Νιώθω χάλια....
Σήμερα θα πάμε στην πεθερούλα για φαγητό.... έχω απίστευτο άγχος κάθε φορά.... Βλέπετε, όλοι στην οικογένειά της είναι κοκκαλάκια, από αδέρφια, ξαδέρφια, θειές κλπ.
Έχω ΑΑΑΓΧΧΧΧΟΟΟΟΣ !!!!!!
Printable View
Νιώθω χάλια....
Σήμερα θα πάμε στην πεθερούλα για φαγητό.... έχω απίστευτο άγχος κάθε φορά.... Βλέπετε, όλοι στην οικογένειά της είναι κοκκαλάκια, από αδέρφια, ξαδέρφια, θειές κλπ.
Έχω ΑΑΑΓΧΧΧΧΟΟΟΟΣ !!!!!!
αυτα τα ειπε η τα υπονοησε η πεθερα η εσυ τα σκεφτεσαι απο μονη σου?
:puzzled:
:spin:
καλημέρα σε όλους μας....
smart είναι πολύ έξυπνη για να πει ευθέως αυτά που έχει στο μυαλό της, αυτό που κάνει είναι να σχολιάζει για το βάρος άλλα άτομα....
smart σε ευχαριστώ για την ερώτηση γιατί μετά που διάβασα τι σου απάντησα, είδα όλο το δηλητήριο από τα λόγια μου.
Με ενοχλούσε τόσο που η αδυναμία μου γίνονταν αιτία για να με μειώσουν από παιδί, που ακόμα και τώρα όταν το κάνουν νιώθω τόσο αδύναμη, με αποτέλεσμα να με επηρεάζει αρνητικά....
Νομίζω ότι οι άνθρωποι είμαστε και καλοί και κακοί ταυτόχρονα και ωφείλω, σε μένα, να μάθω να συγχωρώ την κακία....
ευχαριστώ κορίτσια για την εμψύχωση!!! σήμερα 80,8
καλημέρα παιδιά,
παρόλο που χτες στο σινεμά έφαγα όλο το ποπ κορν μου, σήμερα η ζυγαριά με έδειξε τα ίδια με χτες, 69,4.... οκ
η ταινία πολύ καλή... η γαλλική με την αληθινή ιστορία.... και γέλασα και συγκινήθηκα....:love::love::love:
γειαααα και απο μενα....
παλιοτερα εγγεγραμμενη αλλα δεν παρακολουθουσα τις ενοτητες για καιρο......
ειπα να μπω και εγω στη παρεα σας! και στο καθημερινο ζυγισμα (ενταξει ισως μην το αναφερω και καθε καθε μερα) και με το να το αναφερω καπου που με κατανοουν ..θα βοηθησει πιστευω... :smilegrin:
pieceofcake και εγω 69 κιλα ειμαι(68,8)... (και θα γινεις το παραδειγμα προς μιμηση για μενα!!!:roll: :starhit:) -> μην σε αγχωσει αυτο! δες το ως κινητρο!!!
ας πουμε απο σημερα θα ξεκινησω χμ...να προσεχω!
(δεν μπορω τις διαιτες...ειμαι πολυ ιδιοτροπη..... το παλευω με θερμιδες...)
*** Το παραδειγμα ολων σας μου δινει θαρρος κ δυναμη να μην εγκαταλειψω την προσπαθια με την πρωτη απογοητευση! (γιατι αυτο κανω.)
βρε athena, τι κάνεις και τα χάνεις έτσι γρήγορα τα κιλά??? μπράβο θέληση!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
krustalenia, γεια σου κι από μένα :starhit::starhit: ΄
κι εγώ σαν κι εσένα δεν μπορώ τις δίαιτες, με καταπιέζουν αφόρητα
και σε μένα δεν πιάνουν ποτέ :bouncing::bouncing:
όπως κατάλαβες δεν στενοχωριέμαι για αυτό καθόλου, αφού δεν κοιτάζω ούτε τις θερμίδες
μάλλον επειδή δεν το έχω πάρει τόσο ζεστά να μην είμαι το καλύτερο παράδειγμα εδώ μέσα, σε σχέση με άλλα παιδιά στο φόρουμ που πραγματικά κάνουν αγώνα....:smirk::smirk::smirk::smirk:
είναι καλό που εδώ μέσα όλοι είμαστε συνοδοιπόροι :starhit::starhit::starhit:
πάλι ξέχασα να γράψω τα κιλά....τα ίδια με χτες... 69,4 πα μαλ
καλο μηνα σε ολους!!!
pieceofcake μια χαρα εισαι! εγω βλεπω κατεβαινεις πολυ καλα(αν δεν κανεις και διατα συγκεκριμενη....) και δεν ανεβαινεις!!! (επισης πολυ σημαντικοοο!!!)
athena συγχαρητηρια!! μπραβο και παλι μπραβο! και ευχομαι να συνεχισεις ετσι!!! :bigsmile:
εσυ τι διατροφη κανεις?
καλημέρα.....
με την περίοδο παρασύρθηκα και φάνηκε.... 69.8
αύριο καλύτερα :starhit::starhit::starhit:
:smilegrin::smilegrin:
αλήθεια μου είχαν πει κάποτε ότι όταν είσαι αδιάθετη τα κιλά στη ζυγαριά δεν είναι τα κανονικά σου αλλά παραπάνω..
Το έχετε ψάξει εσείς αν ισχύει? (εγώ όχι:crazy: )
και εγω απο 67.9 πηγα 68.5 :sniffle: (φταιω βεβαια...)
πωπωπω... είμαι να σκασω...
Εχτες εφαγα αρκετα καλά και έκανα και γυμναστικη.. και σημερα εδειξε η ζυγαρια 69....
:shocked2::no::no:
απο την κυριακη που μου εδειξε 67.9 ...εφτασα παλι 69..... πφφφφ
oυπς τωρα το ειδα αυτο :)Quote:
Originally posted by pieceofcake
smart σε ευχαριστώ για την ερώτηση γιατί μετά που διάβασα τι σου απάντησα, είδα όλο το δηλητήριο από τα λόγια μου.
Με ενοχλούσε τόσο που η αδυναμία μου γίνονταν αιτία για να με μειώσουν από παιδί, που ακόμα και τώρα όταν το κάνουν νιώθω τόσο αδύναμη, με αποτέλεσμα να με επηρεάζει αρνητικά....
Νομίζω ότι οι άνθρωποι είμαστε και καλοί και κακοί ταυτόχρονα και ωφείλω, σε μένα, να μάθω να συγχωρώ την κακία....
δε θυμαμαι τι ακριβως εγραφες κ σου ειχα κανει την ερωτηση, θυμαμαι την κεντρικη ιδεα...
ηθελα απλα να σε κανω να σκεφτεις πως μερικες φορες επειδη εμεις πιστευουμε πως οι αλλοι σκεφτονται καπως για εμας, το θεωρουμε δεδομενο οτι αυτο κανουν...
στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ισχυει αλλα κ αν ακομη ισχυει, κριμα δεν ειναι η σκεψη της αποψης της να μας καταδυναστευει μερα -νυχτα?
αστη να λεει η να πιστευει η να υπονοει Ο,ΤΙ θελει!!
εσυ ξερεις ποια εισαι :)
κ επειδη καποιος εχει καταφερει να το πει πολυ καλυτερα απο εμενα:
"μην αφηνεις αυτο που σε τρωει να χορτασει" !!!
καλη συνεχεια :)
φυσικα και ισχυει!!!Quote:
Originally posted by krustalenia
:smilegrin::smilegrin:
αλήθεια μου είχαν πει κάποτε ότι όταν είσαι αδιάθετη τα κιλά στη ζυγαριά δεν είναι τα κανονικά σου αλλά παραπάνω..
Το έχετε ψάξει εσείς αν ισχύει? (εγώ όχι:crazy: )
και εγω απο 67.9 πηγα 68.5 :sniffle: (φταιω βεβαια...)
ειναι παο κατακρατηση υγρων (αλλωστε κ εσυ η ιδια δε νιωθεις πρησμενη??)
ειναι γνωστο τοις πασι οτι μερες που εχουμε περιοδο μας δειχνει εως κ 2,5 κιλα παραπανω...
αρα καλο να μην ζυγιζομαστε, γιατι κατα πιθανοτητα θα τη φαμε την ηττα!!!!