Καλημέρα σας!!!
Χτες είχαμε
Πρ. Γάλα με νες
Δεκ. 1 φρυγανιά με αναρή
Μεσ. Ρύζι με κιμά (σύνολο 85 γρ)
Απογ. 1/2 φέτα ψωμί με λίγη μαργαρίνη
Βρ. τίποτα
πιο αργά 1 κουταλίτσα από μια υπέροχη μηλόπιττα που έφτιαξα!!!
Printable View
Καλημέρα σας!!!
Χτες είχαμε
Πρ. Γάλα με νες
Δεκ. 1 φρυγανιά με αναρή
Μεσ. Ρύζι με κιμά (σύνολο 85 γρ)
Απογ. 1/2 φέτα ψωμί με λίγη μαργαρίνη
Βρ. τίποτα
πιο αργά 1 κουταλίτσα από μια υπέροχη μηλόπιττα που έφτιαξα!!!
χθες
π-- 1 παξιμαδακι και 20γρ γραβιερα
δεκ- 1 σπιτικο τυροπιτακι
μεσ- 3 κσ ζυμαρικα με λαχανικα( πιπεριες,μανιταρια, κρεμμυδι, κολοκυθι) και 1 κγ τριμμενο τυρι
απ- 1 μπισκοτο βρωμης
βρ- κοτοπουλο 40γρ και λίγο ντοματα
Katerinaki, το σπάσαμε το 72 βλέπω, well done dear!:thumbup:
kalispera se olous....apoti katalava oloi edo mesa exete kanei sleeve....mipos mporeite na mou peite kapoia pragmata gia auto..??? giati to skeftomai alla den xero polla...!!! sas euxaristo prokatavolika!!!!!:D
Γεια σου Μαρία,
όντως σληβάτοι είμαστε οι περισσότεροι που γράφουμε σε αυτό το τόπικ, νομίζω όμως ότι την καλύτερη πληροφόρηση θα την πάρεις αν αρχίσεις να διαβάζεις σιγά σιγά το καταλληλότερο τόπικ επί του θέματος δλδ. το SLEEVE (Eπιμήκης Γασρτεκτομή), εκεί έχουν καταγραφεί οι χειρουργικές εμπειρίες πολλών μελών που είχαν αυτήν την εμπειρία.
Αν έχεις διατροφικές απορίες, με χαρά να στις λύσουμε! Απλά ρώτησε όσα θέλεις να μάθεις.:blush:
Επίσης, αν δεν σε πειράζει , προσπάθησε να γράφεις στα Ελληνικά, τα Greeklish τα αποφεύγουμε στο φόρουμ.
Γεια σας παίδες και παιδούλες!
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα κρακεράκι
μ- μισό σουτζουκάκι και αρκετό κατίκι
α- αρκετά lays δημητριακών
β- ένα crispie και ένα babybel light
Γεια σας από μένα.
Πρωί: 1 ασπράδι αυγού με 1 φρυγανιά.
Δεκατιανό: Τίποτα.
Μεσημέρι: Μπιφτέκι 40 γρ με λίγη ντομάτα.
Απόγευμα: 1 ασπράδι αυγού με λίγο τυρί.
Βράδυ: 1 κουταλιά μακαρόνια με πιπεριά, μανιτάρι, βασιλικό και σκόρδο.
γεια σου monahoiot !!!!! σε ευχαριστω πολυ..αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν το sleeve προοριζεται για ατομα με περισσοτερα κιλα απο τα δικα μου..εγω ειμαι 85 κιλα αυτη τη χρονικη περιοδο , αλλα σε σχεση με το υψος μου που ειναι 1,57 τα κιλα μου ειναι παρααα πολλα...!!!! θα πρεπει να χασω 20 κιλα ακομα ( εχω χασει 15 και ξαναπηρα τα 5 τωρα) ..το μεγαλυτερο μου προβλημα ομως ειναι το πως θα τα διατηρησω καθως ειμαι πολυ επιρρεπης και οταν δεν ειμαι και πολυ καλα στην ψυχολογια μου το ριχνω στο φαι και στις σοκολατες...γι αυτο αναρωτιεμαι εαν θα ηταν καλη ιδεα το sleeve ( εαν φυσικα μπορω να το κανω ) ..μηπως με βοηθουσε λιγο περισσοτερο...
Καλημέρα σας!!!
Χτές
Πρ. Φρυγανιά + αναρή
Δεκ. Γάλα+νες
Μεσ. 100 γρ φακόρυζο
Απογ. Αναρή
Βρ. Μπιφτέκι κοτόπουλο και λίγη ντομάτα
mariakaigiorgos, το σληβ, καθώς και οπιοδήποτε άλλο χειρουργείο, προορίζονται για άτομα που έχουν πάρα πολλά κιλά, και που έχουν κάνει άπειρες προσπάθειες να τα χάσουν και δεν τα κατάφεραν, πχ εγώ ήμουνα 100+ κιλά για 15+ χρόνια. Επίσεις, εσένα τα κιλά σου δεν είναι τόσα πολλά ούτως ώστε να δικαιολογούν ένα χειρουργείο. Και κάτι άλλο, μην νομίζεις πως εμείς κάναμε χειρουργείο, και αυτό ήταν, τα κιλά φεύγουν ως διά μαγείας. Δεν είναι έτσι. Η προσπάθεια που κάνουμε, και η πάλη που κάνουμε με το μυαλό μας για να μπορέσει να ακολουθήσει το διατροφολόγιο που έχουμε (γιατί και εμείς έχουμε διατροφολόγιο από διαιτολόγο και πρέπει να το ακολουθούμε) είναι πολύ μεγάλη. Στα κιλά που είσαι, άνετα μπορείς να κάνεις μια σωστή διατροφή και να τα χάσεις, και να τα διατηρήσεις, χωρίς νυστέρια κτλ.
χθες
π-- 2/3 τοστ με τυρι
δεκ- 1 μικρό γλυκακι κερασμα
μεσ- 4κσ μπαμιες και 20γρ φετα
απ- καπουτσινο και 1 κουλουρακι κανελας
βρ--ενα παξιμαδακι και 25γρ γραβιερα
Σήμερα έφαγα τα εξής:
π- γάλα με δημητριακά
δ- μερικά μίνι κρακεράκια
μ- φακιές με φέτα, μερικούς ξηρούς καρπούς
α- λίγο χυμό
β- ένα μίνι παξιμάδι με ντομάτα και φέτα
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και κάτι άλλο, μην νομίζεις πως εμείς κάναμε χειρουργείο, και αυτό ήταν, τα κιλά φεύγουν ως διά μαγείας. Δεν είναι έτσι. Η προσπάθεια που κάνουμε, και η πάλη που κάνουμε με το μυαλό μας για να μπορέσει να ακολουθήσει το διατροφολόγιο που έχουμε (γιατί και εμείς έχουμε διατροφολόγιο από διαιτολόγο και πρέπει να το ακολουθούμε) είναι πολύ μεγάλη. Στα κιλά που είσαι, άνετα μπορείς να κάνεις μια σωστή διατροφή και να τα χάσεις, και να τα διατηρήσεις, χωρίς νυστέρια κτλ.
:thumbup::thumbup::thumbup: Πολύ συνειδητοποιημένη απάντηση!!!!!!!!!!
σαφως και με το χειρουργιο τα κιλα δεν φευγουν ως δια μαγειας ειμαι σιγουρη γι αυτο ..απλα αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι ισως με το sleeve ειναι λιγακι πιο ευκολο απο την αποψη οτι σου κοβεται η ορεξη διοτι χορταινεις με μικροτερες ποσοτητες και αναγκαστικα τρως λιγοτερο..(? ) ( διορθωστε με εαν κανω λαθος ) ..
Χθες
Πρ. Γάλα ζεστό με νεσκουικ
Δεκ. Φρυγανιά με χαλούμι
Μεσ. Μισό γύρο κοτόπουλο σε αλάδωτη πίτα χωρίς σάλτσες, πατάτες κτλ
Απογ. ο άλλος μισός γύρος
Βρ. 1 μπουκιά ψάρι φιλέτο