marimari και εσύ μου λείπεις!!!! Τι πάθατε όλοι βρε παιδιά !!!! :sniffle::sniffle::sniffle:
Printable View
marimari και εσύ μου λείπεις!!!! Τι πάθατε όλοι βρε παιδιά !!!! :sniffle::sniffle::sniffle:
Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ...κοριτσιααααααααααααααα!!! !!!!!!
Εδω ειμαι και καλα ειμαι και στις επαλξεις ειμαι και ολα καλαααααα!!!!
Να...απλώς κουραστηκα τις τελευταιες ημερες με το πηγαινε-ελα απο θρετ σε θρετ, να λεμε τα ιδια και τα ιδια...να επαναλαμβανομαστε σε καθε γραφη μας ..."επιασαν" οι κεραιες μου και μια ενταση ετοιμη να σκασει -ακουω και στο Νοστραδαμος...- το ειδα και λυπηθηκα πολύ!!!!!!
Επιασα τον εαυτο μου να καθεται πολλες ωρες-περισσοτερες αποτι πρεπει- μπροστα σε μια οθονη και επειδη και για το επαγγελμα μου μενω αρκετες ωρες στον υπολογιστη, ηρθε και φουσκωσε οοοολο αυτο και γιαυτο απειχα μερικες ημερες, αρχιζει να πυκνωνει και η δουλεια...
Ευτυχως δεν ..."φουσκωσα" εγω γιατι μια χαρα πηαει η διατροφη μου, ειμαι και αλλο 1 κιλακι κατω και πολυυυυυυυυυυυυυυυ αισιοδοξη για ολα με περισση αγαπη για ολα...Ξυπναει η Μαρια Αλιφερη μεσα μου!!!!!!!!
Τέλεια, σημασία έχει ότι τα πας καλά!!!!! Δίκιο έχεις με τις ώρες που είμαστε καθισμένες μπροστά στην οθόνη. Είναι το τελευταίο που μας χρειάζεται το καθισιό. Ειδικά επειδή είσαι αναγκασμένη να κάθεσαι και λόγω δουλειάς. Πολλά φιλάκια! Να περνάς να μας βλέπεις για να μη μας λείπεις!!!!Quote:
Originally posted by marimari
Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ...κοριτσιααααααααααααααα!!! !!!!!!
Να...απλώς κουραστηκα τις τελευταιες ημερες με το πηγαινε-ελα απο θρετ σε θρετ, να λεμε τα ιδια και τα ιδια...να επαναλαμβανομαστε σε καθε γραφη μας ..."επιασαν" οι κεραιες μου και μια ενταση ετοιμη να σκασει -ακουω και στο Νοστραδαμος...- το ειδα και λυπηθηκα πολύ!!!!!!
Επιασα τον εαυτο μου να καθεται πολλες ωρες-περισσοτερες αποτι πρεπει- μπροστα σε μια οθονη και επειδη και για το επαγγελμα μου μενω αρκετες ωρες στον υπολογιστη, ηρθε και φουσκωσε οοοολο αυτο και γιαυτο απειχα μερικες ημερες, αρχιζει να πυκνωνει και η δουλεια...
Ευτυχως δεν ..."φουσκωσα" εγω γιατι μια χαρα πηαει η διατροφη μου, ειμαι και αλλο 1 κιλακι κατω και πολυυυυυυυυυυυυυυυ αισιοδοξη για ολα με περισση αγαπη για ολα...Ξυπναει η Μαρια Αλιφερη μεσα μου!!!!!!!!
Μάλιστα το Μαρία έτσι και αλλιώς το έχεις, τι είναι να προσθέσεις και ένα Αλιφέρη στο τέλος :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Μάγδα δεν είναικάτι που τοθέλει ο Τάσος αυτό, κακώς είπα ότι δε θα ξαναμπεί. Μπορείς να κάνεις σα να μη το είπα? Συγνώμη...
ΟΚ Μαγδα ειδα στο αλλο πηγες κι εχεις νεα, πες μου βρε κοπελα μ και με ανησυχησες γιατι λες ασχημα νεα? Αντε να φας, βγαινω κι γω που θελει ο αντρας μου το λαπτοπ και ξαναρχομαι. Παω μια βολτα, μεσα εξω απο το σπιτι δε ξερω. Τα νευρα μου σημερα γυμναστικη 0 εκτος απο δουλειες σπιτιου.
Quote:
Originally posted by need2loose
Αχχχχ τωρα το ειδα...Κοιτα συμπτωσαραααααααααα, με το που γραφεις για μενα τσουπ επανεμφανιζομαι...Φοβερο!!!!! !:shocked2:
Τα μεγαλα πνευματα.Ειμαι πτωμα και μετα βιας διαβασα αυτο με τον διατολογο.Θα σου πω την γνωμη μου αυριο.
Κρατατε γερα ολοι με την διατροφη.Αξιζει τον κοπο.Καλο ξημερωμα
Αχ! Εγώ νόμιζα ότι το είδες για αυτό έγραψες! Μεγάλα πνεύματα βρε παιδί μου, τι να λέμε τώρα!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Quote:
Originally posted by need2loose
Αχχχχ τωρα το ειδα...Κοιτα συμπτωσαραααααααααα, με το που γραφεις για μενα τσουπ επανεμφανιζομαι...Φοβερο!!!!! !:shocked2:
Τα μεγαλα πνευματα.Ειμαι πτωμα και μετα βιας διαβασα αυτο με τον διατολογο.Θα σου πω την γνωμη μου αυριο.
Κρατατε γερα ολοι με την διατροφη.Αξιζει τον κοπο.Καλο ξημερωμα
Καλή ξεκούραση!!!!
καταλαβα:wow:
θελω ακομα λιγα γραμμαρια να πετυχω τον στοχο μου,εχω ακομα το σαββατοκυριακο...αντε να δω θα ειμαι 99;;;
αγωνιαααααα :D:D:D
:saint::saint::saint::saint:θα εισαι!!!!!!!!!!!!!
Μάγδα θέλω να μπώ και εγώ στους στόχους!:saint2:
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Να ξεκινάει όμως απο 29/03, μην με κλέψεις!:P
99.2 σημερα...
χαχαχα θα με σκασει...
οχι οτι αγχωνομαι ενταξει πλακα κανω :P
lineal μπραβο σου!!!! αλλα ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!Quote:
Originally posted by lineal
θελω ακομα λιγα γραμμαρια να πετυχω τον στοχο μου,εχω ακομα το σαββατοκυριακο...αντε να δω θα ειμαι 99;;;
αγωνιαααααα :D:D:D
έχεις φοβερή πρόοδο και πάνω απ όλα, ΣΤΑΘΕΡΗ!
είδα και σε άλλο θέμα την πορεία της απώλειάς σου αναλυτικά.
τα πας καταπληκτικά κι απ οτι θυμάμαι, σε ένα περιβάλλον με παιδί, φροντίδα για το φαγητό της οικογένειας, πάρτι παιδικά κλπ αποσυντονιστικά γεγονότα.
καλή συνέχεια, τα πας περίφημα!
την καλύτερη δουλειά έκανες μαράκι.Quote:
ούτε εμένα με βοηθάει η μεγάλη ανακύκλωση και το κόλλημα μέσα στο σπίτι και πάνω στον υπολογιστή.
ότι βοηθάει τον καθένα, αρκεί να πετυχαίνει αυτό που θέλει.
μπράβο για την απώλεια! καλή συνέχεια!
έλα ρε γαμώτο και εγώ πως θα βγω; Ήθελα να σε κλέψω λίγο... :PQuote:
Originally posted by Ασημένια
Μάγδα θέλω να μπώ και εγώ στους στόχους!:saint2:
Δεσμεύομαι για αποχή απο ζάχαρη-γλυκά μέχρι 8/04
και χωρίς υπερφαγικό ως 30/04
Να ξεκινάει όμως απο 29/03, μην με κλέψεις!:P