Originally Posted by
mindcrime
Εν τω μεταξύ στηρίζεται σε υποθέσεις που δημιουργούν αντιφάσεις. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Λέει ξέρεις αν θες να ζήσεις αδρεναλίνη πρέπει να κατεβείς σε πίστα και μου λέει καπάκι ξέρεις αν προσπαθήσεις να κάνεις κάτω από 70 θα πέσεις τουλάχιστον τρεις φορές. Ε δεν πάει έτσι γλυκιά μου όμως, είτε θα κατεβώ στη πίστα για να νιώσω αδρεναλίνη που σημαίνει πως για εμένα το τι έκαναν οι άλλοι δεν με αφορά, δηλαδή δεν με νοιάζει ας πούμε αν στα 100 άτομα που μπήκανε στη πίστα για πρώτη φορά και οι 100 που προσπάθησαν να κάνουν κάτω από 70 έπεσαν, σεβαστή στατιστική παρατήρηση, αλλά δεν με αφορά, εφόσον ο πρωταρχικός μου στόχος είναι η έκρηξη αδρεναλίνης που σημαίνει πως θα πρέπει να είμαι συνεχώς στα δικά μου όρια γιατί αυτό θα μου δώσει την αδρεναλίνη για την οποία κατεβαίνω στη πίστα. Αν είναι να κατεβαίνω στη πίστα και να πηγαίνω βολτίτσα κάθομαι και στο σπίτι μου. Ποιος ο λόγος να κατεβώ; Οκ και αν φροντίσω να μην έχω την αίσθηση του χρόνου στη πίστα πάνω, που ξέρω εγώ αν έκανα 65 ή έκανα 125; Μπορεί να την βγάλω με 125 να νομίζω πως έκανα 65 και τελικά να μάθω πως έκανα 125 ενώ εγώ πίστευα άλλο νούμερο το 65. Και με το 125 μπορεί να πέσω και 10 φορές ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί πως δεν θα πέσω; Κανείς....
Οι υποθέσεις είναι καλές αλλά για την προσωπική του καθενός, όχι για την ζωή του άλλου γιατί δεν ξέρεις τι νιώθει ο άλλος ή πως θα αντιμετωπίσει ο άλλος κάτι και δεν σημαίνει πως επειδή πχ κάποιοι αντιμετώπισαν κάτι κατα αυτό το τρόπο έτσι θα κάνουν και οι άλλοι. Είμαστε μοναδικές προσωπικότητες.