δεν ειρωνευομαι γενικοτερα... δεν ειναι του χαρακτηρα μ...
Printable View
δεν ειρωνευομαι γενικοτερα... δεν ειναι του χαρακτηρα μ...
Λοιπον εγω χτες πηγα τελικα 55 οποτε απο σημερα ειμαι και επισημως στη συντηρηση αν και 55.7.
Αυτη ειναι η τελευταια φωτο π θα ανεβασω μιας και το σωμα μ δεν ειναι διαφορετικο πολυ απο οτι στην προηγουμενη φωτο αλλα θυμαμαι οτι καποιος ειχε πει στο φορουμ πριν μηνες Αχ να μπορεσω να βαλω skinny jeans και λευκο μπλουζακι. Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ηταν αλλα της αφιερωνω την παρακατω φωτογραφια!
πενελοπε εισαι κουκλα!!
Τελεια φωτο.Παντελονι φοβερο και πα******κια γλύκα.:)Quote:
Originally posted by penelope1985
Λοιπον εγω χτες πηγα τελικα 55 οποτε απο σημερα ειμαι και επισημως στη συντηρηση αν και 55.7.
Αυτη ειναι η τελευταια φωτο π θα ανεβασω μιας και το σωμα μ δεν ειναι διαφορετικο πολυ απο οτι στην προηγουμενη φωτο αλλα θυμαμαι οτι καποιος ειχε πει στο φορουμ πριν μηνες Αχ να μπορεσω να βαλω skinny jeans και λευκο μπλουζακι. Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ηταν αλλα της αφιερωνω την παρακατω φωτογραφια!
Ευχαριστω κοριτσια!
PENELOPE ΚΑΛΛΟΝΗ!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!! :) :) :) :) :)
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!
ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΣΟΥΑ ΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
μπαβο!\\ηρωας!\
καλα απο 80 και μια κουκλαρα?
αχ μπραβο κοπελα μου!
συγχαρητήρια.σου εύχομαι πάντα να πετυχαίνεις τέτοιους δύσκολους στόχους με τέτοια επιτυχία.!!!
κοιτάζω αυτη τη φωτογραφία.... και μετά...Quote:
Ετσι ημουν το καλοκαιρι στα 84
....αυτηQuote:
και μου ερχετε ναι φωναξω ΔΥΝΑΤΑ... ΕΕΕΕ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Σας ευχαριστω! Να ξερετε οτι ολες μπορειτε ακριβως το ιδιο. Και εγω χρονια ελεγα οτι δεν ειναι δυνατο να χαθουν τοσα κιλα και να π χαθηκαν...
ψαχνω τη φωτογραφια σου των 84 πηνελοπη και δεν τη βρισκω...σνιφ
που ειναιαιαιαιαι? ε?
ΣΕΛ 16 ΝΟΜΙΖΩQuote:
Originally posted by maroulaki
ψαχνω τη φωτογραφια σου των 84 πηνελοπη και δεν τη βρισκω...σνιφ
που ειναιαιαιαιαι? ε?
καλααααααααααααααααααααα!
επαθα!
εχεις παντως θεληση!
μπραβο σου πηνελοπη!
ria ευχαριστω δια τον προσανατολισμον! και στα δικα μας βρε!