27/2 : 53 kg
Printable View
27/2 : 53 kg
Hiii!!! Lew na ksekinhsw ma grafw k egw!!l
119
68.3 (-400) ...pali ta zwa m arga..den peirazei omws synexizoume.. :) :)
παιδια συμφερει να ζυγιζεσαι καθε μερα;
κι εγω καθε μερα ζυγιζομαι,αλλα γραφω μονο τι κανω καθε εβδομαδα,γιατι εχω αρκετες αυξομειωσεις μερα με τη μερα,αλλα και απο πρωι σε βραδυ.
ας πουμε το πρωι ημουν 116,6 και το βραδυ 116,4
τωρα πως γινεται το πρωι πριν φαω να ζυγιζω περισσοτερο απο το βραδυ δε μπορω να καταλαβω:o
ρε παιδια πως το κανετε το καθημερινο ζυγισμα..το κανα κ πηγα να τρελαθω, τη μια μερα με εδειχνε στα κιλα μου κ ταν επομενη 2 κιλα πανω. δεν αντεξα
67.9... (-400gr απο αρχη του μηνα)
ουπς
έσπασα ένα κανόνα μου και ζυγίστηκα σήμερα παρόλο που ζυγίζομαι τακτικά και αυστηρα κάθε εβδομαδα (τεταρτη)
απλά ήθελα να δω μονοψήφιο αριθμό στα κιλά που έχω βαλει στοχο να χασω .
άλλαξα και το τικεράκι μου :wink1:
γιουπιιιιιιιιιι
Γεια σας κι από μένα...:starhit::starhit:
Μετά από κάτι χαζομάρες είμαι +0.8 αλλά από αύριο....καλύτερα :thumbup:
επανήλθα, με άσχημα νέα... τα χριστούγεννα που σας παράτησα, παράτησα και τη προσπάθιά μου για δίαιτα και απο 74 κιλάκια τα πήρα τα 9 και έφτασα στα 83!!! ναι... τα κατάφερα!!! το οτι ερωτεύτηκα δεν πιάνεται σα δικαιολογία; μήπως ισχύει οτι ο έρωτας περνάει απο το στομάχι ή ισχύει οτι οι παλιές συνήθιες δεν κόβονται;; τόσα πέρασα για να χάσω 31 κιλα... τέλος πάντον!!! ξεκινάω δυνατά όπως παλιααα!!! το οτι γράφω εδω είναι υπόσχεση, οχι σε εσάς αλλα στον εαυτό μου!!! σε όλους κουράγιο στη προσπάθειά σας, και σε καμία περίπτωση δεν είμαι παράδειγμα προς μίμιση... είστε η δύναμή μου
σήμερα 82 νταν! οι πρώτες μέρες πάντα είναι παραδεισένιες
ουφουφουφφφφφQuote:
Originally posted by athena
επανήλθα, με άσχημα νέα... τα χριστούγεννα που σας παράτησα, παράτησα και τη προσπάθιά μου για δίαιτα και απο 74 κιλάκια τα πήρα τα 9 και έφτασα στα 83!!! ναι... τα κατάφερα!!! το οτι ερωτεύτηκα δεν πιάνεται σα δικαιολογία; μήπως ισχύει οτι ο έρωτας περνάει απο το στομάχι ή ισχύει οτι οι παλιές συνήθιες δεν κόβονται;; τόσα πέρασα για να χάσω 31 κιλα... τέλος πάντον!!! ξεκινάω δυνατά όπως παλιααα!!! το οτι γράφω εδω είναι υπόσχεση, οχι σε εσάς αλλα στον εαυτό μου!!! σε όλους κουράγιο στη προσπάθειά σας, και σε καμία περίπτωση δεν είμαι παράδειγμα προς μίμιση... είστε η δύναμή μου
πιανονται!
ολες οι δικαιολογιες σου πιανονται, αλλα τωρα τις βαζεις στην ακρη και προχωρας.
τα κιλα ηταν πολλα (που εχασες) και ειναι αναμενομενο αν τα παρατησεις αποτομα, να βαλεις.
οκ, το συνειδητοποιησες, και ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΩΡΑ.
καλο κουραγιο, τπτ δεν χαθηκε!
Βρε athena μην πτοήσε...:starhit::starhit: Έχεις καταφέρει να χάσεις τόσα...και να επανέλθεις :thumbup::thumbup::thumbup::starhit::starhit:
Όπως το ακούω και τα 2 είναι μεγάλη επιτυχία!!!!
Ξέχασα να γράψω τα κιλά μου: τα ίδια ακριβώς με χτες ούτε γρ κάτω 70,8
Δεν κάνω τούμπες, αλλά τεσπα....
Καλημέρα......
το σημερινό ζύγισμα με έδειξε 69,9... για να δούμε....
Δεν άντεξα ζυγίστηκα... 100.8 ελπίζω να κανω υπομονη και να ζυγιστώ την άλλη δευτέρα που ειναι το κανονικο μου ζυγισμα