ήρθα κ γω στη παρέα σας... μου άρεσε το θέμα :starhit:
εμενα ο φίλος μου με περνάει 9,5 χρονια....:love:
Printable View
ήρθα κ γω στη παρέα σας... μου άρεσε το θέμα :starhit:
εμενα ο φίλος μου με περνάει 9,5 χρονια....:love:
Η Κλικ πηγε στο καφε της γειτονιας της και θρονιαστηκε στο μπαρ.Το παιδι για ολα τα θεληματα που δεν ηταν ο μπαρμαν τελικα ηρθε κοντα της κουβαλωντας κατι καφασια.-Σε περιμενα της ειπε.
Ω
Χ Σε ποιο τοπικ ειμαι;:shocked2::spin:
εφιαλτης!Quote:
Originally posted by lessing
Αλλα οχι κανενας κουρασμενος πολεμιστης που θα γυρναει απο τη δουλεια κ θα περιμενει να τον ταισω!
περιμενω απαντησεις απο βιογραφικα που εχω στειλει....
ευχηθειτε μου καλη τυχη, τη χρειαζομαι!
επισης, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μου κοψουν το τηλ σημερα, αν χαθω, θα ξερετε :P
καλημερα σε ολους!
καλη τυχη, τη χριεαζεσαι!!!!
ασε κ προχθες παραλιγο να ζητησω κ εγω ναμ ου το κοψουν..... :P
ξερω ξερω... :wink2:
υποψιαζομαι θα υπαρξει και συνεχεια
ασε κ εγω... αλλα το σκεφτηκα...
και τα νευρα χρειαζονται τη γυμναστικη τους :p
καλή τύχη κλικ! :starhit:
Σκέφτομαι πόση ζήλια μπορεί να υπάρχει σ' αυτό τον κόσμο.... Πώς γίνεται ένα άσχετο άτομο να σου κάνει παρατήριση γιατί τρώς το τοστ σου (το οποίο είναι στην διατροφή σου) και να σου λέει "κάνεις δίαιτα, τί βλακίες είναι αυτές που τρώς". Λες και δεν ξέρω εγώ τι πρέπει να φάω και τί όχι. Και άλλωστε τα κιλά είναι δικά μου, όχι δικά της.
Επίσης πως μπορεί κάπιος να σε βλέπει ότι είσαι ανεβασμένη, ότι εισαι στις καλές σου και γυρνάει και σου λέει "Μα πως μπορείς να νιώθεις ωραία έτσι χοντρή που είσαι? δεν βλέπεις πως είσαι? είναι αδύνατον να νιώθεις ωραία σαυτά τα κιλά". Το μόνο που απάντησα ήταν "Νιώθω ωραία επιδή είμαι ωραία και αυτό φένετε. Γιατί θα έπρεπε δηλαδή να είμαι μεστην θλήψη? θα άλλαζε κάτι?" και έφυγα. Αν δεν ήμουνα στον χώρο εργασίας μου ηληκρινά θα απαντούσα όπως της άξιζε.
Γιατί δεν μπορούν οι άλλοι να δουν καπιον να είναι χαρούμενος? δεν μπορώ να το καταλαβω....
μη δινεις σημασια πωλινακι :)
βαλε ενα στοιχημα με τον εαυτο σου, να μη σε κανουν να χασεις το χαμογελο σου ;)
Το χαμόγελό μου δεν θα με κάνουν να το χάσω. αλλά η συγγεκριμένη θα με κάνει να χάσω την υπομονή μου. Και όταν το καταφέρει αυτό, δεν θα σεβαστώ ούτε ηληκίες ούτε τίποτα. Και ηληκρινά, μετά το χειρουργείο, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει πότε θα είναι και αν θα γίνει τελικά, αλλά δεν μπορεί να μάθει, αφού κανείς δεν ξέρει, αλλά και στην αφεντικίνα που οταν το πω, ξερω πως δεν πρόκειτε να το πει πουθενά, έτσι και ακούσω οποιοδήποτε σχόλιο για τα κιλά μου, θα την πάρει και την συκώσει.
και πού να δεις ποσο φθονο θα αντιμετωπισεις οταν χασεις κιλα, και μαλιστα απο ΤΑ ΙΔΙΑ ατομα που τωρα σου λενε οτι πρεπει κατι να κανεις για τα χασεις.
να εισαι προετοιμασμενη!
Και τότε θα δεις τί θα γίνει, θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν. Εμαθα πως τόσο η κόρη αυτινής όσο και η εγγονή της είναι παχύσαρκες. η κόρη γύρω στα 100 κιλά 1.55 υψος, η εγκονή 10 ετών γύρω στα 85 κιλά. και από ότι κατάλαβα αυτή τρόγετε γιατί να αδυνατίζουν οι άλλοι και οι δικοί της όχι. Ακόμα δεν έχω πατήσει πάνω σε αυτό, αλλά με το πρώτο σχόλιο που θα κάνει μετά την απώλεια των κιλών, θα το πω και όπιον πάρει ο χάρος.
μα πως αυτη που ειναι στη δουλεια δου ξερει οτι θα κανεις εγχειρ:wow:ηση;
Ξέρει γιατί μέσα στο Σεπτέμβριου που λυποθύμησα από την αφαγία και τους εμετούς και με έτρεχαν τα αφεντικά μου στον γιατρό το άκουσε που το λέγανε ότι τότε ο γιατρός είπε πως πρέπει να αφερεθεί ο δακτύλιος και να γίνει κάτι άλλο. Και φαγώθηκε να μάθει άν θα κάνω κάτι και πότε θα το κάνωQuote:
Originally posted by lessing
μα πως αυτη που ειναι στη δουλεια δου ξερει οτι θα κανεις εγχειρ:wow:ηση;