Originally Posted by
Pss
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!Εμένα η ιστορία μου είναι λίγο αλλόκοτη και όλα ξεκίνησαν από ένα κακό όνειρο.Είδα ότι μου διέγνωσαν als.Ξύπνησα το πρωί και βρήκα στο internet τι σημαίνει αυτό,και καταλαβαίνετε...Την επόμενη κιόλας μέρα έκλεισα ραντεβού σε νευρολόγο, έκανα MRI εγκεφάλου και αυχένα καθώς και ηλεκτρομυογράφημα.Η μαγνητική έδειξε λίγες εστίες άνευ σημασίας και το ηλεκτρομυογράφημα μια τενοντίτιδα στο αριστερό χέρι που έχω χρόνια.Ολα καλά δηλαδή.Έλα όμως που εμένα μου έχει μπει στο κεφάλι μου κι έχουν αρχίσει οι συσπάσεις στη γλώσσα,η οποία καμιά φορά πονάει κιόλας στη μάσηση.Πήγα σε ψυχίατρο ο οποίος μου είπε ότι πρόκειται περί νοσοφοβίας,αλλά επειδή είναι αρχικό στάδιο να ξεκινήσω γυμναστήριο και να κάνω ο,τι με ευχαριστεί και τα ξαναλέμε.Το πρόβλημα παραμένει γιατί είμαι μητέρα 2 παιδιών χωρίς καμία βοήθεια κι έχω ένα σύζυγο ο οποίος δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση μου κι όταν θυμώνει με λέει τρελλή κι ότι θα μου πάρει τα παιδιά για να μην τα αρρωστήσω κι αυτά!Όπως καταλαβαίνετε προσποιούμαι ότι είναι όλα υπέροχα, αλλά μέσα μου υποφέρω.