Tρολαρεις , ετσι?
Printable View
πολυ πιο ευκολα τρως μια πατσαβουρα στη μηχανη παρα στο αεροπλανο οτι κ να γινει μονο το κεφαλι προστατευεται (αν φορα κ κρανος)
Λέγεται οτι το αεροπλάνο το έριξε ο συγκυβερνήτης.. Αν είναι δυνατόν.. ( αν δεν τα ρίχνει η εταιρεία πανω του)
Ουπς ακυρο το απο πανω . Το διαβασα και εγω τωρα.
Μεχρι και αν ειναι Τζιχαντιστης ψαχνουν.. Δεν ξερω πραγματικα κριμα οι ψυχουλες που εφυγαν και ευτυχως απο οτι λεγεται ,καταλαβαν λιγα δευτερολεπτα πριν την συγκρουση τι συνεβαινε!
Ολα μπορει να παιζουν.. ψυχικη τρελα , ιδεολογια , αλλα παιζει να τα ριχνει και η εταιρεια πανω του.. Νεκροι ειναι οι πιλοτοι δεν θα μιλησουν.
@μνη και γω το σκεφτηκα οτι η εταιρεια μαλλον τα ριχνει στο συγκυβερνητη
Σκέφτομαι πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για το οτιδήποτε.... Οφείλουμε να μην έχουμε πολλές απαιτήσεις και προσδοκίες. Πολύ αδιαφορία και ψεύτικο ενδιαφέρον....
Πως θα πεισω το φιλαρακι μου οτι δεν ειναι φυσιολογικο να μη θελει ακομα -περασαν δεκα χρονια-να κανει σχεση..? :(
...οσο μεγαλωνουμε γινονται ολο κ πιο δυσκολες οι σχεσεις.. γινομαστε εαυτουληδες κ πιο σκληροι με τους αλλους...
Εχω παρατηρησει οτι αυτοι που τα πανε καλυτερα με τις γυναικες , ειναι οι ιδιοι που τα πανε καλυτερα μονοι τους ............δεν εναι ειρωνεια ?
Θυμάμαι μεχρι πριν απο δυο χρονια οταν χωριζα απο τη σχεση μου πονουσε το στέρνο μου απο το πολυ κλάμα... Δεν μπορουσα να συνελθω... Τωρα.... Νιρβάνα! :p
Αισθανομαι οργισμενος και τα εχω με την ποταπη κοινωνια .... τελικα ειμαι ενα οργισμενο νιατο ... και μην ακουσω κανα σχολιο οτι ξεχασα να μεγαλωσω:P
Σκέφτομαι... Τι σημασία εχει το 99%, οσο μεγάλο ποσοστό κι αν ειναι, αν ανήκεις στο 1%... Bad Luck