μμμ, μέτρια πράγματα. Κανονικά είμαι ο μάγος της φακής. Μπορώ να την κάνω τέλεια, μέσα σε ελάχιστη ώρα και χωρίς να σκοτίζομαι. Σήμερα, ενώ τα υλικά μου ήταν άριστα, την έκανα βαριεστημένα και με το ζόρι. Έβαλα φρέσκιες ντομάτες, φακή αγορασμένη από λαική και όχι ετοιματζίδικη, ρίγανη από τον Όλυμπο.. Αλλά.. μετριότητες..
Κορίστσια, δραματική η κατάσταση.. Έβαλα πυζάμες και από τη στιγμή που ετοιμάζομαι για ξάπλες, εννοείται ότι δε φορώ σουτιέν.. Που'σαι Γιώτα, να δεις σκαμπίλια που σε περιμένουν! :P
κορίτσια μου , είμαι πολύ κουρασμένη, η υπερένταση και μια ευσυγκινησία που με έχει κατακλύσει σήμερα δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω μαζί σας την κουβεντούλα, θα κοιμηθώ τώρα , παίρνω μαζί μου όλα τα θετικά που διάβασα σήμερα, όλα τα πονεμένα που γράφτηκαν, όλες τις χαρές και όλες τις λύπες, ευχαριστώ το Θεό που μου στελνει ανθρώπους ουσιαστικούς στη ζωή μου,Τζινάκο και Ελάκιον συντρόφισσες του κυλικείου αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα στη ζωή της Κατερίνας, εύχομαι σε όλες μας να είμαστε καλά και να προετοιμαζόμαστε για τα καλά που μας επιφυλάσσει το μέλλον και να είμαστε δυνατές για τα δύσκολα...
Σας φιλώ με αγάπη..
μιας που διανυουμε ερωτοεβδομαδα θα παραθεσω και γω κατι στιχους απο ενα αγαπημενο ερωτικο τραγουδι του λιδακη:
δεν εχει αρχη και τελος δεν εχει μετρημα θαλασσα που κυλαει αυτο το αισθημα
αχ για να γεννηθεις εσυ και γω γι αυτο για να σε συναντησω γι αυτο εγινε ο κοσμος ματια μου για να σε συναντησω...........
Κορίτσια, καληνυχτίζοντας τη Γιώτα, θα καληνυχτίσω κι εσάς μαζί.. Αύριο ξυπνάω πρωί και με περιμένει δύσκολη μέρα.
Πριν πάω, όμως, σας παρουσιάζω τον εύκολο, οικονομικό και -κυρίως- ευχάριστο τρόπο που βρήκα, προκειμένου να έχουμε όλες οι κυρίες το ηθικό μας "ψηλά"!
αχ τι ωραια που τα λες βρε γιωτακι (μαλλον που τα γραφεις), δεν ειναι τυχαιο που διαλεξες τετοιο θεμα για την εβδομαδα σου, εισαι ρομαντικη ψυχη, ευαισθητη, φαινεται απο τον τροπο που γραφεις.καληνυχτα γλυκο μου κοριτσακι, πλησιαζει και η δικη σου μερα.φιλακιαααααααααααααα� �αααααααα!
Μαναράκια μου Μακένια κουρασμένες καλησπέρες!
Μπήκα για ένα λεπτό να σας διαβάσω και εξαφανίζομαι κάτω από μία κουβερτούλα στον καναπέ για ξάπλες!
Το Κατερινάκι μας είχε ένα μαραθώνιο μεν εξαιρετικό χειρουργείο δε! Δεν είχαμε καμία επιπλοκή και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όση καθυστέρηση είχαμε ήταν λόγω της προσπάθειας του να έχουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Απλά είχαν τον χρόνο και τον εκμεταλλεύτηκαν. Από το μεσημέρι μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα καθυστερήσουν περισσότερο από το συνηθισμένο αλλά θα το κάνουν προκειμένου να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα μεμέ! Της βγάλανε και μία κύστη που είχε στο στήθος της και όλα καλά. Απλά καθυστέρησαν περισσότερο από ότι πιστεύαμε. Η Κατερίνα ξύπνησε πολύ εύκολα από την νάρκωση με ένα ελαφρύ τρέμουλο μόνο και χωρίς εμετούς μιας και της χορηγούν σε τακτά χρονικά διαστήματα αντιεμετικά και παυσίπονα μαζί με την αντιβίωση. Την αφήσαμε τώρα στα ικανά χέρια της μανούλας μας και ήδη λαγοκοιμάμαι. Πονούσε λίγο αλλά ανεκτά. Μετά από λίγο μπήκε και το κοκτέιλ της παυσίπονης οπότε γλάρωσε για τα καλά με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη!
Αυτά από το Κατερινομέτωπο! Σας φιλώ γλυκά και την πέφτω αμέσως ανάσκελα! :lol:
Καληνύχτα μανάρια μου, σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και για τις ευχές σας, η Κατερίνα σας στέλνει πολλά γλυκά φιλάκια και χαμόγελα!
Όνειρα γλυκά Ερωτομακόκοσμε!
Καληνύχτα συντρόφισσα Γιώτα :lol: καλό βράδυ και καλή ξεκούραση στην αγκαλιά του Μορφέα. Σας βλέπω σύντομα να πιάνεστε μαλλί με μαλλί με την Αγγελική και με το Γιωτάκι που έχουν κι αυτές αδυναμία στο Μορφέα!! :lol: :lol:
καληνυχτα ελακι και καλη ξεκουραση, την χρειαζεσαι οπωσδηποτε!
τζινακι τι εγινε;μας γραφεις επιδεικτικα;αλλα ετσι ειναι καταλαβες την αδυναμια που εχουμε για σενα και μας κλ@@εις!ετσι φτυσε με και γω να κολλαω ολο και πιο πολυ! :no: :no: :no:
Κάποια ξεράθηκε τ'ανάσκελα ωσάν κατσαρίδα ή μου φαίνεται;:lol: :lol: Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Κορίτσια μου, τι έπαθα νυχτιάτικα! Έψαχνα στις εικόνες μεγάλα στήθη, για να σας πω μια χιουμοριστική καληνύχτα και είδα ένα μεγάαααλο λαλάγγι! Πώς μπερδεύτηκε εκεί άραγε; Για να με κολάσει, το ξέρω!
Καληνύχτα Αβουλίνι και καλό ξημέρωμα. Καλή δύναμη στις δουλειές σου αύριο.
Πάει και η άλλη κατσαρίδα να αποσυρθεί.
Πριν πάει όμως...
Καληνύχτα!
ava αυτα πως τα λες;πεπονια;με τιποτα.καρπουζια;οχι.κολοκ� �θες;πωωωωωωωωωωωωωςςςςςςς ςςςςςςς;αντε καληνυχτα αι ονειρα γλυκα και αλαλαγγια!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Με το μπαρδόν καλέ κυρία, δεν το κάναμε εξεπίτηδες. :lol: Για να εξιλεωθώ να βαρέσω δύο προσοχές, αφού τις έχω και εύκαιρες με το πόδι μου; :lol:Quote:
Originally posted by rozeta
τζινακι τι εγινε;μας γραφεις επιδεικτικα;αλλα ετσι ειναι καταλαβες την αδυναμια που εχουμε για σενα και μας κλ@@εις!ετσι φτυσε με και γω να κολλαω ολο και πιο πολυ! :no: :no: :no:
για να εξιλεωθεις να μου γραψεις ενα ωραιο μηνυμα, δεν ξερω τι θα ναι, βαλε τη φαντασια σου να δουλεψει, γιατι εκτος απο ολα τα αλλα κουσουρια που εχω ειμαι και παραπονιαρα
γεια σας ακια απο μενα μπηκα να μαθω νεα της κατερινας και απο οτι ειδα ολα καλα πηγαν
καλη ξεκουραση σε οσες πηγαν στο ραντεβου με τον μορφεα !τα αλλα τα κοριτσια μου ειναι καλα??
τη γλαυκη δεν πηρε το ματι μου καθολου που ειναι ?
ava πως τα πας με το σαχλαμαρακι?
εγω αντεξα 5 μερες χωρις τσιγαρο αλλα........
Αφιερωμένο εξαιρετικά στην παραπονιάρα μας:
Η καλή μας αγελάδα
τρώει κάτω στη λιακάδα
μικρά χόρτα και μεγάλα
για να κατεβάσει γάλα.
Να το κάνουνε τυράκι
να το κάνουν βουτυράκι
να το βάλουνε στο πιάτο
να σου πουν ορίστε φά το.
:lol: :lol: :lol:
καλλιοπη εγω 4 μερες στο νοσοκομειο εννοειται δεν καπνισα, αλλα μολις γυρισα σπιτι καπνισα αμεσως, αλλα το αστειο της υποθεσης ειναι οτι καπνιζα κρυφα στην τουαλετα γιατι ο γιατρος μου ειχε πει να κρατηθω 10 μερες (εμενα μου φαινοταν 10 μηνες, δεν αντεχω χωρις τσιγαρο, δυστυχως) και δεν αντεχα να ακουω τις φωνες των δικων μου
Καλησπέρα Καλλιόπη. Ξέρω ότι έχεις πολλές δουλειές και δεν προλαβαίνεις να αναρρώσεις :lol: αλλά παρόλα αυτά πως τα πας, όλα καλά;
ολα καλα κατι πονακια μονο και ψιλοενοχλισεις αλλα οκ την παλευω αυτος που επαθε σοκ ηταν ο αντρας μου εχω πολυ μαλακο δερμα και μελανιαζω ευκολα οποτε οταν ειδε πως εχω γινει εβαλε τισ φωνες αλλα σε συγκριση με το χερι μου που μου πηραν αιμα παλι μια χαρα ειναι με τοσες τομες
σου πηρε πολυ αυτο για να το γραψεις;πως σου ηρθε η εμπνευση;απο τα κιλα μου; :tumble: :tumble: τεσπα θα αρκεστω σ αυτο.τι να κανω; θα σου γραφα και γω ενα αλλα ειναι ακρως ακαταλληλο, παντως με λαλαγγι εχει να κανειQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αφιερωμένο εξαιρετικά στην παραπονιάρα μας:
Η καλή μας αγελάδα
τρώει κάτω στη λιακάδα
μικρά χόρτα και μεγάλα
για να κατεβάσει γάλα.
Να το κάνουνε τυράκι
να το κάνουν βουτυράκι
να το βάλουνε στο πιάτο
να σου πουν ορίστε φά το.
:lol: :lol: :lol:
Θα σας καληνυχτήσω και εγω! ο μωρφέας με καλει!
μετά από μια μέρα γεματη:
ʼψογα νέα για το κατερινάκι μας
Απίθανα ποιήματα και πολύ συγκινητικά (τωρα καταφερα να τα διαβάσω.....)
Δωσατε παρόν όλες μέχρι και η Κατερινα το πρωι!
Σας χαιρετώ και πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας!!!!
http://www.dazzlejunction.com/greeti...d-night_15.gif
Quote:
Originally posted by Eli
Αχ αυτές οι ποιητικές ψυχές!
Ναταλία μου και Μακ μου είστε πλούσιες ψυχές, διαμάντια καλά κρυμμένα που ακόμη δεν σας έχουν ανακαλύψει. Εύχομαι σύντομα ένας άντρας αντάξιος σας να ξεθάψει τον κρυμμένο θησαυρό σας και να τον φυλάξει με τρυφερότητα στα χέρια του...
Ευχαριστούμε,κέρατα μου,πολύ γλυκιές οι ευχές σας...Μήπως να την πέσουμε η μία στην άλλη να τελειώνουμε;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία και ΜακΓιώτ είστε κρυφά ταλέντα!! Εύχομαι την επόμενη φορά που θα νοιώσετε την ανάγκη να γράψετε κάτι να είναι γιατί σας ενέπνευσε ο όμορφος έρωτας που θα ζείτε.
Αυτήν τη φορά θεωρώ πως μάλλον θα εμπνευστώ από το σουν του μπι στήθος της...Ωδή στο βυζί!
Καλλιόπη σε φαντάζομαι να παρηγορείς τον άντρα σου λέγοντάς του ηρέμησε αγάπη μου, θα περάσουν οι μελανιές στην κοιλιά μου και θα ξαναγίνεις καλά! :lol: :lol:
Rozeta δεν το έγραψα, copy paste το έκανα. Είσαι όντως παραπονιάρα γιατί ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να συνδυάσω την αγελάδα με τα κιλά σου! :lol: :lol: Ορίστε ξέρω κι άλλο, για να δω τι θα βρεις να πεις για την πεταλούδα! :lol:
Μια ωραία πεταλούδα
Μια ωραία πεταλούδα
σ?ένα κήπο μια φορά
καμαρώνει και απλώνει
τα γαλάζια της φτερά.
Όλο τον καιρό γυρίζει
Όλο τον καιρό γυρίζει
και τα άνθη χαιρετά
πότε κάθεται στο ένα
πότε φεύγει και πετά.
Λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
Λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
στα γαλάζια της φτερά
λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
στα γαλάζια της φτερά.
Όταν έρθει ο χειμώνας
Όταν έρθει ο χειμώνας
πέφτει κάτω και ψοφά
κι όταν έρθει καλοκαίρι
ζωντανεύει και πετά.
με προσεχει και δεν θελει να ποναω και για την επεμβαση δεν ηταν συμφωνος
εγω το ηθελα απλα αυτος μου εκανε το χατηρι και σταθηκε διπλα μου
μαλον στο ποδι μου γιατι οσο ελειπα τα ειχε αναλαβει ολα και ετρεχε και σε μενα
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!!!!!
Κατερινάκι μου σιδερένια και γρήγορα κοντά μας!!!!!
Γιωτουλα πολύ με συγκινήσες σήμερα ,αυτο το ψυχικό σου μεγαλείο κ αυτή η ευαισθησία σου .. . .Η ζωή θα στα ανταποδόσει!!!!!
Ελλάκι κ Αβουλίνι καλό σας βράδυ κ καλή ξεκούραση !!!!!
Ακόμη ο Μορφέας δεν έχει εμφανιστεί -λέτε να έπαθε τίποτα?Παράξενο!!!!!
ποτε καθεται στο ενα ποτε φευγει και πετα;δηλ. με λες ''σταπερδονα'', ελαφρων ηθωνκτλ. :lol: :lol:
οταν ερθει ο χειμωνας πεφτει κατω και ψοφα; α μαρη που θα μου πεις εμενα οτι με πιανει ψοφος :lol: :lol:
Πάλι καλά Καλλιόπη γιατί είναι σημαντικό να έχεις υποστήριξη από τον άντρα σου και από τους δικούς σου ανθρώπους, γίνονται όλα πιο εύκολα. Είναι λογικό που διαφωνούσε από το φόβο του (κι εμένα η μητέρα μου δεν ήθελε) αλλά σε λίγο καιρό που θα βλέπει μία άλλη Καλλιόπη, θα καταλάβει ότι είχες δίκιο που επέμενες.