Eli καλές δουλειές και μην ξεχάσεις να πάρεις και ομπρέλα μαζί σου.
Printable View
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα Αγγελική και καλή ξεκούραση.
Καλησπέρα Γιωτάκι. Ο Μορφέας τρέχει και δεν φτάνει! :lol: Πήγε στη Γιώτα, στο καπάκι πήγε στην ʼβα, τώρα τρέχει να προλάβει την Αγγελική. Κάνε λίγο υπομονή και θα έρθει και σε σένα. :lol: Η Eli δεν τον χρειάστηκε, ξεράθηκε από μόνη της! :lol:
Μπράβο ρε Τζίνα καλά που μου το θύμησες γιατί θα το ξεχνούσα! Μα τι προνοητικό κορίτσι!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σας ευχαριστώ πολύ,κοριτσάκια μου,για τις ευχές σας...
Προς το παρόν δεν μπορώ ακόμα να τα χαρώ...
Όλο κλαίω για τη μαμά,που δεν είναι εδώ να τα χαρεί...
Είναι όλα τόσο παράξενα άδεια...Να κλαίω πάλι...
Ούτε να γράψω δεν μπορώ.Με συγχωρείτε,τα λέμε αργότερα...
Γύρισα μανδάμ Eli και τώρα τρώω. Μόλις τελειώσω το φαγητό θα πέσω για ύπνο γιατί κουτουλάω. ʼλλος χειρουργήθηκε και άλλος σέρνεται! :lol: Κορίτσια η Κατερίνα έχει ροδοκόκκινα μάγουλα σα να φοράει ρουζ, είναι φυσικά πολύ χαρούμενη, αντέχει τον πόνο και κινείται μια χαρά και ούτε καταλαβαίνει κανείς ότι μόλις εχθές έκανε τόσες ώρες χειρουργείο! Δόξα τω Θεό όλα πήγανε καλά και ψηλά μπορώ να πω. :lol: :lol:
Αχ Ναταλάκι μου όσο σκέφτομαι το γλυκό σου μουτράκι στεναχωρημένο... θα περάσει που θα πάει, θα πονάει λιγότερο με τον καιρό. ʼσε τα δάκρυα να κυλήσουν και να χαϊδέψουν την πονεμένη σου ψυχούλα. Σου στέλνω και εγώ πολλά νοητά χαδάκια και αγκαλίτσες! ΑΑααχ ΑΤΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!
Φεύγω και εγώ μανάρια μου, αν έχω κουράγιο θα τα πούμε το βραδάκι. Σας φιλώ γλυκά στα μούτρα!
Ναταλία έχεις απόλυτο δίκιο να νοιώθεις έτσι, προσπάθησε όμως να ηρεμήσεις λίγο για να μη σε βλέπουνε και τα παιδάκια έτσι. Η μαμά σου σίγουρα τα βλέπει από κάπου τώρα και τα χαίρεται. Προσπάθησε να τα χαρείς κι εσύ.
Καλή ξεκούραση Τζινάκι, εύχομαι οι βιταμίνες να σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου! ;)
Ζω για την ώρα που θα αράξω το βράδυ στον καναπέ μου και δεν θα το κουνάω για κανένα λόγο! Ούτε μπάνιο δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμη η βρωμιάρα!
Eli πήγαινε να κάνεις τις δουλίτσες σου και μην αγχώνεσαι, το βράδυ θα κάνεις και το μπανάκι σου και τα όλα σου. Καλή δύναμη.
Ναταλάκι μου θέλει χρόνο... είναι πολύ πρόσφατο πάρα πολύ πρόσφατο.Quote:
Originally posted by NADINE
Σας ευχαριστώ πολύ,κοριτσάκια μου,για τις ευχές σας...
Προς το παρόν δεν μπορώ ακόμα να τα χαρώ...
Όλο κλαίω για τη μαμά,που δεν είναι εδώ να τα χαρεί...
Είναι όλα τόσο παράξενα άδεια...Να κλαίω πάλι...
Ούτε να γράψω δεν μπορώ.Με συγχωρείτε,τα λέμε αργότερα...
Εχω χάσει τον αδερφό μου εδω και 15 χρόνια και είναι πολλές φορες που βουρκώνω ακόμα και τωρα! αν και ότι χρειαστείς εδω είμαστε
ζήσε όσο περισσότερο μπορείς με τα παιδια γιατί εχουν ένα μαγικό τρόπο να σε κάνουν να ξεχνιέσαι!!!
72 αγκαλιές και 27 φιλια από μενα!!!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...d4tmd0l0hl.gif
κοριτσακια μου γεια σας!!!!!
κατερινακι σιδερενια!!!!!!!!!
τζινα αυτη τη στιγμη σας γραφω απο το 18 ανω γιατι κανω απεξαρτηση απο τα φαρμακοκτεηλ μου.καταραμενη ανοιξη.αντε να ερθει χειμωνας να βρουμε την υγεια μας.
καλησπερα και απο μενα!
κατερινακι σιδερενια και μεγεια τα νεα μεμε :)
γλαυκη μου αν φταιει ο καιρος που εισαι χαλια οκ αν ειναι κατι αλλο μη το αφησεις να σε παρει απο κατω εμεις να ειμαστε καλα και ολα θα περασουν ava ζηλεβω το σαχλαμαρακι σου εγω δυστυχως ξαναπεσα δεν αντεξα
τζινακι ποσα ειναι τα ζωακια σου?
λιλα παλι καλα που δεν επαθες και τιποτα απο το κοκτειλ να λες στο 18 ανω θα κανεις και γνωριμιες :P
αγγελικουλα αντε με το καλο να πετυχεις ολους τουσ στοχους σου
Καλησπέρα σας!
Ναταλάκι μου, η θλίψη είναι αναμενόμενη, δεδομένων των συνθηκών. Το περίεργο θα ήταν να ήσουν μες στην τρελή χαρά. Μη προσπαθείς να τη διώξεις. Βίωσε όσα σου υπαγορεύει η ψυχή σου και εκφράσου ελεύθερα. Μόνον έτσι θα εκτονωθείς και θα προχωρήσεις. Ευτυχώς τα παιδιά έχουν μια μαγική επίδραση στην ψυχή μας. Να περάσετε όμορφα, με παιχνίδια και αγκαλιές και, γιατί όχι, νοσταλγία..
Καλλιόπη μου, μήπως δεν του έδωσες μία κανονική ευκαιρία; Αν αντέχει ο κύριος με τα τρία πακέτα, γιατί όχι κι εσύ;
Αν αντέχω εγώ, που δίνω γη και ύδωρ για τις υλικές και συνήθως επιβλαβείς απολαύσεις, γιατί όχι κι εσύ;
Γιατί όχι κι εσύ;
Είναι δυνατό να είσαι χειρότερη από μας;
Για σκέψου το..
οχι δεν ειχα σαχλαμαρακι ενοω οτι ειχα πει πως αφου δεν θα καπνισω τοσες μερεσ με την επεμβαση δεν θα ξαναρχιζα αλλα...............
Καλλιόπη,πουτ δε σίγκαρετ ντάουν ιμίντιατλυ!
Αβουλίνι μου,καλό μου εσύ κορίτσι,στρίμωξε την,σε παρακαλώ!
Χοντροτάτη μου, στις προσταγές σας!
Τώρα θα δει η κυρία Καλλιόπη!
Καλλιόπη, ξέρεις καλά πως το κάπνισμα είναι τρομερά εθιστικό. Εδώ περνάμε εγκυμοσύνες και θηλασμούς άκαπνες και ξανακυλάμε. Περίμενες ότι με λίγες μέρες αποχής θα απεξαρτηθείς; Χα! Σε γελάσανε! Σπεύσε γρήγορα στο πλησιέστερο ειδικό κατάστημα και προμηθεύσου το σαχλαμαράκι σου!
χμ ξερεις μαλλον θα κρατισω τα λεφτα για να κανουμε πασχα
αργοτερα ισως
ειναι πολλα τα προβληματα γ@μοτο και δεν τη βγαζω χωρις τσιγαρο
και καπνιζω και κρυφα ( εγινα παλι μικρουλα :p)
φυσικα δεν καπνιζω οσο πριν αλλα δεν αργει να γινει
Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία μέσα από την καρδιά μου!
Ναταλία μου, μου άνοιξες νέους ορίζοντες. Εγώ, το τζάνκι του καπνού, ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα βρω έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος και ότι θα κάνω ένα βήμα προς την απεξάρτηση.
Το τόπικ που άνοιξες, μου άνοιξε τα μάτια. Ήταν αυτό που μου έκανε "κλικ", μαζί με τις συμβουλές σου και τη γενικότερή σου κατεύθυνση περί σαχλαμαρακίων. Αν δεν ήσουν εσύ και το Ντουλί, θα ήμουν ακόμη πνιγμένη μέσα σε σύννεφα καπνού και δεν θα είχα δώσει ποτέ στον εαυτό μου την ευκαιρία να βαδίσω στην ελευθερία. Νιώθω πολιτισμένη, δυνατή.. Ευχαριστώ!
Καλλιόπη μου, δεν επιμένω.. Είμαι άνθρωπος, που δυστυχώς γνωρίζει από καταχρήσεις και εξαρτήσεις.. Πάρε το χρόνο σου.. Πάντως, όταν με το καλό το αποφασίσεις, να ξέρεις ότι αξίζει τον κόπο!
Αχ,τι γλυκιές αγάπες έχω εγώ!Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς.Δε θέλω να σας πρήζω με το θέμα αυτό και να ρίχνω το καλό κλίμα,
αλλά πάντα μιλώ για όσα μου συμβαίνουν κι απασχολούν τη σκέψη μου,πόσο μάλλον αυτό τώρα που δε λέει να φύγει...Είναι πολύ παράξενο
να είμαστε όλοι μαζεμένοι εδώ κι η μαμά να βρίσκεται σε μικρά κομμάτια χαρτιού σκορπιζμένα στο σπίτι...Τέλος πάντων...Θα σας μιλήσω
αργότερα με την άνεση μου.Οι γονείς τους έφυγαν και με άφησαν μόνη(ο μπαμπάς κλασσικά κοιμάται ή βλέπει τηλεόραση)με τα μικρά ζουζούνια.
Μέσα σε μισή ώρα η ʼλμα κατούρησε πάνω της και γέμισε το σπίτι ούρα και πάνω στα παλέματα του Νόα έφαγα κλωτσιά στο στήθος κι ένα βιβλίο
στο αφτί από την ʼλμα...Και καλά προσπαθούμε να μην τα αποβλακώσουμε με τηλεόραση,αλλά πώς να επικοινωνήσεις και να τους τραβήξεις
την προσοχή δημιουργικά όταν υπάρχει το χάσμα της γλώσσας;Λοιπόν,έφυγα γιατί ακούω ανησυχητική ησυχία.Ποιός ξέρει τι θα βρω μέσα πάλι;
Ο σεπτός τούτος οίκος είναι πάνω απ' όλα χώρος ελεύθερης έκφρασης. Εσύ δε θέλεις να χαλάσεις το καλό κλίμα, αλλά εκφράζεσαι, γιατί έτσι έχεις συνηθίσει. Εγώ δε θέλω να αμαυρώσω τις συκγινησιακές στιγμές με χαζομαρούλες και χαρούλες, αλλά εκφράζομαι, γιατί έτσι έχω συνηθίσει επίσης..
Σήμερα στη δουλειά πέρασα από τα σαράντα κύμματα και βγήκα νικήτρια. Μπήκα στην τελική ευθεία για κάτι τόσο αγχωτικό, που μου είχε στερήσει και τον ύπνο ακόμα. Είμαι παιδί, που ζητώ την επιβράβευση. Επειδή δε μου τη δίνει κανένας, τη δίνω εγώ σε μένα, το ίδιο κάνει! ʼρα, θα πάω για γάμπαρη! Λούστηκα, πλύθηκα, είμαι έτοιμη και ακονίζω τα μαχαιροπήρουνά μου!
κοριτσια μου καλησπερα !!! ειμαι στο σπιτακι μου και στο κρεβατακι μου, ειμαι καλα αλλα ποναω. οσο ξαπλωνω ειναι καλυτερα. τα μεμε μου τουμπανο στην κυριολεξια και εχω την αισθηση οτι μικρυναν και λιγο. ,ευτυχως ειχα πολυ καλη ανανηψη και καθολου εμετους που το φοβομουν. σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τις σκεψεις σας. ευχαριστω τους σωματοφυλακες του κυλικειου, μου δωσαν τεραστια δυναμη !!! ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω διπλα μου ολες σας!!
Κατερινάκι μου, σιδερένια! Ξεκουράσου στο κρεβατάκι σου και απόλαυσε τα τουμπανιασμένα σου μεμέ! Σκέψου τις παραλίες, σκέψου τα εξώπλατα και τα στράπλες... Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!
Kατερινακι μου σιδερενια! να τα χαρεις τα νεα σου μεμε οσο μπορεις!Μπρος τα καλλη τι ειναι λιγος πονος!Μην ξεχνας οτι εχτες χειρουργηθηκες!Κατσε στο κρεββατακι σου κ απολαυσε τις περιποιησεις των δικων σου!Φιλακια πολλα!!!
Κατερινακι καλως το!!! Σιδερένια!!!! καλη αναρωση!!!! να τα χαίρεσαι τα τουμπανα σου!!!!
ο πόνος αναμενόμενος (εδώ πας και βγαζεις ένα οινοαδενομα και πεθαίνεις στον πονο....) αλλά θα τον ξεχάσεις που θα παει... μόλις βγεις στις παραλιες!!!
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...nqwz1cd0mk.gif
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...shy5qngwz1.gif
Ναταλακι μου καλως ηρθαν τα ξενιτεμενα σου!Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εσυ δεν μπορεις να τα κανεις καλα,ακομη κ αν δεν ξερεις τη γλωσσα!Καλα να περασετε!
ʼβα μου,με συγκινείς,αλλά πραγματικά δεν έκανα τίποτα.Ο Θεός απλά με "χρησιμοποίησε"για να σε φωτίσει να βρεις το δρόμο,που λαχταρούσες.Quote:
Originally posted by Ava
Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία μέσα από την καρδιά μου!
Ναταλία μου, μου άνοιξες νέους ορίζοντες. Εγώ, το τζάνκι του καπνού, ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα βρω έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος και ότι θα κάνω ένα βήμα προς την απεξάρτηση.
Το τόπικ που άνοιξες, μου άνοιξε τα μάτια. Ήταν αυτό που μου έκανε "κλικ", μαζί με τις συμβουλές σου και τη γενικότερή σου κατεύθυνση περί σαχλαμαρακίων. Αν δεν ήσουν εσύ και το Ντουλί, θα ήμουν ακόμη πνιγμένη μέσα σε σύννεφα καπνού και δεν θα είχα δώσει ποτέ στον εαυτό μου την ευκαιρία να βαδίσω στην ελευθερία. Νιώθω πολιτισμένη, δυνατή.. Ευχαριστώ!
Μερσί,Φτουτάτη.Εντάξει,όλο και κάτι σκαρφίζομαι,δε λέω,αλλά άμα δεν καταλαβαίνεις τι λένε,χάνεις πολλά και από τις τσαχπινιές τουςQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλακι μου καλως ηρθαν τα ξενιτεμενα σου!Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εσυ δεν μπορεις να τα κανεις καλα,ακομη κ αν δεν ξερεις τη γλωσσα!Καλα να περασετε!
και από τον πλούτο της μεταξύ σας επικοινωνίας.Εντωμεταξύ η μικρή είναι ίδια εγώ στην ηλικία της!Αν είχα κόρη δε νομίζω να μου έμοιαζε τόσο!
Αυτό μου κάνει ακόμα πιο έντονο το συναίσθημα της ζωής που δεν έζησα και τη στενάχωρη αίσθηση της άδειας από δικό μου παιδί αγκαλιάς.
Τελευταία όλο σε όσα μου λείπουν κολλάει ο νους μου και όχι σε όσα πολύτιμα έχω λες και δεν τα εκτιμώ...Μου λείπει ο φωτεινός εαυτός μου!
Το τελευταίο που θέλω είναι να καταντήσω μίζερη,απαισιόδοξη,απογοητ ευμένη κι απελπισμένη,έστω στα μάτια των άλλων...
Θέλω κάτι,αλλά τι;Κάτι όμορφο να με συνεπάρει...Κάτι ενδιαφέρον να μου πάρει τα μυαλά...Κάτι,αλλά πού'ναι το;
Αχ,Αγγελικούλα μου,δεν το ήξερα...Λυπάμαι πολύ,καρδιά μου!Ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο σας έχει στοιχίσει...Quote:
Originally posted by angel79
Ναταλάκι μου θέλει χρόνο... είναι πολύ πρόσφατο πάρα πολύ πρόσφατο.
Εχω χάσει τον αδερφό μου εδω και 15 χρόνια και είναι πολλές φορες που βουρκώνω ακόμα και τωρα! αν και ότι χρειαστείς εδω είμαστε
Αυτά είναι τα πραγματικά δύσκολα!Όταν οι νόμοι της ζωής αντιστρέφονται και φεύγουν παιδιά πριν τους γονείς...
Δεν ξέρω τι ζωή θα βίωνε ο αδερφός σου εδώ κάτω,εκεί που είναι πάντως απολαμβάνει μεγαλεία που ούτε καν να συλάβει
δεν μπορεί ο νους.Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ γαλήνια εκεί που είναι και πως με κάποιον τρόπο βρίσκεται συχνά κοντά σας
να σας φωτίζει με την αγάπη του.Όχι πως δε μας λείπουν αφόρητα,αλλά είναι μεγάλος πλούτος στη ζωή να έχεις ψηλά τον άγγελο σου!
Πάρε ένα χαμόγελο από μένα κι αν θέλεις,δώσε μου ένα πίσω κι εσύ...Είμαστε πολύ πιο δυνατές απ'όσο ορισμένες φορές νιώθουμε,
ίσως γι'αυτό μας συμβαίνουν αυτά τα προκλητικά για την αντοχή γεγονότα...Δεν είμαστε μόνες ούτε εδώ ούτε εκεί... Αγκαλίτσα;
--->Sarah Mclachlan - In The Arms Of The Angel
Καλώς το κορίτσι μας σε ανάρρωση!Είδες που η γνώση της πρότερης νάρκωσης βοήθησε σ'αυτήν να μην έχεις εκείνο το δύσκολο 24ωρο;Quote:
Originally posted by *Katie
κοριτσια μου καλησπερα !!! ειμαι στο σπιτακι μου και στο κρεβατακι μου, ειμαι καλα αλλα ποναω. οσο ξαπλωνω ειναι καλυτερα. τα μεμε μου τουμπανο στην κυριολεξια και εχω την αισθηση οτι μικρυναν και λιγο. ,ευτυχως ειχα πολυ καλη ανανηψη και καθολου εμετους που το φοβομουν. σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τις σκεψεις σας. ευχαριστω τους σωματοφυλακες του κυλικειου, μου δωσαν τεραστια δυναμη !!! ειμαι πολυ τυχερη που σας εχω διπλα μου ολες σας!!
Αναπαύσου τώρα στα πουπουλένια σου και άσε το χρόνο να κάνει το κομμάτι που του αναλογεί για το τελικό υπέροχο αποτέλεσμα!
Όνειρα ανάσκελα,γαλήνια,ξενέρωτα(� �η δεις τίποτα ερεθιστικό κι έχουμε άλλα...)και πολύ καλύτερο σου ξημέρωμα!Φιλάκιαααααα
Λιλένια μου,περαστικούλια στις αλλεργίες σου,αν κατάλαβα καλά...Πρέπει να είναι πολύ δυσάρεστο ε;
Καλλιοπάκι,κάπου διάβασα πως έπιασες κιόλας το σίδερο ή μου φάνηκε;Είσαι σε ανάρρωση,μην το ξεχνάς!
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σου!Δικαιούσαι έστω τώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα!
Αμάν πια εσείς,οι συγκεντρωτικές σούπερ ντούπερ γυναίκες,που τα κάνετε όλα και συμφέρετε για τους άλλους,
παραμελώντας ωστόσο εγκληματικά τον εαυτό σας!Αυτά τα λέω να τα ακούει και μια νύφη γαλαζοαίματη...
Τα φορουμικά στρατά πού χάθηκαν πάλι;Έχω κάτι κατά νου,αλλά δνε τολμώ να το πολυεπεξεργαστώ μπας και το χαλάσω...
Όπου κι αν είσαι,Τζινάκι μας,ελπίζουμε ν'απολαμβάνεις ένα υπέροχο βράδυ!Αύριο Ιπποκράτειο γιοκ;Πώς θα το αντέξεις,η εξαρτημένη;
Μακ,δε φαντάζομαι να έγειρες στην αγκαλιά του γκόμενου σου χωρίς ένα μήνυμα αγάπης προς τον ομορφο κόσμο σου...Ντροπή!
Γιωτουλίνι,πώς τα πηγαίνει η γιαγιάκα;Πώς προχωρούν τα πράγματα εκεί στο νέο σας εγχείρημα;Ελπίζω να είσαι δυνατή και χαμογελαστή!
Πωλικάκι,πάλι μαύρα μάτια κάνουμε να σε δούμε...Ελπίζω η κοράκλα να κλωτσά τρυφερά κι όλα να κυλούν όμορφα στον Πωλινόκοσμο!
Φιλώ γλυκά κάθε ζευγάρι αγαπημένα μάγουλα κι εύχομαι η νεράιδες των ονείρων να είναι γενναιόδωρες σε όλες μας απόψε!
Ό,τι περισσότερο λαχταρούμε έστω στα όνειρα μας να γευτούμε,ας είναι απόψε η νύχτα των μεγάλων απολαύσεων!Καληνυχτούδια!
Ανατριχιάζω... --->Lara Fabian : Je t'aime
σας διαβασα και πολλα θελω να σχολιασω μα δεν εχω την δυναμη να πληκτρολογω. μολις πηρα ενα γερο παυσιπονο και παω για υπνο. σας σκεφτομαι ,σας στελνω πολλα φιλια καληνυχτας
καλησπέρα σας! Δεν μπορώ να αποσυρθώ χωρίς μια καληνύχτα προς τα κορίτσια μου!
--->http://www.youtube.com/watch?v=vouvvUFF_ccQuote:
Originally posted by monahoiot
καλησπέρα σας! Δεν μπορώ να αποσυρθώ χωρίς μια καληνύχτα προς τα κορίτσια μου!
έλα τώρα γκρινιάρα, που δεν απαντάς τα τηλέφωνα αλλά έχεις και το θράσος να μας λες ότι σας υποχρέωσα! ντροπή και αίσχος! που είναι η αγαπησιάρικη, μελιστάλαχτη καλησπέρα σου που να ταιριάζει με το κλίμα της βδομαδας, που είναι οέο?
[quote]Καλλιοπάκι,κάπου διάβασα πως έπιασες κιόλας το σίδερο ή μου φάνηκε;Είσαι σε ανάρρωση,μην το ξεχνάς!
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σου!Δικαιούσαι έστω τώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα!
/quote]
και να ηταν μονο το σιδερο.........
και πλυντηριο εβαλα και στις τραπεζες πηγα και στο ικα ετρεξα και στο ιππο πηγα και για ψωνια και και και κουραστικα να τα θυμαμαι δε με νοιαζει ομος γιατι νιωθω μια χαρα και ας μην τρωω σημερα ζαλιστικα μονο για λιγο κατα τα αλλα ουτε ατονια εχω ουτε τιποτα !
μονο αποριες απο το γιο μου
1δε σε βλεπω να αδυνατισες
2μετα θα πας να σου ξαναβαλουν το στομαχι σου?
3 θα μεινιες μονο κοκκαλα αμα συνεχιζεις για παντα να αδυνατιζεις
4θα τον πιεις ολο το χυμο?
Καλλιόπη, μην παρατραβάς τις αντοχές σου, ίσως να πιστεύεις ότι όλα μπορείς να τα κάνεις αλλά μπορεί έτσι να βάζεις σε κίνδυνο την ομαλή επούλωση! slow down!
Η Κατερίνα αναρρώνει όμορφα, εγώ σκέφτομαι όμορφα τις περισσότερες ώρες της ημέρας όταν δεν με πιάνουν μίνι πανικοί για την επερχόμενη μείωση+ανόρθωση..Τους ξεπερνώ όμως γρήγορα και φροντίζω να τους συζητώ άμεσα με τους δικούς μου για να μην γιγαντώνονται οι φοβίες..
Απαιχτο Μακ!Μακαρι να το μπορουσαμε κιολας!