ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ παιζει και παραπαιζει, εγω ειμαι εδω και μηνες μεταξυ 53-55 και ξερω οτι θα μου ερθουν τα ρουχα μου οταν βλεπω 57-59 στο ασχετο, και μετα πεφτω 53 παλι χωρις να αλλαζω τιποτα.
Printable View
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ παιζει και παραπαιζει, εγω ειμαι εδω και μηνες μεταξυ 53-55 και ξερω οτι θα μου ερθουν τα ρουχα μου οταν βλεπω 57-59 στο ασχετο, και μετα πεφτω 53 παλι χωρις να αλλαζω τιποτα.
μωρε εχω να αδιαθετησω εδω και ενα μιση μηνα.......(απο τον φλεβαρη)
και ενω προσεχω δεν λεω να ξεκολλησω απο τα 69-68 εκει.... δεν αντεχω αλλο.. αλλα αποφασισα οτι δεν θα ξανανεβω στη ζυγαρια, μεχρι να αδιαθετησω... αγχώνομαι,στεναχωριέμαι και τίποτα δεν κερδίζω....
αααουφφφφ... αυτη η περιοδος.. ευχη και καταρα για μας τις γυναικες ειναι... απαπαπ...
Ευχαριστω κοριτσια :love::bigsmile:
78,8 σήμερα, πέρασε και ο κύκλος μου και τώρα έχει στρώσειη διαφορά στη ζυγαριά μου
69,8 σταθερή αξία....μ΄αυτά που μασομπουκώνω....λογικό :duh::duh::duh:
krustalenia υπομονή κοπέλα μου και θα ξεφουσκώσεις....:) και μετά θα κατέβει η ζυγαριά ωραία ωραία 2 κιλάκια, μην σε αγχώνει...
ντρεπομαι γι αυτό αλλά η ζυγαριά μου δεν έχει κατέβει γραμμάριο :exclamation:
σήμερα είμαι χαρούμενη
η ζυγαριά με έδειξε 69.6 :roll: για το λίπος μου είπαν ότι καλό είναι να το κοιτάζω κάθε βδομάδα....
athena πάει το 8....:bouncy::bouncy:
μείον 10 :roll:
140.400- 130.100 δεν μπορώ να αλλάξω το τικερακι
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Nα πω την αλήθεια μου, δεν ανεβαίνω σε ζυγαριά με αυτά που έχω φάει... από βδομάδα:duh::duh:
παιδιά γεια σας κι από μένα....
δε ζυγίζομαι, φοβάμαι, απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας :shocked2:
μάζεψα όλο το κουράγιο για να δω τα αποτελέσματα της πολυφαγίας μου,
φλερτάρω ξανά με τα 72, +3, φτάσαμε πάλι εκεί από όπου είχαμε ξεκινήσει...
08.03.2012=116.5
16.03.2012=113.5
27.03.2012=111.5
06.04.2012=110.3
20.04.2012=108.7
:roll:
σήμερα με έδειξε 71,1 μάλλον πλασματικό ήταν το χτεσινό...
έχω μπερδευτεί με τη ζυγαριά, όταν τρώω το βράδυ, την επόμενη μέρα ανεβαίνει 1 κιλό και την μεθεπόμενη να κατεβαίνει...
δεν καταλαβαινω τι σε μπερδευει... το φαι εχει βαρος και τα υγρα επισης. αν φας βραδυ και πας και ζυγιστεις θα σε δειξει + . αν ξαναζυγιστεις το πρωι παλι θα σε δειξει + επειδη το φαι δεν εχει περασει ολο το πεπτικο συστημα ακομα... αυτο δεν σημαινει οτι δεν χανεις... σημαινει οτι εκτος απο το σωμα σου η ζυγαρια ζυγιζει και το βαρος του φαγητου....Quote:
Originally posted by pieceofcake
έχω μπερδευτεί με τη ζυγαριά, όταν τρώω το βράδυ, την επόμενη μέρα ανεβαίνει 1 κιλό και την μεθεπόμενη να κατεβαίνει...