Kutchunie σκεφτεικα την υστερεκτομη γιατι τα ινομυωματα απ'οτι διαβασα ειναι πεισματαρικα και ξαναβγαινουν.Ας πουμε το αφαιρω και μετα απο 2-3 χρονια μπορει να ξανα εμφανιστει.
Printable View
Kutchunie σκεφτεικα την υστερεκτομη γιατι τα ινομυωματα απ'οτι διαβασα ειναι πεισματαρικα και ξαναβγαινουν.Ας πουμε το αφαιρω και μετα απο 2-3 χρονια μπορει να ξανα εμφανιστει.
Αφαίρεση μήτρας ή λέω βλακείες;
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πώς και πότε θα συνέλθει το σώμα μου μετά από 6 aloperidin χθες το απόγευμα; Δεν ηρεμούσα με τίποτα, δεν με έπιαναν...αλλά τώρα με το ζόρι περπατάω...
Καλημερα Κυκνακο, μαλλον σημερα απλα να σε αφησεις χαλαρη...
Καλημέρα cc, μπορώ να το κάνω για κάποιες ώρες μέχρι το απόγευμα που έχω ραντεβού με την ψυχολόγο αλλά ως τότε θα έχω συνέλθει; Εν τω μεταξύ να συνεχίσω τον ύπνο μου θέλω τώρα αλλά θα φανεί περίεργο στους δικούς μου γι' αυτό προσπαθώ να μείνω ξύπνια, ελπίζω να με βοηθήσει ο καφές...
Νομιζω ειναι προτιμοτερο να κοιμηθεις εστω μια ωρα παραπανω για να εισαι πιο φρεσκια για το ραντεβου αλλά εσυ ξερεις καλυτερα.
Η δοση που ελαβες ηταν ανεβασμενη σε σχεση με το συνηθισμενο ?
Οκ, χαλαρά λοιπον ... ασε να δεις πως θα παει η μερα και αργοτερα αν θελεις μιλας με γιατρο και ρωτας για την δοσολογια σε εκτακτες περιπτωσεις.
Ηταν επειγουσα η αναγκη και το εκανες.
Καλη συνεδρια Κυκνακο μου να εχεις σημερα :)
Θέλω να πάρω τηλέφωνο το γιατρό μου αλλά να μην είναι οι γονείς μου εδώ και ακούσουν...τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω τα πρωινά φάρμακα, μάλλον όχι, ε; Εν τω μεταξύ δεν παίρνω κάθε μέρα aloperidin μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις κι αυτό 1 οπότε καταλαβαίνεις τι έκανα στον οργανισμό μου...νιώθω ότι τον έχω διαλύσει...και βασικά, έχει αξία να τον πάρω ή δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα για να περάσει;
Σ' ευχαριστώ! :)
Γνωμη μου ειναι, να τον παρεις να σου πει.
Πηγαινε σε δωματιο και παρε τον τηλεφωνο.
Τώρα πρέπει να είναι στο νοσοκομείο...θα περιμένω λίγο και θα δω αν μπορέσω να τον πάρω γιατί το τηλέφωνο στο νοσοκομείο είναι σε κεντρικό σημείο, εκτός κι αν το βρω από το ίντερνετ αλλά και πάλι φοβάμαι μην ακουστώ...θα δω, δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη τώρα...μυαλό και σώμα χάλια!
Κανε κουραγιο, αν τον βρεις εχει καλως αν οχι δες πως αισθανεσαι.
Σε καθε περιπτωση καποια στιγμη θα τον ενημερωσεις.
Ανασες κυκνε... ανασες !!!
νιωθω αθλια...κουραμενη καταβεβλημενη..το ladose το παιρνω 10η μερα σημερα..ειμαι κ αυπνη απο ξενυχτι..ποτε θα περασει θεε μου..φοβαμαι..το μυαλο αχταρμας..καμια ηρεμια στο σωμα κ πουθενα..μια τσιτα ολοκληρη..πφφφ
Ladose σκετο ? χωρις αγχολυτικο ? ξενυχτι για καλο σκοπο ή καθαρα αγχωτικο ?