αληθεια????dulco fibre λοιπον:bigsmile:
Printable View
αληθεια????dulco fibre λοιπον:bigsmile:
θα με θυμηθεις...εκεινη την ωρα εμενα θα σκεφτεσαι...χαχαχαχα
χαχαχα!!!!!!!!:D:D:D
το ηπια μολις...σε ποση ωρα δρα?
σημερα εφαγα οτι δεν εφαγα τις τελευταιες μερες!Quote:
Originally posted by migg
χριστινα πως εισαι σημερα??
ειμαι εντελως αυπνη,και εχω απιστευτο αγχος για κατι που θα γινει σημερα. Απο το πρωι μεχρι τωρα,εχω φαει μαρουλι με πολυυυ λαδι κ εναν τονο σε νερο,2 σουβλακια κοτοπουλο και 2 μπιφτεκια κοτοπουλο.
Μου ερχεται αηδια κ ειμαι 3 βηματα απο την τουαλετα,αλλα θα προσπαθησω να τα κρατησω στο στομαχακι μου κ να μην φαω αλλο...
laluna τι γινεται?τωρα πια θα σαι ξαλαφρωμενη ε?
χριστινα κρατησου κοπελα μου...καλη επιτυχια σ αυτο που περιμενεις..
και ναι,μολις εφαγα και αλλα 2 μπιφτεκια !!!Quote:
Originally posted by christina gavraki
ειμαι εντελως αυπνη,και εχω απιστευτο αγχος για κατι που θα γινει σημερα. Απο το πρωι μεχρι τωρα,εχω φαει μαρουλι με πολυυυ λαδι κ εναν τονο σε νερο,2 σουβλακια κοτοπουλο και 2 μπιφτεκια κοτοπουλο.
Μου ερχεται αηδια κ ειμαι 3 βηματα απο την τουαλετα,αλλα θα προσπαθησω να τα κρατησω στο στομαχακι μου κ να μην φαω αλλο...
το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει τπτ αλλο μαγειρεμενο αυτη τη στιγμη σπιτι μου,και δεν υπαρχει πιθανοτητα να σηκωθω να μαγειρεψω!
Το κακο ειναι οτι τα εβγαλα ολα !
η ελλατωση πεινας ειναι και σημαδι κετωσης =)Quote:
εγω κοριτσαρες μου εχω μερες να γραψω,αλλα ειναι επειδη κατι δε μου παει καλα!
μου εχει κοπει απιστευτα η ορεξη και δεν μπορω να φαω τιποτα,με το ζορι τρωω 200-500 θερμιδες τη μερα....
τα εβγαλες ε?πω πω ρε κοριτσι μου...κρατησου τωρα μην φας αλλο...
οχι καλε, το τσαι σεννας βοηθαει στη κινητικοτητα του εντερου, δεν κανει ανοχη με τη καμια. Ουτε εχει παρενεργιες. Και η σεννα ΕΙΝΑΙ φυτικη καλε...Quote:
καλημερα..το μενου σου πως ειναι??
οσον αφορα την τουαλετα,ειχα και εγω μεγαααααααλο προβλημα οταν ξεκινησα ατκινς...ουτε με υποθετο δεν πηγαινα..δοκιμασα φυλλα αλεξανδρειας το οποιο ηταν αμεσο αλλα δεν κανει και συνεχεια...οποτε η αλλη επιλογη η οποια ειναι φυτικη και δεν την συνηθιζει το εντερο ειναι τα σκοντακια dulco fibre απο το φαρμακειο..σκονη με γευση μανταρινη,την διαλυεις στο νερο και να φανταστεις δεν προλαβα να το τελειωσω το ποτηρι...ετρεχα...
ε, αν αγχωνεσαι, και τρως και γρηγορα, σαφως θα τα παιξει το στομαχι σου. Κουλαρε λιγο, χαλαρωσε γιατι δε σε βλεπω καλα.Quote:
και ναι,μολις εφαγα και αλλα 2 μπιφτεκια !!!Quote:
το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει τπτ αλλο μαγειρεμενο αυτη τη στιγμη σπιτι μου,και δεν υπαρχει πιθανοτητα να σηκωθω να μαγειρεψω!
Το κακο ειναι οτι τα εβγαλα ολα !
θα πεσω για υπνο για να μην φαω! και θα σας γραψω το βραδυ αν φαω κ τπτ αλλο...
Δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα βρηκα κατι ταμπλετες στεβια γλυκαντικο (που εχουν γλυκαιμικο δεικτη 0 ) που ειχα αγορασει πριν κατι μηνες, χαμενες στο ντουλαπι της κουζινας. Αρχισα να τις ξαναχρησιμοποιω για να τελειωσουν και μου δειχνει το στικακι της κετωσης στη μεση απο χτες. Μηπως τα γλυκαντικα μας κολλανε τελικα; παραγγειλα απο το τσαι.γρ που εχουν χυμα σε φυσικη μορφη. θα ειναι εδω σε λιγες μερες. Ελπιζω να ειναι οντως τοσο καλο στη φυσικη μορφη οπως λεει.
α ναι?το ελεγαν σ αυτο το φορουμ σε μια δημοσιευση οτι δεν κανει συνεχεια....οκ τοτε..Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
οχι καλε, το τσαι σεννας βοηθαει στη κινητικοτητα του εντερου, δεν κανει ανοχη με τη καμια. Ουτε εχει παρενεργιες. Και η σεννα ΕΙΝΑΙ φυτικη καλε...Quote:
οσον αφορα την τουαλετα,ειχα και εγω μεγαααααααλο προβλημα οταν ξεκινησα ατκινς...ουτε με υποθετο δεν πηγαινα..δοκιμασα φυλλα αλεξανδρειας το οποιο ηταν αμεσο αλλα δεν κανει και συνεχεια...οποτε η αλλη επιλογη η οποια ειναι φυτικη και δεν την συνηθιζει το εντερο ειναι τα σκοντακια dulco fibre απο το φαρμακειο..σκονη με γευση μανταρινη,την διαλυεις στο νερο και να φανταστεις δεν προλαβα να το τελειωσω το ποτηρι...ετρεχα...
αδερφή εγώ θα πάρω τη σκόνη τελικά...4 μέρες αποχή από τη λεκάνη, 1η μέρα αδιαθεσίας αλλά ευτυχώς -300 από χτες η ζυγαριά.Quote:
α ναι?το ελεγαν σ αυτο το φορουμ σε μια δημοσιευση οτι δεν κανει συνεχεια....οκ τοτε..Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
γεια σας παιδια....τελικα αποφασισα οχι στην ατκινς...θα συνεχισω παλι με θερμιδες, απλα οχι πολλοθς θδατανυρακες και οχι βραδυ.....