Όχι καλέ, αφού το έκανα επίτηδες για να δώ αν θα έχω διαφορά, τίποτα απολύτως...
Printable View
Όχι καλέ, αφού το έκανα επίτηδες για να δώ αν θα έχω διαφορά, τίποτα απολύτως...
σημερα +400...λογικο συνεχιστηκε το κατρακυλημα...αλλα μεταξυ μας το ευχαριστηθηκα...χαλαλι το μισοκιλο που πηρα.71,300
αρχισε και το "χοντραινει" πολυ η ζυγαρια μου! δευτερη μερα 109.4, κολλημενη. τρεμοπαιξε λιγο 109.1, 109.2 (λεπτομερειες δλδ) και σταθεροποιηθηκε ξανα στο 109.4... αλλα δε θα της περασει!!!
Εγώ αύριο επιτέλους ζυγίζομαι στο διαιτολόγο, μετά τη πρώτη μου βδομάδα διατροφής και έχω πολύ αγωνία...ελπίζω τα νέα είναι ευχάριστα..θα σας ενημερώσω!
92 μετά από πολύ καιρό (προηγούμενο ζύγισμα μέσα Μαρτίου: 84)
Μια χαρά!!!
-100 γρ
62.8
Καλημέρα :)
-400γρ σήμερα! Από 113,9 σε 113,5..
1 μονάδα ΔΜΣ κάτω ακόμα και γίνομαι officialy απλά παχύσαρκη από τη νοσογόνο παχυσαρκία που έχω τώρα:)
Μια απο τα ιδια κι εγω περιπου ειμαι μια βδομαδα κολλημενη.Σημερα κι εμενα τρεμοπαιξε στα 79,3 αλλα μετα παλι 79.4!Quote:
Originally posted by loukoumaki
αρχισε και το "χοντραινει" πολυ η ζυγαρια μου! δευτερη μερα 109.4, κολλημενη. τρεμοπαιξε λιγο 109.1, 109.2 (λεπτομερειες δλδ) και σταθεροποιηθηκε ξανα στο 109.4... αλλα δε θα της περασει!!!
Ειναι να μη μουλαρωσει παιδι μου.:P
καλημερα! σημερα -500, ελπιζω να μη μου κανει φαρσα η ζυγαρια χαχαχα! κονστανς μου υπομονη, ειπαμε, δε θα της περασει, ουφ!
dew απ' οσο ξέρω η νοσογονος παχυσαρκια ξεκιναει απο ΔΜΣ 40 και οχι 35 :)Quote:
Originally posted by dew
Καλημέρα :)
-400γρ σήμερα! Από 113,9 σε 113,5..
1 μονάδα ΔΜΣ κάτω ακόμα και γίνομαι officialy απλά παχύσαρκη από τη νοσογόνο παχυσαρκία που έχω τώρα:)
Σε αυτο ελπιζω κι εγω οτι οταν ξεκολλησει θα πεσει για τα καλα.Μπραβο λουκουμακι για την απωλεια.:):)Quote:
Originally posted by loukoumaki
καλημερα! σημερα -500, ελπιζω να μη μου κανει φαρσα η ζυγαρια χαχαχα! κονστανς μου υπομονη, ειπαμε, δε θα της περασει, ουφ!
χμμ δε θυμάμαι που το είχα βρει αλλά είναι 25-30 υπέρβαρος, 30-35 παχύσαρκος, 35-40 νοσογόνος παχυσαρκία, 40 και άνω θνησιγενής παχυσαρκία :P
'Οχι ότι έχει σημασία αν είναι ή δεν είναι έτσι.. απλά βρίσκω τρόπους να χαίρομαι :D
χαχαχα εισαι φοβερη! δες αυτο http://www.eufic.org/article/el/rid/...mi-calculator/
-200gr κατι ειναι κ αυτο. κ εκανα λιπομετρηση με εβγαλε 23,4 νομιζω καλα ειναι.