Καλημερα την θελω και εγω αν σας ειναι ευκολο :)
Printable View
Καλημερα την θελω και εγω αν σας ειναι ευκολο :)
badgirl, vassiliki, zwhtsa, σας έχω στείλει u2u, για να μη τα γράφουμε πάλι εδώ
ευχαριστω!
Ευχαριστω!!!!!!!
Καλημέρα!
Ημέρα ζυγίσματος σήμερα και όλα πήγαν καλά.
-1,4 κιλά
Από τα 92,5 κατέβηκα στα 91,1 αυτήν την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος.
Συνεχίζω κανονικά λοιπόν, να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα!
Καλησπερα!
Η ζυγαρια την Δευτερα εδειξε.......-1,8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1η εβδομαδα)
Ολα καλα και συνεχιζουμε!!!!!!!!!!
Εδώ είναι τα παιδιά με τις μεγάλες απώλειες!
Μπράβο και στους δύο,
τα δικά μου τη Δευτέρα, η μάλλον τη Τρίτη το πρωί, γιατί Δευτέρα τη χάλασα.
Φιλιά
Ευχαριστώ Lily! Με ενθαρρύνεις να συνεχίσω.
Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα στο ζύγισμα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πας τέλεια!
Ευχαριστώ κι εγώ p_K, μου έφερες γούρι, πάει και το παλιοκιλό
που είχα παρει στις γιορτές (1.300 για την ακρίβεια) έτσι είμαι πάλι 70, όπως κατάλαβες δεν άντεξα και ζυγίστηκα!
Κάνω λοιπόν ένα συνδυασμό, WW , και Epworth.
Δηλαδή μετράω 22 πόντους που μου αντιστοιχούν , αλλά ταυτόχρονα
τηρώ και τους κανόνες της epworth.
Αυτά από τη Δευτέρα, καλά παει μέχρι στιγμής, αν και νωρίς, ωστόσο κάτι μου δείχνει
οτι μπορεί να πάει και καλύτερα.
Αυτό το κάνω όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι απόλυτα τη WW, απλά βρήκα οτι με τους
συνδυασμούς δεν έχω πια ενοχλήσεις στο στομάχι και το έντερο από τα οποία υποφέρω.
Θα δούμε , το μέλλον θα δείξει...
φιλιά και καληνύχτα σε όλους
Ευχαριστω Lily, ευχομαι ολοι να φτασουμε στον στοχο μας.
Εχω μια απορια ομως.
Αυτο το Epworth, τι ακριβως ειναι?
διάβασε εδώQuote:
Originally posted by vasiliki67
Ευχαριστω Lily, ευχομαι ολοι να φτασουμε στον στοχο μας.
Εχω μια απορια ομως.
Αυτο το Epworth, τι ακριβως ειναι?
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1945
Lily πριν λιγο εφαγα ρυζι μπασματι με λιγη κοκκινη σαλτσουλα.
Πιστευω να ειναι σωστο, συμφωνα με το Epworth.
Θελω αν μπορεις λιγο να με βοηθησεις με επιλογες πρωινου για το γραφειο.
Ευχαριστω!
Βασιλική μου να σε βοηθήσω όσο θέλεις, αρχικά έχεις διαβάσει το τόπικ?
Εκεί γράφουμε τι τρώμε και νομίζω θα πάρεις ιδέες.
Όπως και να έχει , ένα καλό πρωινό για μένα είναι,
1) ψωμί μαύρο (και άσπρο δε πειράζει , εγώ τρώω το ολικής) αλειμένο με λίγο μέλι, ή και ταχίνι
2) γάλα με φρούτα
3)γιαούρτι με φρούτα
4)ψωμί με ελιές
5)ψωμί σκέτο, η με μαρμελάδα
6) παξημαδάκια διάφορα
όπως καταλαβες οι συνδυασμοί είναι άπειροι, εγώ π.χ. στις ποσότητες ακολουθώ και την weight watchers από αυτήν την εβδομάδα,
δηλαδή φροντίζω να μην υπερβαίνω τους πόντους μου, απλά συνδυάζω τις τροφές.
Αυτο ακριβως κανω τωρα κοπελα μου, διαβαζω ολες τις σελιδες.
Να γραψω τις αυριανες επιλογες μου και να μου πεις αν καπου καταλαβα λαθος.
1) γυρω στις 10 θα φαω γιαουρτι με φρουτα
2) στις 12, αν θελησω ενα φρουτο
3) στις 3 μπιφτεκια γαλοπουλας με χορτα
4) γυρω στις 6:30 ενα φρουτο και
7) γυρω στις 8 με 8:30 σαλατα με αυγο η τυρακι.
Πως το βλεπεις το αυριανο menu? Πες μου αν εχω καποιο λαθος στα διαδτηματα των γευματων
Μια χαρά είναι Βασιλικούλα μου
Αχ ωραια, αρχιζω και μπαινω στο νοημα.....
Μη νομιζεις οτι θα την ''γλιτωσεις'' μονο με αυτες τις ερωτησεις.......
Ευχαριστω Λιλουκο!!!!!!!!!!!!!!!! που ελεγε και η Καρεζη στο ''Δεσποινις Διευθυντης.
Και κατι τελευταιο...... μη με μαλωσεις.....
Αυτα τα πιτακια της Barb, δεν μπορουμε να τα ψησουμε σκετα και μετα να τα φαμε με οτι θελουμε?
ειτε γλυκο(μαρμελαδα-μελι) ειτε αλμυρο?
Καλησπέρα σε όλους! Με παίζετε και μένα;
Εχω κάνει αρκετές φορές τη διατροφή WW και πραγματικά είναι πολύ καλή και η μόνη που κατάφερνα να διατηρώ για αρκετό διάστημα. Έχω ήδη χάσει κάποια κιλά πριν από ένα χρόνο και τώρα αποφάσισα να πάω για τα υπόλοιπα. Αρχισα λοιπόν την προηγούμενη Τρίτη και ήδη από την πρώτη εβδομάδα έχασα 2 κιλά(από τα 71 στα 69). Συνεχίζω λοιπόν στο πρόγραμμα και θα χαρώ να συμπορευτούμε!!!
Και πάλι καλώς σας βρήκα και καλή επιτυχία σε όλους μας!!
φυσικά και μπορούμε, όπως θέλεις τα κάνεις, απλά για ποικιλία
βάζουμε διάφορα μέσα.
Ευχαριστω πολυ Λιλουκο!!!!!!!!!!!!!
Καλο βραδυ να εχουμε!!!!!!
Φιλακια!
Καλώς ήρθες Κορίνα, και βέβαια είσαι ευπρόσδεκτη !Quote:
Originally posted by Κορίνα
Καλησπέρα σε όλους! Με παίζετε και μένα;
Εχω κάνει αρκετές φορές τη διατροφή WW και πραγματικά είναι πολύ καλή και η μόνη που κατάφερνα να διατηρώ για αρκετό διάστημα. Έχω ήδη χάσει κάποια κιλά πριν από ένα χρόνο και τώρα αποφάσισα να πάω για τα υπόλοιπα. Αρχισα λοιπόν την προηγούμενη Τρίτη και ήδη από την πρώτη εβδομάδα έχασα 2 κιλά(από τα 71 στα 69). Συνεχίζω λοιπόν στο πρόγραμμα και θα χαρώ να συμπορευτούμε!!!
Και πάλι καλώς σας βρήκα και καλή επιτυχία σε όλους μας!!
Καλή σου επιτυχία και όλοι είμαστε εδώ για σένα, σε ότι κι αν χρειαστείς.
φιλιά
Νάσαι καλά Τζενάκι μου ( από το Τζένη Καρέζη :P)Quote:
Originally posted by vasiliki67
Ευχαριστω πολυ Λιλουκο!!!!!!!!!!!!!
Καλο βραδυ να εχουμε!!!!!!
Φιλακια!
Καλησπερα παιδακια.
θελω τα φωτα σας. Δεν βρισκω πουθενα ποσοι ποντοι ειναι το μανουρι.
Ρωταω γιατι εχει ενα κατπληκτικο το ΑΒ s/m και μου αρεσει πολυ για βραδυνο.
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!
Θα το υπολογίσεις όσον ένα πολύ λιπαρό τυρί, π.χ. γραβιέρα
δηλαδή 3 πόντοι τα 30 γρμ.
Καλημερα κοριτσακια και αγορακια.
Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια που εχω.
Το σνιτσελ το χοιρινο το υπολογιζω σε ποντους συμφωνα με το σνιτσελ βιενουα που εχουμε στη γνωστη λιστα?
Και το μαγειρυουμε κανονικα με φρυγανια και αυγουλακι?
Ευχαριστω!!!!!!!!
Να εχουμε ολοι μια ομορφη μερα.
πολυ καλημέρα σας!!!
χαίρομαι που η παρέα των ww απέκτησε και πάλι μόνιμα και χαρούμενα μέλη! μετά απο κάποιο καιρό απουσίας απο το forum αποφάσισα να γράφω και γω τα καθημερινά μου διατροφικά σκάνδαλα! είχα ξεκινήσει από τα 87 και τώρα είμαι στα 80.300 με την διατροφή των ww. Συνεχίζω λοιπόν ακάθεκτη και γω...!!! μέχρι τώρα έχω φάει 1 τόστ με τυρί. ζυγίζομαι κάθε παρασκευή πλέον και όχι κάθε τρίτη όπως παλιά. δικαιούμαι 21 πόντους στην δεκάδα του 8 και αν πέσω στην δεκάδα του 7 πάω για τους 20. Το μεσημέρι θα φάω ένα τοστάκι ακόμη με τυρί άρα σύνολο 6 πόντους. φιλιά πολλά σε όλους!!!
Μπραβο σου asteraki!!!!!!!!!!!!!!
Συνεχιζουμε δυνατα για το επιθυμητο αποτελεσμα!!!!!!!!!
Σε ποσο καιρο τα εχασες τα 7 κιλακια σου?
γεια σου βασιλική! βασικά κατά μέσο όρο έχανα 600 γρ την εβδομάδα. κάποια στιγμή τα παράτησα από χαζομάρα μου και εδώ και μια βδομάδα ξαναξεκίνησα... είναι πολύ εύκολη η διατροφή αυτή και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω κάτι καλύτερο! όλα καλά λοιπόν!!!
Πολυ καλα asteraki.
Κι εγω υπολογιζω χαλαρα να εχω φτασει στο στοχο μου σε 3-4 μηνες περιπου.
Εχω ηδη κατεβει στα 76,8.
Καλη συνεχεια και καλη μας προσπαθεια!!!!!!!!!!
πολυ καλη απωλεια βασιλικη!
λοιπον να σας πω οτι εφαγα ενα γλυκακι μολις. ενα μικρο bounty το οποιο ομως δεν μπορω να ξερω ποσους ποντους εχει και γιαυτο το λογο θα το βαλω 5. αρα συνολο 8....
Καλα βρε asteraki τι υψος εχεις και θελεις να φτασεις στα 53?
ειμαι ενα κοντο μικρο και στρουμπουλο κοριτσακι...! :P
ειμαι 1.62, το πολυ 1.63. ο στοχος ειναι τα 55 αλλα θα ηθελα να φτασω τα 53 ωστε να εχω το περιθωριο να παιζω με 2 κιλα. το πηρα πολυ ζεστα το θεμα αυτη τη φορα!!!!
Μπραβο σου asteraki, προχωραμε δυνατα....
Εγω ειμαι 1,71, οποτε στα 67 ειμαι super!!!!!!!!!!!!!!!
Καποιο καλο παιδακι να μου πει για το σνιτσελ καλιεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν εχω ιδεα ποσο εχει το σνιτσελ αλλα υποθετω πως αφου ειναι χοιρινο κρεας θα υπολογισεις τους ποντους στα γραμμαρια που αντιστοιχουν στην ποσοτητα που εφαγες και μετα θα προσθεσεις και τους ποντους απο τα αλλα υλικα που εβαλες. ειναι ισως ο πιο αξιοπιστος τροπος υπολογισμου.
μεχρι και αυτη την ωρα εχουμε για μενα:
1 σοκολατα bounty 5π (το βρηκα στο internet...)
2 τοστ μονο με τυρι 6π
συνολο δηλαδη 11π. εχω αλλους 10π μεχρι το βραδυ...
σπιτι εχει φασολακια οποτε υποθετω σημερα η μερα απο θεμα διατροφης θα παει μια χαρα!
ελπιζω να καταφερω να μειωσω την καταναλωση γλυκων καποια στιγμη και θα ειμαι τρισευτυχισμενη!
σας φιλω γλυκα ολους!!!
Ξεκινησα κι εγω χθες..Καλη μας επιτυχια :)
Εγω θελω να ρωτησω αν ξερετε ποσους ποντους εχουν τα Cheerios και τα Coco pops (σοκολατενια ειναι αυτα)
Για βραδινο προτιμω κατι τετοιο..
Τελικα βρηκα οτι τα coco pops εχουν 1,5 ποντο οι 3 κουταλιες και τα cheerios 2 ποντους οι 3 κουταλιες
:)
Μετα από μια πετυχημένη εβδομάδα απώλειας, ακολούθησε η εβδομάδα του διατροφικού αλαλούμ... με αποτέλεσμα η ζυγαριά να πάρει και πάλι την ανηφόρα και να δείξει σήμερα 92,9 κιλά!
Κακώς έβαλα το θαυμαστικό βέβαια, μια και αποκλειστικός υπεύθυνος της όλης κατάστασης είμαι εγώ...
Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα, καθώς ως γνωστόν να γυρίσουμε το χρόνο πίσω είναι αδύνατο.
Νέο ξεκίνημα λοιπόν σήμερα, νέο τικεράκι, νέα αρχή και στόχος ο ίδιος: τα 78 κιλά με ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και ήπια άσκηση, που στην περίπτωσή μου μεταφράζεται σε περπάτημα.
Σημαδιακό το ότι ξεκινώ παράλληλα με το asteraki, που με χαρά βλέπω ότι κάνει και αυτή μια νέα αρχή.
Δε γράφω άλλα, πρέπει να περάσουμε στην πράξη και να προχωρήσουμε μπροστά.
Καλό ξεκίνημα asteraki, καλή επιτυχία και σε όλους/ες που κάνουν το πρόγραμμα των WW.
Όλα θα πάνε καλά, θα το δείτε.
Και οι δυσκολίες είναι στο πρόγραμμα.
Όπως εξάλλου είπε ο Peter Marshall, «Όταν ποθούμε ζωή χωρίς δυσκολίες, να θυμόμαστε ότι οι βελανιδιές γίνονται δυνατές με αντίθετους ανέμους και τα διαμάντια δημιουργούνται υπό πίεση.»
Ξέχασα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Tricky Spider! :)
Αγαπητέ μου π-κ, αρχικά να σου πω οτι ειμαι σιγουρη πως και ετσι οπως εισαι τωρα δεν θα φαινεται μεγαλη διαφορα διοτι υπερεχεις σε υψος! επειτα, εισαι ανθρωπος που θετει στοχους και βαδιζει προς την επιτευξη τους! θα τα καταφερεις αυτη τη φορα οπως και την προηγουμενη! μαζι ειμαστε ολοι και βαδιζουμε στον ιδιο δρομο! το χρωσταμε στον εαυτο μας να γινομαστε αυτο που θελουμε!!! στο υποσχεθηκα εξαλλου οτι θα μπω και θα καταγραφω την πορεια μου!!! ;)
ακομη και αν ειναι μακρια ο στοχος μας το σημαντικο ειναι οτι θα ειμαστε ολοι μαζι και θα το συζηταμε θα γελαμε θα ανταλλασουμε αποψεις! να καλωσορισω και εγω την αραχνουλα μας και να της ευχηθω καλη επιτυχια!
σημερα για βραδυ εφαγα φασολαδα με τυρι και ψωμι και ετσι εκλεισα στους 21 ποντους! την παρασκευη ζυγισμα! φιλακια πολλα καληνυχτα!!!