Zazazou FOREVER!
Printable View
Zazazou FOREVER!
Πάει ξεσαλώσαμε εδώ μέσα ... :P
Καλή μου tidekpe, κι εγώ παντρεμένη είμαι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. όλες οι γυναίκες δικαιούμαστε να ζητάμε ένα βλέμμα ή έναν καλό λόγο από τα αρσενικά, έτσι για να ανεβαίνει λίγο η αυτοεκτίμηση. άλλωστε, όπως λέω πάντα "παντρεύτηκα, δεν τυφλώθηκα".
Μωρέ εγώ δε τυφλώθηκα...μήπως τυφλώθηκαν οι άλλοι φοβάμαι...
και τώρα που μιλάμε για single και παντρεμένες, μου φτιάχνει πολύ το κέφι να διαβάζω το ημερολόγιο της bridget jones που είναι και γαμώ και μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου η τύπισσα!
κορίτσια μου πρέπει να έχω κάνει κάτι πολύ καλό και δεν το θυμάμαι, γιατί έχουμε και νέο κρούσμα μέσα σε 1 βδομάδα. χτες το βράδυ ο προπονητής στο κολυμβητήριο, την ώρα που έβγαινα, με ρωτάει: αδυνάτισες εσύ ή μου φαίνεται;
έτσι μου ρχεται να ξεχυθώ στο Κολωνάκι, να πάρω σβάρνα τις μπουτίκ κι όποιον πάρει ο χάρος!
Kοιτάζω το φεγγάρι (και όχι το δάχτυλο): χθες βράδυ ήταν υπέροχο- ολοστρόγγυλο, ροζ-πορτοκαλί ταξίδευε πάνω από τις κοιμισμένες μπλε ταράτσες των πολυκατοικιών... :)
Υ.Γ.: Σήμερα έχετε δεύτερη ευκαιρία όσοι χθες κωφεύσατε στα καλέσματά του να το παινέψετε- και σήμερα θα είναι 100% στρογγυλό!
Λοιπόν έλα στη μηχανή ανέβα
πάμε Χαβάη με μία ρόδα
Αν είσαι σπίτι τότε ετοιμάσου για Χαβάη
πάμε κάπου που δεν έχουμε πάει
μόνο μη κάτσουμε άλλο σπίτι
μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι
Τρέξιμο λογαριασμοί και δουλειά
άγχος, ακρίβεια ,χρέη, δανεικά
πάντοτε συνωστισμός μεσ΄το τραμ
και πάντα εκεί το κινητό χτυπά
να μαγειρέψεις το πρωί
ν΄απλώσεις ό,τι έχει πλυθεί
να σιδερώσεις,να μαζέψεις,να σκουπίσεις πριν να΄ρθεί
μετά να πάμε στη λαϊκή κι έπειτα ΟΤΕ,νερό ,ΔΕΗ
για να πληρώσω ,give me a break
μόνο μη κάτσουμε άλλο σπίτι
μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι
Θέλω βόλτες,ταξίδια,γλυκά,φαγητ� �
να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στην αμμουδιά
θέλω στην παραλία ν΄ανάψω φωτιά
κολύμπι ωρών στα ρηχά ή στα βαθιά
θέλω να μαυρίσω και να μείνω έτσι πάντα
με τον Enrique Iglesias να χορέψω la banda
ν΄αρπάξω το μικρόφωνο από μία μπάντα
και να φωνάξω Θεέ μου αμήν
Λοιπόν έλα στη μηχανή ανέβα
πάμε Χαβάη με μία ρόδα
Πήρα θαλάσσιο στρώμα δυο τρία μαγιό ακόμα
μπρατσάκια και πετσέτες μ΄ωραίο χρώμα
άμα θες έχω και βατραχοπέδιλα ακόμα
με 30 δείκτη προστασίας κρέμα για το σώμα
δε ξέρω ακριβώς τι άλλο θα πρέπει να πάρω
αφού έμεινα μ΄άδεια τσέπη
σταματώ και στη τράπεζα να δω αν έχει λεφτά
μα ξέχασα το pin
Θωμά είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει
αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη
τότε πάρε λεφτά απ΄το σπίτι
?να ξαπλωσουμε μπρουμυτα στην αμμουδια?"
αχ?
Σκέφτομαι την άδειά μου που πλησιάζει, ήδη μου γαργαλάει τα αφτιά ο ήχος της θάλασσας!
Και στο τρελό πήγαινε-έλα της καθημερινότητάς μου, ξεκλέβω κάποιες στιγμές κάπου εκεί ανάμεσα στο πλυντήριο και το σούπερ-μάρκετ, στο ξεσκόνισμα και στο σιδέρωμα και ρίχνω μικρές ματιές στην ανθοδέσμη με τα αγαπημένα μου λουλούδια η οποία προσγειώθηκε στο σαλόνι μου. Τί άλλο να θέλει κανείς...
σ.σ. Μουσική υπόκρουση των παραπάνω:Litanie Des Saints
μίνι τετραήμερες διακοπές στα Κύθηρα και η διάθεση θα παραμείνει ανεβασμένη για μέρες!!!!!!
Εγώ στην παρούσα φάση για να μου φτιάξω το κέφι χρειάζομαι ένα Ladose...
Και γω δίνω στην murc το Ladose που χρειάζεται γιατί πολύ ψόφια την βλέπω την παρέα και καθόλου δεν μ'αρέσει αυτό...καθόλου όμως!
εγω σήμερα εβαψα τα νυχια μου ενα εντονο γαλαζιο με περλα και ενιωσα καλυτερα
Όταν πιάνω πάτο, χτυπάω κανα δυο αντικαταθλιπτικά επεισόδια της Καλύτερης Κωμικής Σειράς Όλων των Εποχών και όλα περνάνε ;-)
ti in touto kego pos den to xero?αμερικάνικο είναι? παρεπιπτώντος σου απαντάω για τον κόλιν στο ταινίες που αγαπήσαμε στα διάφορα