χαχαχα! ελις και οι κτηνιατροι μια χαρα γιατροι ειναι! σωζουν ζωουλες απο αθωα πλασματακια!
Printable View
Γιατι αθωα αμα τα καταλαβαιναμε καλα σκαρτα θα τα βγαζαμε κανεισ δεν ειναι αθωοσ ουτε τα ζωα
Χαιρω πολυ παλια με φωναζαν αδεσποτο στο χωριο παρατσουκλι μ αρεσε να σ πω την αληθεια
Αληθεια ειναι αδεσποτοσ ειμαι
Οσο για αγαπεσ κ μαλακιεσ εγω αγαπησα φτανει καιροσ ειναι να βγειτε να σπασετε τα μουτρα σασ γιατι αυτο ειναι αγαπη κι αμα τα σπασετε κ τα κανετε χιλια κομματια να ρθειτε να γινουμε φιλοι πραγμα που δεν θελω να γινει
Αααα!!! Δεν αντέχω άλλο, πήρα aloperidin μετά ούτε ξέρω κι εγώ από πόσους μήνες, δεν μπορώ άλλο, τα νεύρα μου δεν αντέχουν πια...με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου όσο πάει...δεν ξαναπερνάω νύχτα χωρίς αυτό!
Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ηλίθια. :p
Εγω τι να πω
Κάθομαι και κοιτάω σαν κούτσουρο την οθόνη και γράφω-σβήνω, γράφω-σβήνω, άντε ξανά μάνα τα ίδια. :p
Εγω ειμαι κουτσουρο πλεον κ εγκεφαλικα κ σωματικα νομιζω
Καλά, εγώ μόνο εγκεφαλικά λειτουργούσα, τώρα πάει καιρός που το έχασα και αυτό...
Κι εγω τα μια απο τα ιδια
Δεν θελω να υπεισελθω σε προσωπικα σου θεματα bullet , δεν ειναι δουλεια μου , οτι σε φωτισει .........οσο για τα ζαναξ , νιωθεις ευφορια , διοτι ειναι ψυχοτροπα , ξερεις , στις Αμερικανικες φυλακές και στις πιατσες τοξοκιμανων Αμερικης , τα ζαναξ , εχουν την τιμητικη τους , δεν ειναι ενα απλο ηρεμιστικο , οπως γενικως πιστευεται , ναρκωτικο λαιτ ειναι......................και κολλας αμα κανεις μακροχρονια χρηση , ειναι μονο για ωρα αναγκης , μην κοιτας που επεσα σε εναν ' γιατρο ' και μου ταγραφε με το κιλο ........δεν ηξερα που εμπλεκα ........
Το lexotanil για παραδειγμα (η οποιοδηποτε αλλο ηρεμηστικο) ειναι το ιδιο εθιστικο με τα xanax? αμα ειναι να πω στον ψυχιατρο μου να μου δωσει καποιο αλλο.
Bullet, ολική υστερεκτομή;;;; μάλλον δεν έχεις περάσει απο ορμονική διαταραχή γι αυτο το λές αυτό... Το ινομύωμα δεν είναι τίποτα απολύτως, 2 εχω, ενα 5cm ένα 6 και είμαι εγγυος. οι ορμονικές παρενέργειες από την υστερεκτομή (θα προκαλέσεις κλιμακτήριο στα 30!) σε συνάρτηση με τα ψυχολογικά θα σε κουρελιάσουν τα νευρά.