Μήπως Αντρέα πρέπει πρώτα να γίνεις καλά και μετά να βρεις δουλειά και κοπέλα ή πρέπει πρώτα να βρείς δουλειά και κοπέλα για να γίνεις καλά?...Φουντ φορ θοτ.
Printable View
Μήπως Αντρέα πρέπει πρώτα να γίνεις καλά και μετά να βρεις δουλειά και κοπέλα ή πρέπει πρώτα να βρείς δουλειά και κοπέλα για να γίνεις καλά?...Φουντ φορ θοτ.
Αισθάνομαι άδειος, χωρίς χρήματα, χωρίς κοπέλα και χωρίς μέλλον.
Και μόνο άγχος, άγχος, άγχος και θλίψη.
Σ' ευχαριστώ πολύ, συλλυπητήρια και σ' εσένα...
Σήμερα νιώθω λίγο πιο ήρεμη, τώρα που είμαι στο σπίτι μου... Είχαμε πάει στο χωριό για την κηδεία, κάτι το ταξίδι κάτι η πολυκοσμία... Ήθελα να γυρίσω να πενθήσω με την ησυχία μου, δεν ξέρω αν αντιδράς κι εσύ με τον ίδιο τρόπο...
Έχεις απόλυτο δίκιο... Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω τα όσα λες, κυρίως για την στήριξη προς τη μαμά μου αν μπορώ να κάνω κάτι για να την ανακουφίσω... Σε κάποια φάση λίγο πριν το τέλος της κηδείας φοβήθηκα πως θα πάθει κάτι κι αυτή, δεν ένιωσε καλά και την καθίσαμε σ' έναν άλλο τάφο σε μια γωνία... Ευτυχώς ήταν κάτι της στιγμής από την ταραχή της...
Κλαίει κατά διαστήματα αλλά είναι πιο ήρεμη από τη μέρα της κηδείας... Πριν που μιλούσαμε, μου είπε ότι εκείνη τη μέρα ένιωσε τάση λιποθυμίας κι ήθελε να κάτσει...
Έχω ηρεμιστικά να της δώσω αν χρειαστεί, τις προάλλες μου ζήτησε και της έδωσα... Θα πάρω αργότερα το γιατρό γιατί κι εγώ δεν αισθάνομαι καλά, νιώθω ακόμα πιο θλιμμένη απ' ότι συνήθως και θα τον ρωτήσω και για τη μαμά μου...
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! ♥