-
Nadine, έχεις δίκιο όταν λες ότι κάνοντας σωστή διατροφή χάνεις 5,5 κιλά και μόνος σου, αρκεί όμως να κάνεις.... Εγώ στη φάση που ήμουν όταν τα ξεκίνησα έπαιρνα κάθε εβδομάδα και 1 κιλό, είχα συνέχεια το μυαλό μου στο φαγητό και δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα, ξεκίναγα το πρωί και στις 12 τη χάλαγα. Τα χάπια με βοήθησαν πάρα πολύ γιατί αν δεν τα έπαιρνα τώρα να είχα τριψήφιο αριθμό. Με γλίτωσαν επίσης και από το μπαλονάκι που είχα σκεφτεί σοβαρά να βάλω, και επίσης επανήλθε κάπως η αναπνοή μου, γιατί έχω άσθμα και από τα κιλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ολα λοιπόν έχουν να κάνουν με το πόσο σοβαροί είναι οι λόγοι για να πάρεις τέτοια φάρμακα.
Δεν τα εκθειάζω σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ, εμένα όμως με βοήθησαν και πήρα μία ανάσα επίσης τώρα δεν σαβουριάζω πια, μπορεί να ξεφύγω αρκετά αλλά δεν σαβουριάζω, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι διαφορά ξεφεύγω με σαβουριάζω!!!!!
Το να χάσεις τα κιλά με σωστή διατροφή και μόνο το έχουμε ξαναπεί είναι το καλύτερο, αλλά αν έχεις πάρει την ανηφόρα και τίποτα δεν σε σταματάει, ίσως να είναι για κάποιους μία λύση, αρκεί να έχει προηγηθεί και επίσκεψη σε γιατρό με εξετάσεις.
-
καλημερα !!! λοιπον ξεκινησα τα reductil πριν 2 μερες ....
Βασικα δεν εχω δει ιδιαιτερη διαφορα στο αισθημα της πεινας αλλα.......
περιμενω να δουμε τι θα δουμε και μ αυτα!
ααα ... και συγχρονως κανω και την διαιατα βασει ομαδας αιματος !!
-
Καλημέρα, georgiag !
Κι εγώ προβληματίζομαι ν'αρχίσω να παίρνω reductil...
Μάλλον τον επόμενο μήνα θα τα ξεκινήσω κι εγώ...
Δε θέλω να σε αποθαρρύνω από την προσπάθεια σου,
αλλά την έχω κάνει και αυτή τη δίαιτα των ομάδων αίματος(είμαι Α+)
Έχασα 40 κιλά και με το που άρχισα να βάζω στη διατροφή μου ό,τι απαγορευόταν,
(πχ.γαλακτοκομικά,υδατάνθρ� �κες)χωρίς να το αντιληφθώ και αδικαιολόγητα σύντομα,είχα πάρει 50 κιλά!
Ό,τι έχασαν συν κάτι παραπάνω πήραν και η μητέρα μου και η θεία μου,που την κάναμε μαζί...
Δεν ξέρω πόσο στερητική είναι η δική σου δίαιτα(εγώ έτρωγα κυρίως πράσινες σαλάτες,κοτόπουλο,ψάρι και φρούτα)
Προφανώς όχι όσο η δική μου γιατί απ' ό,τι βλέπω έχεις να χάσεις μόνο 18 κιλά.
Ελπίζω να έχουν εξελιχθεί από τότε(εγώ την έκανα πριν 6-7 χρόνια)και να τα πας καλύτερα...
Νιώθω πως όφειλα να σου το πω.Ίσως να έκανες μια κουβέντα με τον/την διαιτολόγο σου...Εσύ ξέρεις...
Όπως και να'χει καλή σου δύναμη και καλά αποτελέσματα!Φιλάκια...
-
μην περνετε χημειες ολα αυτα εχουν παρενεργιες δεν ειναι αθωα, τα πηρα και εγω για λιγο θεωρω οτι ειναι ψυχοτροπικα....
-
Τι εννοεις ψυχοτροπικά? Τι παρενέργεις ειχαν σε σένα? Εγω τα παίρνω μια βδομαδα τωρα και μου φαίνονται αποτελεσματικα μαζί με διατροφή και γυμναστική.
-
Τι εννοεις ψυχοτροπικά? Τι παρενέργεις ειχαν σε σένα? Εγω τα παίρνω μια βδομαδα τωρα και μου φαίνονται αποτελεσματικα μαζί με διατροφή και γυμναστική.
-
To αγαπημένο μου topic......
Λοιπόν και εγώ που τα έχω σταματήσει εδώ και 2 μήνες δεν έχω καταφέρει να χάσω γραμμάριο, βέβαια ευτυχώς δεν έχω πάρει κιόλας γραμμάριο..... Λέω να τα ξαναξεκινήσω και εγώ.....
-
Α, επίσης τη δίαιτα με την ομάδα αίματος την έχω κάνει και εγώ πριν περίπου 4 χρόνια, είχα χάσει με δυσκολία 6 κιλά τα οποία βέβαια και ξαναπήρα αμέσως...... άσε που την έχουν πλέον στην Αμερική black list.....
-
Καλημερα
Επειδη ειναι αυτονοητο πως οτι βγαζεις εντελως απο την διατροφη σου , οταν το ξαναβαλεις θα ειναι ο λογος που θα παρεις κιλα ! εστω κι αν αυτο ειναι μαρουλι !
Βλεποντας μια κοπελα , εχμ... κυρια , αρκετα χρονια μεγαλυτερη απο μενα , να εχει χασει παρααααα πολλλλααα κιλα , την ρωτησα τι εκανε και μου ειπε "διαιτα με βαση την ομαδα αιματος "
Ετρεξα εγω η χαζη να παρω το βιβλιο , χωρις να σκεφτω οτι μπορω να την βρω απο το νετ ..... και κατι δε μου καθοταν καλα !!!
Θεωρουσα πως ειναι εγκλημα να βγαζεις εντελως απ την διατροφη σου κοκκινο κρεας ή ντοματα...
Ετσι πηγα στην διαιατολογο μου , που σημειωτεον εχει απελπιστει να μου δινει διαιατες και να μη μπορω να τις κανω .
Μου εβγαλε μια διαιτα , με βαση την ομαδα αιματος , μονο που μου εχει μια φορα την εβδομαδα κοκκινο κρεας , ντοματα αλλα οχι ωμη ... μαγειρεμενη , ειτε σε σουπα η σε ελαφρια σαλτσα με φρεσκια ντοματα εννοειται !
Επισης μια εως δυο φορες την εβδομαδα , να τρωω κατι , σε ελαχιστη ποσοτητα βεβαια, που να περιεχει ασπρο αλευρι !
Ετσι , δεν αποκλειω τιποτα απο την διατροφη μου , σχεδον τιποτα δλδ , μονο οτι ξερω οτι με πειραζει , αγγουρι π.χ με μειωμενο το ποσοστο το να βαλω κιλα , αφου τα χασω !
-
Καλημερα
Επειδη ειναι αυτονοητο πως οτι βγαζεις εντελως απο την διατροφη σου , οταν το ξαναβαλεις θα ειναι ο λογος που θα παρεις κιλα ! εστω κι αν αυτο ειναι μαρουλι !
Βλεποντας μια κοπελα , εχμ... κυρια , αρκετα χρονια μεγαλυτερη απο μενα , να εχει χασει παρααααα πολλλλααα κιλα , την ρωτησα τι εκανε και μου ειπε "διαιτα με βαση την ομαδα αιματος "
Ετρεξα εγω η χαζη να παρω το βιβλιο , χωρις να σκεφτω οτι μπορω να την βρω απο το νετ ..... και κατι δε μου καθοταν καλα !!!
Θεωρουσα πως ειναι εγκλημα να βγαζεις εντελως απ την διατροφη σου κοκκινο κρεας ή ντοματα...
Ετσι πηγα στην διαιατολογο μου , που σημειωτεον εχει απελπιστει να μου δινει διαιατες και να μη μπορω να τις κανω .
Μου εβγαλε μια διαιτα , με βαση την ομαδα αιματος , μονο που μου εχει μια φορα την εβδομαδα κοκκινο κρεας , ντοματα αλλα οχι ωμη ... μαγειρεμενη , ειτε σε σουπα η σε ελαφρια σαλτσα με φρεσκια ντοματα εννοειται !
Επισης μια εως δυο φορες την εβδομαδα , να τρωω κατι , σε ελαχιστη ποσοτητα βεβαια, που να περιεχει ασπρο αλευρι !
Ετσι , δεν αποκλειω τιποτα απο την διατροφη μου , σχεδον τιποτα δλδ , μονο οτι ξερω οτι με πειραζει , αγγουρι π.χ με μειωμενο το ποσοστο το να βαλω κιλα , αφου τα χασω !
-
Καλή σου μέρα,georgiag! Μην αγχώνεσαι...συμβαίνουν και αυτά...Ωστόσο υπάρχει λύση:
Πηγαίνεις σε κάθε επιπλέον post σου και επιλέγοντας πάνω δεξιά edit ανοίγει το post σου σε μορφή σύνταξης.
Εκεί, κάτω από το πλαίσιο του υπό συγγραφή κειμένου,επιλέγεις delete this message! και τέλος edit post.
Απ' ό,τι βλέπω θα χρειαστεί να το κάνεις καμιά εικοσαριά φορές...Καλό κουράγιο! :)
Όσο για τη δίαιτα σου,ελπίζω έτσι που τη διαμορφώσατε,να είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει να χάσεις το περιττό σου βάρος
και η διαιτολόγος σου,ανακουφισμένη πια,να κλείσει τον φάκελο σου οριστικά από το αρχείο της!Καλή σου δύναμη!
-
Καλησπέρα σε όλους και όλες σας!
Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αρκεί να μην πεθάνουμε εμείς. Το Reductil το είχα δοκιμάσει για ένα μήνα πριν από 6 χρόνια και ένιωθα ζαλάδες και πονοκεφάλους, δεν κοιμόμουν καλά τη νύχτα και από κιλά τίποτα. Επηρεάζει το νευρικό σύστημα, δρα κατευθείαν στον εγκέφαλο και είναι για μένα ένα πολύ ύποπτο φάρμακο.
Κορίτσια νομίζω ότι το βασικό είναι να μάθουμε τον βασικό μας μεταβολισμό που γίνεται με μέτρηση οξυγόνου (όχι αυτά τα μανταλάκια που σου βάζουν στα κέντρα αδυνατίσματος), σε νοσοκομεία, να δούμε πόσο λίπος έχουμε αποθηκευμένο στο σώμα μας, τι καίμε πιο εύκολα: λίπος ή υδατάνθρακες, αν έχουμε ενδοκοιλιακό λίπος άρα αν παρουσιάζουμε αντίσταση στην ινσουλίνη και μετά να κάνουμε αν διατροφή και κατά προτίμηση εκείνη που κάνουν οι διαβητικοί, 5 γεύματα μικρά και ισορροπημένα σε πρωτεϊνες, λίπη και υδατάνθρακες.
Σκέφτομαι να πάω σε νοσοκομείο και να πάω σε τμήμα παχυσαρκίας - οχι για εγχείρηση δακτυλίου, αλλά για ψυχολογική στήριξη και διατροφή και παρακολούθηση. Το λέω εδω σε σας για να αναγκαστώ να το κάνω και υπόσχομαι να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.
Καληνύχτα.
-
'Εχουν τα νοσοκομεία κέντρο παχυσαρκίας,όπου παρέχουν ψυχολογική στήριξη,παρακολούθηση και διατροφή;
Μιλάμε πάντα για Αθήνα ή γενικότερα στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας;Μακάρι να συμβαίνει αυτό!
Δε γνωρίζω τις διαστάσεις του προβλήματος σου,αλλά δε μου ακούγεται άσχημη ιδέα!Τι έχεις τάχα να χάσεις;
-
Εγώ δεν θέλω να δω πόσο αποθηκευμένο λίπος έχω στο σώμα μου. Είναι πολύ το βλέπω μόνη μου, γιατί να το δουν και οι άλλοι...... Και τα χάπια που ανέφερες δεν έχουν τις ίδιες παρενέργειες σε όλους, εγώ δεν είχα καμία παρενέργεια και με βοήθησαν πάρα πολύ να πάρω μπρος σε μία περίοδο που το μόνο που ήθελα ήταν να τρώω, και τελικά έχασα 13 κιλά.
Αρκεί να έχεις κάνει εξετάσεις και να στα έχει δώσει γιατρός, γιατί δεν είναι βιταμίνες....
-
Καλημέρα σας και από μένα.
Μόλις εχτές ανακάλυψα τον χώρο σας και πραγματικά μου φαίνεται πολύ αξιόλογη η προσπάθεια ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών.
Όσον αφορά τα χάπια reductil... είναι πραγματικά τόσο "επικίνδυνα" που δεν μπορεί να τα ξεκινήσει κάποιος χωρίς εξετάσεις? (π.χ. όπως γινόταν με τα xenical κάποτε)...
Ανήκω και εγώ στην κατηγορία αυτήν που έχουν ξεκινήσει άπειρες φορές δίαιατα/διατροφή έχω φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο να χάνω σε σταθερό χρόνο σταθερά κιλά, αλλά κάτι γίνεται κολλάω και τα παρατάω.
Και φυσικά όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις τα κιλά τα χαμένα επανέρχονται και με τόκο.
Νομίζετε λοιπόν ότι αξίζει τον κόπο να ξεκινήσεις μία καινούρια προσπάθεια μαζί με την λήψη των reductil?
Είναι τόσο αποτελεσματικά?
μπορείς να τα ξεκινήσεις άφοβα και να δεις τις επιπτώσεις που έχουν και αναλόγως τα συνεχίζεις ή τα σταματάς....
ή απαραίτητη προυπόθεση είναι ιατρικές εξετάσεις ?!?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.!!!