Mαρία!!!!! Επιτέλους εμφανίστηκες!!!!!!! Πώς είσαι καλή μου? Πώς νιώθεις?
Printable View
Mαρία!!!!! Επιτέλους εμφανίστηκες!!!!!!! Πώς είσαι καλή μου? Πώς νιώθεις?
Καλημέρα..... 1 μήνας ακριβώς μετά το χειρουργείο και η ζυγαριά κολλημένη για σχεδόν 2 βδομάδες... Και όχι απλά κολλημένη αλλά κολλημένη στο 114 και όχι στο 113 που είχα φτάσει........
Εχω φρυκάρει με την κατάσταση αυτή....
Τεταρτη θα πάω στον γιατρο και στην διατροφολογο να δούμε τί θα πουν.....
Όντως είναι πολύ νωρίς για να κολλήσεις σε πλατό, από την άλλη ήταν πολύ απότομη η πτώση! Για να δούμε τι θα προτείνει η διατροφολόγος για να ξυπνήσεις το μεταβολισμό να πάρει πάλι μπρος προς τα κάτω. Νερό και κίνηση μην ξεχνάς!
Εχω απογοητευτεί Αννα μου......
Polinaki καλημέρα και υπομονή ,2 μερούλες μείνανε μέχρι να πας στο γιατρό,Κάνε εσύ αυτό που πρέπει από άποψη διατροφής και που θα πάει η ρημάδα η ζυγαριά θα σε δικαιώσει στο τέλος
ελα κοριτσάκι μου μην μου απογοητεύεσαι. Εχει φαει μεγάλο σοκ ο οργανισμός σου και μεγάλη ταλαιπωρια. δεν τι θα σου πει ο γιατρός και ο διατροφολόγος. Μπορεί να πρέπει να τρως παραπάνω ή να πίνεις περισσότερο νερο για να ξυπνησει ο οργανισμός σού. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι την Τετάρτη.
:love::love::love:
ουφ......
Λοιπόν σήμερα έχουμε 1 ποτήρι κρύο γάλα
μεσημεριανό 1 μπιφτέκι (ή όσο μπορέσω να φάω)
Απογευματινό 1 κομματι κομποστο ροδακινο (σε χυμό, όχι συρόπι)
Βραδυνό δεν ξέρω ακόμα. για τους άλλους θα κάνω φασολάδα με φρέσκα φασολια.
Προ ύπνου πάλι ενα ποτήρι γάλα.
Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με μια σληβάτη 6 βδομάδων, που μου δήλωσε απογοητευμένη μετά από απώλεια 13 κιλών, και μου ανέφερε για μια άλλη σληβάτη που αν είχε χάσει σχεδόν 30 κιλά μετά από 3 μήνες παραμονή στο νοσοκομείο (λόγω επιπλοκών), ένα μήνα μετά δεν κατέβηκε άλλο γραμμάριο. Δεν ξέρω τι να πω, οι στατιστικές συνεχίζουν να λένε πως στη διετία τα αποτελέσματα της σληβ και του μπαι-πας είναι τα ίδια αλλά δεν ξέρω για το ρυθμό απώλειας. Ο καθηγητής δεν λέει τυχαία τη χολοπαγκρεατική "φεράρρι", όντως είδα τις ενδείξεις στη ζυγαριά μου να κατεβαίνουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και φαντάζομαι ότι στη σληβ οι ρυθμοί θα πρέπει να είναι πιο αργοί. Από κει και πέρα, κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά και τα κιλά φεύγουν με διαφορετικές ταχύτητες.
Αχ Αννα μου, το ξερω πως με την σληβ γενικός δεν χάνεις ούτε τόσα όσα με την χολοπαγκρεατική, γιαυτό και αν δεις ο στοχος μου είναι ψηλός, αλλά ελπίζω να τον πιάσω να μην μείνω στα 100+.......
Και 1 κιλο την βδομαδα να χάνω δεν με πειράζει, φτάνει να το χάνω.... Δεν μπορώ να βλέπω αυτή την στασιμότητα.....
polinaki όπου να'ναι τελειώνει και η άδειά σου ε? θα πάρεις κάποια παράταση ή θα γυρίσεις στην δουλειά?
Ναι αγγελουδάκι μου, είναι η τελευταία μου βδομάδα αυτή. Θα πάω πίσω είτε πάρω παράταση είτε όχι. Φυσικά θα επιδιώξω να πάρω παράταση για να μπορώ να σχολάω πιο νορίς και να πληρώνομαι και από το αφεντικό και από το ικα, αλλά θα δείξει!
Βραδυνό φρυγανιά με 1 κομματάκι χαλούμι διαίτης και ελάχιστο τυράκι ενταμ διαίτης.Quote:
Originally posted by polinaki1983
ουφ......
Λοιπόν σήμερα έχουμε 1 ποτήρι κρύο γάλα
μεσημεριανό 1 μπιφτέκι (ή όσο μπορέσω να φάω)
Απογευματινό 1 κομματι κομποστο ροδακινο (σε χυμό, όχι συρόπι)
Βραδυνό δεν ξέρω ακόμα. για τους άλλους θα κάνω φασολάδα με φρέσκα φασολια.
Προ ύπνου πάλι ενα ποτήρι γάλα.
Το απόλαυσα όσο δεν φαντάζεστε κορίτσια!!!
Νομίζω ότι το βραδυνό μου θα το καθιερώσω σαν πρωινό ειδικά τώρα που θα πάω δουλια. Μου άρεσε πολύ!!!!
Πως τα πας καλή μου;
Λοιπόν!!!
Απολογισμός του μήνα!
Αρχικό βάρος (4/3/2011) 125κιλά
Σημερινό βάρος (4/4/2011) 113.7 κιλά
Αλλαγές στο σώμα:
Στο πρόσωπο έχει φανεί η διαφορά, έχει ξεφουσκώσει και άρχισε να κάνει γωνίες.
Στον λεμό έχουν αρχίσει να διαγράφονται τα κόκκαλα :shocked2::shocked2:
Εχει Μαζέψει κατά πολύ το φουσκομένο στομάχι που είχα
Η κοιλιά έχει χαλαρώσει αφάνταστα, και έχει μείνει ένα κομμάτι μόνο ανάμεσα στο στομάχι και την κοιλιά που πετάει ακόμα.
Τα πόδια μου έχουν αδυνατύσει αλλά η περιφέρει έχει μαζέψει ελάχιστα.
Το στήθος έχει ξεφουσκώσει δυστυχώς και άρχισε να χαλαρώνει ελάχιστα.....:(
Αυτά!!!! Αυριο ή Τετάρτη θα κάνω μετρήσεις να έχω και πόντους για να συγκρίνω από μήνα σε μήνα.