Θέλω να κάνω οικογένεια και τρία παιδιά (ίσως και παραπάνω) κάποια στιγμή! Δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι!
Printable View
Θέλω να κάνω οικογένεια και τρία παιδιά (ίσως και παραπάνω) κάποια στιγμή! Δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι!
Θελω να βρω δουλεια, θελω να παρω το αμαξι που εχω βαλει στο ματι, να βρω μια κοπελα, να ησυχασω και να νιωσω σιγουρος με την παρτη μου, να μεινω σε δικο μου σπιτι, να ξαναδωσω πανεληνιες.
δεν θελω τιποτα ......
μια τουρτα με μπισκοτα oreo σπεεεε
μια βαφλα με παγωτο
να περασει αυτο το φθινοπωρο γιατι σε λιγο θα πηγαινουμε για σκι οπως το παει...
φτανουν τα κοψιδια! να παμε παλι στις ακρογιαλιες για μπανιαααα!!! :d
Ή περισσότεροι κατά βάθος αυτό θέλουμε!:p
Επικοινωνείς με τις εικόνες που βάζεις; Εγώ το έχω προσπαθήσει πολλές φορές, τα τραύματα μου βέβαια ήταν μικρότερου μεγέθους αλλά πώς λες να νιώθω βλέποντας το; Και δεν πιστεύω ότι μόνο εγώ κινδυνεύω να επηρεαστώ, σε φόρουμ ψυχολογίας είσαι που μερικοί έχουν αυτοκτονικές τάσεις!
Δεν πας καθόλου καλά...να βάλεις μια τέτοια φωτογραφία και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας...έφαγες αναφορά κι ελπίζω να σβηστεί γρήγορα η εικόνα, δεν αντέχω να την βλέπω με αρρωσταίνει και θέλω να κλάψω...είσαι τρομερά αναίσθητος! Κατέληξε στο νοσοκομείο και μετά να μου πεις ότι το κάνουν για να τους προσέξουν!
Πολλά θα ήθελα....αυτή τη στιγμή θέλω να ταξιδέψω με καλή παρέα σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος,να πίνω τις carib μου,να διαβάζω στην παραλία και να χορεύω στα beach bars.
Εγώ θέλω την υγεία μου, την υγεία τη δική μου και των δικών μου.
Παιδιά ότι σας φαίνεται σάχλα για να μην πω κάτι άλλο μη του δίνεται σημασία γιατί συνεχίζεται, μόνο αναφορά αν θέλετε, άποψη μου.
Θέλω να πέσει κανας μετεωριτης στην γη, μεγαλυτερος και απο αυτον στον κολπο του Μεξικό που αφανισε τους δεινοσαυρους...Μόνον ετσι θα σιγουρευτουμε οτι δεν θα υπαρξει ποτε ξανα ανθρωπινη ζωη...
εγω εχω το καταληλο εξοπλησμο παντωςQuote:
Θέλω να πέσει κανας μετεωριτης στην γη,
ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Κουράστηκα πολύ φέτος.. το ευχαριστήθηκα μεν αλλά αισθάνομαι κομμάτια.
Θέλω να προχωρήσω και να γευτώ τις χαρές της ζωής καθώς και τις λύπες της,να βρω ξανά τον εαυτό μου και την δύναμη να προχωρήσω μπροστά ανακαλύπτοντας νέες εμπειρίες και αποκτώντας αυτογνωσία σε ένα ταξίδι δίχως τέλος παρά μόνο τον θάνατο.
Να καταργηθουν τα ορια ταχυτητας στο Εθνικο οδικο δικτυο .
Αλκοόλ...αυτό θα ήθελα...
θα ήθελα 4 κασκαντερ να καθαρίσουν το σπίτι μου και μια καλη βροχη!
Βασικά χθες είχα επισκέψεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος γι' αυτό και το ήθελα αλλά ελλείψει αλκοόλης βολεύτηκα με το φάρμακο που είναι γι' αυτές τις περιπτώσεις...και θέλω να πιστεύω ότι θα τα αντιμετωπίσω, απλά ακόμα τα φοβάμαι και νιώθω ευάλωτη σήμερα...αλλά μιας κι είναι πρωί θα βολευτώ φυσικά με τον καφέ, δεν το συζητάω για ποτό τέτοια ώρα :) Και βασικά δύσκολο να πιω με τους γονείς στο σπίτι θα πρέπει να κουβαλήσω κανένα μπουκάλι στα μουλωχτά όπως έκανα παλιότερα και τα έκρυβα...έχω περάσει κι εγώ απ' αυτό το στάδιο αλλά δεν ξέρω αν ήταν στον ίδιο βαθμό με το δικό σου (δεν το λέω κακοπροέραιτα αυτό, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς)...
Γενικώς είμαι λίγο ζαλισμένη σήμερα, μη με παρεξηγείτε γενικώς αν πω κάτι λάθος είμαι λίγο στον κόσμο μου λόγω και γυναικείων θεμάτων, πονάω, μόλις πήρα παυσίπονο...τι κακό κι αυτό να μην μπορείς να τα παίρνεις νηστικός...
Όπως και να 'χει καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο ότι κι αν κάνετε! :D
Μπορείς να τα πάρεις νηστική αρκεί όμως νωρίτερα να έχεις πάρει losec κανά μισάωρο νωρίτερα.... τι παίρνεις για τους πόνους;
Οχι βρε , δεν παρεξηγουμαι . Ο βαθμος ο δικος μου , ηταν 400 λιτρα , παντα κρασι , ετησιως . Μετα το κατεβασα στα 120/ ετος , και τωρα καθολου . Ειναι καπου φυσιολογικο , να θες να πιεις κατι , ναπαλυνει τον ψυχικο πονο της κτθλψης , δεν ειναι παραλογο . Το κακο ειναι οτι οδηγουσα δικυκλο , πιωμενος , και κατεληξα 4 φορες hospital , αλλα ,η μονη απωλεια απο ολη αυτην την τρελλα του αλκοολ , ηταν δυο μπροστινα δοντια , δωξα τω Θεω .
Περαστικα για σημερα .
Τυχερός ήσουν όντως κι ευτυχώς που δεν έπαθε και κακό και κανείς άλλος γιατί θα το είχες τύψεις (εγώ τουλάχιστον θα το είχα ακόμα και ζώο να χτυπούσα)...εγώ δεν οδηγώ οπότε οκ...
Όσο για τη δικιά μου εμπειρία δεν έπινα τόσο πολύ αλλά θυμάμαι μια φορά που ήθελα οπωσδήποτε αλκοόλ και δεν είχα κι έτρεμαν τα χέρια μου κι έτρεμαν ακόμα κι όταν βρήκα ένα μπουκαλάκι bacardi breezer λεμόνι (πριν το πιω) κι από το τρέμουλο μου χύθηκε λίγο κάτω, είναι και το τρέμουλο σημάδι αλκοολισμού ακόμα και σε μικρό βαθμό;
Ευχαριστώ για τα περαστικά! :)
Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα
Τα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή εννοείς (ΑΑΣ) κοινώς ντόπες; Και να θες δεν σου πουλάνε... αν σου πουλήσει φαρμακοποιός και τον πιάσουνε θα πάει φυλακή. Υπάρχει νόμος... Και εσύ πας φυλακή για χρήση
Διότι στην Ελλάδα έχει ψηφιστεί νόμος από το 2007 ή 2008 για τη φαρμακοδιέγερση ο οποίος δεν παρέχει το δικαίωμα ούτε στον έμπορο ούτε στον χρήστη για εξαγορά της ποινής ούτε αναστολής και παρόλο που υπάρχει κάποιο άρθρο στο ΠΚ το οποίο καθορίζει το ποιος και πότε πάει φυλακή δεν θυμάμαι το άρθρο του ΠΚ ποιο είναι δεν είμαι νομικός, ο συγκεκριμένος νόμος σε στέλνει σούμπιτο.
Αυτό έγινε τότε με τους Ολυμπιακούς και το σκάνδαλο. Τα παλαιότερα χρόνια δεκαετία '80 υπήρχαν ουσίες που έχουν καταργηθεί πλέον και δεν κυκλοφορούν στην αγορά, που σου εξασφάλιζαν μια ακούσια νοσηλεία σε ψυχιατρείο, αν δεν σου εξασφάλιζαν τον θάνατο. Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση στις δοσολογίες που έκαναν οι μάτσο, να μην πάθουν παράνοια. Και αναγκαστικά οι γονείς στρεφόντουσαν στον εισαγγελέα για να προστατέψουν και τη ζωή τους και το παιδί τους.
Τώρα αυτά που βρίσκουν τα βρίσκουν από το εξωτερικό ή στρέφονται σε γιατρούς που με το ανάλογο τίμημα τους τα συνταγογραφούν και κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ περίπου η δόση ενώ κάποια άλλα που έρχονται από το εξωτερικό για να καλύψουν μια πλήρη θεραπεία χρειάζονται κάποιες χιλιάδες ευρώ.